Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.10, 11:43 Szerokiej Drogi ! Najlepiej to idź na cmentarz i tam Kopnij w kalendarz. (Tylko nie złam nogi.) Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frred Re: Pokopane Kalendarium 20.12.10, 00:31 Grzesiu, ja tam bym to i owo skorygował, ale wierszyk już w miarę z sensem i rytmem. Idź dalej w tym kierunku, będzie lepiej:) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Pokopane Kalendarium 20.12.10, 17:09 tylko dlaczego "kopnij" wielką literą? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Pokopane Kalendarium 20.12.10, 17:10 przede wszystkim nie rozumiem, jak ma się tytuł do treści Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Pokopane Kalendarium 20.12.10, 23:42 Nijak. Ale chociaż treść jest wewnętrznie niesprzeczna. To już postęp. Chcę mu troszkę pomóc, a nie tylko krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Pokopane Kalendarium 21.12.10, 19:49 frred napisał: > Nijak. Ale chociaż treść jest wewnętrznie niesprzeczna. To już postęp. Chcę mu > troszkę pomóc, a nie tylko krytykować. Jemu to zasadniczo wisi, bo i tak uważa się za wieszcza. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Pokopane Kalendarium 22.12.10, 10:09 Cóż, mam miękkie serce, taka jego prywatna inicjatywa (że zacytuję Wiecha) Odpowiedz Link Zgłoś