Gość: Agon_jitsu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:24 Propozycja jak w temacie, następnym postem zaczynam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agon_jutsu Jaką MA wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:30 Cze, widziałem taki film, co jeden facet dał drugiemu w mordem i tamten jusz nie wstał. Ja terz tak chciałem, wyszłem na miasto i prubowałem dać komuś w morde, ale o dziwo to ja nie wstałem. W nawiązaniu do powyrzszego pytanie: ktury styl jest lepszy: napierdalanka Cześka spod bloku czy dres-real-street-combat-69-system? Proszę o pilną odpowiedź, bo przeczówam, rze niedługo znów bede musiał wyjść na miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: Jaką MA wybrać? 26.10.04, 10:18 co prawda nie czytałem zbyt dokładnie poprzednich postów (tak naprawdę nie przeczytałem żadnego), ale chciałbym tu umieścić historię która całkowicie pasuje do tego wątku. Uwaga, 100% autentyk: kumpel mojego ziomala kupował kiedyś w spożywczym samie kurczaka , takiego całego w foli. no i jak był już przy kasie i wyłożył go na taśmę, to okazało się, że ta folia przecieka. i zauważyła to kasjerka i rykneła na cały sklep: -pani kasiu, pani poda ścierkę, bo tu z kurczaka cieknie!! HE HE HE, dobre nie? albo jakoś tak... - Odpowiedz Link Zgłoś
evamarija Re: Jaką MA wybrać? 01.12.04, 01:08 nie z kurczaka, a z ptaka cieklo. spaliles dowcip stary Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: Jaką MA wybrać? 01.12.04, 09:33 evamarija napisała: > nie z kurczaka, a z ptaka cieklo. spaliles dowcip stary wlaśnie, że z kurczaka!! w tej wersji to ma o wiele więcej sensu. a poza tym to nie dowcip, tylko prawdziwa (100%) przygoda mojego kumpla. Howgh!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: Jaką MA wybrać? 17.02.05, 22:33 spaliles i to straszliwie. widzisz cos smiesznego w tym co napisales? Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: Jaką MA wybrać? 19.02.05, 10:56 dziejas napisał: > spaliles i to straszliwie. widzisz cos smiesznego w tym co napisales? a ty nie widzisz , że to świetny dowcip? coś jest nie tak z poczuciem humoru u ciebie, chyba Odpowiedz Link Zgłoś
iwles mctiggle - niestety - mylisz się :):):) 12.08.05, 08:18 Niestety - spaliłeś dowcip :) Na końcu było: "Pani Kasiu, pani poda ścierkę, bo tu jednemu panu z ptaka cieknie." :):):) I to dopiero ma sens. I jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
carton Co z Waszą INTELIGENCJĄ? 12.08.05, 08:26 Przestańcie wreszcie poprawiać ten wpis z dowcipem. Ten wątek ma w tytule PARODIE. Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer Re: mctiggle - niestety - mylisz się :):):) 14.04.06, 17:48 > "Pani Kasiu, pani poda ścierkę, bo tu jednemu panu z ptaka cieknie." > I to dopiero ma sens. I jest śmieszne. eee... tam... za cholere to śmieszne nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro72 Re: mctiggle - niestety - mylisz się :):):) 15.04.06, 20:10 O rany, zesr....em się ze śmiechu. I co, przyniosła te szmate??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Ratunku-dieta!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 11:27 Mam 185 cm wzrostu, ważę 30 kilo. Moje wymiary to 50-30-50. Dziewczyny, czy nie sądzcie, że jestem za gruba. Ja myśę, że mam zbyt grubą dupę. Jaką dietę mi poradzicie (muszę schudnąć jakieś 10 kilo). Pomóżcie!!!!!!!! Nie mogę na siebie patrzeć, a żaden facet mnie nie chce!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reasonable Killer Co na urodziny? n/txt Nunchaku z drutu kolczastego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:02 Odpowiedz Link Zgłoś
hetman4 Poradzcie prosze jakies naprawde dobre wino 13.04.06, 19:54 bo kiedys wybulilem majatek za jakies szato franse i kwas byl jak nie wiem a moja dziewczyna ma wrzody i zgage to nawet mieta z manti nie pomogla a to bylo na jej urodziny i byla chryja wiec moze cos slodkiego bylo takie teraz nie pamietam lakrima czy cos albo moze w fajnej butelce tylko zeby bylo dobre i tanie i szlo wypic pod krakersa bo nie chce wyjsc na glupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon sposób jest prosty: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:02 idziesz do spożywczaka, czaisz się przy ladzie i patrzysz kto jakie kupuje kup to, co kupują ludzie z wyglądu do ciebie podobni i będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Ratunku-dieta!!!!!! IP: *.ha3.agh.edu.pl 02.08.04, 14:51 > żaden facet mnie nie chce!!!!!!!!!! Na pewno chce musisz tylko z nim o tym porozmawiac. Zycze ci powodzenia i trzeba optymistycznie patrzec nacodzien!!!!!!!!!! Aha i fajnego masz blogaska wpadnij do mnie: szalona_nastolatka.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszcz nad miszcze Re: Ratunku-dieta!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:04 Gość portalu: anuszka napisał(a): > > żaden facet mnie nie chce!!!!!!!!!! > > Na pewno chce musisz tylko z nim o tym porozmawiac. > > Zycze ci powodzenia i trzeba optymistycznie patrzec nacodzien!!!!!!!!!! > > Aha i fajnego masz blogaska wpadnij do mnie: szalona_nastolatka.blog.pl Co za dyletanci na tym forum. Mam żółty pas od wczoraj i w życiu bym takich głupot nie napisał. Czy wy w ogóle wiecie na czym polega sparring? Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyokusagon Re: Ratunku-dieta!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:00 Gość portalu: JULKA napisał(a): > Mam 185 cm wzrostu, ważę 30 kilo. Moje wymiary to 50-30-50. Dziewczyny, czy nie > sądzcie, że jestem za gruba. Ja myśę, że mam zbyt grubą dupę. Jaką dietę mi > poradzicie (muszę schudnąć jakieś 10 kilo). Pomóżcie!!!!!!!! Nie mogę na siebie > patrzeć, a żaden facet mnie nie chce!!!!!!!!!! Słuchaj JULKA, nie możesz się tak dłużej użalać nad sobą. 50 cm to możesz mieć, ale w bicepsie. Inaczej na ulicy, w realnym starciu nie masz żadnych szans. To co ci twój sensei na aerobicu naopowiadał to wierutne bzdury. Popatrz na Antonio Gracię, Andrzeja Gołotę i innych fighterów, którzy wiedzą o co w tym wszystkim chodzi. Musisz codziennie wieczorem wyjść pobiegać, bierzesz po jednym betonowym koszu na śmieci do każdej ręki i zasuwasz. Walisz z baniaka w każdy parkometr po drodze. Tylko tak dojdziesz do jakichś wyników. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ratunku-dieta!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 20:33 no przeciez o tych wymiarach i wadze to byla totalna sciema:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burkina- Faso Re: Ratunku-dieta!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 14:48 up :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis Skodziarze to gubki (z Auto-Moto) IP: 195.136.112.* 02.08.04, 15:02 Moim zdaniem nie rozumię jak morzna kupić skode. Jak ja widze że ktoś ma skode, to zaraz uwarzam go za gubka. Bo ja bym skody nie kupił, tylko bym kupił golfika zNiemiec sprowadzonego, lekko puknientego i go sobie użądził. W skodzie jerzdżom tylko gubki i dziatki w kapeluszach, mówie wam to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agon_shaolin_ryu Re: Skodziarze to gubki (z Auto-Moto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:10 Gość portalu: Denis napisał(a): > Moim zdaniem nie rozumię jak morzna kupić skode. Jak ja widze że ktoś ma skode, > > to zaraz uwarzam go za gubka. Bo ja bym skody nie kupił, tylko bym kupił > golfika zNiemiec sprowadzonego, lekko puknientego i go sobie użądził. W skodzie > > jerzdżom tylko gubki i dziatki w kapeluszach, mówie wam to. Nie będę się z Tobą kłócił, bo nie wiem co trenujesz, ale z tego co napisałeś, to sądzę, że shotokan. Powiem tylko, że miałem bardzo podobną sytuację, facet chciał mnie przejechać Żukiem na pasach. Nie muszę chyba nikomu tutaj tłumaczyć, jak ważne jest instynktowne, odruchowe działanie. Władowałem mu mawasza w atrapę i nawet nie musiałem poprawiać. Ale do tego dochodzi się bezkompromisowym treningiem, no i trzeba mieć jako takie pojęcie o taktyce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis Re: Skodziarze to gubki (z Auto-Moto) IP: 195.136.112.* 02.08.04, 20:20 Gość portalu: Agon_shaolin_ryu napisał(a): > Nie będę się z Tobą kłócił, bo nie wiem co trenujesz, ale z tego co napisałeś, > to sądzę, że shotokan. Powiem tylko, że miałem bardzo podobną sytuację, facet > chciał mnie przejechać Żukiem na pasach. Nie muszę chyba nikomu tutaj > tłumaczyć, jak ważne jest instynktowne, odruchowe działanie. Władowałem mu > mawasza w atrapę i nawet nie musiałem poprawiać. Ale do tego dochodzi się > bezkompromisowym treningiem, no i trzeba mieć jako takie pojęcie o taktyce... A widzisz czyli jednak lanie pb98 albo shell v-pałer zwiększa osiągi silnika. Miałem racjem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agon_shaolin_ryu Re: Skodziarze to gubki (z Auto-Moto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 00:38 > A widzisz czyli jednak lanie pb98 albo shell v-pałer zwiększa osiągi silnika. > Miałem racjem!!!!! Żal mi Ciebie, że trenujesz Shotokan. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro72 Re: Skodziarze to gubki (z Auto-Moto) 15.04.06, 20:15 Hyhyhyhy. Golfika to ja zwijam na 3. Mam bejce `86 2 litery w benzynie, kupiłem po dachowaniu, ale Siwy ma garaża i tam go doprowadzilim do porzątku.Golfik, hyhyhy. Dobry dla studentuf po maturze. tfu...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Skodziarze to gubki (z Auto-Moto) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:17 DziadziE! Tfoja bejca to szajs! Muj mesio123 z 70, to jest dobiero spszent! Gup laki, ciulu! Buhahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 02.08.04, 15:05 ktory kosmetyk jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Postrach_windy Post od admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:51 Wszystkie parodie są OK, z tym, że jeżeli będziecie parodiować coś innego niż Vortal Budo, to się pożegnacie z tym wątkiem. Macie pierwsze poważne ostrzeżenie. A dalej spróbuję odpowiedzieć na te posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pink Panther Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:12 myshen82 napisała: > ktory kosmetyk jest najlepszy? Kiedyś na osiedlu przy piaskownicy zaczepiło mnie paru dresów i po tym nosiłem gips o zapachu złamanej ręki. Uważam, że to jest najlepsze. (Oprócz żółto- fioletowych cieni do powiek oczywiście.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.no / *.chello.pl 03.08.04, 16:31 02.08.2004 15:05 myshen82 napisała > ktory kosmetyk jest najlepszy? Precz z tego forum, zakamuflowany pedale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Pomuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:17 Gadu-Gadu mi nie chodzi!!! O co chodzi?!!! Ratujcie!!!!! Wczoraj działało a dziś włanczam i nie działa. Pomuszcie chłopaki!!! :-((((((((((((((((((((( PS: Te jedynki w tytule to z premdytacją! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Pomuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 03.08.04, 15:48 Spróbuj kliknąć w taką ikonkę ze słoneczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Pomuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.enformatic.pl 04.08.04, 11:51 A mnie internet nie chodzi!!!! Pomocy!!!! Moze sciagnac nowsza wersje? Odpowiedz Link Zgłoś
bezecnymen Re: Pomuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 17.02.05, 12:37 i kapcie...i umyj nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pskw Re: Pomuszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 13:13 Zrób tak: format c: i zainstaluj linuksa, ja mam linuksa i mi wszystko działa i sie z windziarzy smieje, o! -- Ping(win) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amercian from US Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.siec2000.pl 03.08.04, 10:18 Hi, ale macie syf w tej polsce, u nas w US, to zarabiamy 50000$$, a polaki co to tu do nas przyjeżdżaja do chicaco sprzatac, to som syfiarze,oni chleja i do żadnego joba sie nie nadają.My Amerkanie jezdzimy takimi furami ,ze polaki to tylko o takich marzom. a holiday to ja spendzam w Clifornia albo W MIAMI i tam jest słonce i pogoda a u was jest syf.Ja tu w US jestem kimś i mam respect,a polaki to białe murzyny do najgorszego joba.My o polakach to jokes opowiadamy . A mieszkacie w norach a ja to mam huge house, i mam w nim dvd i z moimi neigbours robie grilla.i w ogóle to cieszę sie, mamy taki dobry sport american football, superbowl,baseball i mój favourite wrestling, wielkie emocje, a u was wszystko shit i bieda, a nasi biegacze są najszybsi i w basketball też najlepiej gramy, wy się lepiej od nas uczcie. I tak wam duzo pomagamy i dajemy nasze stare samoloty i inny stuff,powinniscie diękować naszemu american government ,ze sie w ogóle interesuje takim poor country poland.a mój boss to ma basen i saune i kort tenisowy!!!!, i ja tam byłem ,a kiedyś byłem też na golfie,i widziałem squasha!! ja wiem ,ze u was tego nie ma , ale nie chce mi sie tłumaczyć jak sie w to gra bo jestescie gupi i i tak don,t understand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis Podyskutujmy o kolorach IP: 195.136.112.* 03.08.04, 14:31 Ja lubię niebieski. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis 2 Re: Podyskutujmy o kolorach IP: 195.136.112.* 03.08.04, 14:32 Niebieski? Ale ty głupi jesteś? Jak można lubić niebieski - nierozumię... Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: boję się anala 03.08.04, 15:04 Moja dziewczyna bardzo chce to zrobić. w pupe. boje się tego bo nie wiem czy nie mam za małego, albo za dużego. bo jak za małego to wpadnę i zupełnie się zagubię. a jak za durzego to sie zakleszcze. Pomuszcie rafał245 Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.lipinska Re: boję się anala 04.08.04, 13:29 Moze musicie poprobowac, zawsze mozna wezwac karetke i cie uwolnia jakby co, chyba ze masz rzeczywiscie za malego, to niezly przypal bedzie. Z tego watku usmialam sie jak glupia, az sie poplakalam. kasicaaa napisała: > Moja dziewczyna bardzo chce to zrobić. w pupe. boje się tego bo nie wiem czy > nie mam za małego, albo za dużego. bo jak za małego to wpadnę i zupełnie się > zagubię. a jak za durzego to sie zakleszcze. Pomuszcie > rafał245 Odpowiedz Link Zgłoś
bezecnymen Re: boję się anala 17.02.05, 12:41 i nie zapomnij zapytać co jadła wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
bezecnymen Re: Podyskutujmy o kolorach 17.02.05, 12:39 preferuję soczyście przeźroczyste Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.lipinska Re: Podyskutujmy o kolorach 04.08.04, 13:32 Ja lubie zolty, rozowy i zielony i w ogole wszystkie kolory lata:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLACK&WHITE Re: Podyskutujmy o kolorach IP: 212.126.14.* 17.09.04, 17:01 A do żółtego to ciągną robale latem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scislo7 Re: Podyskutujmy o kolorach IP: *.212-5-201.telecom.sk 15.08.05, 10:46 a ja się myję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis 3 Re: Podyskutujmy o kolorach IP: *.oswirus.krakow.pl 20.09.04, 11:30 > Ja lubię niebieski. A wy? A my nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Podyskutujmy o kolorach 21.09.04, 02:18 Gość portalu: Denis 3 napisał(a): > > Ja lubię niebieski. A wy? nie dziwie sie, ze Cie żuciła!!!!!!!!!! jesteś żałosny wiesz, nie pewnie nie wiesz bo jestes zalosny i nic nie wiesz gupi Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Podyskutujmy o kolorach 12.04.06, 19:07 ruda_szczurka napisała: > nie dziwie sie, ze Cie żuciła!!!!!!!!!! > jesteś żałosny wiesz, nie pewnie nie wiesz bo jestes zalosny i nic nie wiesz > gupi sama jestes rzalosna jak te gubki co skodami jerzdrza i lubiejo niebieski kolor i wogle nie wiesz jak siem to robi w pópe bu Tfuj facet trenóje napewno shotokan a karzdy wie rze shotokan jest dla implementuw bo zdrowy chuop to albo kramwaga albo Bojewoje Szambo Rassiji Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia czy jestem w ciąży? 03.08.04, 15:47 Wczoraj dostałąm miesiączkę, ale wieczorem całowałam się z moim chłopcem. MIesiączka niby nadal jest, ale obawiam się, ze mogłam zajść w ciążę, lub nawet w poród. POradźcie mi, jaki test ciążowy zrobić, zebym dowiedziała sie całej prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
beata.kozidrak Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 03.08.04, 16:19 Wymieńcie 20 najlepszych płyt rockowo-metalowych zeszłego roku! Peace! I loving The Rasmus! Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Modrzew 24.03.05, 23:27 Pani doktor, mam 32 lata, od 10 lat biore pigulki. Dwa tygdonie temu wrosl mi paznokiec u duzego palca lewej nogi - czy to moze byc skutek uboczny hormonow? Blagam o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
tamarise Re: pomóżcie mi przejść tą grę 05.08.04, 18:45 właśnie jestem w tym pokoju z modrzewiem i mam to czerwone coś, ale te kółka się nie krecą i nie wiem czego brakuje, a w ogóle to gdzie znaleźć tą całą skodę? help (PS.oczywiście pozdrowienia dla wszystkich innych namietnych graczy z FH :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Modrzew 17.08.04, 00:57 Gość portalu: leman napisał(a): > Modrzew modrzew, modrzew. tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntySkodziaż Chcesz na dupie mieć 2 kreski, kup samochód czeski IP: *.no / *.chello.pl 03.08.04, 16:28 Sąsiad dostał się do Chwili Prawdy, na pewno wygra Skodićkę. Już widzę, jak dumnie będzie pomadował wąsiska i kazał cycatej żonie prężyć pomarszczony dekolt, gdy raz w tygodniu ruszą Fabiedą do kościoła. A dwójka obsmarkanych utytych dzieci będzie za tym burakiem nosić kapelusz. Pojadą 40 na godzinę lewym pasem a potem będą opowiadać przed blokiem, jakie przyspieszenie ma ich nowy bolid, jak wyprzedzili nim Corvette, potem zadali szyku na deptaku, psując humory kierowcom Mercedesów i odbierając playbojom spojrzenia młodych kociaków. Co za obciach. Jak można jeździć Skodą. P.S. ChWDP Odpowiedz Link Zgłoś
antyczerwony_sok_pomidorowy Jak wam się podoba mój stajl? 04.08.04, 22:15 Moim zdaniem jest bardzo trędy, kulowy i wogóle zaje... I moim kumpelom też się bardzo podoba. A kiedy idem ulicą to wszyscy meni się za mnom oglądają. Noszę czarne błyszczące leginsy z lajkry, czarną miniówę z trzech falbanek przetykanych złotą nitką, bluskę czerwoną w wielkie czarne grochy, na głowie czerwoną lub czarną opaskę a na uszach duże czerwone klipsy. Do tego buty na koturnie, takie jak u Spajs Gerls. Mój Tygrysek przywiózł mi je z Lądynu. Albo czerwone szpilki. Bo on dużo podrużuje w interesach i przywozi mi piękne ciuszki. A mojego Tygryska zazdroszczą mi wszystkie kumpele. On mnie bardzo kocha i jak skończę liceum to się pobierzemy. Świetnie się ubiera. Do pracy zakłada śliczny ortalionowy zielono- fioletowy dresik i ciemne okulary. Nie wiem tylko dlaczego zawsze ze sobą zabiera kij bejzbolowy. W każdą sobotę chodzimy na zabawę w remizie. A w niedzielę na festyny lub koncerty disko-polo. Mój Tygrysek zakłada wtedy taki zaje... turecki sfeterek, marmurkowe dżinsy i eleganckie skurzane mokasyny. I zawsze czyściutkie śnieżnobiałe skarpetki. Moje kumpele mi zazdroszczą bo ich meni nie zmieniają codziennie skarpetek. A ja zakładam różowe leginsy z lajkry, marmurkową dżinsową miniówę, różową bluskę z cekinami, różowe szpilki, różową opaskę i różowe klipsy. W tygodniu Tygrysek ma mniej czasu dla mnie bo ciężko pracuje,ale i tak często zabiera mnie na lody lub na przejażdzkę swoją syrenką kabrjoletem. Słucham muzyki disko-polo, ale odkąd mój Tygrysek zabrał mnie na koncert Dody spodobał mi się ciężki rock. Sonia ma rację że to świetna piosenkarka. Chociasz ja i tak najbardziej lubię Shazę. Papatki Dosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: Jak wam się podoba mój stajl? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 05.08.04, 11:01 Mje sie tfooj stajl bardzo bodoba. Ja tesh mam takiego stajla. I jeszcze czytam se (nie mysl ze jestem kujonem, bo czytam: nieeee, ja jestem lózara) boskie pismo brawo gril i tam często pisze, co jest trędi. Brawo gril jest super. som tam fotosy moich ulubionych poisenkarzy i mogę se je powiesic na ściane. Sprubuj tesh - tfoje koompele bendom ci zazdroscić. ja mam jeszcze wierzę w mojim pokoju, jest sooperowa i głosno gra. ja sobie często zapoószczam moje ulubione piosęki dens i techno, zeby fszyscy słyszeli jaka jestem trędi i kul (tak na caly głos). czasem tesh śpiewam. śpiewasz tesh? Niedawno se ufarbowalam włosy na kolor platynowy bląd i teraz karzdy mi muwi że wyglondam jak Pamela Anderson, normalnie odjazd muwie ci. tesh tak zrub. a zostalo mi trochu farby, to mojemu Misiu bląd pasemka zrobiłam. na jego czarnych włosach to normalnie tak bosko to wyglonda ze JESOO!!! jeszce z takim super rzelem jak on stosuje.odjazd normalnie. pa pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa kobieta - rak, mężczyzna - ryba 05.08.04, 11:33 co sądzicie o takim związku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: kobieta - rak, mężczyzna - ryba IP: 193.158.30.* 05.08.04, 17:35 > co sądzicie o takim związku? Sadze, ze przyczyna ewentualnego rozpadu bedzie bluznierstwo i pazernosc Kosciola oraz jego klamstwa, mataczenie, oszczerstwa pod adresem alarmujacych i krytykujacych, manipulanctwo, czyli zachowania swiadczace o moralnej degrengoladzie w lonie Kosciola... to wszystko razem, przez ostatnich 12 lat skada sie na ogromna lawine brudu. .... Instrumentalizm w ksztaltowaniu parafianina, w przypadku polskiego katolicyzmu, wykracza daleko poza granice wyznaczajaca typowo religijne cele. W najlepszym przypadku jest odzwierciedleniem typowo sekciarskiego podporzadkowywania wyznawcow idolowi (Jones, Koresh, Bagwan Raznishee..). Wylacznie! dla potrzeb grupowych interesow kleru, a wiec wbrew deklarowanemu moralnemu i programowemu niejako uszlachetnianiu czlowieka, produkowane sa przede wszystkim miliony jednostek slepo i bezwzglednie podporzadkowanych swym duszpasterzom; jednostek trwale okaleczonych - przez co niezdolnych do bycia moralnymi. Ich naturalna zdolnosc do bycia moralnymi zostala skorumpowana (nazywam ten fenomen skurwiona moralnoscia). To tu znajduje sie rdzen polskiej korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Pujdziesz do piekla 06.08.04, 08:42 Kirk! pójdziesz do piekła i cała twoja rodzina morderco dzieci napoczętych! Kościół jest dobry i piękny, sam jesteś sekciaż i degrengolada. Nie ma dla ciebie ratónku. Nawet choćbyś słuchał naszego kochanego Radia Maryja przez 100000lat i tak usmażysz sie w piekle świnio. Nie najeżdrzaj na Kościuł ani na Księży bo cie dopadne świnski żydzie. Prawdziwy polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katoliczka Re: kobieta - rak, mężczyzna - ryba IP: *.chello.pl 06.08.04, 23:49 a ty skąd się urwałeś, jehowito? Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_nieszpor Re: kobieta - rak, mężczyzna - ryba 24.08.04, 21:55 też tak sadzę...to pewnie od tego zmutowanego pokarmu. Moje kurczaki tez go nie lubią...wolą podziubać metanabol. Nawet ostatnio zauważyłem, że karczki coś im się jakoś zmniejszyły i sie takie jakieś zgrubne zrobiły. Ale nie zwracałem na to uwagi. Dopiero jak kiedyś wjechały na podwórek Beemką to się zastanowiłem, i dozrozumiałem, że coś tu chyba nie tak. Postanowiłem... i jak postanowiłem tak zrobiłem...rosół był wysmienity, a oprcz tego mam już czym zarywać panienki pod naszym pubem !!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRISTAJLOOFKA Re: kobieta - rak, mężczyzna - ryba IP: 212.126.14.* 17.09.04, 17:09 A ja to bym poleciała na kurczaki, nie na bejke, bo bejka to ma płaski znaczek, a ja lóbię wypukłe! Odpowiedz Link Zgłoś
antyczerwony_sok_pomidorowy Re: Jak wam się podoba mój stajl? 05.08.04, 19:47 Brawo gril to tesz moje ulubione pismo. A tymi plakatami to sobie cały pokuj wytapetowałam. Bardzo lubie czytać listy dziefczyn, kture tam piszą. Normalnie to się tak czasem popłaczę jak ich chłopaki rzucają. Gdyby miały takiego Tygryska jak ja to by zawsze były szczęśliwe. I bardzo często z porad korzystam, one są takie mądre. Pewnie że śpiewam. Kiedyś na festynie był taki konkurs piosenkarski i oczywiście go wygrałam. Dziefczyna ktura ze mnom konkurowała nie miała pszy mnie szans. Muj Tygrysek powiedział że jak mu wyjdzie pewien interes to zainwestuje w moją płytę. Wtedy bendem sławna w całym kraju. A kumpele będą mi zazdrościły. Lubisz Pamelę? Bo to jest moja ulubiona aktorka. Wszystkie filmy z nią oglądałam a "Słoneczny Patrol" nagrałam sobie na wideło. I bardzo często sobie oglądam. I zapraszam kumpele bo one wideła nie mają. Muj Tygrysek powiedziłał że kiedyś na tą plarzę pojedziemy. Może spotkam tam Pamelę i dostanę ałtograf. I jeszcze powiedział że na urodziny da mi diwidi. Wtedy to kumpele naprawdę padną z zazdrości. Dzisiaj jusz jest puźno ale jutro polecem do sklepu po tą farbę. Ale zrobię wrażenie na moim Tygrysku i kumpelach. A może poradzisz mi jak zrobić pasemka Tygryskowi bo on ma bardzo krutkie włosy takiego jerzyka na puł cętymetra. On musi mieć takie krutkie włosy bo muwi że to jego zawodowy imidż. Wygląda odlotowo ale ja chciałabym żeby wyglądał jeszcze bardziej odlotowo. Muszę kończyć bo zaraz pszyjedzie po mnie Tygrysek i pojedziemy na lody. Papatki Dosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Jak wam się podoba mój stajl? IP: 193.158.30.* 05.08.04, 21:47 > Brawo gril to tesz moje ulubione pismo. Do wojny nazywało się ono "Jeszywa" > Gdyby miały takiego > Tygryska jak ja Jego prawdziwe nazwisko to Icchak Sztolcman > Dziefczyna ktura ze mnom konkurowała Była to Rita Ejtfeld > Lubisz Pamelę? Bo to jest moja ulubiona aktorka. Wszystkie filmy z nią > oglądałam a "Słoneczny Patrol" nagrałam sobie na wideło. I bardzo często sobie > oglądam. I zapraszam kumpele bo one wideła nie mają. Muj Tygrysek powiedziłał > że kiedyś na tą plarzę pojedziemy. Może spotkam tam Pamelę i dostanę ałtograf. Gdyby podpisała się prawdziwymi personaliami, ujrzałabyś: Estera Rozekranc Dosia Twoje żydowskie korzenie też znajdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRISTAJLOOFKA Re: Jak wam się podoba mój stajl? IP: 212.126.14.* 17.09.04, 17:12 Ej, to zrub mu blond kułka na tym jerzyku! Ale bendzie czad, o Dżises! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Jak wam się podoba mój stajl? IP: 80.51.180.* 22.08.04, 23:33 antyczerwony_sok_pomidorowy jestes debeściara. A i powinnaś posłuchać Mandaryny, to jest dopiero czad. Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 06.08.04, 09:47 A chcecie zobaczyć fotkę mojego Dominisia z jego tatusiem Maruniem? Mogem jeszcze przesłać moje, gdzie jestem ja i nasza Weronisia jeszcze w moim brzuszku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look me Sex po 54 randce - czy to normalne??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:37 Po 54 randce z moja kuchta- wreszcie zdecydowalismy sie na TO. Nic nie wyszlo. Czar prysnal. Zawialo nuda. (autentyk;) niejakiego hrabiego z forum mezczyzna:):):): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Kirka Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!11111111111 IP: 193.158.30.* 06.08.04, 22:11 Mam do spszedania śliczna i orginalna torebke YSL, ktora Kirk kupil w Niemczech. Torebka jest sliczna i orginalna. Kosztuje 30 zlotych, piszcie do mnie mejle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Pomocy!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 23:11 słuchajciemamproblemnormalnie starzymniewkurzajachyba siępotnęczyco!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sKeJcIAra Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.chello.pl 06.08.04, 23:40 <loL> sCHowAj sIe bRooDasie tY gUfFnO fIesH o HiPhAOPe jA jEsTeM skEJcIara I fcaLE nIe DlAtEGo sHe yEsT TAka ModA. hIP hoP to rZYciE YEst zAyEbiSTy i zAWShe PsHetRfA!!!!111 eLo pOzdRuFFki dLa moJiCh zIOmkuFf!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eireen Panowie!! Pytanie do was! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 00:53 Dlaczego jak widzicie biust, to was to podnieca?? Czy naprawdę musicie być tacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Panowie!! Pytanie do was! IP: 213.77.101.* 07.08.04, 01:04 nosz kurwa po co ta mowa! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia hej co to za tekst piosenki? 07.08.04, 02:02 z melodi jest podobna troche do tego wielkiego hicioru co był modny chyba 5 albo 6 lat temu. tekstu niestety pamietam niewiele. w refrenie na pewno pojawia sie 'I love you'. Pomuszcie!!!11 ja nie moge spac w nocy przez to !!!!!!!!!! 11111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: hej co to za tekst piosenki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 10:36 Ja wiem, ja wiem, to musi byc ten no jak on tam mial?????No przeciez wiedzialam, no. Aha: "Kiedy pacze na ciebie jezdes fajjjjjjjjjjna ajjjjjjjjj, Dla mnie masz stajjjjjjjlaaa. Kiedy łonczy nas noc upalna ajjjjjjjjjjjjjjj Dla mnie masz stajjjjjjjjlaaa." O to chodzilo co nie? A jak nie o to to jedyne co mi do glowy pszychodzi to "Numa numa jeeee" tesz fajowy hicior co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o co chodzi? Re: hej co to za tekst piosenki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 17:48 Cześć Wam, proszę Was o poradę w sprawie chłopaka. Bardzo go kocham, ale on zachowuje się tak, że nie wiem czy mu na mnie zależy. Na przykład kiedy wysłałam mu wczoraj smsa z pytaniem "Kochasz mnie?" odpisał: "Daj mi spokój wariatko!". Często też nie odpisuje na moje smsy i maile, i nie odbiera telefonu. Ja wiem, że on został bardzo zraniony w popszednim związku i boi się zaangażować - dlatego ciągle imprezuje, tak myślę, ale z drugiej strony chciałabym mu pomóc, bo jak rozmawialiśmy ten pierwszy i jedyny raz na imprezie u jego kumpla to bardzo dobrze się rozumieliśmy. Proszę, pomóżcie, może jestem zbyt chłodna wobec niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debesciara Re: hej co to za tekst piosenki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 21:44 Gość portalu: o co chodzi? napisał(a): > Cześć Wam, proszę Was o poradę w sprawie chłopaka. Bardzo go kocham, ale on > zachowuje się tak, że nie wiem czy mu na mnie zależy. Na przykład kiedy > wysłałam > mu wczoraj smsa z pytaniem "Kochasz mnie?" odpisał: "Daj mi spokój wariatko!". > Często też nie odpisuje na moje smsy i maile, i nie odbiera telefonu. Ja wiem, > że on został bardzo zraniony w popszednim związku i boi się zaangażować - > dlatego ciągle imprezuje, tak myślę, ale z drugiej strony chciałabym mu pomóc, > bo jak rozmawialiśmy ten pierwszy i jedyny raz na imprezie u jego kumpla to > bardzo dobrze się rozumieliśmy. Proszę, pomóżcie, może jestem zbyt chłodna > > > wobec > niego? > Rozumiem, co czujesz ja ze swoim chlopakiem tez przechodzilam trudne chwile, czasem nie odzywalismy sie do siebie przez pol roku, ale i tak wiedzialam, ze mnie kocha. Musisz pamietać, że mężczyźni są z Marsa i lubią czasem shować się do jaskini. Teraz jest już między nami lepiej, co prawda jego koledzy nadal nie wiedzą, ze jesteśmy razem, ale tak jest lepiej - ważne, że moje kolezanki wiedzą. Ja myślę, że jak go naprawdę kochasz to miłość wszystko zwycięży - mój chłopak raz mi powiedział, "że z takim pasztetem jak ja w życiu by się na ulicy nie pokazał" i co? Teraz po dwóch miesiącach nawet rozmawiał ze mną w supermarkecie. Życzę Ci dużo szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: hej co to za tekst piosenki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 20:57 lepsze jest dalej - mój stary nic nie rozumiał: ruszaj maa ciaem - nie przestawaj, maa ruszaj ciaem - dawaj, dawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy_s Re A teraz cos z kuchni..... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 07.08.04, 18:23 Nie wiem jak tam WY ale ja sama ponczki pieke - recepte mam jeszcze od mojej swietej babci a ta od swojej nieswietej prababci..i tak nalezy wyjac duzy garnek. 5 kg maki, duzo drozdzy- poklepac po mieszac i zostawic do...no wiecie jak to sie nazywa ...jak ciasto wyrosnie to ladnie zeskrobac nozem do miesa z sciany, podlogi i drzwi. Wymieszac jeszcze raz i wrzucic na rozpalony do czerwonosci olej-mozna dolac troche zimnej wody dla ochlody- dalej wrzucamy rozrobione ciasto i po jakims tam czasie wyciagamy gotowe ponczki.... paluszki i lizac ...Smacznego:))) Gdybyscie dostali tzw. sraczki po moich ponczkach to jest to przejsciowe do okolo tygodnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinho Re A teraz cos z kuchni..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 19:04 Jeżeli chcesz uniknąć tego problemu, nabądź Roberta Vittka z Nuernberg i postaw go na szpicy ataku. Facet wtłacza absurdalną ilość goli. U mnie w Jagiellonii w czterech sezonach był trzy razy królem strzelców, az mu poszły więzadła krzyżowe. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio ..tylko prosze bez durnych odpowiedzi. 07.08.04, 19:36 to dla mnie wazne. czy wielkosc czlonka ma dla was znaczenie? plis o szczere odpowiedzi i na serio. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denisa Re: ..tylko prosze bez durnych odpowiedzi. IP: 195.136.112.* 07.08.04, 21:04 -studio napisała: > to dla mnie wazne. czy wielkosc czlonka ma dla was znaczenie? plis o szczere > odpowiedzi i na serio. > Nie nie ma znaczenia, ale tylko jak umiecie o tym szczerze rozmwaiac bo jak inie to taki związek nie ma sęsu w ogóle trzeba o wszystkim rozmawiać mówie wam to, to wtedy jest dobrze tak jak ja i mój misu rozmawiamy. Nie martw sie bedzie dobrze, bo zawsze jest dobrzxe mpoje dziecko ma raka ale i tak bedzie dobrze bo z misiem o tym rozmawiamy Pa!!!!!11111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Cześć Chłopaki! :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 21:05 Cześć Chłopaki, Jestem młodą, atrakcyjną dziewczyną, blondynką, mam duże piersi i jestem bardzo ładna. Siedzę sama w domu nudzę się, a chętnie bym sobie trochę zaszalała z jakimś przystojniakniem. ;-) Jeśli Ty też się nudzisz, napisz do mnie, to może będziemy razem spełnić nasze marzenia. Mój mail: slodki_kociaczek@buziaczek.pl. Napisz, a ja zadzwonię i się umówimy. :-) Pa, Skarbie! :-* Słodki Kociaczek PS: Na maile bez kodu do Tak Taka nie odpowiadam (może być spod tej najtańszej zdrapki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denis Klan i Złotopolscy (forum Telewizja) IP: 195.136.112.* 07.08.04, 21:12 Ja uważam, że Klan to najlepszy polski serial, lepszy niż Złotopolscy. Moja kumpela woli Złotopolskich, to jej powiedziałam: idż, weź się lecz. APEL: Kto tak myśli niech się wpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: Klan i Złotopolscy (forum Telewizja) 07.08.04, 21:25 tez mysle nie ze niech sie idzie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabelsztapler Re: Cześć Chłopaki! :-))) IP: *.76.classcom.pl 10.08.05, 17:46 > Jestem młodą, atrakcyjną dziewczyną, blondynką, mam duże piersi i jestem bardzo > ładna. Siedzę sama w domu nudzę się, a chętnie bym sobie trochę zaszalała z > jakimś przystojniakniem. ;-) A masz sigsauera czy mp5?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 21:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Krawczyk Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 21:48 Jo! Nie rozumiem jak można słoochać zagranicznego hiphopu, przeciez w tej muzyce chodzi naj bardziej o tekst. Koleś weź się w czoło walnij - 18 L to jest muza, a nie jakieś zagraniczne badziewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor czy Wam się nudzi do cholery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 21:51 Nie macie co robić tylko jakieś durne wątki wymyślacie kretyni? Książki byście poczytali, porozmawiali z kimś, a nie tak marnowali czas bez sensu. Przez takich jak Wy ta cywilizacja upada i wkrótce tu będą same meczety zobaczycie!!! Ani się zorientujecie a muezini będą Was na modły wzywać, nieroby przeklęte!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tremnimator Re: czy Wam się nudzi do cholery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 22:22 Gość portalu: mentor napisał(a): > Nie macie co robić tylko jakieś durne wątki wymyślacie kretyni? Książki byście > poczytali, porozmawiali z kimś, a nie tak marnowali czas bez sensu. Przez takic > h > jak Wy ta cywilizacja upada i wkrótce tu będą same meczety zobaczycie!!! > Ani się zorientujecie a muezini będą Was na modły wzywać, nieroby przeklęte!! Właśnie ty jesteś druny, bo jakby i wszyscy tcay iinni jka jego. Byłes tam czy cp?> Sxkado mi dletago ty i nie chodziło. Zaras bys tu przyszedl im sie we znkai. Myslish takwięc? Po taki jakiegoś, którą nie tu mnie ma. Tywiezs, ocwisście ty wiesz. Tyle, i tak ien zmromuziesz zaktuty łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredota Re: czy Wam się nudzi do cholery IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.04, 20:48 Możesz przetłumaczyć to co napisałeś? bo w żadną stronę nie da się tego przeczytać! czyżbyś był na wagarach jak uczyli pisać??? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: czy Wam się nudzi do cholery 30.10.04, 20:31 uważam, ze w końcu nasze miasta powinny się pogodzic!! Jestem za stworzeniem dwumiasta i tegożeby zapanowała zgoda miedzy naszymi miastami! aale te gnoje z Pikutkowa ciagle jątrzą! Popatrzecie, chcą sobie wybudować drugie multikino, a nam wyrzygują że mamy lotnisko! Tylko jątrzycie gnoje z Pikutowa. A to my Wikutkowie chcemy pokoju i dwumiasta. Ale wy sku..ele gnojki z Pikutkowa ciągle jątrzycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal (z metalu) Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 22:20 Nie ma 10, synu, jest jedna: "Ęter sandman". Metalika forever! Bo nie obraź się, ale jak nie czujesz metalu, to jesteś pedro alvarez, łagodnie mówiąc. Znaczy gej. A metal to jest muza dla prawdziwych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domator Piecyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 22:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=11220225&a=11220225 Odpowiedz Link Zgłoś
kika781 Re: Piecyk 09.08.04, 13:09 A Ty, piecyku_gazowy, jesteś świeczkowy czy bezświeczkowy? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy men Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: 213.77.101.* 08.08.04, 10:43 sam jestes gej. ja slucham celiny dion i uważam ze to jest prawdziwa muza a nie ten metal to przeciez jazgot dla ludzi bez gustu wiencej wyrozumialosci czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: *.iopan.gda.pl 08.08.04, 10:53 Ty mnie tu tru metali nie obrazaj bo ci glanem w morde przyceluje!!!!!!!!!1No Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy men Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: 213.77.101.* 08.08.04, 11:10 Słuchaj no dziewczyno ja nie rozumiem jak można tego matalu słuchać i jeszcze w glanach chodzić. Pewnie słuchasz dlatego bo twój chłopak słucha i chcesz sie mu przypodobać co? Celina rządzi i tak bo to jest muzyka dla ludzi a nie dla....... sam nie wiem co napisać bo nie chce Cie obrazić. My fani Celiny to jesteśmy kulturalni nie tak jak wy długowłosi. Pozdrawiam i zyczę abyś była sobą i zaczęła słuchać muzyki a nie hałasu. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: *.iopan.gda.pl 08.08.04, 11:16 szatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatan a ta twoja celine to wcale mroczna nie jest ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy men Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: 213.77.101.* 08.08.04, 11:30 Szkoda mi Ciebie, może powinnaś pójść na rekolekcje. A Celina to śpiewa o prawdziwych problemach, o realnym zyciu a nie o bajkach i innych bzdurach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: *.iopan.gda.pl 08.08.04, 11:58 Niech se spiewa o prawdziwych problemach, ale i tak ma krzywo morde! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy men Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: 213.77.101.* 08.08.04, 12:13 jednak sie nie myliłem co do poziomu intelektualnego metalowców. Dno z babelkami. Ale posłuchaj sobie lirycznej Sary Connor to może Ci się obyczjaje poprawią. Pozdrawiam. P.S. Jeszcze nie jesteś stracona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: *.iopan.gda.pl 08.08.04, 12:30 No kazdy metal jest jak taki bombelek, czyz to nie slodkie??:) O kurde zapomnialam, ze nie jestem slodka tylko szatansko mroczna - szatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatansz atanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszat anszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatan szatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatanszatansz atan 66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666 NO! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio ale teraz tak na powaznie! 08.08.04, 12:45 do dziewczyn co sobie zrobily sztuczne cycki. bo ja bym chciala, ale ponoc silikon niezdrowy i w ogole niezdrowo, a sol fizjologiczna? a jak mi sie wyleje? to co ja zrobie. to co mi radzicie, nooo? przyjaciolka mowi ze galaretke porzeczkowa, bo to zdrowo - duzo wit.C, no ale ja sie boje. tyle kalorii, jeszcze przytyje no i nie wiem. tak mysle nad gumą arabską. co wy na to? ktos probowal? Doda? Sonia? nie wstydzcie sie. i plis tylko na powaznie no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy men Re: ale teraz tak na powaznie! IP: 213.77.101.* 08.08.04, 13:03 Zajrzyj na forum cosmo tam dziewczyny na wszystko mają radę i to dobrą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRISTAJLOOFKA Re: ale teraz tak na powaznie! IP: 212.126.14.* 17.09.04, 17:26 Bo ja to sobie wypycham nieras skarpetkami biustonosh, wienc morze by tak też skarpete wetknonć pod skurę? Tylko czystom kurde, bo nie rencze! A cha! Natnij skure pod biustem, bo widać bendzie, że coś robiłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
zresetowany_berbec Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! 20.08.04, 10:58 SZATAN KŁAMIE Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.lipinska Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! 09.08.04, 09:07 Gość portalu: JULKA napisał(a): > Ty mnie tu tru metali nie obrazaj bo ci glanem w morde przyceluje!!!!!!!!!1No Nie chce sie wtracac, ale jak ty w taki upal w glanach lazisz, to ci musi niezle ze stop walic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:18 Zapewne mniej niz z adidasow, lub innych butow zrobionych z szatanskich tworzyw sztucznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieestetyczny Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:31 Gość portalu: Metal (z metalu) napisał(a): > Nie ma 10, synu, jest jedna: > "Ęter sandman". > Metalika forever! > Bo nie obraź się, ale jak nie czujesz metalu, to jesteś pedro alvarez, łagodnie > > mówiąc. Znaczy gej. A metal to jest muza dla prawdziwych facetów. jebnij się w łeb pustaku. jedna piosenka na Ę he, he, he - a Ędżi - Roling stonsów. I jest jeszcze taka ędu trła - tylko kapela mi wyleciała teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieestetyczny Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:21 Gość portalu: nieestetyczny napisał(a): > Gość portalu: Metal (z metalu) napisał(a): > jebnij się w łeb pustaku. jedna piosenka na Ę he, he, he - a Ędżi - Roling > stonsów. I jest jeszcze taka ędu trła - tylko kapela mi wyleciała teraz Przypomniało mi się - boski Riki martin ędu trła, ole,ole ole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dogsoup Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:04 Gość portalu: Metal (z metalu) napisał(a): > Nie ma 10, synu, jest jedna: > "Ęter sandman". > Metalika forever! > Bo nie obraź się, ale jak nie czujesz metalu, to jesteś pedro alvarez, łagodnie > > mówiąc. Znaczy gej. A metal to jest muza dla prawdziwych facetów. ęter te sandman jełopie!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! 17.08.04, 01:09 ęd aj will olłejz law ju ęd włajaż włajaż ędrju gołota (En version of Kazioo) ęndżel (taka cała rodzina takich samych długowłosych bez szyi kilka lat temu, płeć nierozpoznawalna) ęndżel (Annie Lennox) reszta jak trochę zmądrzeję Odpowiedz Link Zgłoś
noico Re: 10 ulubionych piosenek zagranicznych na "Ę"!! 24.08.04, 21:39 "Ędżi" Stonesów Odpowiedz Link Zgłoś
noico o holera 24.08.04, 21:42 Nie zauważyłam swej wtórności w stosunku do poprzedników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy DZIEWCZYNY! Jaki penis jest dla Was idealny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 12:53 ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: DZIEWCZYNY! Jaki penis jest dla Was idealny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:24 Zielonu w różowe kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalona nastolatka Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: 213.77.101.* 08.08.04, 13:30 Hejka ludziska macie jakieś fajne stronki wuwuwu? Ale jestem szalona wczoraj na imprezie poznałam zajefajnego biboja ekstra nie cześć spadam siemka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydal ruchammmhomikiiiiiiiiiiiiiiiiiihahahahahahiiiiiiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydal ruchammmhomikiiiiiiiiiiiiiiiiiihahahahahahiiiiiiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Ciemnota w Polsce IP: *.enformatic.pl 09.08.04, 14:10 A Jezus byla kobieta!!! Tylko kosciol nic o tym nie naucza, bo oplaca mu sie podtrzymywac ciemnogrod!!! Natomiast gazeta wybiorcza to slugusy! Moglibyscie napisac, ze Jezus byla kobieta! Ale nie, nie napiszecie! Bo to spisek jest!!! A nawet nie domyslacie sie, ilu ksiezy potajemnie jest kobietami!!! Rydzyk jest kobieta, i Glemp jest kobieta, i Henryk J. chyba tez jest kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Ciemnota w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:05 O żesz ty szatański Żydzie z judeokomuny jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydal a ja ruchammmmmmmmmchomikihaAHAHAHAHAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydal a ja ruchammmmmmmmmchomikihaAHAHAHAHAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydal a ja ruchammmmmmmmmchomikihaAHAHAHAHAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydal w paszcze!!!AAAAAAAAhahahahahahahAhHAHSHSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 15:15 Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.lipinska Re: w paszcze!!!AAAAAAAAhahahahahahahAhHAHSHSA 09.08.04, 15:53 Brzydal, ty normalny jestes?! To twoja sprawa co ty sobie w domu wyprawiasz, ale moze powinienes sprobowac z koniem, jest troche wiekszy i raz ty jemu, a raz on tobie by dobrze robil! PS. nie zasmiecaj swoimi, nic nie wnoszacymi postami, Forum!!! LECZ SIE POJEBIE JEDEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytaj_mi_mamo Re: w paszcze!!!AAAAAAAAhahahahahahahAhHAHSHSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 01:43 zawsze chciałem spróbować ludzkiego mięsa, nie to, żeby się od razu obżerać, ale, gdyby mnie poczęstowano małym kawałkiem, to z ciekawości - spróbowałbym. A wy? Sądzicie, że coś ze mną jest nie tak? Jak przyrządzam kurczaka, to też się na surowo nawpieprzam... :) Nie widzę powodu, dla którego nie można by zjeść kawałka ludzkiego mięsa, tak samo umyłbym się mydłem z odessanego tłuszczu. Mięso brałbym... od dawców. (autentyk z forum super kozmo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytaj_mi_mamo Re: w paszcze!!!AAAAAAAAhahahahahahahAhHAHSHSA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 01:44 -------------------------------------------------------------------------------- Miesiąc temu miałam swój pierwszy raz z moim chłopakiem. Wyszło to wszystko bardzo spontanicznie. Byliśmy na imprezie, po której on zaprosił mnie do siebie i tam to zrobiliśmy. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie pękła nam prezerwatywa. No niestety podobno sie zdarza... Jestem bardzo zakłopotana po tym zajściu... Pojawiła mi sie dziwna narośl na pięcie. Czy to możliwe, że to ciąża pozamaciczna?? Bardzo proszę o pomoc, nie mam sie kogo poradzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikukaku Re: w paszcze!!!AAAAAAAAhahahahahahahAhHAHSHSA IP: *.nuigalway.ie / *.nuigalway.ie 25.05.05, 20:13 mam rade: owin go tasma klejaca bo ci sie szybko rozleci! ja tak zrobilem ze swoim - super sprawa polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikukaku Re: w paszcze!!!AAAAAAAAhahahahahahahAhHAHSHSA IP: *.nuigalway.ie / *.nuigalway.ie 25.05.05, 20:15 > mam rade: owin go tasma klejaca bo ci sie szybko rozleci! > ja tak zrobilem ze swoim - super sprawa polecam!!! mialem na mysli chomika... Odpowiedz Link Zgłoś