regina-falangi Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 06.02.13, 19:36 01. Chciałabym być w czymś dobra 02. Ostatnio czego się nie tknę to wszystko spier..... 03. Chciałabym otworzyć swój biznes ale nie wiem co bym mogła ludziom zaoferować 04. Swego czasu chciałam założyć sklep ze zdrową żywnością ale rynek chyba jest już przesycony a po drugie w mojej mieścinie nie wiem czy miałoby to sens. 05. Od jakichś 3 tygodni siedzę w pracy po 12h jestem już naprawdę wykończona 06. Cały dzień chce mi się płakać, trzymałam się mocno ale teraz chyba wszystkie hamulce puszczą. 07. Chciałabym się mieć do kogo przytulić 08. Mam ochotę się spić ale samej to tak jakoś nie wypada 09. Mam dość........... 10. Niech mnie ktoś przytuli ;( *********************************** "By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba - Być na dnie, by móc sięgnąć nieba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnieLennox Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.home.aster.pl 20.02.13, 11:00 1. Piszę tutaj po raz pierwszy. 2. Lubię tanie lody z Polo Market, waniliowo-czekoladowo-truskawkowe. 3. Wkurza mnie moja szefowa bo mam wrażenie, że nigdy nie ma własnego zdania tylko powtarza opinie klientów i jej szefów. Nie lubię potulnych ludzi. 4. Tęsknię za moim byłym szefem. 5. Moja mama jest chora ale już jest lepiej. 6. Chciałabym mieć kota ale boję się, że z powodu częstych wyjazdów będzie mu u mnie źle. 7. Boję się odebrać wyniki biopsji. 8. Podobał mi się lekarz, który tę biopsję robił. 9. Często zmieniam kolor włosów, z jasnych na ciemne i na odwrót. W ciemnych wyglądam bardziej wyraziście a w jasnych bardziej dziewczęco i delikatnie. Nie potrafię się zdecydować. 10. Nie myślałam, że tak szybko dojdę do 10. Odpowiedz Link Zgłoś
kika781 Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 20.02.13, 16:51 1. Odebrałam dziś po 16 latach duplikat świadectwa z ósmej klasy. 2. Jestem w szoku bo miałam dobre ze sprawowania a myślałam że nieodpowiednie... 3. Miałam też jeden celujący!! 4. Za to cztery mierne, ze ścisłych, wiadomo... 5. Zrobiłam dziś awanturę w UP. 6. Kilka dni temu rzuciłam faceta po niecałych 2 miesiącach bo stwierdziłam że to jest toksyczne i zawczasu należy się wycofać. 7. Trochę mi smutno z tego powodu... 8. W weekend poznałam fantastycznych ludzi na squocie na koncercie i zamierzam w przyszły weekend znów się tam zjawić. 9. Bez ubezpieczenia nie dostanę się na terapię. 10. Ten kraj zaczyna mnie coraz bardziej wkurzać mimo że w nim się czuję na dłuższą metę najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.13, 13:51 1. Od 9 m-cy śpię po 5 godz z przerwami 2. Czasem gdy syn ssie moją pierś wydaje mi się to dziiiiiiwne 3. Mam trzy pary tych samych butów, każdą w innym kolorze 4. Nie lubię siedzieć z nogami na podłodze 5. Czasem w nocy miziam się po rękach 6. W samochodzie słucham Mettalice bardzo głośno 7. Pięć razy przeczytałam "Trzech panów w łódce nie licząc psa" zawsze śmieję się tak samo 8. Bardzo chcę się upić a nie mogę 9. Nie oglądam żadnego polskiego serialu i mam złe zdanie o tych co oglądają 10. Gdybym była samotna to miałabym 20 kotów albo więcej a tak mam tylko dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toniemytoniemy Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.02.13, 22:38 1. jem właśnie ciasteczka i zapisuję się online do dietetyka 2. chyba nie podjęłabym takiej samej decyzji, co rok temu, hm 3. lubię TVP Kulturę 4. kurde, coś mi trzeszczy w kablu od internetu 5. wkurzę się na maksa, jeśli będę musiała dopłacać do PITa 6. nie rozumiem idei podatku PCC, zwykłe złodziejstwo 7. ain't nobody gonna love me like the devil do ! 8. po "Róży", "Obławie" i "Pokłosiu" stwierdzam, że w polskim kinie bez zmian 9. uff przestało trzeszczeć : -) 10. staram się głupio nie uśmiechać do boskiego kolegi z pracy, ale idzie równie kiepsko jak zarabianie 1. miliona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfinka Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.merinet.pl 06.02.13, 23:54 1. Jem chipsy paprykowe Lays, które są pyszne. 2. Powoli, ale nieuchronnie przechodzi mi uniesienie miłosne do Thranduila z Hobbita ( wróci pewnie przy kolejnej częsci ), a szkoda bo łatwiej się zasypało z takimi ero rozmyslankami fantasy :) 3.Swędzi mnie palec-egzema czy co? 4.Zraniłam czymś dziąsło, ale zanim zaczęłam jeśc te chipsy. 5.Farbowałam dziś włosy . 6.Boli mnie kolano , jakieś skurcze od niewygodnej pozycji. 7.Coraz bardziej boję się nietoperzy. 8.Zaręczyłam się -w ogóle to do mnie nie dociera, sen czy co? 9.Chciałabym mieć jakieś maniakalne hobby, dające odkocznię od smutków. 10.Mam ferie, a te durne się już kończą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paciaciakowa Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 07.02.13, 08:02 1. Na 9tą mam egzamin 2. Prawie nic nie umiem, bo i po co jak z góry wiadomo, że obleje, bo ważnym jest żeby wykuć się regułek z mądrym "fachowym" słownictwem, a nie żeby zrozumieć... toć to istota naszej edukacji. 3. Przytyło mi się kilogram. Muszę odpuścić sobie pizze i subway'e z znajomymi :) 4. Byłam wczoraj na wiosennej przejażdżce rowerowej. 5. Kiepska forma tej zimy, strach pomyśleć co będzie w marcu 6. A mi "Pokłosie" się podobało. Bardzo. 7. www.youtube.com/watch?v=PjpdgvPnOEQ 8. Wczoraj miałam na obiad krem z brokułów. 9. Jutro idę na rozmowę o pracę- przebździewam, że się uda :) 10. Cześć i czołem. Kluski z rosołem. :) Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 07.02.13, 11:03 1. Kupiłam dwa pączki i na razie na nie tylko patrzę 2. Kupiłam także czerwone rajstopy, lubię poszaleć z kolorem 3. Precz z wszechobecną czernią! 4. Mam remisję w chorobie i jestem z tego powodu bardzo zadowolona 5. Chyba wyciągnę narty i pojadę na stok do Zieleńca 6. Mam motyle w brzuchu i wiem dlaczego:) 7. Co nie znaczy, że powód tych motyli o tym wie- nie wie. 8. Świeci słońce i bezlitośnie obnaża brudne szyby w oknach 9. Ale czniam na to! Umyję jak zrobi się cieplej. 10. Zaraz sobie poczytam ze smakiem "Dziennik" Pilcha 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiosna Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.rev.numericable.fr 07.02.13, 21:18 1.Mam dzis depresje jak Row Marianski,albo co najmniej Zulawy Wislane grr gr. 2.Powodow jest kilka,a dzis sie skumulowaly,na szczescie jutro weekend i pewnie mi przejdzie,szkoda cennego wolnego czasu na smuty. 3.Wasze wpisy przypomnialy mi ze dzis Tlusty Czwartek i zdolowalo mnie to jeszcze bardziej,bo za pozno zeby isc do sklepu a zreszta i tak nie ma jak polskie paczki. 4.Na obiad zjadlam dzis zupe zielona a na kolacje czerwona (szpinakowa i barszcz). 5.Mam trudna sytuacje osobista,nie bardzo wiem na czym stoje,jestem zupelnie niepowazna nierozwazna ale za to romantyczna hehe. 6.Widzialam Django i dawno sie tak nie ubawilam, a pomyslec ze kiedys nie znosilam Tarantino i jego rzezni. 7.Jestem Wezem i to bedzie moj rok. 8.Powaznie rozwazam pomysl rzucenia wszystkiego w cholere i zrobienia sobie co najmniej polrocznej wycieczki dookola globu. 9.Uwielbiam cialko mojego chlopaka,jego skore,jego zapach i dotyk,dawno tak z nikim nie mialam i dlatego nie moge sie od niego oderwac gdy jestesmy razem. 10.Do szczescia trzeba mi zdrowia,wolnosci i milosci.Li i jedynie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 07.02.13, 23:46 1. Zjadłam dziś 3 pączki, specjalnie kupowałam późnym popołudniem w, wydawałoby się sprawdzonej cukierni, licząc na to, że będą cieplutkie. Nic z tego:/ 2. I zrobiłam domowe faworki. Takie marnotrastwo czasu, ale mam jakiś strasznie stary przepis i co roku go wykorzystuję, bardziej chyba chodzi o ten przepis niż te faworki. 3. Wczoraj byłam na filmowych "Nędznikach", niby wszystko OK, ale taka nuuuuda. 4. Na Django też byłam, bo lubię Waltza, nie zawiodłam się, na Waltzu oczywiście:) 5. Gdybym była w wieku, powiedzmy, reginy f., albo kcpr wyjechałabym do Chin, powiedzmy, na rok, może dwa uczyć się języka i kultury, jakoś mnie te Chiny ostatnio kręcą, dużo czytam (znalazłam fajny blog). Szkoda, że to już nie dla mnie:(. 6. Ostatnio lubię oglądać Goka Wana w kuchni, to też chyba ma związek z pkt wyżej. 7. Film "Kochanek" oglądałam kilka razy, nie wiem czy z powodu Chin w tle, ale klimat filmu mnie urzekł. 8. Bardzo, bardzo dawno temu wróżyła mi (przypadek zawodowy, bo nie praktykuję) Polka, która wydała się za Chińczyka i jak owdowiała wróciła do Polski. Pamiętam, że była bardzo intrygującą osobą, podobnie jak jej wróżba, ale szczegółów tej wróżby nie pamiętam:( 9. Podoba mi się nowa Miss Polonia, może dlatego, że lubię brunetki, no i tworzy taką piękną parę z chłopakiem (narzeczonym). Piękni, bogaci, nietuzinkowi, niektórzy to mają szczęście:) 10. Ostatnio znajomy powiedział mi, że nie mam w życiu szczęścia. Zabolało:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame.bozydara Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.play-internet.pl 08.02.13, 05:59 1. Ten tydzień był pełen wrażeń, a jeszcze się nie skończył. 2. Codziennie gdzieś wychodzę, a zwykle nie wychodzę nigdzie. 3. Przez tabletki śnią mi się rzeczy, które się dzieją w dzień, ale zniekształcone. 4. Ważę się codziennie. 5. Mam nieszczelny kran w kuchni. 6. Sprayem do butów zamszowych pomalowałam na czarno podłogę w korytarzu. 7. Mam pomalowane paznokcie i trzy już się "zadarły". 8. Lubię mieć pozmywane zaraz po obiedzie. 9. Zjadłam owsiankę z Biedronki i była pyszna. 10. Dzisiaj wielki dzień. Trzymajcie kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nekrolajt Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 08.02.13, 12:08 1. Zawsze sprawdzam czy zamknąłem dom 2. Wyprowadzam psa o 23 i 4 rano 3. Nie lubię masła 4. Lubię piłkę siatkową 5. Nie przechodzę zawsze na zielonym świetle 6. Jeżdżę na gapę 7. Nie głosuję nigdy na PO, PiS 8. Mam dziewczynę 3 lata 9. Nigdy nie kupię sobie tableta 10. Kawę pijam tylko z mlekiem -- kostka granitowa cennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: 78.10.80.* 09.02.13, 16:16 1. Przed chwilą stłukłem swój ulubiony kieliszek do wina. Niechcący. 2. Nienawidze zimy i zimna. Spoko - 1 miesiąc śniegu(na święta) i zimo wyp... 3. Zacząłem grać w lotto za 12 zł miesięcznie 4. Żeby jak wygram postawić sobie parterowy domek z kominkiem i grubym dywanem na te porę roku 5. No trudno, zdaje sobie sprawę, że to podatek od marzeń 6. Czuję sie taki samotny - kiedy ta wiosna wkońcu przyjdzie... 7. Z nudów znów zrobię coś szalonego, co będą długo ludzie wspominać a ja mam moralniaka(zrobienie kuligu w maju przy + 15 stopniach to był mały pikuś przy niektórych sprawach) 8. Najpierw robię a potem pomyślę 9. Zgubiłem sens życia - zimo precz!! 10. Mam okazję wrócić na międzynarodówkę ale boję się zmiany pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piano-magic Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.pilsfree.net 09.02.13, 16:45 1. Po tragicznym uczuciowo roku 2012, w sylwestrową północ po kilku za dużo lampkach wina z bąbelkami obiecywałam sobie sama i prosiłam opatrzność, żeby do walentynek 2013 wszystko już było w porządku. 2. Sama nie wierzyłam, że to co proszę, może stać się chociażby w 5 procentach możliwe. 3. Dziś jest 9 luty. 4. Do walentynek zostało 5 dni. 5. A ja od przedwczoraj jestem tak szczęśliwa, że sama siebie nie poznaję :) 6. I teraz mam do spłacenia dług wobec opatrzności, która załatwiła rzeczy niemożliwe. 7. W kraju w którym teraz mieszkam spadł dziś śnieg, wieje wiatr który przynosi zmiany, a ciśnienie sięga zenitu :) 8. A ja słucham od rana jednego z najbardziej kiczowatych coverów świata: [/url]www.youtube.com/watch?v=f43nR8Wu_1Y[/url] :) 9. I chyba w końcu zrozumiałam sens tej piosenki, stara krowa ze mnie, a głupia :) 10. Najprostsze rzeczy są czasem najtrudniejsze i zajmują najwięcej czasu, na szczęście czasami supeł daje się rozsupłać. Odpowiedz Link Zgłoś
28stasia Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 10.02.13, 11:27 dobre! Też lubię tę piosenkę :) powodzenia z Twoim Szczęściem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani.smith Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.xdsl.centertel.pl 10.02.13, 18:47 01. Nie zalogowalam się bo mam zamiar być bardzo szczera. to dziwne bo i tak nikt znajomy po nicu mnie raczej nie rozpoznał. chyba się wstydzę WAS, ludzi których w życiu nie poznalam osobiście:) 02. 28 lat i ani razu nie miałam faceta na poważnie 03. raz w życiu się całowałam 04. dziwne to bo swego czasu prowadziłam dosyc intensywne zycie 05. wydaje mi się, że jestem typem osobowości borderline 06. paraliżuje mnie lęk przed pójściem jutro do pracy 07. ostatnio czego się tknę to wszystko spier.... choćbym nie wiem jak się starała 08. nie moge się odnaleść w mojej mieścinie po powrocie ze studiów 09. wszystko co kochałam zostało TAM 10. z moimi przyjaciółkami mam kontakt jedynie telefoniczny bodź przez GG chociaż ostatnio zauważyłam że nasze drogi powoli się rozchodzą 11. mogłabym zaakceptowac to co napisałam i wpisac sie w 2 poście ale mi sie nie chce wiec lece dalej 12. nie mam tu znajomych 13. moja codziennosc to praca-dom-praca-dom a weekend sprzatanie-ogladanie seriali 14. załosne to wiem 15. zaczelam sie modlic o to zeby cos sie w moim zyciu zmienilo 16. chcialabym stad wyjechac 17. ale nie zostawie mamy samej na pastwe losu 18. obawiam sie ze jak jej zabraknie to skoncze z tym wszystkim 19. jeszcze nie wiem jak 20 to straszne co pisze, wiem 21. ale ostatnio moje zycie nie ma sensu 22. powtarzam sobie wez sie w garsc dziewucho, dzieci w afryce maja gorzej ale jakos nie moge. mam dosc wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giglis Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.13, 21:37 mam nadzieję ,że to nie regina...(pani smith) 1.męczy mnie już zima ,chociaż w tym roku jest wyjątkowo piekna ,jak z obrazka ale marzę o wiośnie..cieplejszych dniach. 2.mogłam całować się wczoraj z facetem ale jakoś nie podobał mi się:( problem w tym ,że mnie mało kto się podoba ,a jak już się podoba to jest zajęty/niezainteresowany. 3.jesienią mam zamiar odwiedzić amer.pol. ,tylko narazie nie mam pieniędzy ..i czekają mnie w końcu ważniejsze wydatki ale co tam ,stwierdziłam ,że jadę. 4.lubię tańczyć ,nie jestem specjalnie dobra tancerką ale jak juz wyjdę na parkiet to się w tym wyżywam 5.powinnam wymodelować sylwetkę ,dzisiaj robię brzuszki ,nie ma co;( 6.podobaja mi się akty , 7.nie lubię hejterskich komentarzy w internecie 8.marzę o miłości i przygodach 9.powinnam była urodzić się w innej epoce..nawet jakiś początek XX wieku? tyle,że nie w Polsce , 10.wczoraj usłyszalam najbardziej romantyczny komplement w swoim życiu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good4you Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.wroclaw.mm.pl 16.02.13, 23:12 1. Myslałam, ze spotkałam osobę na całe życie ale 1,5 miesiąca temu okazało się, ze to nie tak, jak myślałam; 2. Nie potrafię się długo wkurzać i złościć na ludzi, mimo wszystko zawsze ich jakoś wytlumaczę i staram się zrozumieć; 3. a naprawdę wolałabym czasami potrafić się właśnie wkurzyć i znienawidzić; 4. Chciałabym być wolontariuszem w schronisku dla zwierząt, ale boję sie tam pójść, bo widok smutnych psich oczu sprawia, że od razu płaczę. 5. Szukam pracy od ponad roku. Mam pracę, ale ta mnie dołuje; 6. Budzę się ostatnio kilka razy w nocy. 7. Chciałabym tak jak kiedyś,przytulić się do kogoś, zasnąć i obudzić się wyspana i wypoczęta o 10. 8. Za tydzień lecę do Szkocji na tydzień. Bardzo się cieszę, nie mogę się już doczekać. Ale to wyjazd ucieczkowy, uciekam od problemów wyjazdem. 9. Myślę, że jestem dobrym kierowcą i nie cierpię, jak kobiety mówią o kierowcach kobietach stereotypowo; to mnie bardzo razi; 10. sprawdziłam liczby w totka 40 minut temu no i nie ma 30-stu baniek. Ciekawe, czy ktoś teraz szaleje ze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_skarpeta Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 20.02.13, 22:48 1.Mam ochotę pojechać do Wrocławia do Spiżu, mają genialne piwo. 2.Pod koniec marca jadę na kilka dni do Londynu i już się doczekać nie mogę,uwielbiam to miasto. 3.Powinnam wreszcie zacząć robić to prawo jazdy a nie mam motywacji i poza tym się boję, ja+pojazd mechaniczny=ratuj się kto żyw 4. Kupiłam wczoraj Nutellę, chyba od wieków nie jadłam.. 5. Powinnam iść do dentysty,a mi się nie chce 6. Nad moim łóżkiem wisi mapa centrum Londynu, uwielbiam się na nią gapić i rozkminiać, gdzie można by jeszcze pójść 7. Być może w październiku pojadę na Erasmusa, do Anglii albo na Maltę. 8. Boli mnie brzuch, comiesięczny demon chyba nadciąga i niezbyt mnie to cieszy 9. Byłam wczoraj na meczu hokeja na lodzie,fajnie było. 10. Jakiś czas temu zalałam sobie klawiaturę i nie mam literki "l", dwukropka i średnika, wszystko uzyskuję przez żmudne kopiuj-wklej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.02.13, 11:25 1. ranek cichy, spokojny, bez gadania. dziś będzie niezbyt pracowity, miły dzień z przyjemnym spotkaniem wieczorem. 2. byłam bardzo zmęczona przez ostatnie 48 godzin, potrzebowałam spokoju. 3. ludzie nie podejrzewają, że mogę się popłakać z bezradności (złości?) gdy taki kurek od rurki do kibla się kreci i kręci i nie zakręca wcale, a woda kapie, kap kap kap i mnie to irytuje, absorbuje i trochę bawi, że ja tak kręcę tym kurkiem i kręcę jakby to miało zbawić świat. 4. śmieszą mnie naprawdę okropne rzeczy do których nie należy się przyznawać ogółowi, bo widzi się wtedy ten błysk ocenny w oczach interlokutora. ostatnio: czy oskar pistorius miał nogi gdy do niej strzelał? 5. dzięki bogu oprócz ogółu są też szczegóły, jestem za nie wdzięczna 6. gdybym miała ułożyć listę osób, którzy jakoś mnie mierzą wysokie miejsce zajęliby piotr semka i tomasz terlikowski. 7. przeglądam zarówno krytykę polityczną, jak i dwutygodnik, jak i w sieci, jak i wskakuje na frondę etc. myślę, że to ok patrzeć co jest grane tu, tam i owam. 8. kocham ten stan w ćwiczeniach fizycznych kiedy jestem tylko ja, oddech, dystans i moje ciało. żadnej myśli, tylko rytm. 9.czy przeżyję kiedyś naprawdę wielką namiętność? (ale nie z tym panem, co się gapi.nie, nie.) 10. lubię rozmawiać, zadawać pytania, dyskutować, nie rozumiem jak można nie pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
paciaciakowa Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 27.02.13, 06:59 1. Siedzę z mokrym łbem, a za godz. zaczynam zajęcia 2. Popołudniu idę do pracy i mam zobaczyć jak to u nich wygląda od zaplecza. Trochę się boję. 3. Zimo wypier-papier, bo ja chce biegać, rower itd. 4. Ograniczam słodycze :D hahah sama nie wierze w to co piszę 5. Jest szansa, że dorobię się mojego wymarzonego kota jeżeli dostanę tę pracę 6. odgrzałam czerwoną herbatę w mikrofalówce 7. Łeee nie była zbyt smaczna. 8. Dziś będzie pomidorowa z lanymi kluskami na obiad 9. Ile pielęgniarka pije kaw w pracy? 10. odp: Strzykawki :) 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvenStar Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.home.aster.pl 27.02.13, 11:59 1. Za dużo piję. 2. Nie, nikt nie zwrócił mi uwagi, wśród znajomych uchodzę za osobę wręcz wstrzemięźliwą. Nikt z nich nie wie ile wieczorów spędzam sam na sam z butelką. Nie upijam się do nieprzytomności ale co z tego. 3. Moja matka jest alkoholiczką. Przyrzekałam sobie, że nigdy nie będę taka jak ona i nigdy nie skrzywdzę swoich dzieci. Dzieci nie mam i pewnie mieć nie będę więc przynajmniej części o niekrzywdzeniu dotrzymuję. 4. Najgłupsze jest to, że ja nawet nie lubię smaku alkoholu. Czasem nie piję kilka tygodni, po czym nadchodzi impreza i czuję się zobowiązana, żeby wypić bo dla wszystkich moja abstynencja jest strasznie dziwna i ciągle ją komentują. Potem kilka wieczorów w domu (żeby zasnąć, żeby się odprężyć, żeby to, żeby sramto) aż mam już dość. Znowu nic, znowu impreza, znowu picie wieczorami, znowu obrzydzenie do siebie i tak w kółko. 5. Boję się przyszłości. nie lubię o niej myśleć. O przeszłości zresztą też nie. Czuję się zawieszona w powietrzu "sto mil od brzegu i sto mil przed brzegiem"... 6. Mam dobrze płatną, samodzielną pracę, o której kiedyś marzyłam a która teraz jest dla mnie ciężkim i nudnym obowiązkiem. Nie potrafię się nią cieszyć. Robię tylko tyle ile muszę i jadę na opinii. 7. Strasznie przygnębiający ten wpis na dzisiaj. Może następnym razem będzie lepiej. 8. Bardzo lubię u kobiet pomalowane paznokcie, ale sama nigdy nie maluję bo zapach mnie odrzuca. Poza tym mam wtedy uczucie jakbym miała coś sztucznego przyczepionego do dłoni. Szkoda. 9. Chciałabym też umieć chodzić swobodnie na wysokich obcasach. Podobają mi się kobiety, które na 12-centymetrowych szpilkach potrafią gonić autobus. 10. Na wakacje jadę do Szkocji. W sierpniu. Kiedy kwitną wrzosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purr furr Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.200.76.86.rev.sfr.net 01.03.13, 22:43 @EvenStar: W Szkocji zmiescisz sie w normie alkoholowej z duzym luzem. I jest tam pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EvenStar Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.home.aster.pl 11.03.13, 18:12 Dzięki! Pocieszyłeś (aś?) mnie troszkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.13, 16:45 1. Łaknę ciepła i słońca 2. Umieram z dnia na dzień z powodu tej pogody 3. Praca chce mnie zajechać 4. Miałem wypadek drogowy(nie moja wina) 5. Czekam tylko na ciepło, pakuję namiot na moto i wyjeżdżam byle gdzie 6. To jest fajne bo gdy nadchodzi noc, chęć snu, znajduje się miejsca klimatyczne do postawienia namiotu i sie odpływa... (wieczorem winko i nocne Polaków rozmowy, damsko- meskie, ewentualnie samotnie) 7. Mam pytanie, proszę pomóżcie - pewna dziewczyna, w pracy, lecz obcej, firma w której współpracujemy, pomogła mi bardzo, nienawidziłem wcześniej suki(teraz mnie pociąga - lubię wyzwania, i jest całkiem niezła), dać jej prezent w podziękowaniu ? 8. Mam Alfę Romeo, motocykl, gdzie mieszkać, raz w miesiącu-dwa sex, czuję się żałosny 9. Kocham słońce(wystarczy spojrzeć we wpisy tamto roczne) 10.Ludzie mnie lubią.... Lecz ja jestem introwertykiem i nie lubie ich... Odpowiedz Link Zgłoś
regina-falangi Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 10.03.13, 17:03 s. mamy trochę wspólnego, ja też: 01. Czekam tylko na ciepło 02. Kocham słońce 03. i ponoć jestem introwertykiem, również nie lubię ludzi, strasznie mnie irytują 04. Paradoks w tym taki ze pracuję w dziale obsługi klienta:D 05. Musze zmienić auto bo moje stare kochane już ledwo zipie:( 06. Alfa romeo z piękną beżową skórą w środku to moje marzenie 07. Boję się ze ktoś mi wciśnie badziewie bo jeżeli chodzi o auta to mogę tylko powiedzieć czy kolor mi odpowiada:D 08. wczoraj stwierdziłam że jeżeli dane mi będzie wyprawić wesele to piosenką na pierwszy taniec będzie: www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4 09. wyjątkowo będę miała trzydniowy tydzień pracy, cieszę się niezmiernie bo ostatnio harowałam po 12h i mam już dość 10. ło o o o słit love of mine, nananananaaaaa:D *********************************** "By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba - Być na dnie, by móc sięgnąć nieba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikipedia Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 20:29 Bycie introwertykiem nie oznacza nie lubienie ludzi. Ani się nie równa się z tym. Introwertyk lubi spędzać czas w samotności i męczą go dłuższe kontakty w większym gronie osób. Nie lubienie ludzi to inna para kaloszy. Aczkolwiek się ze sobą to nie wyklucza. Ale to na pewno nie jest synonimem introwersji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigis Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 23:08 Właśnie ,ja lubię ludzi ale w większych dawkach mnie męczą. Potrzebuję czasu tylko dla siebie ,dobrej książki ,muzyki itd. ale nie jest to równoznaczne z nielubieniem ludzi. 1.Chcę wiosny ,nie znosze obecnej pogody:/ 2.odkryłam uroczą wokalistkę ,która leczy moje skołatane nerwy po całym dniu... www.youtube.com/watch?v=rXlC4RxOG-0&list=ALYL4kY05133rPLqCIm9ZnwcMEYJd3wEbl 3.ble nie chcę iść jutro do pracy ,która jest nudna i męcząca... 4.czekam na odpowiedź z kilku innych ale prawdę mówiąc chciałabym wyjechać na jakiś czas... 5.podrywa mnie pewien chłopak ale nie ma błysku.. 6.chciałabym się zakochać ,czy to jest w ogóle możliwe 7.mój kot myje sobie łapki 8.nie przepadam za internetem(paradoks) i tęsknią za poprzednią mniej zaawansowaną technologicznie dekadą. 9.chciałabym się wybrać do kanionu kolorado i obserwować nocne niebo.. 10.marzy mi się seks na plaży.(na kocu) Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 19.03.13, 15:54 1. Jestem na urlopie którego nie chcę a muszę wykorzystać - tak trafiłem dziś na to forum. 2. Dziś na obiad gotuję kapustę + kotlety ziemniaczane + sos pieczarkowy. 3. Mam kwiat na parapecie (bromelia), z którego nic już nie będzie, ale mi przykro go do śmieci wyrzucić, a jest niejadalny. 4. Paliłem papierosa w łazience i mam nadzieję, że jak mój partner wróci z pracy, to nie będzie śmierdziało. 5. Jak za dużo wypiję to robię głupie zakupy na Amazonie i potem muszę robić zwroty (nawet bez rozpakowywania paczek). 6. Mam prawie 33 lata. Ponad cztery lata mieszkałem w Irlandii i od trzech mieszkamw Anglii. Za Irlandią tęsknię bardziej niż za Polską. 7. Uwielbiam Camille en.wikipedia.org/wiki/Camille_(singer) 8. Chciałbym się przeprowadzić do Francji, ale nie znam francuskiego. 9. Ubezpieczenie na mój samochód kosztowało dwa razy więcej niż samochód. Auto sprzedałem kilka lat temu, ale cały czas spłacam kredyt na ubezpieczenie. 10. Teraz idę do indyjskiego sklepu, prowadzonego przez gościa ze Śri Lanki, kupić polski chleb, który tylko trochę jest podobny do tego z piekarni w moim rodzinnym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
imthebiggestfan Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 20.03.13, 10:04 1. Ostatniemu chłopakowi, w którym byłam zakochana właśnie urodziło się pierwsze dziecko. Zabolało. 2. Razem z zimą, przyszedł apetyt. Jem za trzech, na razie nic nie widać ale wiadomo. 10 rano a ja się pierogami faszeruję. 3. Ostatnio czytam stare książki z dzieciństwa. Wczoraj była "Tajemnica zielonej pieczęci". 4. Jestem niesystematyczna co mści się na mnie okrutnie. Mam wolny zawód więc robię tyle ile chcę. Na ogół chcę bardzo mało, a potem siedzę kilka dni po 18 godzin, mega zestresowana, że nie zdążę i płaczę nad własną głupotą. 5. Po raz pierwszy wszystkie kaktusy zakwitły mi w tym samym czasie. Kolorowo mam w pokoju, że hej. 6. Za to wszystkie inne roślinki u mnie marnieją, chociaż naprawdę pilnuję podlewania. 7. Mam mieszane uczucia w związku z pewnym mężczyzną. Wydaje się miły i troskliwy ale wydaje się być miłym i troskliwym dla każdego (no prawie każdego), więc jak odróżnić, kto jest dla niego mniej lub bardziej wyjątkowy? 8. W moim domu niczego się nie mówi wprost od razu. Zawsze się czeka, żeby powiedzieć to co kogoś denerwuje "na zimno" bo tak ponoć kulturalni ludzie robią. Bardzo mnie to stresuje, bo nigdy nie wiem jakiego trupa z szafy ktoś w danej chwili wyciągnie. 9. Ale i tak bardzo kocham moją rodzinę. 10. Czas do pracy. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
wani-l-ia Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 20.03.13, 13:04 1.Kiedy spytają cię, jak się masz, odpowiedz po prostu, że wcale.' 2.Brak natchnienia do dziesięciu punktów...Po co zaczęłam pisać...teraz już muszę skończyć... 3.Za oknem śniegu po kolana, jakby ktoś nie widział jeszcze. 4.Tak, tak... Co chciałam powiedzieć? 5.Napisać oczywiście....... 6.Że śniegu po kolana. A przede mną stoi róża. Czerwona na białym tle. Bo jakżeby inaczej. 7.Chyba, że przestawię na tło ściany. Będzie czerwona na tle fioletu. I można inaczej....... 8.Lubię wielokropki..... Można inaczej nie tylko trzy...... Można...... Sprawiają głębie myśli.... 9.Ależ to wszystko głębokie i natchnione..... 10.www.youtube.com/watch?v=9-SQGOYOjxs to piękne.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjanka Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.13, 00:10 1. Wczoraj obejrzałam Pokłosie, w dzisiaj W Ciemności. 2. Oglądam któryś z kolei odcinek Na Wspólnej i już boli mnie tyłek;) 3. Obok mnie leżakują moje dwa kochane kocurki. 4. A na lewo mój mężczyzna gra w swoje gierki. 5. Gatunek SF w każdej postaci może dla mnie nie istnieć. 6. Cieszę się na weekend! 7. Przechodzę ważny okres w życiu, wielką metamorfozę. 8. Kocham wiosnę. 9. Kocham życie. 10. Tęsknie za wizytami u psiaków w schronisku, czekam na poprawę pogody.... Odpowiedz Link Zgłoś
madame.bozydara Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 23.03.13, 06:21 1. Kilka razy w miesiącu przestawia mi się cykl dobowy: raz idę spać o 5:00, innym razem o tej godzinie wstaję. 2. Nie minęła mi jeszcze miłość do bawarki, tylko mleka czasem brak. 3. Mam dzisiaj fazę na "Pamelo, żegnaj". Leżę w łóżku i nucę pod nosem. 4. Chciałabym mieć kota, ale mam za mały metraż. 5. Zmieniłam kolor włosów i boję się reakcji otoczenia. 6. Zbliża się wielkanoc, a ja nie lubię wielkich świąt. Sama nie jestem religijna, a w domu wszyscy szaleją. Żarcie, żarcie, żarcie. Nienawidzę tego! 7. Nie minęło mi jeszcze moje pięcioletnie zauroczenie. 8. W tym tygodniu byłam po czteroletniej przerwie u psychologa. 9. Czekam na wiosnę, która uleczy moją chorą głowę. 10. Na innym forum gazety, ktoś napisał o mnie nieprzyjemne rzeczy. Cały dzień przez to płakałam. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-falangi Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 24.03.13, 14:48 01. Słońce zaświeciło i od razu chce się żyć:) 02. madame.bożydara nie ma sensu przejmować się ludźmi których i tak pewnie nigdy nie spotkasz;) 03. zrobiłam sobie gorącą herbatę po zimnym spacerze i tak skacząc sobie po kanałach trafiłam na the voice of poland, nie rozumiem zasad tego programu ale na Pana Barona mogłabym patrzeć godzinami:D 04. chyba zostanę stałą widzką tego szołu:) 05. Poszukuje nowych inspiracji muzycznych, Marina już mi spowszedniała:) 06. do 10-go jeszcze daleko a ja mam na koncie niecałe 5 stów, nie wygląda to dobrze;) 07. zachciało mi się remontów to mam:) 08. chyba przeginam z emotikonami (tak to się chyba zwie?) 09. podoba mi się nowa piosenka Rihanny chociaż z początku nie mogłam się przekonać 10. WIOSNO PRZYJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *********************************** "By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba - Być na dnie, by móc sięgnąć nieba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelkaok Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.pzu.pl 25.03.13, 09:30 Z Panem Baronem mam tak samo niesamowicie seksowny meżczyzna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giglis Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 18:35 zgadzam sie! Odpowiedz Link Zgłoś
pommedamour Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 17.04.13, 22:13 1.zaplanowalam sobie fajny dzien jutro. 2.wyśpie sie, potem pobiegam, moze cos poczytam 3.moj ukochany juz mi wynajduje zadania na jutro :( ale ja sie nie dam ! 4.szkoda ze tu nie ma polskich znakow do wklejania 5.chcialabym zeby mi sie cos podbudowujacego przysnilo 6.zmeczyła mnie moja praca 7.fajnie byc zmeczonym czyms konkretnym i móc sie potem wyspac ;)) 8.chciałabym zeby kiedys rozwiazaly sie wszystkie moje problemy a nowe jeszcze nie zdazyły powstac... 9.musze przedłuzac terminy w bibliotece bo nie mam czasy na czytanie tego co wypozycze ( i znowu stres...) 10.no i nazbieralam 10 pierdół o mnie a polskie znaki skopiowałam z internetu ale nie wszystkie bom leniwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymateria Re: 10 IP: 149.156.230.* 26.03.13, 00:13 1. umiem mruczeć jak kot. Tylko trzeba mnie glaskać. 2. lubię dotyk deszczu i śniegu na twarzy, celowo nie otwieram parasolki, kiedy pada. 3. siła grawitacji w moim otoczeniu osiagnęła poziom krytyczny, ilość rzeczy lecących mi pod nogi jest zadziwiająca. 4. przekopuję się przez moje szafy rozpaczliwie chcąc wyeliminować NAPRAWDĘ niepotrzebne rzeczy, z oplakanym skutkiem, bo "może się coś przyda?". 5. kiedyś ktos powiedział, że moje życie to film drogi, to chyba prawda. Nigdy nie byłam "u siebie", zawsze "u kogoś". Mea culpa, patrz pkt. 6. 6. musze być nienormalna, bo kompletnie nie podniecają mnie pieniądze, posiadanie ich, wydawanie, gry losowe, wielkie wygrane, sufitowe ceny w butikach śmieszą mnie do łez. 7. mam dwa siwe włosy na głowie, podobno jak się wyrwie przybywa ich więcej. Nie sprawdzę tego;). Albo sprawdzę? 8. zatańczyłabym walca angielskiego w wielkiej sali i długiej sukni, ale mój tancerz nie czuje tego, woli rockowe szaleństwa. 9. "patrząc zmrużonymi oczyma w oka rosołu, można go zahipnotyzować". Lubie poczucie humoru Lema. 10. własnie bije zegar na wieży kościelnej, jest pólnoc. Delikatnie i dyskretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ggorzka Re: 10 26.03.13, 12:52 1. zamiast pracować buszuję w sieci a roboty huk 2. w domu odwilż a nawet znaczne ocieplenie. Czy na stałe? 3. małż najwyraźniej nie wie czego chce chciałby mieć rodzinę i żyć jak singiel 4. a ja nie chcę podejmować za niego decyzji i chcę z nim być 5. nie wiem jak będzie wyglądać moje życie za 5 lat. Powinnam wiedzieć? cholera nie wiem co będzie za tydzień... 6. ta zima mnie wykończy psychicznie 7. co zrobić żeby schudnąć? najlepiej żeby to była czynność lekka i przyjemna 8. uwielbiam jazdę na rowerze ale boję się jeździć po mieście 9. dobija mnie nasze ciasne mieszkanie i nie ma na razie lepszych perspektyw 10. wbrew pozorom nienawidzę narzekać a tu proszę co punkt to gorzej. Psiakrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfabetmorsa Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 13:17 1.Wpisuję się tylko po to żeby przywrócić pełen temat "10 przypadkowych faktów dot. Ciebie" bo ta sama 10 tak smętnie, krótko wygląda. 2.W odchudzaniu najgorszy jest pierwszy tydzień...potem się człowiek przyzwyczaja. 3. Słońce! 4. jest 5. za 6. oknem 7. i 8. świeci 9. mi 10. w monitor..więc nie widzę co pisze. Wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁubuDubu Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.ip.mgk.pl 26.03.13, 20:36 1) pierwszy raz w życiu wykazałam się proaktywnością 2) wykorzystałam wszystkie możliwe szanse żeby polepszyć swoją obecną sytuację, 3) ależ jestem z siebie dumna:) 4) miałam dziś piękny sen o lecie i morzu, 5) przebiegłam 7 km, 6) i mam dzisiaj urodziny, 7) tylko raz w życiu spotkałam kogoś, kto też ma urodziny 26 marca - to chyba rzadka data:) 8) bardzo lubię "Teorię Wielkiego Podrywu" - zwłaszcza Sheldona, 9) kurcżę, jak ja produktywnie dzień spędziłam , 10) fajnie by było być za rok w pięknym miejscu, z fantastycznymi ludźmi i wściekle bogatą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezamka Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.icpnet.pl 06.04.13, 19:00 1) Ohhhh... ależ nie chce mi się pisać pracy licencjackiej. 2) Zjadłam właśnie całą paczkę Laysów. Nie zgadłam, jaki to smak. 3) Obejrzę dziś wieczorem któryś z talent showów i jest mi wstyd, że tak bezproduktywnie spędzę sobotni wieczór. 4) Gdybym poszła na piwo do pubu byłoby bardziej produktywnie? 5) Wcale nie tęsknię za wiosną, ta zima mogłaby jeszcze potrwać. Tak do września... serio... 6) Lubię Jimmy'ego Fallona. Też sądzicie, że jest podobny do tego aktora z How I met your mother? 7) Lubię Justina Timberlake'a u Jimmy'ego Fallona i ich History of rap. Znam te filmiki na pamięć. 8) Zawsze wydaje mi się, że "kiedyś było lepiej." Zdecydowanie powinnam zacząć doceniać teraźniejszość. 9) Kupiłam sobie w tym tygodniu ekstra torebkę i poczułam w związku z tym typową kobiecą ekscytację zakupową;-) 10) Tęsknię za Michałem Figurskim w radiu. Tak, bawiły mnie jego prostackie żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-falangi Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 07.04.13, 13:38 01. Jakieś 3 lata temu tez się tutaj skarżyłam jak to mi się nie chce pisać pracy magisterskiej 02. achhhhhh jakbym chciała wrócić do tamtych czasów, wszystko było takie proste, takie jeszcze beztroskie... 03. Co jakiś czas zaliczam niezdrową fascynacje jakimś zespołem muzycznym, wokalista bądź wokalistką, potrafię wałkować ich twórczość godzinami, dniami, tygodniami, śledzić wszystko co ma najmniejszy związek z daną osobą bądź zespołem. Teraz też tak mam, ale nie powiem z kim:) 04. a jak mi ta faza mija to często się dziwię "co ja w tobie widziałam":D 05. od 2 tygodni choruję, w tym momencie został mi tylko katar który doprowadza mnie do rozstroju nerwowego. 06. a do pracy iść trza 07. Nienawidzę zimy, nienawidzę i już! Żądam aby wiosna w końcu nadeszła, raz raz:) 08. Chciałabym uciec daleko, daleko. tam gdzie nikt mnie nie zna 09. Lubię słuchać piosenek które ludzie udostępniają na facebooku, można czasem trafić na niezłe perełki. 10. Nie przypuszczałam że kiedyś to powiem ale afromental maja kilka naprawdę niezłych kawałków, www.youtube.com/watch?v=8mhyeHCvSoA *********************************** "By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba - Być na dnie, by móc sięgnąć nieba" Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 07.04.13, 17:06 1.Nie wspominam mile pisania magisterki ,ani jednej ani drugiej .W ogóle nie idealizuję okresu studiów ,prędzej liceum albo podstawówkę ;)Chociaż nie przeczę ,że był to całkiem fajny czas .Zwłaszcza jeśli chodzi o kontakty międzyludzkie ,bez nadmiaru fejsa ,tabletow i innych gowien. 2.jestem w punkcie zmiany ścieżki zawodowej ,najchętniej wyjechałabym na jakiś czas ,do cieplejszego miejsca. 3.straciłam nadzieję na to ,że wiosna kiedyś raczy przyjść ,za oknem widzę tylko zwały śniegu. 4.na zwrot długie :jesienne wieczory pod kocykiem na kanapie dostaję drgawek. 5.mam ochotę wyjechać na plener malarski:DD 6.lubię zapach kwiatu pomarańczy ,istnieją takie perfumy? 7.myślałam ostatnio o madame bożydara..zdolna dziewczyna ale bardzo nieszczęśliwa...(uściski) 8.kocham morze 9.fajna ta piosenka Afromental ,kojarzy mi się z latami 90 tymi 10.polecam książkę "Dallas 1963" Odpowiedz Link Zgłoś
i_want_to_be_rainbow_high Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 08.04.13, 19:30 1. Znowu piszę tutaj zamiast pracować. 2. Nie znoszę robić w pracy nowych rzeczy, których jeszcze nie umiem, a których opanowanie mnie nie interesuje. 3. Próbuję obłaskawić swoją niechęć do pracy muzyką. 4. Nie przeszkadza mi zima. Nie znoszę lata. Wiosna mi wisi. Tęsknię za jesienią. 5. Piszę tu po raz kolejny. 6. Właśnie zauważyłam jak bardzo odizolowałam się od ludzi w ciągu ostatnich kilku lat. Z ludźmi ze studiów nie mam już kontaktu a ludzie z pracy... Kto pracował w korpo ten wie... Została mi rodzina i kilkoro przyjaciół. 7. Zastanawiam się czy nie zacząć nowych studiów (zaocznie), ale boję się czy dam radę. Ostatnio słabo u mnie z dyscypliną (patrz pkt. 1) i systematycznością. Nawet do regularnego wklepywania balsamu do ciała po kąpieli nie mogę się zmusić. 8. Mam obecnie 12 książek z 4 różnych bibliotek chociaż nie mam czasu czytać. 9. Lubię oglądać głupie programy o angolach na BBC Ent i mam jakoś czas do tracenia na to. 10. Istnieją perfumy z nutą kwiatu pomarańczy (np.: Fleurs d'Oranger Serge Lutens). Ja szukam śliwki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezamka Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.icpnet.pl 08.04.13, 21:31 1. Znowu piszę tutaj, zamiast pisać pracę... 2. Podobnie jak ktoś wyżej, również przeżywam chwilowe fascynacje zespołami muzycznymi (muzykami/wokalistami), które to fascynacje objawiają się wałkowaniem w kółko piosenek tychże obiektów fascynacji i przekopywaniem internetu w poszukiwaniu biografii, ciekawostek i filmików z koncertów. 3. Koncerty są najważniejsze, bo cenię tych, którzy na żywo dobrze brzmią, robią fajne szoł i szanują fanów. 4. Kilka lat temu jedna z takich fascynacji zaowocowała zalogowaniem na forum pewnego zespołu (nie powiem wam jakiego), gdzie poznałam kilka fantastycznych osób, z którymi do dziś utrzymuję kontakt wirtualny i nie-wirtualny;-) 5. Jedna z tych osób to obecnie bardzo mi bliska i droga przyjaciółka. 6. Chcę wyjechać na magisterkę do innego miasta, ale nie wiem, czy starczy mi odwagi. 7. Pachnę tonikiem winogronowym. 8. Obejrzałam właśnie cały sezon House of Cards i mam syndrom odstawienia;-( Dlaczego na nowe odcinki trzeba czekać aż do września?? Homeland też dopiero we wrześniu, ech... 9. Czytam obecnie "Co widziały wrony", bardzo leniwie snująca się akcja, ale obiecano mi, że się rozkręci... 10. Nie byłam w stanie przebrnąć przez "50 twarzy Grey'a." Wymęczyłam 200 stron i poddałam się. Kondensacja wszystkich najgorszych harlequinów tego świata, nie pojmuję fenomenu tego czytadła. P.S. www.youtube.com/watch?v=Tm-ViInMmlw Enjoy! Odpowiedz Link Zgłoś
zielone-pstryk-czerwone Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 09.04.13, 17:55 1. Zakochałam się w moim promotorze. Jest ode mnie starszy o trzydzieści kilka lat, niższy o pół głowy i trochę roztargniony. Kiedyś przyszedł na ćwiczenia w dwóch różnych butach. 2. Mam chłopaka i bardzo go lubię chociaż czasem mnie trochę nudzi i/lub irytuje. 3. Lubię serial 'Dharma & Greg'. Lubię Dharmę. 4. Chwała Bogu za komunikatory. Gdybym z każdym w pracy musiała rozmawiać twarzą w twarz zaraz by wyszło jaka ze mnie zołza. A na komunikatorze nawet myśląc "Co za idiota/nudziarz/upierdliwiec" łatwo pisać gładkie zdanka i wszędzie wrzucać uśmiechnięte buźki. 5. Wracając do 1, to nie pierwszy raz gdy zakochuję się w kimś o wiele starszym ode mnie. Nie ma w tym zbyt wiele przyszłości, bo ciężko planować dziecko z kimś po 50-tce więc zazwyczaj nawet nie próbuję. 6. Nałogowo kupuję buty. Niektóre mam parę lat a jeszcze ani razu w nich nigdzie nie byłam. Czasem tylko przymierzam je przed lustrem. 7. Zbieram też moździerze. Najbardziej lubię takie wysokie, głębokie i dość wąskie. 8. Mam super bratanice. Fajnie jest być ciocią, można się wygłupiać i rozpieszczać dzieci do oporu. 9. Chciałabym mieć kiedyś psa i ogród. Duży ogród. 10. Kiedyś byłam bardzo romantyczna i miłość czy związki traktowałam śmiertelnie poważnie, ale na szczęście już mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.smith Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 13.04.13, 19:16 I. Przeklęła mnie w tym tygodniu cyganka bo nie dałam jej pieniędzy II. "A żebyś tak nigdy w życiu nic już nie miała" - tak mi powiedziała, nie powiem trochę się przejęłam III. zasiała we mnie ziarno niepewności IV. Trudno, co się stało to się nie odstanie:) V. Dzisiaj przeszła pierwsza w tym roku burza. Od zachodu, podobno od której strony przyszła pierwsza burza stamtąd już wszystkie w roku będą przychodziły. Się zobaczy:) VI. Leci mi w głośnikach kings of leon VII. Pani doktor przepisała mi nowe soczewki i nie mogę się do nich przyzwyczaić VIII. Nikomu się nie przyznaje ale lubię oglądać voice of poland. Kręci mnie tomson:) IX. Stara baba ze mnie a czasami mam taki odchyły:) X. Chciałabym kogoś poznać, żeby mieć się do kogo poprzytulać:) "Dziękuję Panie, że mieszczę sie w standardzie, że nie wystaję za nawias... Dziękuję Panie, że mieszczę się w szeregu, za średni wzrost, letnie ciało... Dziękuję Panie za średni temperament, uniwersalne poglądy..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymateria Re: 10 nieprzypadkowych faktów dot. Ciebie IP: 149.156.230.* 02.05.13, 13:31 1. budzę się w majowy poranek i wszystko mnie boli 2. to chyba depresja majowa 3. ale za to pieknie leje deszcz i za to go (deszcz) lubię. Bąble na kałużach są piękne. 4. nie lubię zaś Alicji w Krainie Czarów (postaci, autora, książki i wszystkich ekranizacji) 5. męczę się bo MUSZĘ wyjechać na piękny, rodzinny, długiiiii weekend 6. nie cierpię czegoś robicć tylko dlatego, że musze, mam obowiazek, ktos się po mnie tego spodziewa itd. 7. nie pomogły suche wafle posmarowane dżemem porzeczkowym ani dwie zmutowane truskawki polane balsamico 8. moze zrobię guacamole i pożrę z krakersami? 9. i tak mnie nic nie uratuje przed wyjazdem, który może okazać się nawet przyjemny 10. i oby tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
kika781 Re: 10 nieprzypadkowych faktów dot. Ciebie 05.05.13, 19:54 1. Szukam kawalerki i zaraz dostanę oczopląsu od tych cudeniek umeblowanych czym popadnie... Bleeee! 2. Chyba zaczynam nowy etap życia. 3. Myślałam że już nie pokocham a jednak :) 4. Muszę koniecznie schudnąć. 5. W nowym mieszkaniu zrobimy sobie wspólnie dietę pszeniczną. 6. Mam dziś ciężkiego kaca, który trzymam mnie już drugi dzień, chyba jestem za stara... 7. Mój dzisiejszy kac jest strasznie żerty. Opróżniam lodówkę w takim tempie że aż mnie brzuch rozbolał. 8. Punkt 7 był tak a'propos odchudzania... ;) 9. Mam jutro sprawę w sądzie i strasznie nie chce mi się tam iść ale pocieszam się że może wywalczę to o co walczę... 10. Ten kac jest naprawdę koszmarny!! Odpowiedz Link Zgłoś
katenowak Re: 10 nieprzypadkowych faktów dot. Ciebie 08.05.13, 23:32 1. pierwszy raz tu pisze i ciekawe czy 10 punktów uzbieram 2. chce zmienić swoje życie - planuję rozwód 3. mam wspaniałą Córkę - warto było dla Niej :) 4. znowu jestem przeziębiona buuu.... 5. chcę złożyć pozew w 13 rocznicę ślubu - daty będą mi się dobrze kojarzyły 6. boję się że już nigdy mnie nikt nie pokocha 7. moim marzeniem było kochać i być kochaną a potem żyć długo i szczęśliwie w rodzince 2+2 8. jestem w dołku finansowym - pierwszy raz od dawna a to najmniej odpowiedni moment 9. wbrew wszelkim oczekiwaniom nauczyłam się jeździć autem i jestemz tego dumna 10. zawsze chciałam tu napisać ale się ...bałam? wstydziłam? - witajcie zmiany w moim życiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.13, 00:26 1. Przestaję czytać komentarze pod artykułami, są pełne nienawiści, wiadomo anonimowość wyzwala najbardziej okrutne czeluśćie naszego ja, tak więc nie chcę wiedzieć wśród jakich zwierząt mieszkam. 2. Dużo podróżuję co często kończy się głodowaniem przy końcu miesiąca przed wypłatą 3. Już prawie całą Polskę zwiedziłem, chodzi o kierunki od domu, zostało naprawde kilka czarnych punktów 4. lubiłbym swoją pracę gdybym wiecej zarabiał 5. Mógłbym robić boki ale coś mi sie stało i jestem uczciwy 6. Nie podoba mi sie nagonka na Romów z Kamińskiego, poznałem ich zawodowo i są naprawdę wporządku. 7. spełniając swoje turystyczne marzenia już 3 miesiące nie byłem z żadną kobietą i nie byłem ze znajomymi na żadnej imprezie. 8. Moje wino truskawkowe po leżakowaniu zrobiło sie super w smaku i zaczęło porządnie kopać. 9.Nie chce mi się pisać 9 punktu jak wiem jaki bedzie dziesiąty. 10. Regina znalazłaś jakąś inspirację muzyczną? Ja znalazłem tylko teledyski do Mariny www.youtube.com/watch?v=h8cmVTW1Q2A&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=5qvvRRRW9i8 Odpowiedz Link Zgłoś
regina-falangi Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 12.05.13, 11:36 01. Wczoraj diametralnie zmieniłam swój wygląd, włosy ścięłam na krótko, przefarbowałam z ciemnego na blond i dzisiaj jak popatrzyłam do lustra to się nie poznałam:) 02. Ale generalnie jestem zadowolona i podobno wygląda to dobrze więc metamorfoza się powiodła:) 03. Nie mogę się doczekać urlopu jeszcze nie mam nic zaplanowane ale choćbym miała cale 2 tygodnie leżeć plackiem w domu pod gruszą to wolnego nie odpuszczę w tym roku:) 04. Dawno nie odwiedzałam forum humorum ale widzę że za wiele to mnie nie ominęło:) 05. jeju jakoś nie mam weny... 06. Dlaczego łikend trwa tylko 2 dni?? i zawsze błyskawicznie przeleci? 07. Też bym sobie chciała popodróżować, ale jakoś tak samemu to nie za bardzo się człowiekowi chce, zawsze lepiej w dobrym towarzystwie 08. Ale ludzie jacyś tacy teraz zagonieni, każdy w swoim świecie, każdy ma swoje sprawy, dzieci, pieluchy, itd 09. Chociaż w sumie nie miałabym nic przeciwko posiadaniu dziecka. No ale, dawcy brak:D 10. s. powiem Ci, że ostatnio nic wartego uwagi nie wpadło mi w ucho wiec w dalszym ciągu wałkuję Marinę i jakieś inne moje dawniejsze inspiracje:) swego czasu słuchałam w kółko jej płytę, słyszałeś może: www.youtube.com/watch?v=a_48WJS5hIo *********************************** "Bo po deszczu, wiedz, że, słońce zrobi wielką tęczę na niebie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.xdsl.centertel.pl 12.05.13, 18:31 - ależ nudy - jasna cholera jutro do pracy - przesiedziałam dzisiaj cały dzień słuchając muzyki, czytając książkę i zupełnie nic nie robiąc - a teraz zaczęło mi się nudzić - a to sytuacja rzadko u mnie spotykana - szukam samochodu bo moje wierne stare autko powoli odmawia posłuszeństwa - w ogóle nie znam się na samochodach - więc przeglądając ogłoszenia zwracam uwagę na kolor oraz kształt:) - żałosne to że nie mam kogo poprosić o pomoc - ostatni post jest mojego autorstwa ale wstydziłam sie logowac:D - dwa razy jednego dnia, hmmmmmm chyba lekka przesada - zastanawiam się nad skasowaniem przyznania się co do "tożsamości" - ale w gruncie rzeczy wali mnie to - myślę nad jakimś fajnym nickiem ale jakoś mi nie wychodzi - chyba sobie zapodam "przyjaciół", zawsze mnie wprowadzają w dobry nastrój:) - nawet nie wiem ile już punktów stworzyłam - jeju ale fajnie pada, to lubię - deszcz, kocyk i ciepła herbata + dobra książka - cały czas myślę nad rzuceniem tej pracy w cholerę - gó...ana robota za gó...ane pieniądze, siedzenie po godzinach i nawet człowiek nie usłyszy ze jest doceniany - coraz bardziej zdaje sobie sprawę że chyba przegrałam swoje życie - co ja myślałam kiedy wybierałam kierunek studiów, przecież całkiem co innego mnie interesuje - nie mam odwagi żeby otworzyć coś swojego - tchórz, tchórz, tchórz - chciałabym zobaczyć Poznań i Wrocław, podobno to piękne miasta a nie miałam okazji ich jeszcze poznać - coś mi się smutno zrobiło - typowa baba ze mnie raz się śmieję a za chwile płaczę:) - ciekawe jak zareagują jutro na moja metamorfozę:) - skończyła mi się wena więc żegnam moi drodzy, houk! RF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęśliwa Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 21:34 1.pierwszy raz jestem bez dziecka (1,5 roczne) - "sprzedałam"babci na 3 dni 2. cały dzień generalne porządki co z maluchem się nie da 3. jutro po pracy cd ...lubię sprzątać, myć okna itp... 4. w piątek 15 min.przed końcem pracy mój parter dostał wypowiedzenie z pracy 5. nie chce myśleć co to będzie...2 kredyty..pensji wystarczy na jeden....... 6. W wielki piątek koleżanka z mojego działy w pracy dostała wypowiedzenie, 2 h przed końcem pracy....poszła bo dyrektor ją wzywał...wróciła i już miała zmienione hasła do komputera 7. przykre to jest jak się teraz obchodzi z ludźmi....a pracowała 17 lat 8. byłam na biopsji...nie mam raka ale wysoki stan przedrakowy...za 3 m-ce muszę powtórzyć badania ...jak myślę to się boję i ryczeć mi się chce....dlatego odganiam wszelkie myśli 9. dlaczego w Polsce tak ciężko się żyje....człowiek pracuje a pensja w większości idzie na kredy, opłaty...i życie bez szaleństw...a gdzie przyjemności? 10. na smutno dziś mnie wzięło ale muszę być silna i się nie dać (patrz pkt.4-5 i 8 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracka Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.rybnik.vectranet.pl 29.05.13, 23:21 1. www.youtube.com/watch?v=3KtAMx-If1U 2. dawno nie byłam w kinie 3. chyba mam "syndrom opuszczonego gniazda" a MUSZĘ się kimś opiekować. Pies się z tego cieszy... 4. w pracy ok. dużo wszystkiego ale przecież luuuubię to :) 5. małżowin nadal traktuje dom jak hotel ale czego tu się spodziewać.... 6. nawet chyba mi to pasuje 7. mam nadzieję, że w końcu jutro napiję się kawy na tarasie. uwielbiam ten moment: wczesne rano, piżamowe posiedzenie tylko ja i pies :) 8. w najbliższym czasie urodziny taty- pierwsze bez niego. fuck. bardzo mi go brak. i to nie jest prawda, że trzeba czasu żeby się przyzwyczaić. 9. ja nie jestem romantyczką ale ten utwór mi się fest podoba www.youtube.com/watch?v=FmnDXRJ7btE 10. palę jak smok. właściwie cały czas palę. "Pani pyta czy ja palę...?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkfdjg Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.05.13, 23:32 1. spotkałam faceta. fajnego, inteligentnego, w moim typie, świetnego w łóżku. jest mężem. nie moim. 2. nie mogę sobie odmówić tej przyjemności. taaaaak wiem że powinnam. 3. niczego nie zamierzam niszczyć. ot cieszę się chwilą - mam tylko ją. 4. wolałabym inaczej żyć i z kimś innym. ale mam się czasem chociaż do kogo przytulić 5. marzą mi się wakacje na ciepłej plaży i te dłonie smarujące moje plecy olejkiem...;) 6. uwielbiam dzieci ale nie mam z kim ich mieć. 7. podjęłam ostatnio trudne wyzwanie zawodowe. dam radę bo to zależy tylko ode mnie - nie tak jak ta głupia miłość 8. zjeżdzałałam dzis na rowerze z górek ciesząc się jak wariatka i wdychając zapach łąk. to był dobry dzień:) 9. i na legalu zjadłam pól talerza ciastek - miałam gosci. bardzo miłych. 10. lubię moją pracę. jutro tam idę Odpowiedz Link Zgłoś
chasing_time Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 04.06.13, 17:48 1. Udało mi się zrobić coś o czym marzyłam od lat. Trochę w tym mojej pracy ale i wiele zwykłego szczęścia. 2. Myślałam, że będę czuła radość z tego powodu, a czuję raczej ulgę, że kolejne marzenie "odbębnione", że nie obijam się tylko pracuję na niebycie smutną, że staram się o pełne, normalne życie, że nie leżę i nie patrzę w sufit. 3. Żałosne to. 4. Kiedyś, dawno, dawno temu, byłam u psychiatry-terapeuty. Czekałam na wizytę parę miesięcy. Pani przez godzinę mnie maglowała z najbardziej intymnych spraw w moim życiu. Po godzinie stwierdziła, że nie chce mnie leczyć, że powinnam sobie sama poradzić albo iść na terapię grupową i niemalże siłą wypchnęła za drzwi. 5. Pewnie dzisiaj, w takiej sytuacji, poszukałabym kogoś innego, ale wtedy... co ja tam wiedziałam. Głupia gó...ara, przyjechała z zabitej dechami dziury do wielkiego miasta i myślała, że złapała Pana Boga za nogi bo udało jej się dostać na wymarzony kierunek, znaleźć pracę, fajne mieszkanie, i jeszcze przy tym być zdrową, ładną laską. 6. Gdyby ktoś mi wtedy, zaraz po przyjeździe, powiedział, że za 3 lata spędzę 4 miesiące w łóżku patrząc w ścianę i opuszczając je tylko na kilkanaście minut dziennie dla wykonania najpotrzebniejszych czynności (siku jest potrzebne, mycie się nie, sprzątanie, studia, praca to w ogóle fanaberia) pewnie bym go wyśmiała. 7. Dzisiaj już nie leżę w łóżku. Myję się, sprzątam, pracuję, dokształcam się po pracy na kursach, odwiedzam rodzinę, spaceruję, uśmiecham się do obcych ludzi. Czuję się przy tym jak aktorka grająca w kiepskim serialu. Taka wydmuszka, marionetka poruszana siłą woli. 8. Czasem gdy budzę się o 3 i leżę do rana, zaczynam się bać, że nie dam rady wstać i ciągnąć tego przez kolejny dzień. 9. Poszłabym do psychiatry po jakieś tabletki ale co mam powiedzieć? Że strasznie mi się życie dłuży i mam problemy ze wstawaniem? 10. Nęci mnie "Wielki Gatsby". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkfdjg Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: *.oirp.waw.pl 07.06.13, 13:22 chasing.... dlaczego padłaś? twoje odczucia wcale nie są mi obce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
regina-falangi Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 11.06.13, 13:30 01. Dwa tygodnie urlopu, nawet sobie sprawy nie zdajecie jak rewelacyjne to jest uczucie:D 02. nikt nic od Ciebie nie chce, spokój, cisza... 03. Leje dzisiaj cały dzień, uwielbiam odgłos kropel deszczu odbijających się od dachu 04. W tym roku urlop spędzę w domu, ale jakoś mi to nie przeszkadza, lubię sobie poleniuchować:) 05. Właśnie zjadłam pół kilo truskawek, pyyychota 06. Strasznie mi się podoba nowy singiel Męskiego Grania 07. www.meskiegranie.pl/ 08. Różnych gatunków słucham, ale zawsze wracam do Nosowskiej, ma w sobie coś co mnie fascynuje niezmiennie od lat 09. Samochodu w dalszym ciągu nie zakupiłam, a stare coraz częściej się niestety psuje 10. Idzie burza, burza idzie *********************************** "Bo po deszczu, wiedz, że, słońce zrobi wielką tęczę na niebie" Odpowiedz Link Zgłoś
englishman-in-new-york Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 15.06.13, 14:23 1. Stojąc w kolejce do kasy w supermarkecie lubię oglądać zakupy ludzi stojących przede mną i wyobrażać sobie ich życie. Ostatnio była pani z małą dziewczynką: chleb, ser, owoce, warzywa, itp. (zero gotowych dań - chyba lubi gotować?), karkówka (wyobrażam sobie dużego męża przy grillu w sobotę, może wpadną znajomi?), danonki (niewolnica reklam? cukier i skrobia modyfikowania dla "mocnych kości"?), jedzenie dla niemowląt (dzidziuś w domu?), dwa batoniki (dziewczynka wymusiła przy kasie) oraz para otyłych 30-parolatków: otręby, kilka litrów mleka 0,5%, chudy ser, płatki owsiane itd. a do tego ni z gruchy ni z pietruchy duży słój majonezu Kieleckiego i paczka frytek (cały dzień dieta a wieczorem fryty z majonezem i dupa rośnie?). 2. Odebrałam wyniki biopsji w końcu, wszystko ok. 3. Kiedy pisałam poprzednie zdanie odruchowo napisałam "sekcji" zamiast "biopsji". Pewnie mój kolega analityk już by się przyczepił. 4. Nie lubię gdy ktoś pisze "sex" zamiast "seks". Wiem, że niektóre słowniki już dopuszczają taką formę ale jakoś mnie to drażni trochę. 5. Zapuszczam brwi i wkurza mnie ten okres przejściowy niemiłosiernie. 6. Cieszę się, że jest ciepło bo mogę chodzić w sandałkach i szaleć z różnymi lakierami na paznokciach u stóp (tzn. zimą też mogę tylko pod skarpetą niewielka z tego radość). Dzisiaj jest czekolada. 7. Zakochałam się trochę beznadziejnie i nie potrafię sobie tego wybić głowy. Wiem, że w końcu minie ale na razie każdy dzień zaczynam od sprawdzania poczty, bloga i innych miejsc gdzie czasem on pisze, idąc na zakupy wybieram "skrót" koło jego domu itd. Żałosne. 8. Mogłabym po prostu zadzwonić i umówić się, problem w tym, że jestem przekonana, że wcale do siebie nie pasujemy, i nic z tego nie będzie bo ja go nawet nie lubię, drażni mnie, uważam, że jest zarozumiały, zadufany w sobie i rozpuszczony jak dziadowski bicz. Wiem, że głupio to brzmi, niby jestem zakochana a nie lubię, ale tak jest. 9. Rozbawił mnie punkt 01 powyżej: " 01. Dwa tygodnie urlopu, nawet sobie sprawy nie zdajecie jak rewelacyjne to jest uczucie:D" Racja, na pewno sobie nie zdajemy sprawy, przeca nikt z nas nigdy na urlopie nie był :D 10. Spadam po truskawki. Odpowiedz Link Zgłoś
englishman-in-new-york Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie 15.06.13, 14:30 Jeszcze odnośnie punktu 9 - bardzo lubię czytać wpisy Reginy, mam nadzieję, że się nie obrazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: 10 przypadkowych faktów dot. Ciebie IP: 83.1.94.* 15.06.13, 23:41 1. Gdy miałam 12 lat, byłam w sanatorium. 2. Na prawym kolanie mam bliznę wielkości paznokcia małego palca, po tym jak dwa lata później miałam tam czyraka. 3. Lubię koty, zwłaszcza persy bo mają takie złe, spłaszczone persie twarzyczki i wyglądają jakby coś knuły, aż mam ochotę wziąc na kolana i miziać aż się rozchmurzą :) 4. Chciałabym żyć w Diaspar (kto lubi s-f, ten wie co to :) ). 5. Chciałam kiedyś praktykować OBE i podczas pierwszej próby byłam blisko, ale mnie odstręczyła opowieść chłopaka kuzynki jak próbował i wyszedł i pierwszą rzecza, którą zobaczył, były trzy demony stojące nad jego ciałem i zaraz wrócił i od tej pory nie chce nawet słyszeć o podróżach astralnych :) Demony miały owłosione pyski i rogi na głowach :) 6. Chciałabym przeczytać wszystkie dzienniki L. M. Montgomery, ale nie mogę znaleźć w sieci dalszych tomów niz pierwszy :( 7. Gdy zbiorę wystarczającą ilość punktów w klubie GFK, zamówie bon do Empiku i wybiorę sobie za niego notes Paperblanks bo lubię luksusowe rzeczy :) 8. Gdy byłam w pierwszej klasie, uświadomiłam sie sama, czytając książki Wisłockiej i Imielińskiego. 9. W szkole i na koloniach bardzo lubiłam konkursy plastyczne i takie na np. najlepszą ozdobę choinkową i tym podobne. 10. Mam neuralgie twarzy po wyrywaniu zęba mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś