Dodaj do ulubionych

następny pokój. ten to już w ogóle dziwny...

25.04.05, 18:10
www.fasco-csc.com/works/viridian/index_e.php
można sobie darowac instalację japońskiego. ja anulowałam i mi działa
normalnie.
Obserwuj wątek
    • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 18:37
      www.ebaumsworld.com/crimsonroom.html
      to podobno było pierwsze, więc najpierw wejde do tego.
      w tym viridianie trochę sobie nie radzę, więc może tu zdobędę doświadczenie.

mam nadzieję, że ktoś też zagra, bo co dwie głowy to nie jedna.
      • kicia7 Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 21:04
        Mam całą kolekcje dziwnych rzeczy i nie wiem, co z nimi robić :(
      • Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:10
        udalo mi sie uciec i z crimson i z viridian .... ale zajelo mi to TYLEEE
        czasu....
        btw swietne gierki !!!
        • Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:25
          aha no i jest jeszcze tzw "blue chamber" z tej samej serii - i od tego
          nalezaloby zaczac
          www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php
          potem crimson i viridian room.
          A blue chamber jest najlatwiejsza do przejscia
          pozdrawiam
          • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 22:38
            ja virdane to wylączyłam dość szybko (to tak się pisze? nie pamietam), ale nad
            crimson room siedziałam długo, zebrałam sporo przedmiotów i nagle zastój.
            miałam pudełko, dwie obrączki, baterię, trzy klucze, opakowanie od płyty,
            kasetę, kabel (podłączyłam wieżę), a potem kicha i nico wielkie.
            jak przeszłaś, to błagam, podpowiedz, co trzeba dalej zrobić!
            • Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:43
              masz jedna czy 2 baterie ?
              • Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:51
                oj sorki podpowiadam w tej chwili jeszcze komus w innej grze... pomylka
                a co do crimson room to pokombinuj z pudelkiem !!
                • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 23:01
                  cholewa ciężka. baterię mam jedną.
                  teraz jestem w pokoju niebieskim, bo niby ma być łatwiejszy.
                  ha!
                  mam już pomazany banknot, help me z trupią czachą, kapsułkę i ołówek. no i
                  dalej to już totalnie nie wiem. chyba jestem za głupia do takich gier, chlip
                  • Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:03
                    crimson room:
                    popatrz na pudelko. tam czegos brakuje nie sadzisz ?
                    blue chamber:
                    wazny jest telefon !! moze popatrz na swoj tel kom ? ;-)
                    • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 23:11
                      Ja chyba jestem tragicznie tępa.
                      Widzę, że w pudełku nie ma tego podłużnego czegoś, ale nic mi tam nie wchodzi.
                      A nic więcej znaleźć już nie mogę.
                      A w niebieskim gapię się na ten telefon i gapię, bez rezultatu. Mi to brakuje
                      przewodu do słuchawki, ale to chyba nie o to chodzi.
                      • Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:17
                        poszukaj jeszcze czegos przy lozku... podnies poduszke i wtedy szukaj :-)
                      • Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:19
                        a co do niebieskiego pokoju, to popatrz na kartke i na telefon, potem na
                        komorke.... to chyba powinno wystarczyc
                        • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 23:35
                          dzięki!
                          dość długo trwało, zanim doszłam z telefonem, pewnie sama bym na to nie wpadła.
                          teraz próbuję dalej, nie wiem, jak mi pójdzie.
                          jeśli chodzi o crimson, to otworzyłam pudełko, zatańczył taki jeden, ale
                          totalnie nie wiem, co dalej. ten pokój mnie przerasta..
                          • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 23:39
                            heh
                            niebieski skończyłam. od razu chciałam mu dać w łapę, ale musiał na to wyrazić
                            zgodę. a crimson...
                            eh, porażka
                          • Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:40
                            ok facet tanczy... i wskazuje cos nie ? tam jest klucz do wyjscia z pokoju.
                            no coz ja ide spac, wiec musisz sobie radzic sama :-) daj znac jak poszlo

PS jesli chcesz inne gierki, to daj znac na agasiek_k@gazeta.pl
                            • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 00:08
                              no w końcu trafiłam. bo trafiałam, trafiałam i nie mogłam trafić, więc byłam
                              przekonana, że to nie o to chodzi.
                              ale też jestem śpiąca, więc dokończe jutro.
                              wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam
                              • castaneta Kluczyk w viridian (zielony) 26.04.05, 08:25
                                Jak znaleźć kluczyk do pamiętnika w zielonym?????
                                Wkurza mnie, bo tylko jego mi brakuje.
                              • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 11:32
                                i znowu ja. powinnam się uczyć, a siedze i myślę,jak znaleźć ten @$^(*@^# kod!
                                błagam o pomoc!
                                chodzi o crimson room, oczywiście
                                • castaneta Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 11:41
                                  Dirgone - w czym problem?
                                  • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 12:02
                                    problem w tym, że mam już ten sejf,ale nie wiem skąd wziąć do niego kod. bez
                                    kodu kluczyk nie pasuje. próbowałam już wszystkiego i nie mam pojęcia co dalej
                                    zrobić
                                    • Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:30
                                      z tego co pamietam to w pokoju byla gdzies kartka z adresem :-) masz ja ?
                                      • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 12:41
                                        mam tylko kartkę z adresem strony internetowej. na to też wchodziłam, ale nic
                                        nie znalazłam.
                                        a, i jeszcze mam opakowanie po płycie cd.
                                        • Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:48
                                          widze ze grasz w wersje ze strony www.ebaumsworld.com/crimsonroom.html

wejdz na www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php
                                          tam adres stronki zapisany na kartce jest inny
                                          • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 13:01
                                            dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            i pomyśleć, że pierwszą rzeczą, jaką zrobiłam po zobaczeniu tej piekielnej
                                            kartki było wejście na stronę, na której nie było nic.
                                            no ale w końcu wydostałam się z tego pokoju.
                                            a swoją drogą, to nie rozumiem dlaczego wprowadzili ludzi w błąd. przecież sama
                                            nigdy bym nie wpadła, że to trzeba grać właśnie z tej strony!
                                            Jeszcze raz wielkie dzięki.
                                            • castaneta Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 15:14
                                              Czy ktoś wie, gdzie ten klucz z zielonego?????????????!!!!!!!!!!!!!
                                              • dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 15:34
                                                też na tym wczoraj utknęłam. Nie mam pojęcia, niestety. No ale może ktoś inny
                                                coś wymyśli...
                                              • Gość: a Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:54
                                                poszukaj przy kosciotrupie, trzeba troche poklikac ale klucz sie w koncu
                                                znajdzie
                                                pozdrawiam
                                                • dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 16:07
                                                  eh, ja mam kluczyk, ale nadal nie wiem, co dalej.
                                                  • Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:17
                                                    no to jak masz kluczyk, to przejrzyj caly pamietnik
                                                    w ogole to nie chcialabym psuc zabawy i za duzo podpowiadac ;-)
                                                    ale w tej grze wazna jest zapalniczka (nie wiem czy juz wpadlas na to jak ja
                                                    wykorzystac) i to ze dobre piwo to zimne piwo ;-P
                                                  • dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 16:24
                                                    mam szósty! pamiętałam, że to coś z tym, bo już wcześniej jak grałam to go
                                                    znalazłam. hm, ale przedtem nie było...
                                                    widocznie musiałam odłożyć jeden przedmiot, no tak
                                                  • dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 16:47
                                                    hm
                                                    no i znowu klops.
                                                    zapalam kadzidlo, mam juz pudelko z dusza czy czyms tam
                                                    oziebiam cole
                                                    i glowie sie nad kodem, skad go wytrzasnac. w pamietniku jest plyta, z ktora
                                                    nie wiem co zrobic.
                                                  • dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 16:59
                                                    no to klops.już zupełnei nie wiem, co mam zrobić. utknęlam na kodzie
                                                    dostępu,heh.
                                                  • Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:06
                                                    przeczytaj jeszcze raz pamietnik
                                                  • dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 17:33
                                                    no tak, odblokowałam kościotrupa, a teraz znowu nie wiem co dalej.
                                                    może jeszcze jakąś malutką wskazówkę?
                                                    proszę...
                                                  • dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 17:37
                                                    już wiem chyba czego.
                                                  • dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 17:50
                                                    wyszłam.
                                                    koniecznie chciałam wepchać tam ramkę ze zdjęciem, więc mi dlugo szło.
                                                    znów dzięki za pomoc.
                                                  • dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 17:35
                                                    bo mam problem z tym otłarzykiem, jeśli można to tak nazwać.
                                                    czegoś tam ciągle brakuje
                                                  • Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:48
                                                    i jak, poszlo ? :-)
                                                • dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 16:22
                                                  totalnie nie mam pojęcia gdzie znaleźć szósty znaczek.
                                                  • Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:36
                                                    ja mam 9 przedmiotów w pokoju z kościotrupem, jak otwieram następne drzwi to
                                                    jest ciemność i powrót - co robić ?
                                                  • Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:04
                                                    niech ktoś pomoże z tym kościotrupem, i co z tą zapalniczką ?
                                                  • Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:20
                                                    zapalniczka jest b wazna, sprobuj zapalic cos co juz zebralas...
                                                    btw jakie masz rzeczy w schowku ?
                                                  • Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:42
                                                    piwo spowrotem do lodówki, mam puste opak. na cd, 3 kartki, zapalniczkę -
                                                    kadzidła - to mam podpalić ? ale jak ?, jakiś lek, bazgroły, i 2 zdjęcia - co
                                                    robić ?
                                                  • Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:45
                                                    zapaliłam i co dalej ?
                                                  • Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:45
                                                    zapaliłam, i co dalej ?
                                                  • Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:49
                                                    kartek powinnas miec 6. + klucz do pamietnika, koc, i przyjrzyj
                                                    sie "bazgrolom". moze cos trzeba z nimi zrobic??
                                                  • Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:57
                                                    ja nie mam pojęcia - klikam we wszystko co się da i nic nie wychodzi - przy
                                                    kościotrupie była tylko zapalniczka - co robić ? gdzie ten koc i reszta kartek ?
                                                  • Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:06
                                                    kartki sa w roznych miejscach - w lodowce, pod butami, na lampie itd... a
                                                    zapalniczka z tego co pamietam to byla pod koszem na smieci...koc na
                                                    kosciotrupie - trzeba zrobic cos wiecej niz tylko go wziac.
                                                  • Gość: k Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:11
                                                    ja nie wiem co z tym kocem i bazgrołami, już się męczę - mam 4 kartki, nie mam
                                                    klucza, może napisz na mail katg1@gazeta.pl, bo ja nic nie kumam
                                                  • Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:14
                                                    ok, jest koc i jest kod przy nogach - czym się sugerować ?
                                                  • agasiek_k Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 23:21
                                                    1 wyslalam maila
                                                    2 co do kodu to przejrzyj pamietnik
                                                  • Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:31
                                                    w pamietniku jest kod. a co do finalu to musisz pokombinowac z polka... ale
                                                    dopiero gdy masz 6 kartek
                                                  • katg1 Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 23:59
                                                    kurczę, nie mogę podnieść kosza na śmieci !
                                                  • katg1 Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 00:08
                                                    o 2 brakujących kartkach już nie wspomnę.
                                                  • katg1 Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 00:20
                                                    ludzie - proszę ! jak podnieść kosz i gdzie jest ostatnia kartka i jaki jest
                                                    kod - bo ja w tym pamiętniku nie widzę kodu !
                                                    katg1@gazeta.pl
                                                  • castaneta Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 09:56
                                                    Znalazłam kluczyk!!!!!!!!! Dzięki a!
                                                  • castaneta Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 09:59
                                                    Musisz sprawdzić, co wyjęłaś z kosza - wtedy go podniesiesz...
                                                  • cocinella11 Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 11:28
                                                    Witam wszystkich grających i błagam o pomoc. Jak zabrać koc??? Klikam i klikam
                                                    ale koc się tylko zwija albo rozwija....
                                                  • kaneel Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.05, 17:30
                                                    Plissss pomozcie
                                                    na polce mam zdjecie w ramce,kadzidelka palace sie, zimne piwo, pudelko z
                                                    plyta... czego mi tu brakuje??
                                                    Co ze zdjeciem laski?? i z pojemnikiem na dusze zmarlych???
                                                  • olek kod z pamietnika 27.04.05, 12:20
                                                    gdzie jest ten cholerny kod??????
                                                    :)
                                                  • olek Re: kod z pamietnika 27.04.05, 12:52
                                                    już mam
                                                  • Gość: tuputuputup Re: kod z pamietnika IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 27.04.05, 15:09
                                                    jak znalezc kod w tym pamietniku? czy dedukowac z tekstu czy klikac gdzie
                                                    popadnie? przed wyjsciem z pracy chcialabym wyjsc z tego pokoju... ;))
                                                  • cocinella11 Re: kod z pamietnika 27.04.05, 16:39
                                                    kod ukryty jest w treści pamiętnika
                                                  • kintus Re: kod z pamietnika 28.04.05, 07:43
                                                    taaaa trza by wiedziec co tam pisze. jaki jest ten kod??????
                                                  • Gość: karolina Re: kod z pamietnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:34
                                                    pomóż z tym kodem, ja nie widzę i gdzie jest 6 kartka ?
                                                    przeslij maila katg1@gazeta.pl
                                                  • kintus Re: kod z pamietnika 28.04.05, 08:21
                                                    dobra kod jest napiszcie mi plisss co zrobić teraz z tą połką?? zapalić
                                                    kadzidełko i co??? co tam ma jeszcze być???
                                                  • Gość: tuputuputup Re: kod z pamietnika IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 28.04.05, 10:33
                                                    juz mam wszystko skompletowane
                                                    kosciotrupa uwolnilam, tylko ten kosz cholerny! jak go podniesc? jak
                                                    przymurowany, ani drgnie
                                                    i co dalej?
                                                  • Gość: karolina Re: kod z pamietnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:59
                                                    jak odszukać ten kod ? przecież ja nic nie widzę w tym pamiętniku ! I gdzie
                                                    jest 6 kartka ?
                                            • angoulene Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 01.05.05, 23:46
                                              jak otworzyc to czerowne pudelko???
                                              • angoulene Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 02.05.05, 00:05
                                                gdzie druga obraczka??
          • Gość: ania jak podniesc kosz zeby wydobyc zapalniczke?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:53
            klikam i klikam a on ani drgnie???
            • Gość: vaab Re: jak podniesc kosz zeby wydobyc zapalniczke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:21
              No właśnie! Dołączam się do pytania. Mam już wszystkie elementy za wyjątkiem
              tej zapalniczki, która rzekomo jest pod koszem...
              • nxo Re: jak podniesc kosz zeby wydobyc zapalniczke?? 06.05.05, 20:42
                najpierw trzeba obejrzeć to co się w tym koszu znalazło, a potem kosz się
                podnosi przez kliknięcie na nim.
                Dopisujcie pytania na końcu, bo w środku już nikt nie czyta
    • Gość: kkk Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:29
      pomocy utknołem w crimson jak otworzyc to czerwone pudełko mam dwie obrączki
      • Gość: tuputuputup Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 28.04.05, 10:40
        taki podluzny przedmiot cos jakby precik w okolicach lozka
      • saabb Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 28.04.05, 11:33
        a skad masz 2 obraczki???? ja mam tylko jedna:(
        • Gość: Eve Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:06
          Pobaw się zasłoną ;)
          Też siedzę w Crimson i nie wiem, gdzie znaleźć baterię której brakuje w
          czerwonym pudełku... help! :D
          • Gość: D_S Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:32
            poczytaj sobie tutaj znajdziesz to co potrzebujesz a tak na szybko bateria jest
            za łószkiem
      • iwonka55 Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 28.04.05, 11:37
        a co potem jak sie otworzy pudelko i facet zaczyna tanczyc? wskazuje na maly
        krzyzyk, ale co dalej??????
    • Gość: Rafkin Niebieski IP: *.sympatico.ca 28.04.05, 22:36
      Dziewczyny co z tym telefonem w niebieskim pokoju? Wystukalam chyba to co
      trzeba bo odezwal sie glos mowiacy:okay i tyle z tego mam. Ja chyba za chwile
      oszaleje...
      • dirgone Re: Niebieski 28.04.05, 22:50
        a zdjęłaś obraz? trzeba ostro w niego postukać i on w końcu chyba sam zleci. a
        za obrazem wybawienie
      • Gość: agasiek Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:02
        musisz jeszcze 1 rzecz zrobic... w polsce to dosc rozpowszechnione :-D wiesz
        juz co ?
        • Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:38
          a gdzie to czerwone pudełko ?
          • Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:42
            ok, mam je ale nie mogę znaleść kasety, gdzie szukać ?
            • Gość: a Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:48
              rozumiem ze chodzi o crimson room...
              co do kasety to nie wiem jak Ci podpowiedziec zeby nie podac rozwiazania...
              poklikaj troche na dole ekranu...
              • Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:54
                nie martw się nie popsujesz - ci bardziej kumaci sami sobie poradzą - help - co
                z tym facetem ?
            • Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:50
              facet tańczy i co z nim ? co dalej ?
              • Gość: agasiek Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:54
                popatrz wyzej... juz pisalam co z nim :-D
                • Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:06
                  no proszę napisz maila może, ja sama nie dam rady katg1@gazeta.pl
                  • Gość: agasiek Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:09
                    DUZA podpowiedz:
                    facet tanczy i cos wskazuje
                    ile razy ?
                    no i przede wszystkim, poczekaj do konca az skonczy tanczyc (bo pewnie dlatego
                    Ci nie wychodzi)
                    • Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:13
                      dużo mi to nie dało. co z tego że wiem ile razy no ale co dalej ? Pomóż proszę !
                      • Gość: agasiek Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:18
                        zaraz wysle maila
                        • Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:22
                          cholera, napisz może na ten adres, bo tego nie mogę - coś się zablokowało kat-
                          g@wp.pl
                          • Gość: a SPOILER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:31
                            u mnie tez gazeta.pl nie dziala...
                            wiec bedzie spoiler.
                            facet tanczy i 3 razy (juz wiesz ze 3) wskazuje w jeden punkt
                            wiec jak skonczy tanczyc (i w ogole jak film sie skonczy) kliknij 3 razy w
                            miejsce ktore wskazywal krzyzyk.
                            i daj znac jak dalej poszlo :-D
                            • katg1 Re: SPOILER 29.04.05, 19:03
                              ok, zatańcował, i mam wpisać szyfr - czym się sugerować ?
        • nxo Re: Kod w zielonym!!!!!! 29.04.05, 01:15
          Ludzie, zlitujcie się!!! Gdzie wyście ten cholerny kod znaleźli??????? Przecież
          w tympamiętniku są tylko chińskie robaczki!!!!!!
          • Gość: D_S Re: Kod w zielonym!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 01:19
            kod to data pozdro
            • nxo Re: Kod w zielonym!!!!!! 29.04.05, 01:25
              jeeeeeest,dzięki :-) :-) :-)
            • angoulene Re: Kod w zielonym!!!!!! 03.05.05, 16:05
              data na 4 dni przed data, w ktorej grasz (np. dzisiaj wpisalam 0430, poniewz to
              jest na 4 dni przed 3 maja ;)
              • angoulene Re: Kod w zielonym!!!!!! 03.05.05, 16:17
                Macie solucje do veridiana:
                www.nordinho.com/vbull/showthread.php?t=3391
                pozdrawiam :)
    • Gość: asiak10 niebieski IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 29.04.05, 10:14
      jak w niebieskim zrzucic obraz? klikam i klikam i nic
      • Gość: Eve Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:25
        No właśnie, u mnie tak samo :( Już mnie palec boli ;)
        • nxo Re: niebieski 29.04.05, 13:47
          to jest dobry kierunek, raz w jedną raz w drugą, w końcu zleci
          • rafkin Re: niebieski 29.04.05, 15:03
            u mnie ten obraz jest chyba jakos specjalnie przyczepiony bo nie spada. Moze
            powinnam klikac raz w prawy rog raz w lewy?
            • nxo Re: niebieski 29.04.05, 16:00
              ja tak klikałam i w końcu spadł, więc to chyba dobry trop
              • Gość: Rafkin Re: niebieski IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 16:54
                Dlugo tak klikalas bo mnie juz reka boli i nic sie nie dzieje....
                • nxo Re: niebieski 29.04.05, 17:55
                  nie, no parę razy, raz w jeden róg raz w drugi. Może nie zrobiłaś czegoś co
                  powinno się zrobić wcześniej? Napisz jakie masz przedmioty i co już zrobiłaś.
                  • Gość: Rafkin Re: niebieski IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 18:29
                    Mam olowek, kartke i ten pojemniczek do wysylania wiadomosci. Wystukalam
                    numer i przerazajacy glos powiedzil okay. Cos jeszcze?
                    • Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:01
                      No jak to co - łapóweczke trzeba dac !
                      • Gość: Rafkin Re: niebieski IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 19:05
                        :)))) niezle tylko skad ja wytrzasnac?
                        • katg1 Re: niebieski 29.04.05, 19:06
                          wiecie może jaki jest kod w crimsonie ?
                          • nxo Re: niebieski 29.04.05, 19:12
                            a spróbuj go przekrzywić a potem kliknąć na dolną ramę
                          • nxo Re: niebieski 29.04.05, 19:15
                            kod jest na stronie, której adres znalazłaś
                            • Gość: Rafkin Re: niebieski IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 19:22
                              Tralalalala:))) Wylazlam!!!!!
                              Ale to jeszcze nie koniec moich upierdliwych pytan. Do czego ten kod i gdzie
                              moge znalezc druga baterie? Przekopalam juz cale wyrko i nic. No i u mnie
                              nie ma kartki na lampie....
                              • Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:25
                                poszperaj dobrze przy lozku.Podnies poduszke i wtedy szukaj ...chyba tam cos bylo
                              • nxo Re: niebieski 29.04.05, 19:26
                                Cierpliwości, najpierw się trochę pomęcz ;-))) Podpowiedź będzie później. Ja
                                wczoraj siedziałam do 2, tak się zawzięłam :D
                                Wszystko jest co trzeba, poszukaj dokładnie
                                • Gość: Rafkin Crimson IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 19:38
                                  Baterie znalazlam, kod mam ale nie mam kluczyka do tego cholernego sejfu!!!
                                  Ja musze isc troche pogarkotluczyc... o litosc blagam bo mnie stary z domu
                                  wyrzuci jak nie bedzie zarelka. Hehe chyba, ze zamkne sie w pokoju;)
                                  • katg1 Re: Crimson 29.04.05, 19:39
                                    napisz ten szyfr bo ja nie mogę znaleść
                                  • goosiab Re: Crimson 30.04.05, 21:23
                                    blagam pomozcie!!!znalazlam sejf, klucz chyba do niego mam, weszlam na sronke i
                                    znalazlam kod ale jak go wpisuje to sie pokazuje "the number is not right";
                                    (((jak go otworzyc;((prosze o pomoc;))
                            • katg1 Re: niebieski 29.04.05, 19:32
                              problem w tym że nie można jej odpalić - podaj, proszę bo już 2 dzień się męczę
                              • Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:08
                                czy moze mnie kots tez uraczyc tym kodem ? bo z ta stronka jest cos nie teges...
                                • Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:38
                                  a tu byliscie ? server-admin.pwp.blueyonder.co.uk/motas/mystery/testgame.htm
                            • katg1 Re: niebieski 29.04.05, 19:36
                              gdzie w crimsonie jest ten szyfr bo strony ine\ternetowej nie można odpalić ?
                              • Gość: Rafkin Re: niebieski IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 19:39
                                Chcesz pohandlowac? Dam Ci kod jak powiesz gdzie mozna znalezc kluczyk:)
                                • katg1 Re: niebieski 29.04.05, 19:48
                                  ok, jak podłączysz cd, otwórz kieszeń - to chyba ten
                                  • rafkin Re: niebieski 29.04.05, 19:53
                                    Kilka minut temu wyslalam Ci e-mail a ja zaraz sprawdze kieszen
                                    • rafkin Re: niebieski 29.04.05, 20:07
                                      Udalo sie ale co ja mam teraz zrobic z tym srubokretem?
                                      • nxo Re: niebieski 29.04.05, 20:09
                                        jak to co, drzwi otworzyc!
                                        • rafkin Re: niebieski 29.04.05, 20:15
                                          Znow chyba cos przeoczylam bo jak byly zamkniete tak sa...
                                          Nawet napewno cos przeoczylam bo zostalo mi jeszcze puste opakowanie do cd...
                                          • nxo Re: niebieski 29.04.05, 20:17
                                            opakowanie po cd będzie ci potrzebne w nastepnym pokoju. A drzwi powinny sie
                                            otworzyc srubokretem, poklikaj
                                            • katg1 Re: niebieski 29.04.05, 20:30
                                              niech ktoś mi napisze jak w zielonym pokoju odszyfrować kościotrupa i gdzie
                                              znaleźc 6 kartkę ?
                                              • nxo Re: niebieski 29.04.05, 20:33
                                                hihi, na odszyfrowaniu kościotrupa się wczoraj (a w zasadzie to dzisiaj...
                                                baaaardzo wcześnie rano) zacięłam, jak przeczytasz wcześniejsze posty to
                                                znajdziesz podpowiedź
                                                a te kartki co masz to gdzie znalazlas?
                                                • katg1 Re: niebieski 29.04.05, 20:39
                                                  przy lampie, pod butami, pod poduszkami, nad pamiętnikiem, pod mięsem - gdzie
                                                  jest szósta ? a kod - data - ale jaka? pierwszy wpis czy ostatni ?
                                                  • nxo Re: niebieski 29.04.05, 20:44
                                                    pod koszem na śmieci
                                                    co do daty - grałam dwa razy, bo wymiękłam w nocy i dokanczalam rano, mam
                                                    wrazenie, ze za kazdym razem weszła mi inna data. Poprobuj rozne kombinacje
                                                  • katg1 Re: niebieski 29.04.05, 20:49
                                                    pod koszem nic nie ma - żadnej kartki a z tym kodem to którą datę - pierwszą
                                                    czy ostatnią ?
                                                  • nxo Re: niebieski 29.04.05, 20:52
                                                    katg z tego co pamietam to musisz najpierw obejrzec to co znalazlas w koszu, a
                                                    wtedy pojawi się pod nim kartka
                                                  • katg1 Re: niebieski 29.04.05, 20:56
                                                    no ale jak obejrzałam i podniosłam kosz to pojawiła się zapalniczka - a gdzie
                                                    ta kartka ?
                                                  • nxo Re: niebieski 29.04.05, 21:02
                                                    ooo, rzeczywiście, pomyliło mi się z zapalniczką. Wydaje mi się ze jeszcze jedna
                                                    była gdzies pod sufitem za jakąś listwą - też okolice lampy. Sprawdz
                                                  • katg1 Re: niebieski 29.04.05, 21:20
                                                    nie mogę - już obklikałam wszystkie listwy i lampy i nie ma ! Pomóżcie chociaż
                                                    z szyfrem do kościotrupa.
                                                  • katg1 Re: niebieski 29.04.05, 21:34
                                                    nie ma no - nie ma 6 kartki !
                                                  • tilmitt Re: niebieski 29.04.05, 21:43
                                                    aaa gdzie jest 6sta kartka? wiem jak je ułożyć na kostce, ale mam tylko 5..
                                                  • Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 21:59
                                                    a masz może kod do kościotrupa ?
                                                  • tilmitt Re: niebieski 29.04.05, 22:04
                                                    mam
                                                    podaj mi swojego maila to napiszę
                                                  • Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:07
                                                    katg1@gazeta.pl jak znajdziesz odp. gdzie 6 kartka to napisz, proszę bo mi
                                                    już znowu głowa paruje. Ja już ostatnio nie sypiam tylko ciągle myślę o tych
                                                    pokojach
                                                  • tilmitt Re: niebieski 29.04.05, 22:10
                                                    wyslane :)
                                                  • Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:25
                                                    ok, dzięki ale pozostaje problem z 6 kartką, a nikt nam nie chce pomóc
                                                  • Gość: esu Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:45
                                                    6 kartke faktycznie ciezko jest znalezc - jest ona w lampie mniej wiecej w okolicach zarowki. Trzeba klikac na lampe tak, zeby trafic ja pod odpowiednim katem i na ekranie miec ja i tylko ja:) Ostatecznie jeszcze kawalek sufitu:))) Mi sie udalo dotrzec do tej karteczki obchodzac caly pokoj i z kazdego mozliwego rogu, jak tylko widzialam te lampe, klikalam na nia. Topornie, ale okazalo sie skuteczne:) Pozdro:)
                                                  • Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:57
                                                    dzięki ! jest ta cholerna kartka ! co dalej ! jak je wszystkie ułożyć (wiem że
                                                    podpowiedź jest na kartce w lekach) ale jak to zrobić ?
                                                  • Gość: esu Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:08
                                                    tutaj potrzebne beda dwie kartki - ta z lekow i ta z rysunkiem, ktory pojawil sie po spaleniu wlosow. Przerysuj sobie najlepiej wzorek z kartki od wlosow - bedzie duzo szybciej. Kluczowe sa numerki na tym rysunku - numerki 1-6 i miejsca, na ktorych kazdy numerek sie znajduje. Jak pewnie zauwazylas, figury na obu kartkach sa identyczne - tzn ulozenie znakow chinskich na kartce od lekow i nrow na tej drugiej. Powiedzmy, ze na samej gorze figury jest 2 => patrzysz na kartke od lekow, jaki krzaczek:) znajduje sie NA TYM SAMYMYM POLU i odszukujesz go wsrod karteczek, ktore znalazlas. Bierzesz wtedy te karteczke i wsadzasz na pole z dwoma oczkami na zielonej kartce. I tak dalej... :) Troche skomplikowane do tlumaczenia, ale mam nadzieje, ze troche pomoglam:)
                                                  • Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:34
                                                    mnie wychodzi tak : kartka 3 u samej góry, potem niżej czwarta, niżej 5, niżej
                                                    6 , po lewej 2, po prweej 1 - no i nic się nie dzieje - pomóż !
                                                  • Gość: esu Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:45
                                                    wiele tu nie pomoge, bo to ustawienie z gry na gry sie zmienia:( Sprawdz jeszcze raz, czy na pewno dopasowalas dobre nr do odpowiednich krzaczkow, a potem karteczki z dobrymi krzaczkami we wlasciwe miejsca. Tutaj juz tylko cierpliwosc sie liczy, jestes bardzo blisko konca, 3maj sie:)))
                                                  • Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:01
                                                    problem w tym że zielony krzyżyk a te kartki mają obrazki ułożone w coś jak
                                                    litera L
                                                  • Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:03
                                                    Ludzie jakie krzaczki??? o czym mowa ? co mam zrobic z tymi wszystkimi
                                                    badziewiami?? mam wszystkie karteczki zapalniczke i inne pierdolki i co teraz ??
                                                    prosze o jakas mala podpowiedz
                                                  • dirgone Re: niebieski 30.04.05, 10:20
                                                    z tego co pamiętam, to we fiolce z lekarstwami jest kartka. i na jeszcze
                                                    jakiejś kartce, która pokazuje się chyba po spaleniu włosów zapalniczką (ale
                                                    nie pamiętam, naprawdę), ukazują się pola do układania. i trzeba krzaczki
                                                    poustawiać w dobrych miejscach
                                                  • Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:46
                                                    cholercia czemu nie moge tych krzaczkow powklejac na kartke ?! pomocyyyyyyyyyy
                                                  • dirgone Re: niebieski 30.04.05, 12:20
                                                    hm, a masz wszystkie krzaczki? powinno być ich sześć.
                                                    i oczywiście to jest na kartkę taką z kropeczkami, a nie z krzaczkami. kartka z
                                                    krzaczkami stanowi podpowiedź
                                                  • Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:46
                                                    Mam wszystkie krzaczki (6) i staram sie je wkleic na kartke ze spalonycch
                                                    wlochow...poki co zrobilam sobie przerwe nie mam juz nerwow.Dzieki wielkie za
                                                    podpowiedz , pognebie Cie jeszzcze pozniej ;))
                                                  • Gość: ucho Re: niebieski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:49
                                                    please, napiszcie mia jk na pisać datę tę w kościotrupie...czy trzeba miesiac i
                                                    rok, czy dzien i rok...z góry dzięki
                                                  • angoulene Re: niebieski 03.05.05, 17:52
                                                    miesiac w postaci mm i dzoen w postaci dd
                                                    ja wpisalam - dzis konczylam - 0430 i sie udalo :)
                                                  • angoulene Re: niebieski 03.05.05, 17:53
                                                    to maja byc 4 dni przed DZISIEJSZA data, czyli data, w ktorej grasz
                • Gość: kasia Re: niebieski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:35
                  Jestem w niebieskim. Wstukałam wszystkie mozliwe kody na telefonie i już nic
                  nie przychodzi mi do głowy. Patrzę na kartkę (zapisaną i nic!). Jaki jest kod.
                  Może chociaż wskazówkę mi podacie...
                  • dirgone Re: niebieski 30.04.05, 18:11
                    wskazówka, jaką sama dostałam:
                    popatrz na zapisaną kartkę (Hepl me+ trupa czaszka), potem na telefon w pokoju,
                    a potem na telefon komórkowy (w realu) i znowu na telefon w pokoju...
                    • goosiab pokoj czerwony 30.04.05, 21:24
                      blagam pomozcie!!!znalazlam sejf, klucz chyba do niego mam, weszlam na sronke i
                      znalazlam kod ale jak go wpisuje to sie pokazuje "the number is not right";
                      (((jak go otworzyc;((prosze o pomoc;))
                      • Gość: madzia23 Re: pokoj czerwony IP: *.inter-lan.pl 30.04.05, 21:47
                        sprawdź kartkę, na której jest adres strony. powinen być adres do pokoju
                        żółtego i tam jest kod. jeśli na kartce jest inny adres, to znaczy że wchodzisz
                        ze złej strony, musisz grać z fasco coś tam, sprawdź we wcześniejszych postach
                        • Gość: goosiab Re: pokoj czerwony IP: 83.168.104.* 30.04.05, 23:28
                          weszlam na dobra stronke na ktorej byl kod ale wbijam go i nic;((((pokazuje sie
                          to co napisalam wyzej;(((
                          • Gość: goosiab pokoj zielony IP: 83.168.104.* 30.04.05, 23:31
                            a w zielonym jeszcze gorzej;((gdzie jest jeszcze jedna karteczka;((???mam 5,
                            wiem jak je ulozyc, ale nie mam ostatniej;((i o jakie kadzidlo chodzi???te na
                            polce??nie moge go podpalic;((odblokowalam kosciotrupa, ale czy cis z nim
                            jeszcze trzeba zrobic??i co ze zdjeciami???prossze o pomoc bo zaraz sie
                            wykoncze;))
                            • Gość: goosiab Re: pokoj zielony IP: 83.168.104.* 01.05.05, 00:23
                              co ma byc jeszcze na tej polce???mam zimne piwo, odpalone kadzidlo, plyte w
                              pudelku, kadzidla, zdjecie(tylko kogo mam postawic??jej czy jego??)stukam tym
                              czyms i pokazuje sie ze czegos brakuje;((blagam o POMOC;))
                              • Gość: karolina Re: pokoj zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 11:47
                                niech ktoś mi powie, co dalej, jak mam to pudełko, gdzie ta dusza ?
                                • Gość: jaga Re: pokoj zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 13:11
                                  a skad masz pudelko? ja utknelam na tych karteczkach. Za chiny nie moge ich
                                  powklejac na ta durna kartke!!!!
                                  • Gość: karolina Re: pokoj zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:08
                                    pudełko jest w szufladzie
                                    • Gość: karolina Re: pokoj zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:09
                                      sorry, chodziło ci pewnie o to drugie - pudełko złoży się samo jak ci wyjdzie z
                                      kartkami na zielonym krzyżu
                                      • Gość: karolina Re: pokoj zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:41
                                        może ktoś wie, co zrobić w niebieskim pokoju ? łapówka przez tą kapsułkę
                                        przeszła, a drzwi się nie otwierają, głos w tel. mówi ok. - co teraz ?
    • Gość: Kasia Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:46
      OK. CO do niebieskiego: czy ten wyraz jest po angielsku? Bo w akcie desperacji
      zaczęłąm przechodzić na inne języki...
      Co do zielonego: gdzie DOKŁADNIE trzeba kliknąć na lampie, aby zdobyć 6
      kartkę...?
      • dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 01.05.05, 22:20
        hm, czy w niebieskim chodzi ci o telefon? no to wszystko masz na kartce
        napisane. czyli po angielsku.
        a w zielonym to trzeba te lampę oglądać z różnych części pokoju, bo tylko z
        jednej widać kartkę. ja też długo jej nie mogłam znaleźć.
        • Gość: uchoo Re: niebieski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:52
          Please, napiszcie mia jk na pisać datę tę w kościotrupie...czy trzeba miesiac i
          rok, czy dzien i rok...z góry dzięki
          • Gość: agasiek Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:01
            najpierw miesiac potem dzien
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka