Dodaj do ulubionych

Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo)

• Gość: andrzenina Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.05.05, 16:17
      Dziewczyny mam problem i potrzebuję porady. Od wtorku miałam przerwę w braniu
      pigułek anty , ale się pomyliłam i wzięłam już w piatek ( skróciłam sobie
      przerwę o 4-ry dni) ale tak się zdenerwowałam , jak zrozumiałam co zrobiłam ,
      że zwymiotowałam (ok 2 godziny po wzięciu pigułki) więc wzięłam jeszcze jedną (
      tamta sie przecież nie wchłonęła) Następnego dnia nie wziełam tabletki , bo po
      prostu zasnęłam przed 22( a biorę zawsze o północy) teraz biorę regularnie od
      poniedziałku (czyli te dziwne zdarzenia miały jednak miejsce w pezerwie) tylko
      nie wiem kiedy przestać brać pigułki :
      a) po 21 dniach od piątku
      b) po 21 dniach od niedzieli
      c) po 21 dniach od poniedziałku
      d) po 22 dniach od poniedziałku
      ( wtedy to będzie tak jakbym zrobiła 7-dmio dniową przerwę ... )
      z góry dzięki za pomoc
      • Gość: oburzona A ja myslem ze to prowokacja jest!!! IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 25.05.05, 22:30

• ser_euchenio poznam panią 25.05.05, 23:00
      Poznam Panią, która będzie mnie biczować w kaloszach
      • dryla Re: poznam panią 25.05.05, 23:11
        ser_euchenio napisał:

> Poznam Panią, która będzie mnie biczować w kaloszach

a kto będzie w kaloszach?
        • Gość: Czas Spać Ten wątek zszedł na psy i nie należy go wyciągać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 03:03
          Uwaga:
          Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony
          kosz.
          Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do jednej minuty.
          • Gość: Mycha ;o) Re: IP: *.zefa.pl 01.06.05, 16:55
            czesc dziewczynki?
            co dzis jadłyscie, bo ja wlasnie jestem na dietce i nie wiem co mam jesc...

jak wypije herbete bez cukru to czy to bedzie oznaczalo ze musze zaczynac diete
            od poczatku??

aaa i jak radzicie sobie z zaparciami?

lece bo mi sie ziólka gotuja, wpadne jak mi sie jeszcze cos przypomni
            całuski
            i mam za was kciuki
    • Gość: ości Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.06.05, 21:01
      ty idiotko takie grube babska powinno się eliminować!!!!
      Wiesz ile kalorii mają zioła?
      około dwóch tryliardów w 1 gramie!!!
      tylko świnie żrą ... ty się zastanów nad swoim życiem pulpecie, pewnie ważysz
      całe 50 kilo tłusta paskudo - sadło ci się przelewa bokami ...
      otyłość to śmiertelna choroba powodowana nałogiem jedzenia
      Jeszcze ci się pewnie cycki porobiły od tego zażerania się .
      naucz się raz na zawsze - kobiety nie mają bioder jak się szanują , a jak nie
      to kończą nosząc ubrania rozmiar xl ...
      lepiej nawróć się na anoreksję jak my prawdziwe kobiety .
    • czesc_gewara Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 03.06.05, 11:57
      Paliwa zabrakło mi raz.
      Ale to tylko dlatego, że jechałem pożyczonym samochodem, z nieczynnym
      wskaźnikiem poziomu paliwa, a właściciel wręczając kluczyki zapewnił,
      że "Wystarczy". Miałem wielkiego fuksa. Gdy silnik zaczął się
      charakterystycznie jąkać, wrzuciłem luz, pozwoliłem mu zgasnąć, ale dzięki temu
      na resztkach energii kinetycznej doturlałem się pod dystrybutor pobliskiej
      stacji paliw (było lekko z górki).
      • Gość: que giwera Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.76.classcom.pl 10.08.05, 17:54
        Ale wracając do meritum: nie da się streetfightowac bez urban camo outfitu. Sa
        takie na militraia.pl za 1999,- wzorowane na specnazowskich, ze specjalna
        kieszonka na civiliana. Inaczej krasnoludki sklepia ci ryja i zgubisz sie nawet
        na Mokotowie.
        • xxx131 Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 10.08.05, 20:06

> Ale wracając do meritum: nie da się streetfightowac bez urban camo outfitu. Sa
          > takie na militraia.pl za 1999,- wzorowane na specnazowskich, ze specjalna
          > kieszonka na civiliana. Inaczej krasnoludki sklepia ci ryja i zgubisz sie nawet
          > na Mokotowie.

to JEST PROWOKACJA!
      • Gość: Ikarus-Jelcz 1518 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 18:01
        dzisiaj na linii 55A jeździ 1518.
        • Gość: O(L)ek_92 Only Legia IP: *.azartsat.pl / 80.54.40.* 13.01.06, 00:01
          Tylko Legiunia,Legia jest miszczem Polski,PZPN to bandyci,niech oddadza nasze
          misczostwo
    • Gość: kowboje metawersu Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:43
      aż zaplułem monitor :))))))))))))
    • carton Problem pomuzcie mi! 12.08.05, 07:46
      Byłem u kolegi i na imprze i pacze a tam stoi ona i mi sie podoba. Nie
      podeszłem do niej, bo się wstydziłem ale kolega mnie pchnoł i powiedziałem jej,
      że sie mi bardzo podoba i ze czy by ze mna nie chciała chodzić. A ona mówi, że
      nie wie, bo musi zapytać koleżanek czy warto. Poszła, wróciła i odpowiedziała,
      że ok ale tylko na 3 dni żeby zobaczyć czy warto, bo koleżanki nie wiedziały do
      końca czy warto. Wiem, ze ja kocham ale boje się, ze nasz zwiazek nie przetrwa
      i co wtedy? Pomuzcie mi prosza co mam robic czy zaproszenie jej do kina na
      jakis film o milosci moze sprawic, ze bardziej mnie pokocha? Jestem zalamany i
      juz nawet nie chce mi sie z kolegami siedziec na lawce i pluc na chodnik jak
      kiedys.
      • xxx131 Re: Problem pomuzcie mi! 12.08.05, 12:55

Elo!
        vjesh koorna, mash zayebishcie huopie! ale tam myshle rze wash zwionsek niepszetfa bowjen wjecje jakto w tyh chacach yest. o na musi hocic do gymnasum (ne mylic z nałkoł) i wogle to ciwnie jest, a o n tesh ma prace z kolehami po sklepem, pszi uchishchanju booteleg. taki jush nasha Polska zechivistosc...
        Pozdro 700, Mariusz
        Pozdrawiam kolehe Pjotrka :0)
    • lilarose Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 12.08.05, 12:44
      "Ludziska stolec to jest sperma czy kupa bo ja juz sam nie wiem ehhhhhhh!!!"

Autentyk :)))
      • Gość: taja Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: 83.16.102.* 12.08.05, 18:30
        xxx131 wymiatasz :-) hehehe

"Poradzcie mi, bo podoba mi się pewnien chłopak, ale dziewczyny powiedziały mi,
        że skoro nie słucha disco polo i hip hopu, to jest pewnie przygłoopem. Dlatego
        nie poszłam z nim do łóżka, tylko trochę się poobściskiwałam. Potem spowrotem
        założyłam spodnie i poszłam sobie z tego siana.
        Dizisja rano AnDżELika powiedziala mi , że znalazła fajną stornę
        candy-dolllzzz.blog.... weszłam na nią i zamówiłam sobie a ż 3!!! DOLLSY....
        ECH... zmęczona jestem, muszę sobie włącyć płytę britnej ona jest taka
        kuuuulll... ja też taka będę jak dorosnę...

Na ostatniej Potańcówce w Chójnikach, niedlaeko mojej wsi, zobaczyłam takiego
        faaaajniego chłopaaaaka. On podszedł do mnie i spytał się czy
        zatańczymy.Tańczyliśym, a potem powiedział, że musi już odpalać wrotki, no to ja
        powiedzialm, że moge iść z nim, i jak szybciej spalimy te wrotki, to mo.ze się
        jeszcze poprzytulamy. PopATRZYŁ się Na mnIe i TrOch się głuuupio mi złobiło....

Założyłam sobie bloga !!!!! nazwałm go sexi-dolls.blog.....

i zrobiłam sobie kilka komentów bo tak pusto było.....

SpOtkaLaM fAjNeGo cHLoPaKa JeSt BaaAaAardzO WyluZoWaNy I slUcHa HiPhOpU...
        ZaLoZyLaaam SPodNie MojEgo DziaDka I jesT KUUuuuUUUU LLL TRcOhe MI WiDaC
        TyLek jAk sIe SvcHyLam, aLe To NiC...

booooziaczki, koffffffffffffffffffffffffffffammm was muuufie wammm seryjooooo
        • xxx131 Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 12.08.05, 19:12

Yo, yo, maua tala!

zuasnie razem z moim 12-letnym bradem postanowilismi bic skatami! to koorna barco trootne. hiba abi bic skatem tszeba tczi zechi: robic hip-hopa (to sie sklada na ine potpukty), mac zayebishte spodny, zechi markowe i marjushowe (bo ja mam na ime mariuszek i mam prata marka). wishsha rankcha skatow maja girle i cary. najperw poshli po zechi, ja zaozyem upioor cionszowy moiej ciotki chancki, a mui bratt... sam yush nie pamjetam... Pusnjej zachelismy ropic hip-hop'a. zapralismy poklyjomu taczki z pywnycy ojca i prubowalismy robyc potckuat. nawet topshe nam wyshlo. ja wymyslaem txt. Mamy taki: "koorvva zayebista, joł jół wielkie jół!!!! CO Za melansh, zayebisty, muwie ci, muwie ci, joł, joł! joł, joł! jak to sie cieye ze jestem ta ki zayebisty? to przesh dym z blockow to zamienia sie kashte slowo zamjenia sie w rym!!!! kocha nas caly rzymmm, bo too warshawa-wuohy!". Nie zle co? bylismy u najlepszych skatufff w okolicy (postro tla Dete i Melona!) i mufili ze zayebiste. tylko sie pitali komuu zayebaem potckuad. mufili nam rze mamy talent do rymufff. koorva, zayebishcie sie cish cziuje!
          Pozdro 800!
    • Gość: krzych001 Co to za piosenka?!!! Pomocy! IP: 193.24.201.* 14.08.05, 11:44
      Blagam! DziSiaj na Esce leciala taka fajna piosenka, ale nie wiem co to a
      chcialem ze zgrac na kompa. leci tak: umca umca umc, a w refrenie śpiewają O YEEEE!
      Pomocy!
      PS: A wiecie co to za piosenka co leci w reklamie Heyi?

(Denerwują mnie właśnie takie posty jak wyżej)
    • Gość: Sineira Re: Higiena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 11:00
      Cześć dziewczynki!
      Jestem wstrząśnięta! No wyobraźcie sobie, dowiedziałam się właśnie, że moja
      koleżanka bierze prysznic tylko raz dziennie. Co za brudaska! Przecież wiadomo,
      że zadbana kobieta bierze prysznic po każdej wizycie w toalecie! A ona tylko
      ręce myje! I to tylko po siusianiu, a przed nie i siusia z brudnymi rękami. To
      obrzydliwe, jak można być taką syfiarą. W dodatku używa tylko jednego mydła.
      Czy możecie uwierzyć? Ona tym samym mydłem myje twarz i ręce i inne cześći
      ciała! Jak można tak o siebie nie dbać?
      • Gość: ADI Re: Higiena IP: *.chello.pl 05.09.05, 15:49
        Rzecz dziala sie w sobote przed supermarketem Lidl - ulubionym miejscem
        zakupow ludzi pokroju skodziarzy. Czekalem sobie wlasnie na parkingu na
        kumpli, ktorzy poszli zakupic browar na grilla i nagle przed maska zaparkowal
        mi z piskiem opon lsniacy bolid w kolorze 'wisnia'.
        A w srodku ROTFL - za kierownica trzydziestoparoletni nieogolony skodziarz o
        tepym spojrzeniu, obok pucolowata blondyna, a z tylu para 60-latkow.
        Towarzystwo wytoczylo sie z auta (nie cale - na strazy dobytku zostala
        blondyna) i wtedy zobaczylem ich w calej krasie. Kierowca mial wyraznie
        zarysowany piwny brzuszek, a na nogach sandaly i biale skarpetki. Facet z tylu
        byl nawet chudy, ale niechlujny ubior wskazywal na spawacza albo murarza.
        natomiast baba z tylu byla typowa przedstawicielka bab po 50-ce w Polsce -
        gruba, w rozlazlych butach i z nieogolonymi nogami. Wierna kopia tej blondyny
        z przodu, wnioskuje wiec, ze byli to tesciowie kierowcy. Towarzysto udalo sie
        do marketu, a blondyna otworzyla drzwi na osciez, wyciagnela sie wygodnie w
        fotelu i zaczela sie przegladac w lusterku puszczajac oko w moja strone.
        Nieobecna trojka wrocila nadzwyczaj szybko, bo juz po okolo 5 minutach. Widac
        nie mogli sie doczekac, kiedy znow wsiada do swojego wspanialego auta. Ale
        najciekawsze byly ich zakupy. Kierowca nie mial nic, natomiast starsi panstwo
        kupili sobie po piwku Tatra Mocne w puszce. Facet widac nie mogl juz wytrzymac
        bo otworzyl puszke i zaczal obalac zaraz po wyjsciu z sklepu. Chcial
        poczestowac tez blondyne na przednim siedzeniu, ale odmowila. Baba byla
        bardziej taktowna, bo otworzyla puszke dopiero po wejsciu do pojazdu.
        Wczesniej zieciu otworzyl bagaznik i razem z tesciem zaczeli ogladac jego
        przepastne czeluscie. Po chwili wsiedli (tesciu chcial z przodu, ale blondyna
        mu nie dala) i odjechali z zawadiackim piskiem opon.
        A najciekawsze jest to, ze skodziarze ci przyjechali Dacia Logan

Hehehe
        • Gość: Kibic RASIAK, cos ty zrobil Janasowi? IP: *.aklubi.ee 17.11.05, 12:33
          Drewinho do domu! Janas precz ze stolka. Rozpedzic PZPN.

PS. Nie wracajmy do Polski drewnianej, smierc RASIAKOWI!
    • Gość: wyciągam wątek Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.stansat.pl 10.12.05, 03:26
      Matko, to już tyle lat...
      • xxx131 Parodie posłów z innych parlamentów (Portal Turbo) 10.12.05, 20:08

Propozycje jak w temacie, nastepnym poslem zaczynam.
        • Gość: mimi Re: mam 47 lat IP: 87.207.208.* 10.12.05, 23:28
          czy to znaczy że jestem za stara zeby nosic dżinsy. Tak mi powiedziała mój
          chłopak - lat 72.
          Czy on mnie jeszcze kocha skoro tak mówi?
          • Gość: Anja Re:Obcy czy owsiki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:35
            Przeczytałam gdzieś, że jak w czasie kąpieli posmaruję ciało miodem i posypię
            mąką to z ciała wychodzą takie białe robaki. Uśmiałam się, bo to przecież
            niemożliwe!!! Ha, ha. Ale spróbowałam to na moim czteroletnim synku. I wiecie
            co???? Nic! Potem spróbowałam na moim Misiu i wychodziło tego pełno, a
            najwiecej w okolicach posladków!!! Zebrałam to do kuwety i zawiozłam do
            laboratorium, ale nie chcieli tego zbadać, powiedzieli, że kał badają tylko 40
            km. stąd!!! A ja dalej nie wiem, co to było!!! Czy mojego męża wykorzystują
            kosmici, czy były to owsiki czy toksyny!!!!! Sprawdźcie to na sobie i czekam
            niecierpliwie na odpowiedzi!!!
            • Gość: Kryszt Jan Zapychanie Internetu IP: *.stansat.pl 04.01.06, 00:45
              Ja bardzo Państwa proszę, nie wyciągajcie już tego wątku. To się robi nudne!!!!
              Poza tym występuje w nim wulgarne słownictwo. Podaję przykład: pisior.
    • Gość: arachnela Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.altec.pl / *.altec.pl 05.01.06, 10:49
      "Nie wiem co mam robić. Wczoraj dałam mojemu dziecku, które ma 5 miesięcy kaszkę
      która jest od 6 miesiąca! Boże jaką ja jestem okropną matką. CO mam robić??!!
      Kaszkę już wyrzuciłam. Czy nic nie będzie mojemu maleństwu?"

(to autentyczne sprzed kilku tygodni z forum dla młodych matek (nie kopiowałam
      bo tego nie znalazłam tylko mniej więcej napisałam jak było), w odpowiedzi jedna
      z kobiet napisała: boże, zachowujesz się jakbyś podała dziecku do jedzienia
      domestos)
      • Gość: dylematman Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:25
        Dziś gołąb koło mnie przeleciał. potem stanął i tak dziwnie sie na mnie
        popatrzył. czy myślicie ze mogłem załapać grypę? tak mu jakoś z oczu patrzyło
        źle... i jakby mu smarki z nosa leciały. co robić? help papatki
    • hopik angielski pomocy plisss 05.01.06, 12:44
      jak jest śledź po angielsku? kurna, nigdzie tego nie moge znaleźć, a
      tlumaczenie i wymagający klient czekaja...
      (sama pod soba dołki kopię:))
      • Gość: zinnejbeczki prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:39
        Pan od fizyki kazał mi przynieść przyczłapę do bulbulatora i autorewers do
        dachu. Nie jestem pilnym studentem. Czy ktoś mógłby mi wyżej wymienione
        przedmioty przesłać na maila? Będę bardzo wdzięczny.
        Stefan
        • mesty8 Re: pomóżcie! 07.01.06, 23:47
          mam czynaście lat, a mój chłopak 42 moji rodzice go nie lubiom, a ja go kocham.
          powieccie co ja zrobić mam by rodzice zaakceptowali emila? pozdrawiam falbana!
          ps. emil mi dał dziśaj pierśćeń i powiedźał że mnie koha.
          • Gość: Zyga_1966 Piwo IP: *.azartsat.pl / 80.54.40.* 13.01.06, 00:11
            Zal mi was,pijecie te siki ze sklepu.Żaden prawdziwy piwosz nie napiłby się tego
            chłamu produkowanego przez wielkie korporacje.Raz spróbowałem Zywca i omal nie
            rzygnąłem,acha jeszcze 2 razy Tyskie,ale tego się nie da pić,to jakiś koszmar.My
            pijemy tylko wyśmienitego australijskiego Dicka Longa za 68 zł/butelka,w każdych
            porządnych delikatesach kupicie bez problemu.Ewentualnie polecam z osiedlowego
            sklepiku piwo z Browaru Buraków "Zacny Kulbak".Niepasteryzowane,pyszota,tylko
            psuje się po 12 godz.,ale to normalne w prawdziwym piwie,a nie tych sikach z
            marketów,których prawdziwy piwosz nie pija ,bo smakują jak pomyje.
      • Gość: ropuch Re: angielski pomocy plisss IP: *.12.11.univie.teleweb.at 22.02.06, 20:17
        Wes se w guglu znajc a nie sie glupio pytasz.
    • magdaksp Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 15.03.06, 23:33
      dziewczyny !chcialam sobie kupic biale kozaczki ale nie mogłam tego
      zrobic .musialam najpierw upewnic sie czy sa modne?bo gdybym je kupila
      aokazalyby sie nie modne to chyba musialabym popelnic samobójstwo.pomóżcie bo
      juz sama nie wiem co robić
      • Gość: zzzuzu poligloci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 15:55
        znam 68 języków i nie chcą mnie wpisać na listę członkow światowego klubu
        poliglotów! ,skandal!,wpisujcie kochani ile wy znacie języków
        saludos ,aufwiedersehen ,bye ,czingoczaku ,lubkoe koy t fueie
    • Gość: a-trakcyjny28wawa Re: Parodie wątków z TEGO forum (Vorum Horrorum) IP: *.org 12.04.06, 21:28
      Co tam szukać po innych forach, kiedy tutejsze to kopalnia pomysłów ;-)

Dramatyczne sny - EROTYCZNE SNY
      Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! - CHŁOPIEC Z PLAKATU
      Świeży dowcip o PiS!!!!!!PADŁEM!!!!!! - NIEŚWIEŻY DOWCIP O Le Perr'ze - ZERWAŁAM BOKA
      Najbardziej niepopularne poglądy - POGLĄDY, KTÓRE WSZYSCY PODZIELAJĄ
      Może napiszemy książkę:"Chuck Norris i bliżniacy"? - MOŻE NAPISZEMY KSIĄŻKĘ "O DWÓCH TAKICH, CO OKRADLI KSIĘŻY"?
      fotogra-cd - JAKA JEST NASTĘPNA LITERKA? ZACZYNAM: A, Ą, B, ...
      Jak wspominacie nauki przedmałżeńskie? - JAK WSPOMINACIE STOSUNKI PRZEDMAŁŻEŃSKIE?
      Psy czy koty? Które są lepsze? - MYĆ NOGI CZY RĘCE?
      co najdziwniejszego potrafią Wasze zwierzaki? - CO NAJDZIWNIEJSZEGO POTRAFI TWÓJ MAŁŻONEK?
      Nowa gra.... - JAKA JEST NASTĘPNA LICZBA? ZACZYNAM: 1, 2, 3, ...
      przesłyszenia - GŁUCHY TELEFON
      Czy coś was dzisiaj spotkało? - WASZE TRAUMATYCZNE SPOTKANIE W WINDZIE
      Najgłupsze odpowiedzi w szkole..... - ZŁOTE MYŚLI
      Musze Wam to pokazac! - MAM DŁUŻSZEGO
      popyskujemy? ciekawe kto najbardziej cyniczny? - WAZELINA NA CODZIEŃ
      ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - OSTATNIO ZAPOMNIANY DOBRY DOWCIP
      Kawały o PiS, Kaczyńskich - KAWAŁY O MOBUTU I LUMUMBIE
      Najgłupszy tekst jaki kiedykolwiek usłyszeliście:) - CYTATY Z CZAKA
      śmieszny,nietypowy,ciekawy głos - CIEKAWA FRYZURKA INTYMNA
      .....
      WPISUJCIE MIASTA KTÓRE SĄ ZA!!!
      .....
      --
      sygnaturka jest u Jurka
      • Gość: mondry Re: Parodie wątków z TEGO forum (Vorum Horrorum) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:22
        ja bym nie wsadzał kija w mrowisko, bo jest takie powiedzenie, że tylko jakiś
        ptak - ale nie wiem jaki - to własne gniazdo obsra... a przecież my, tutaj
        jesteśmy prawie jak rodzina i nikt nikomu oka nie wydłubie... staniemy za sobom
        murem... a Ty nas nie obśmiewaj, tylko napisz coś mondrego jak ja...
        • Gość: mondry Re: Parodie wątków z TEGO forum (Vorum Horrorum) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:26
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=40072741
          jak się nie zrobi czerwony link, to zaznacznie linka, potem koppiujcie i
          wklejcie w adres tam gdzie jest
          forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=384&w=14594200&a=40246354&rep=1
        • Gość: a-trakcyjny-fi5cm Re: Parodie wątków z TEGO forum (Vorum Horrorum) IP: *.org 13.04.06, 18:01
          mondry nie bądź taki mĄdry, pewnie o swój cienki kijek się obawiasz, albo nie masz gdzie go rodzince zaaplikować. Naucz się ortografii i ornitologii, a potem sobie stawaj murem, ptakiem, czy czym tam chcesz i za kim tam chcesz. Ja już was znam, tę rodzinkę, co to w niej każdy każdemu rączki i plecki myje. A ja będę obśmiewał kogo chcę i kiedy chcę, i nic mi nie zrobisz, a poza tym nie muszę za bardzo się starać, bo sami już jesteście śmieszni z takim forum, co to nawet dobrej parodii nie portafi napisać. Żal mi was, lepiej chodźcie na
          Czadowy odjazd
          tam dopiero jest jazda!
          --
          sygnaturka trolla Jurka
          • Gość: mondry Re: Parodie wątków z TEGO forum (Vorum Horrorum) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:15
            pijesz do mojego ptaka albo kijka, atrakcyjnyy?
            • Gość: a-trakcyjny-bcps62 Re: Parodie wątków z TEGO forum (Vorum Horrorum) IP: *.org 13.04.06, 23:28
              Ha, megalomaństwo i egocentryzm w czystej postaci. Brzydzę się wszelkimi ptakami z powodu panującej nam miłościwie grypy, a także tym nędznym forum. Lepiej zatrudnijcie na dochodne logopedę na eksperta, bo się tylko ośmieszacie swoimi wypowiedziami, sztywnymi jakbyście wszscy własne kijki połknęli. I po ptakach, bo polotu też żadnego nie uświadczy. I żadna forumowa rodzina co to za murem podobno stoi nic tu nie pomoże, bo z jednej gliny jesteście ulepieni na podobieństwo syblingów-nielotów jakichś.
              Wpisujcie miasta które są za.
              --
              sygnaturka: bzdurka Jurka
              • Gość: mondry Re: Parodie wątków z TEGO forum (Vorum Horrorum) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:32
                cczy ty wiesz, co to nielot? boi ja nie... i czep się lepiej swojej baby...
                • Gość: a-trakcyjny-16cali Re: Parodie wątków z TEGO forum (Vorum Horrorum) IP: *.org 14.04.06, 14:02
                  No tak, tego można było się spodziewać, zawsze się tak kończy: staccato niewiedzy i tego męskiego szowinizmu. Brrr... A co ja mam się swojej czepiać, skoro tyle cudzych tylko czeka na okazję? To forum zeszło już na psy i suki, totalna masakra. Posadźcie obok logopedy eksperta od używania myszki i czeskich wyszukiwarek, to może kiedyś dowiecie się, co jest co w szerokim świecie i wyjrzycie wreszcie z tych zakopconych kurnych ziemianek. Naprawdę żal mi was...
                  Wpisujcie kto ma dłuższego.
                  --
                  sygnaturka bez rymu do Jurka
                  • hetman4 Re: Parodie wątków z TEGO forum (Vorum Horrorum) 15.04.06, 06:45
                    To też takie typowe. Z braku pomysłów i argumentów (które i tak są żałosne) wasi forumowicze wymiękają jak cienkie bolki, przez co wątki rwą się średnio po trzecim poście. Albo jesteście tacy mądrzy, że pierwsza odpowiedź jest już tak genialnie wyczerpująca, i że następne posty to tylko bałwochwalcze uniesienia w rodzaju "ale zajebisty wątek, dajcie coś jeszcze", albo "up bo ciekawe". Jak już pisałem, żal mi was forumowicze-humorowicze bez poczucia humoru i pomysłów na intelektualnie ciekawe a jednocześnie zabawne tematy. Zapraszam na Czadowy odjazd
                    Tam się możecie troszkę podszkolić.
                    Tymczasem życzę mokrego jaja.
                    --
                    Sygnaturka jajcarza Jurka
    • Gość: zaskoczony Marian Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.hochtief.de 14.04.06, 10:10
      Dziś w nocy mi stanął?
      Co wy na to?
      • Gość: sensei ty leniu!! IP: *.eranet.pl 20.04.06, 21:26
        jakbyś ćwiczył i koksił jak normalny facet toby ci nie stawał
        może ty pedał jesteś że ci staje??
    • Gość: lol Pomocy!!!!Ratunku Foremki!!!! Tragedia!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:02
      Ratujcie mnie foremki, bo nie wiem, co mam zrobić. Kupiłam sobie przecudne
      sandałeczki, na cudnym obcasiku - i dzisiaj wkładam moję piękne stópki do
      tychże sandałeczków, a tam patrzę i o mało nie zemdlałam :((((((((((((

Odprysnął mi lakier z paznokcia u dużego palca - a miałam namalowane takie
      piękne kfiatuszki. I co ja teraz mam zrobić???:((((((((
      Zaraz wychodzę, ale jak ja się pokażę ludziom z takim paznokciem :((((((

• heca7 Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) 17.04.06, 22:29
      Czy podobaja wam się moje nowe meble w 12-metrowym salonie. Zwróćcie uwagę na
      nową plastikową serwetkę i dywan z Biedronki. W oknie powiesiliśmy grube
      zasłony bo jak sąsiad z przeciwka papierosa pali na swoim balkonie to nam do
      pokoju leci.
    • misscraft niepokalane poczęcie? 20.04.06, 22:59
      Wiem, że to głupie pytanie, ale wczoraj w publicznej toalecie usiadłam na desce
      klozetowej, która była mokra, teraz boje się, że mogła to być sperma, czy jest
      możliwe, żebym zaszła w ciążę siadając na obspermionej desce klozetowej? Dodam,
      że jestem dziewicą, ale chyba nikt mi nie uwierzyłby w niepokalane poczęcie,
      choć moi rodzice są bardzo wierzący.
    • Gość: Rear_mirror DOBRY dowcip który niedawno zasłyszeliście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:56
      Przychodzi żaba do lekarza ze skarpetą na głowie. Lekarz pyta:
      - Co pani dolega?
      A żaba na to:
      - To napad!!!

Śmiałem się cały dzień :-D
      • Gość: xyzv Re: Zakochałam się w szfagże. Pomuszcie!!! IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 21.04.06, 23:44
    • Gość: xka sonsiad IP: *.crowley.pl 24.04.06, 01:12
      Kochani

Muj sonsiad, cingle wiesza sobie plakaty Giertycha na klatce.
      i ciangle te plakaty zdzieramy ale zaraz pojawiajom sie nowe.
      ostatnio tez kolo se powiesil dwa talerze przed oknem
      tv trwam.mowi ze wtedy jest lepszy sygnal.

nie wiem juz co mam robic on na caly glos slucha tej tv.

potem w nocy lata z tymi plakatami po podworku.
      i tak sie wszyscy martwimy czy go juz ta klata nie boli, bo on ciagle z tymi
      plakatami
      na tasme dwustronnom. a my je zdieramy, dobrze ze idzie maj
      bo normalnie w zime to by se nogi odmrozil.

co mamy zorbic. szkoda nam sonsiada.
    • Gość: forum serialowe Re: Parodie wątków z innych forów (Vortal Budo) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:54
      Wpis nr: 24 z 08.05.2006
      Imię: Kasia z Gdanska,

Komentarz: Lubie ogladac wszystkie serjale a szczegulnie kiedy bedziesz moja
      pozdrowienia

Wpis nr: 23 z 25.04.2006
      Imię: brydzia,

Komentarz: ale wy tu bzdury pociskacie-eeeh!!!

Wpis nr: 22 z 09.03.2006
      Imię: bea, E-mail: janusz75

Komentarz: uwielbiam MODE NA SUKCES: SZKODA ZE TAYLOR UMARLA

Wpis nr: 21 z 20.02.2006
      Imię: Sylvia, E-mail: nun2224

Komentarz: Okay, niewazne. Ten film nazywa sie "Powrot do Edenu".

Wpis nr: 20 z 18.02.2006
      Imię: Sylvia, E-mail: nun2224

Komentarz: Czy pamieta ktos ten serial australijski w latach 80tych, Na
      wschod od Edenu? Byc moze mam
      zly tytul. Bohaterka zostaje znieksztalcona przez krokodyla, dzieku swojemu
      mezowi...ma
      operacje i zostaje slynna modelka Tara Wells...Proboje go odnalezc ale
      nigdzie nie ma
      wpisow o tym serialu.
    • Gość: chomik sadysta Wredna przedszkolanka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:32
      Mam straszny problem z przedszkolanką mojego aniołeczka, Maciusia... Oto
      pewnego dnia, Maciusiek pobił się ze swoim kolegą Jasiem, chamskim, paskudnym
      małym menelem, niegodnym mojemu kwiatuszkowi sznurówek wiązać... I ta stara,
      gruba jędza, zamiast spuścić łomot tej kanalii Jasiowi, postawiła go i... moje
      maleństwo w kącie... Serce mi się kraja, gdy myślę, jakie cierpienie musiał
      przejść mój synek. A kiedy poszłam z awanturą, ta krowa powiedziała mi, że
      Maciuś próbował zadźgać małego prostaka nożem kuchennym i odmówiła
      przeproszenia mojego misiaczka!!! Taka wiedźma, która nie rozumie, że dzieci
      muszą się wyszumieć, nie powinna opiekować się nimi!!! Zastanawiam się czy
      przebić opony w jej aucie, czy po prostu wystąpić w imieniu Maciusia do sądu...
      Czy ktoś z Was zna dobrego prawnika??? Nie przepuszczę tej małpie takiej
      zniewagi!!!

Pozdrowienia dla wszystkich mamuś
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (udajemy sygnaturkę)
      A tu ukrywa się mój śliczny aniołek....
    • Gość: chomik sadysta Co robić z głupimi ludźmi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:44
      Mój piesek, Pikuś, to śliczny, uroczy mieszaniec amstaffa z dobermankiem. Cała
      rodzina szaleje za nim. Ostatnio jednak mam z jego powodu mały problem. Otóż
      Pikuś wynalazł sobie nową zabawę: kiedy idziemy na spacerek, on podbiega do
      obcych ludzi, skacze na nich i udaje, że chce im przegryźć gardło. To wygląda
      bardzo zabawnie i nie byłoby z tym problemów, gdyby nie fakt, że te żałosne
      bezmózgi, zamiast pobawić się z moim pieseczkiem, zaczynają blednąć, krzyczeć,
      a niektórzy nawet mają do mnie pretensje. Ręce mi opadają, bo kompletnie nie
      wiem jak przekonać innych, by zachowywali się kulturalnie i nie stresowali
      mojego pieseczka... Czy macie podobne doświadczenia? Możecie mi coś poradzić?
    • vauban Re: Parodie wątków z innych forów (wersje) 03.06.06, 01:31
      Dobry pomysł, tylko że im dalej, tym trudniej go odróżnić od innych wątków...
      --------------------------------------------------------------------------
      Ku..a, za.....y wąt, ale jak sie ziomal dalei wciskasz, jesd ku..a nyie do
      zaczajeina...
      Niezwykle interesujący, z punktu widzenia socjologa - badacza kultury
      współczesnej, projekt. Ubolewaniem napawa jednak fakt, iż nie sposób
      apriorycznie odróżnić parodii od istniejących zarówno symbolicznie,
      semantycznie, jak i funkcjonalnie, będących wszak w kontekście powszechnej
      dyskusji społeczności socjologów faktem społecznym ( w znaczeniu
      Durkheimowskim)- obecnych na forum wątków, reprezentatywnych dla
      zdywersyfikowanych kategorii wiekowych, społecznych, ekonomicznych, (i tu
      wspomnijmy o Georgu Simmelu) etc.
      Postuluję ściślejszą preselekcję wątków, dobranych pod kątem badań społecznych i
      osobno lingwistycznych. Dyskusyjna wydaje się kafeteria dobranych do badania
      wątków tematycznych. Kwestię filozofii - i całej reszty parodiowanego,
      zawodowego, okrojonego bełkotu - pozostawiam szanownym kolegom.
      PS. Bibliografia....... etc
      Gosc: kolejorz
      Wy to piszecie rużne rzeczy a nolmarny czlowiek to sie nie zorienyuje i potem
      problemy moze miec w urzędzie Jak poszedlem do naszego urzedu w olsztyniiie yo
      mi powiediel, bomiałem taką sprawe: rze jak sie sprzedaje mieszkanie co jest we
      spóldzielni, to od nich trzeba dostac takie dokumenty rzeby wszystko bylo OK i
      rzeby sie nie pszypie..l urzad skarbowy, ani spóldzielnia, anii nic.
      Troche mi curka pomaga, to moge twrAZ NAPISAć CO MIE BOLI
    • vauban Re: Parodie wątków z innych forów (Bójcie się) 03.06.06, 01:49
      Dobry pomysł, tylko że im dalej, tym trudniej go odróżnić od innych wątków...
      Ku..a, za.....y wąt, ale jak sie ziomal dalei wciskasz, jesd ku..a nyie do
      zaczajeina...
      Niezwykle interesujący, z punktu widzenia socjologa - badacza kultury
      współczesnej, projekt. Ubolewaniem napawa jednak fakt, iż nie sposób
      apriorycznie odróżnić parodii od istniejących zarówno symbolicznie,
      semantycznie, jak i funkcjonalnie, będących wszak w kontekście powszechnej
      dyskusji społeczności socjologów faktem społecznym ( w znaczeniu
      Durkheimowskim)- obecnych na forum wątków, reprezentatywnych dla
      zdywersyfikowanych kategorii wiekowych, społecznych, ekonomicznych, (i tu
      wspomnijmy o Georgu Simmelu) etc.
      Postuluję ściślejszą preselekcję wątków, dobranych pod kątem badań społecznych i
      osobno lingwistycznych. Dyskusyjna wydaje się kafeteria dobranych do badania
      wątków tematycznych. Kwestię filozofii - i całej reszty parodiowanego,
      zawodowego, okrojonego bełkotu - pozostawiam szanownym kolegom.
      PS. Bibliografia....... etc
      Gosc: kolejorz
      Wy to piszecie rużne rzeczy a nolmarny czlowiek to sie nie zorienyuje i potem
      problemy moze miec w urzędzie Jak poszedlem do naszego urzedu w olsztyniiie yo
      mi powiediel, bomiałem taką sprawe: rze jak sie sprzedaje mieszkanie co jest we
      spóldzielni, to od nich trzeba dostac takie dokumenty rzeby wszystko bylo OK i
      rzeby sie nie pszypie..l urzad skarbowy, ani spóldzielnia, anii nic.
      Troche mi curka pomaga, to moge twrAZ NAPISAć CO MIE BOLI
      jA SIE NIE CZEPIAM dyrektorow, bo oni zawsze mieli i miec bendoą. Tylko ja sie
      pytam gdzie ta troska o zwyklegoczlowieka, co jom Pan Prezydent powiedzal
      I co paperz muwi codzienie
      To ja sie pytam co jest w tej polsce //// ????
      ------------------------------------------------------------------------------
      Kolejny napad na obywateli Polskich w niemczech.
      (inf. KAI)
      Jak dowiadujemy się z, co prawda, mało Polskim interesom sprzyjającej,
      Sudduetssche Zeittung", dwóch Polskich obywateli padło ostatnio nieludzkim,
      antypolskim prześladowaniom.
      Zarzucono im, miedzy innynmi, zbieranie niedopałków oraz złomu w dzielnicy
      która, samorzutnie, bez konsultacji z jakąkolwiek instytucją Polską, na własną
      rękę podobno zabroniła zbierania niedopałków oraz śmieci na swoim terenie.
      Jak donosi nasz korespondent, nie było to w żaden sposób z gminą odpowiedzialną
      uzgadniane, a uzgodnienia nie przewidywały uzgodnień z Polską.
      Jest to kolejny akt dyskryminacji Polskich obywateli, w pocie czół zdobywających
      pokarm w niemczech.
      Minister edukaci Giertych zwrócił się z interpelacją poselską do Bóndestagu o
      oczyszczenie obywateli Polskich ze zarzutów.
      ----------------------------------------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka