uccello 05.07.11, 11:46 Czy ktoś mógłby coś zrobić z tą pogodą? Czuję ,że rosną mi błony pławne miedzy palcami, a ciało pokrywa się lśniącą, srebrną łuską... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: ,,,deszcz,,,,, IP: *.tktelekom.pl 05.07.11, 12:03 o masz......ciekawa jestem co ci rośnie jak pada śnieg a na pogodę ...Bednarski Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: ,,,deszcz,,,,, 05.07.11, 12:13 > o masz......ciekawa jestem co ci rośnie jak pada śnieg pokrywam się gęstym nieprzemaklanym futrem , rzecz jasna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ,,,deszcz,,,,, IP: *.tktelekom.pl 05.07.11, 12:37 > pokrywam się gęstym nieprzemaklanym futrem , rzecz jasna... suma sumarum wyglądasz tak -norka-amerykanska.zwierzeta.ekologia.pl/ ma się rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: ,,,deszcz,,,,, 05.07.11, 15:22 ja napisał(a): > suma sumarum wyglądasz tak - rel="nofollow">norka-amerykanska.zwierzeta.ekologia.pl/ zwariować przyjdzie przez tych paparazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ,,,deszcz,,,,, IP: *.tktelekom.pl 05.07.11, 15:30 :))))))) trza spojrzeć pozytywnie -chociaż czujesz się jak gwiazda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: ,,,deszcz,,,,, 05.07.11, 15:35 > :))))))) > trza spojrzeć pozytywnie -chociaż czujesz się jak gwiazda:) no masz, tak to futro z norek wpływa na samoocenę. Ale wracając do tematu głównego, nie rybią łuską, nie futerkiem, chcę być pokryta złotą naturalną opalenizną... Panie Bednarski , mógłby Pan coś zrobić? Ufnie, jak widzisz stosuję się do rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: ,,,deszcz,,,,, IP: *.centertel.pl 05.07.11, 12:57 Ja wiem, że pewnie mnie zlinczujecie ale dla mnie ta pogoda jest idealna. Jestem w ciąży i upały mnie męczyły ale jak pada to jest git. Nie bijcie mocno....! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ,,,deszcz,,,,, 05.07.11, 14:53 Gdybyś nie była w ciąży to byś zarobiła klapsa, słowo daję! Dla mnie taka pogoda to makabra! Jak jest lato to musi być upał, panie! Odpowiedz Link Zgłoś
zupakalafiorowa Re: ,,,deszcz,,,,, 05.07.11, 15:31 O, chętnie oddam Wam jakieś 10 stopni i będziemy wszyscy szczęśliwi :D 30 stopni w cieniu i ani jednej chmurki na niebie, trochę za gorąco jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: ,,,deszcz,,,,, 05.07.11, 15:37 zupakalafiorowa napisała: > 30 stopni w cieniu i ani jednej chmurki na niebie Gdzie tak dają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ,,,deszcz,,,,, IP: *.tktelekom.pl 05.07.11, 15:47 a może zamiast łusek i futer trza się ubrać w cierpliwość rolniki i leśniki się ubrały i mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: ,,,deszcz,,,,, 05.07.11, 15:56 > rolniki i leśniki się ubrały i mają :) Bo mają? Reumatyzm chyba. Niech pogoda się liczy z tym ,że ja regularnie strzelam focha. Pogoda się nie pozbiera doprawdy. Ostrzegam... Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: ,,,deszcz,,,,, 05.07.11, 15:54 > Na Półwyspie Iberyjskim :D to macham zza gór, lasów i rzek, po prasłowiańsku wprost macham ... Idę na szychtę. Odpowiedz Link Zgłoś
zupakalafiorowa Re: ,,,deszcz,,,,, 05.07.11, 16:00 I ja macham po baskijsku :D I idę na... pizzę ;) Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: pogodo... IP: *.as13285.net 07.07.11, 12:26 ...ahoj, Ty masz z ta pogoda jak biskup Krasicki z ptaszkiemi ( w klatce) tez grozil piorem, ze podetnie skrzydelka,,, amen. :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: ,,,deszcz,,,,, 07.07.11, 12:46 A teraz co? Patelnia. Można by mnie usmażyć jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś