Gość: piecyk gazowy Skąd ściągnąć najnowszą wersję Gadu-Gadu?????///// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacięte mięsko Re: Skąd ściągnąć najnowszą wersję Gadu-Gadu????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:10 Bozyczku Allahu Wielki, takie pytania na forum zadawać... przecie tego nikt nie wie. Od tysięcy lat filozofowie chińscy głowia się nad tym i nie dochodzą do rzadnych skutków, to jest rzecz niewyjaśniona, tajemnicza, niebanalna. I raczej w tym świecie nie dostaniesz odpowiedzi, spróbój poszukać gdzie indziej... No dalej, na co jeszcze czekas, co ja powiedziałam? Tnij po zyłach a nie zastanawiaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
agnulek oddam w dobre rece 09.08.04, 20:23 mam parke trojanów. Lada dzien oczekuje potomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: oddam w dobre rece 21.09.04, 02:12 agnulek napisała: > mam parke trojanów. Lada dzien oczekuje potomstwa. Agulek ja również jestem szczęsliwą mamą trojaczków :-))) Zazdroszczę Ci troszeczkę Twojego stanu! Z rozzewnieniem wspominam dni, w których matka natura pozwoliła mi nosić pod serduszkiem moje maleństwa. teraz już jest po roziązaniu i bardzo mi barkuje mojego brzuszka, tych kopniaczków w jelitka, tych wdęc i niekontrolowanych bączków ;) Jakżebym chciała to jeszcze raz przeżyć... Jak tylko moje maluszki odrobineczke podrosnieniutkaja to postaramy sie z moim ukochanym mezulenkiem o kolejne pocieszki. To takie wspanile wstawac w nocy do karmienia, uwielbiam to uczucie gdy ciapulki ssac mleko wbijaja pazureczki w moje piersiatka. Ah.... Pozdrawiam Twoj brzuszek i Ciebie przy okzaji cieplunienko i trzymam kciuki za porodeczek. Cmok cmok, papa Krysia - mama Andzi, Andrzejka, Adelajdy [link do zdjec z mojego porodu - koniecznie zobaczcie] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minerwy Re: kochacie dżastina timberlejka czy aszera? IP: *.jerozolimskie.pl 22.08.04, 21:25 od aszera to mi uszy urosły i to widać, a Dzastin, to mi normalnie serce klenka, to jak mam ku..a życ z klenkniętym sercem, no jak, się zapytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekstu a w tym poście w ogóle nie ma IP: *.ists.pl / *.ists.pl 10.08.04, 01:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jem.tylko.sałatę Mięsożerne śmierdzące świnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:18 nigdy nie zrozumieją, że spożywanie mięsa wywołuje agresję i skłonność do przemocy oraz obrzucania ludzi wyzwiskami. Te jadące zjełczałym smalcem beki cholesterolu nigdy tego nie pojmą swoimi skąpanymi we krwi niewinnych istot mózgami. Mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaszłyk optymalny Re: Mięsożerne śmierdzące świnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:21 Gość portalu: jem.tylko.sałatę napisał(a): > nigdy nie zrozumieją, że spożywanie mięsa wywołuje agresję i skłonność do > przemocy oraz obrzucania ludzi wyzwiskami. Te jadące zjełczałym smalcem beki > cholesterolu nigdy tego nie pojmą swoimi skąpanymi we krwi niewinnych istot > mózgami. Mordercy. Wegetarianie, spie.dalać z forum Wegetarianizm! I stóg siana wam w gardło. Bo nie znacie słowa "kultura". Odpowiedz Link Zgłoś
swmikus MOJA CIPKA WYDAJE DZIWNE ODGŁOSY PODCZAS STOSUNKU. 10.08.04, 13:54 i to nie jest parodia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=14750582&a=14750582 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza daj liza Re: MOJA CIPKA WYDAJE DZIWNE ODGŁOSY PODCZAS STOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:52 Och, doskonale wiem, o czym mówisz. Nie przejmuj się, moja robi to samo - wydaje podczas stosunku odgłos, który brzmi jak zdanie "Ten żonkil ma niebieski gaźnik" wypowiedziane po szwedzku, od końca. Pisałam o tym do Cosmo (12/09/02) i poradzili mi, żebym była spokojna; to się mieści w normie. Muszę tylko uważać, żeby nie współżyć z menem, który zna szwedzki (od końca)bo z powodu konsternacji nie byłby zdolny do "dziesięciu sztuczek, które pozbawią mnie zmysłów z rozkoszy" (op. cit.,s. 19) Papatki, Eliza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik która łądniejsza, kinga z m jak mdłosci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:35 czy małgorzata kozuchoska? czy one obydwie nie sa trohe spasione? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14807428 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14792926 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik wolicie pszylizanych pizdoosiuff czy spoconych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:36 maczo?? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=14738872 Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: MOJA CIPKA WYDAJE DZIWNE ODGŁOSY PODCZAS STOS 13.08.04, 00:08 fuck, wczoraj skrecalam sie pol godziny z tego watku, zaglądam, a tu - autentyk! :))))))))))))))))) no commnets... :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: MOJA CIPKA WYDAJE DZIWNE ODGŁOSY PODCZAS STOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:23 padlam na pysk...... no normalnie nie do przebicia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czerwone linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:25 a jak zrobić takiego czerwonego linka? bomi same czarne w2ychodzą :( POMÓŻCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to też ja pogoń rzeszuf TEREFERE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:28 Ale kmioty w tej pogoni grają... Można ze śmiechu pęc. Pozdro dla Odry Siemiatycze!!!! NA ZAFSZE PANY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błotosmętek Re: pogoń rzeszuf TEREFERE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:54 PETARDA WEJHEROWO iz de best !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to nie ja problem-WAŻNE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:32 Podoba mi się kolega z pracy!! Niestety ma dziewczynę,jak myślicie czy warto sprobować czy lepiej nic nie robić.Dzięki z aewentualne porady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Vortalu Budo Doigraliście się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 20:13 Wszycy macie po jednym razie w dziób. Żarty się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: Doigraliście się IP: 81.15.170.* 12.08.04, 09:45 <wypowiedź usunięto z powodu naruszenia Regulaminu> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOT23 Re: Doigraliście się IP: 81.15.170.* 12.08.04, 09:46 <wypowiedź usunięto z powodu naruszenia Regulaminu> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: Doigraliście się IP: 81.15.170.* 12.08.04, 09:47 <wypowiedź usunięto z powodu naruszenia Regulaminu i prawa morskiego> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOT23 Re: Doigraliście się IP: 81.15.170.* 12.08.04, 09:49 <wypowiedź usunięto z powodu widziemisię admina> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy polak Re: Doigraliście się IP: 81.15.170.* 12.08.04, 09:50 A nie mówiłem że Żydy cenzurują???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkieJol89 Re: Doigraliście się IP: 81.15.170.* 12.08.04, 09:53 <wiadomość usnięto z powodu naruszenia Regulaminu> Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa_piosenka Re: Doigraliście się 13.08.04, 10:21 a ja już sama sobie usunę odpowiedź: wiadomość usunięto z powodu nagonki admina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punk Re: to juz szczyty IP: *.piotrkow.net.pl 11.08.05, 21:25 system jest za wsze przeciwko nam Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: żydzi cenzurują!!! 12.04.06, 19:28 <wiadomość została skasowana z powodu użycia alfabetu hebrajskiego> Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia plama z kawy 12.08.04, 13:59 na mim nowym dywanie pojawiła się plama z kawy. Nie wiem, kto ją zrobił, jak myślicie? I czy ja usuwać? Odpowiedz Link Zgłoś
agon_agon Re: plama z kawy 12.08.04, 18:29 mamalgosia napisała: > na mim nowym dywanie pojawiła się plama z kawy. Nie wiem, kto ją zrobił, jak > myślicie? > I czy ja usuwać? Jeżeli plamę zrobił Pablo Picasso to w żadnym wypadku nie usuwać, a z treści Twojego postu wynika, że tak właśnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: plama z kawy 12.08.04, 23:18 Zaskarże Was wszystkich o odszkodowanie za straty moralne z powodu niemozliwego do opanowania smiechu. Jestescie cudni wszyscy hahahahahaha :)))))))))))))))))) Uwielbiam ten watek! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa_piosenka Re: plama z kawy 13.08.04, 10:24 mam podobny problem: dostałam kuku na muniu! Czy to da się usunąć? p.s. Do macochy od byłej wspólnego męża: wal się na ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink rose Panowie!!!! Pytanie do was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:51 Adolf Hitler był mężczyzną. I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 co kupiłyście ostatnio fajnego 13.08.04, 18:11 bo ja balsamik do ciałka, pachnący kawusią tak cudnie, że sama mam ochotę się polizać kremik do buzi, moja buzia po nim jest gładziutka i tak pięknie lśni śliczniutki błyszczyk, moj misio mówi że jestem po nim słodziutka no i mam przepis na mniamniuśną sałateczkę, jest bardzo prościutka trzeba pokroić ogóreczek, pomidoreczka i zalać sosikiem z czosneczkiem pyszotka, mówię wam, paluszki lizać, mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k9 Re: co kupiłyście ostatnio fajnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:37 O kutewka, no wzruszonko normalnie! Sałateczka pychoteczka; proszuńkam, podrzuć jeszcze jakiś przepisik! Papatki, k9 Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Zaniepokoiłam 13.08.04, 18:39 Dziś rano zaniepokoilam sie czy to możliwe ze jak boli brzuch i jest taki duzy nadęty to groźne to jest? od paru miesiecy chyba 8 albo 9 caraz gozej a dzisiaj zaniepokoilam sie bo tak jakby mnie sie brzuch skurczał!!!!!!!!!!! i to boli!!!!!!!! zrobia mi operacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Luzak Re: Zaniepokoiłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 18:45 > Dziś rano zaniepokoilam sie czy to możliwe ze jak boli brzuch i jest taki duzy > nadęty to groźne to jest? od paru miesiecy chyba 8 albo 9 caraz gozej a > dzisiaj zaniepokoilam sie bo tak jakby mnie sie brzuch skurczał!!!!!!!!!!! i to > > boli!!!!!!!! zrobia mi operacje? Nieee... To samo przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: Zaniepokoiłam 13.08.04, 19:36 Gość portalu: Dr Luzak napisał(a): > > Nieee... To samo przechodzi. A moze tobyćmorze wrostek????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: Zaniepokoiłam IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.08.04, 20:50 wyrostek? jak najbardziej, ale dopiero po kilku latach. z medycznego punktu widzenia tak mi przynajmniej powiedział mój psychiatra jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Zaniepokoiłam IP: 80.51.180.* 22.08.04, 23:55 Natychmiast zrób sobie badanie odbytu. Moją znajomą też tak brzuch bolał i teraz niestety już nie ma jej z nami. Okazało się, że miała niestrawność i podczas parcia na sedesie pękł jej jeden z dorodnych hemoroidów. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błotosmętek Re: Zaniepokoiłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:57 To jest raczek żołądeczka kochanieńka. Nara ! Odpowiedz Link Zgłoś
swmikus lepiej mówić AHA czy YHY? warzne dla mie! 13.08.04, 21:02 a jak Wy muwicie??? odpisójcie odpisójciue szybko Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: lepiej mówić AHA czy YHY? warzne dla mie! 14.08.04, 01:15 biorąc pod uwagę propozycje do wyboru najlepiej nic nie mówić... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: lepiej mówić AHA czy YHY? warzne dla mie! 21.09.04, 13:15 AHA jest do bani! słyszałam ich ostatnia płyte to siarstwo. YHY leci ostatnio na MTV nagralam sobie teledysk i oglondam caly dzien w kolko. Mi sie podoba Justin - to ten w okularach a wam???? Odpowiedz Link Zgłoś
zeldo najlepsze studia 14.08.04, 00:53 Ja wlasnie studiuje i mysle, ze jestem na najlepszych studiach i to sa w ogole najtrudniejsze studia (ale ja sobie swietnie radze) i najlepsza prace moge po nich znalezc. I te studia MOJE sa ciekawe bardzo i mozna sie na nich rozwinąc. No i ja gardze tymi, co sa na gorszych studiach i na gorszych uczelniach, bo MOJA to najlepsza jest. I jakby ludzie z MOJEGO kierunku zaczeli studiowac cokolwiek innego, to kazdy mialby srednia 5,0 albo i wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z przeszłością Pamiętacie?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:21 Gumę do żucia Bolek i Lolek, naboje do autosyfonów w zieleniakach, mleko sprzedawane w sklepach prosto z kanki, wielkie podświetlane kielichy do sprawdzania świeżości czy ściślej "zalęgłości" jajek, radia Jowita, magnetofony szpulowe Kasprzaka, kolejki PIKO, makietę w składnicy harcerskiej, zamach na prezydenta Narutowicza, obronę Jasnej Góry, Ottona III w Gnieźnie, wydobywanie krzemienia pod Opatowem, ostatnie mamuty, neandertalczyków, dinozaury, pierwsze glony, Big Bang? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: najlepsze studia 12.04.06, 19:36 zeldo napisała: > Ja wlasnie studiuje i mysle, ze jestem na najlepszych studiach i nie morzesz być na najleprzych studiach bo na najleprzych studiach to Dżastin tylko może nagrywać i Mandaryna bo te najleprze studia to są w Lądynie a chipchopowcuw w Lądynie nie ma bo tam tr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podział Admin gdzie się podział mój post!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 02:00 Dlaczego został przeniesiony na oślą ławkę? Co tam było takiego wbrew netykiecie???! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Vortalu Budo Re: Admin gdzie się podział mój post!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:15 Gość portalu: podział napisał(a): > Dlaczego został przeniesiony na oślą ławkę? Co tam było takiego wbrew > netykiecie???! G.wno! I zasuwasz trzy okrążenia jumpingiem dookoła sali gimnastyczej za te grymasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Mahdiego Boski Mahdi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:53 Bismillah! Płaczmy i smućmy się, wszyscy Synowie Allaha. Boski nasz Mahdi, Światło tego świata dziś po porrannych modłach ducha swego śiętego wyzionął! Ach płaczmy, płaczmy, gdyż przeyjdzie zagłaga psów z Ameryki! Maszallah! Jest nadzieja, o wyznawcy prawdziwej wiary! Nasz baski Osama bin Laden sprowadzi nam pokój! Zaufajcie przesłaniom, bracia, zaufajcie naszemu Zbawienu, jakim jest wspaniały Osama! Oddajcie życie w dżihadzie! Bąźcie zbawieni! Zapisy do Grupy Wyzwolenia Al-Kaida odbędą się w każdy wtorek o 15.00 w remizie. Możesz też zadzwonić pod numer 0-700-888-123 by dowiedzieć się szczegółów. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
myshaque zwymiotowałam gdy mój facet pieścił mnie oralnie 19.08.04, 16:54 może to dla was dziwne. dla mnie też bo było miło. na początku. ale potem wyopbraziłam sobie jego byłą, którą widziałam tydzień wcześniej w mieście. miała kosmiczna opryszczkę!!! przypomniało mi się, że ją też tak pieścił i... nie mogłam tego opanować. obrzygałam mu głowę i plecy...co gorsza, on się nie przejął. Tomek chce to zrobić znowu.Nawet nie boi się powtórnego haftu!!! jak mu to wytłumaczyć że nie chcę, żeby Go nie stracić? (To jest autentyk z forum Cosmo!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cosmoobrona Re: zwymiotowałam gdy mój facet pieścił mnie oral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:47 myshaque napisał: (To jest autentyk z forum Cosmo!) To znaczy faktycznie opublikowany na Cosmo, ale skąd pewność, że nie przez kogoś kto tam wszedł się powygłupiać? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Pliiiiizzzz!!!!!!!!!!!!!! Pomoooshcie!!!!!!!!!!!!! 19.08.04, 22:04 Wiecie morze jak sie scionga piosenki przez neta bo mój misiaczek muwi rze do tego tżeba mieć kod i jak mu zrobie laske to mi go poda O własnie a czy od laski moge mieć dziecko bo siem trohe boje Pozdrooofki a czy ktoś terz uwarza rze Doda jest bosssska bo ona jest mojom idolkom bo ma takie rzyciowe teksty i razem z mojim miloooshim mishiachckiem tego sloochamy Odpowiedz Link Zgłoś
olga_100 Kocham 20.08.04, 14:23 Kacham kasięcia Karola, ja nie wiem, jak któś może mówić że jest brzydki i ma duże ószy, ale mi się podoba. Powinnam zostać jego żoną, bo on mnie widział i się pewnie zakochał, bo powiedziałam " Cod save the king" i się uśmiechną, bo ja go widziałam na żywo. Ja mieszkam w UK, w LOndynie i jestem kuzynką szwagierki brata przyjaciela kamerdynera w pałacu. I ja nie wiem co on widzi (książę) w tej swojej Camili Parker-Bowel, czy jak tam sie ona nazywa, powinien zwrócić uwagę na mnie, już dwa razy napisałam do niego list miłosny co w nim było: "Iś libe dyś, iś libe dyś,iś libe dyś, main her" i podałam swój adres, ale mi nie odpisał. Jak go zdobyć?????? POmóżcie!!!! Pliz! Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrasil Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 21.08.04, 19:48 Mieszkam w Warszawie na Żoliborzu w całkiem ładnej okolicy i fajnym bloku. Do czasu! Pewien wieśniak ze wsi ze swoją chamicą (z jakiejś wiochy w dawnym radomskim województwie) za taty co buraki do skupu po atrakcyjnej cenie sprzedał pieniązki kupił sobie mieszkanie obok :-( Oczywiście ma Skode. Na jakieś 350 mieszkań w naszych 3 budynkach tylko ten jeden burak nic nie robi sobie ze znaków zakazujących parkowania w podwórku i mimo ustawicznych telefonów do Strazy Miejskiej przez wkurzonych mieszkańców olewa wszystko. Co z tym ścierwem zrobić? Dodam że wszyscy parkujemy samochody na ulicy, ja np mam autko za ponad 70 tys. niektórzy sąsiedzi mają za ponad 100.000 a parkuje ustawicznie na podwórku tylko ten cham, tym złomem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 22.08.04, 11:29 ty pedalski zydzie gadasz tak bo pewnie jestes kibicem cracovii Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 22.08.04, 14:53 ale ja jestem modna!! no normalnie az sama w to nie wierze ze mozna byc az tak kurwa_super_extra_trĘdi jak ja!!!! no az mnie sciska w pecherzu!!! jak patrze w lustro to mam wielokrotne orgazmy a kierowcy na ulicy jak mnie widza to powoduja wypadki!!!! jeesssuuu!! i nic dziwnego!! powaznie! kto chce zobaczyc? piszcie na super_kizia_mizia_w_rozowych_fatalaszkach_plus_kaszkiet_na_glowie@wypindrzone_la le.com.pl zawsze po 21.00, w soboty po 22.00 wysle fotke pod warunkiem ze bedzie dolaczony znaczek zwrotny. pa :* mua mua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewica_ponownie kurcze, błona dziewicza mi odrosła, co zrobić? IP: 80.51.180.* 23.08.04, 00:29 Normalnie posnałam na imprezie zafajnistego chopaka. Po 3 tańcu poszliśmy do WC, rzeby pujść na całosc. On do mnie czy jestem dziewica, ja do niego rze nie, no to on zabiera sie do roboty a tu nagle tszask. Musiałam powiedzieć, rze hyba nie ściongnoł mi rajstop, ale poczułam sie jak idiotka, w wieku 16 lat dziewica? Mufcie mi dziewczyny czy tesz macie takie dośfiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e jestę szczęsliowm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.04, 18:02 albo innym drzewem..które rusza listkami na wichurze myśli..jestę kobietom..wodom ogniem..muchom,rzepom kalarepom Lubię kiedy muskasz mnie..ja ciebie... Mam 13 lat.To juz czynaście lat kiedy mam lodówkę.Jest taka mała a zimno jakby duża była.Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia87 a ja dzis jechalam ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:15 pociagiem z wladyslawowa do domu. a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowoczesna matka Re: a ja dzis jechalam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:53 autobusem miejskim (normalnie nie jeżdżę, uchowaj Boże, ale mój małżonek musiał pojechać w dłuższą trasę bo jest superwajzerem i od czasu do czasu musi tych powiatowych menadżerów objchać, bo wiadomo, oko końskie pania tuczy, no i zabrał naszego matizka, a tu Dżeremi się nudzi, wiadomo, dzieciak za tatusiem tęskni, już od wczoraj go nie widział, no i żal mi się synka zrobiło, a że chciał pozjeżdżać na tych wodnych zjeżdżalniach w tym nowootwartym kąplexie u nas, co to w gazetach tyle o tym pisali, to mówię, Dżeremi, nie ma zmiłuj się, trudno darmo, chcesz akurat dzisiaj wydać te pięć dych, co ci tata na dwa dni zostawił, na bilet, zamiast na czipsy, to musimy niestety z hołotą jechać autobusem, bo taksiarzowi nie dam zarobić, bo oni tak zdzierają, że lepiej by się nadali do zdzierania azbestu, no, i Dżeremi: oki, Sylwia (bo ja jestem nowoczesna matka i nie wymagam od dziecka, żeby mi to wytykał na każdym kroku). No i poszliśmy na przystanek, ale to co tam przeżyliśmy, to już nie wiem, czy z tego kraju nie wyimigrować lepiej gdzieś gdzie wcale nie ma ani autobusów, ani szkół dla wieśniaków, tylko tak jak na ten przykład w Bretanii, o, gdzie chłopcy Lady Di to jeżdżą do szkoły z szoferem prywatnym, zamiast się z plecakami pchać po autobusach. A wogle to księżniczka Diana to była najpiękniejszą First Lady i nic, ale to NIC jej nigdy nie zastąpi, i ten Karol, to on naprawdę się powinien tak wstydzić, że powinien głowę w piasek schować, zamiast się szlajać z taką Kamilą, wstyd wstyd! i jeszcze wszystko na oczach tych niewinnych sierot! co jakby skóra zdarta z matki, zwłaszcza te oczy! No to ja uważam dobrze jemu teraz, Karolowi, że musi w oczy patrzeć synu i widzieć wyrzut w tych oczach, i dobrze mu tak, że Diana mu tak zza światów nie daje spokoju! ale ja tu się wzruszyłam, bo nie cierpię, jak niewinność jest tak wykorzystywana, jak to widać było jasno na przykładzie Karola i jego złośliwego małżeństwa z Dianą. W tym autobusie, to po prostu człowiek jest zmuszony naprawdę być asertywny, bo to, co się tam dzieje, to przechodzi ludzkie pojęcie. Wsiadła taka baba, no musze powiedzieć BABA! babsko po prostu, już jedną nogą w grobie, taka starucha no chyba z sześćdziesiątkę na karku miała! starsza chyba od mojej babci nawet była! i jak nie siądzie prosto na ten jeden pusty fotel! Przecież to próchno takie nie powinno z domu wychodzić.. a tu się pcha! Nie dość, że wszyscy ci z plecakami ze szkoły, napakowanymi, że mi nawet rozmazali tusz na rzęsach, jak się jeden taki obrócił, drągal taki z plecakim wypchanym - nie wiem, co tam miał w tym plecaku! Jakieś książki chyba! pewnie Miłosza! bo tak widziałam, że po twarzy to on na Polaka nie wyglądał. Coś takiego w nim było, że po prostu się to czuło, że to nie może być Polak. No ale co tu poradzić. Nie ma zmiłuj się, mówię do Dżeremiego, widzisz, jaka kultura, próchna stare puszczają do autobusu, a ty, dziecko, musisz stać, a ja nad tobą, i jeszcze mi jakiś żydek szpice w butach poprzydeptywał, co za zero kultury! Ludzie! jeźli zależy wam na kulturze nie jeźdcie autobusami! księżniczka Diana NIGDY nie jeździła! Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie proszę o pomoc prawnika!!!! 26.08.04, 11:03 Czy do rozpoczęcia budowy niezbędne jest pozwolenie na budowę? dzięki z góry za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takeda Re: proszę o pomoc prawnika!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:07 Czy do rozpoczęcia budowy niezbędne jest pozwolenie na budowę? > dzięki z góry za pomoc Jak masz wyższy dan niż naczelnik referatu budownictwa, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yamada Re: gdzie najlepiej na wakacje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:08 Na Okinawę. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie uwaga na marcina ziębińskiego z firmy expadro 26.08.04, 11:07 dwa tygodnie temu chcieliśmy z mężem wziąć kredyt na budowę domu. zarabiamy łączne 1400 brutto, mamy dwójkę dzieci i działkę rekreacyjną z altaną. ten dupek powiedzial nam, że nie dostaniemy kredytu. skrajna niekompetencja, brak znajomości oferty banków, po prostu ręce opadają. zablokował nam drogę do własnego kąta i szczęścia. serdecznie odradzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matsumura Re: uwaga na marcina ziębińskiego z firmy expadro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:21 dwa tygodnie temu chcieliśmy z mężem wziąć kredyt na budowę domu. zarabiamy > łączne 1400 brutto, mamy dwójkę dzieci i działkę rekreacyjną z altaną. ten > dupek powiedzial nam, że nie dostaniemy kredytu. skrajna niekompetencja, brak > znajomości oferty banków, po prostu ręce opadają. zablokował nam drogę do > własnego kąta i szczęścia. serdecznie odradzam!! Marcina Ziębińskiego pierwszy raz widziałem na Mistrzostwach Juniorów Gminy Młynek Nieświński w Judo. Już wtedy dał się poznać jako zdeterminowany, zadziorny i dobry technicznie zawodnik. Później jego kariera ewoluowała w kierunku Karate Tsunami, rozkręcania małego fiata na czynniki pierwsze, północnych stylów ikebany i testowania sushi na żyrafie. Przełomem był jednak dla niego moment, kiedy musiał zapłacić kolegium, ponieważ jego sąsiadka z bloku pomyliła go po ciemku z defekującym welociraptorem. Od tego czasu widzimy nową twarz Marcina w turniejach K1, walkach w klatce, szachach w kaftanie bezpieczeństwa. I jak widać z pozycji na listach rankingowych MPO, HGW i IMO jest to właściwy dla niego kierunek. Trzym się Marcin! Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: uwaga na marcina ziębińskiego z firmy expadro 12.04.06, 19:46 a to on mi chyba spszedau to gó.. w ampułkach co na nich po hińsku było napisane i mie w buca zrobił rze to metka tylko hińska a mi siem fcale od tego żeźba nie zrobila ani masa ani sila tylko cycki mi rosną i syfy na plecah i karzdemu muwie jak tego marcina złapie to mu nogi z dupy powyrywam suajcie ziomy nie koksujcie hińską metką tylko tą z napisem METANABOL Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie pyt. do eksperta, najlepiej dermatologa 26.08.04, 11:08 mam trądzik, co robić ps. jestem załamana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harakiri Kamikaze Re: pyt. do eksperta, najlepiej dermatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:26 niedzwiedzica_sousie napisała: > mam trądzik, co robić poprawić wynik w wyciskaniu w leżeniu o 6 065 435 613 dag > ps. jestem załamana Wszelkie załamania, zwłaszcza załamania otwarte należy natychmiast rozćwiczyć robiąc parę serii energicznych pompek na jednej nodze. Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle zakład 17.09.04, 16:13 Załorzyłem się z kumplem o jego siłownię PRIMUS 100, że w tym wątku pojawi się 1024 wpisuw. Pomórzcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazacz Re: zakład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:00 ja sie spoznie, robie jeszcze te mazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRISTAJLOOFKA Ale misie podoba ten wontek, że hu hu! IP: 212.126.14.* 17.09.04, 17:28 Jurz hyba na wszystkie listy odpowiedziałam! Całuję Was goronco w czułko!!! Odpowiedz Link Zgłoś