dirgone 25.04.05, 18:10 www.fasco-csc.com/works/viridian/index_e.php można sobie darowac instalację japońskiego. ja anulowałam i mi działa normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 18:37 www.ebaumsworld.com/crimsonroom.html to podobno było pierwsze, więc najpierw wejde do tego. w tym viridianie trochę sobie nie radzę, więc może tu zdobędę doświadczenie. mam nadzieję, że ktoś też zagra, bo co dwie głowy to nie jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 21:04 Mam całą kolekcje dziwnych rzeczy i nie wiem, co z nimi robić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:10 udalo mi sie uciec i z crimson i z viridian .... ale zajelo mi to TYLEEE czasu.... btw swietne gierki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:25 aha no i jest jeszcze tzw "blue chamber" z tej samej serii - i od tego nalezaloby zaczac www.fasco-csc.com/works/bluechamber/index_e.php potem crimson i viridian room. A blue chamber jest najlatwiejsza do przejscia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 22:38 ja virdane to wylączyłam dość szybko (to tak się pisze? nie pamietam), ale nad crimson room siedziałam długo, zebrałam sporo przedmiotów i nagle zastój. miałam pudełko, dwie obrączki, baterię, trzy klucze, opakowanie od płyty, kasetę, kabel (podłączyłam wieżę), a potem kicha i nico wielkie. jak przeszłaś, to błagam, podpowiedz, co trzeba dalej zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:43 masz jedna czy 2 baterie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:51 oj sorki podpowiadam w tej chwili jeszcze komus w innej grze... pomylka a co do crimson room to pokombinuj z pudelkiem !! Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 23:01 cholewa ciężka. baterię mam jedną. teraz jestem w pokoju niebieskim, bo niby ma być łatwiejszy. ha! mam już pomazany banknot, help me z trupią czachą, kapsułkę i ołówek. no i dalej to już totalnie nie wiem. chyba jestem za głupia do takich gier, chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:03 crimson room: popatrz na pudelko. tam czegos brakuje nie sadzisz ? blue chamber: wazny jest telefon !! moze popatrz na swoj tel kom ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 23:11 Ja chyba jestem tragicznie tępa. Widzę, że w pudełku nie ma tego podłużnego czegoś, ale nic mi tam nie wchodzi. A nic więcej znaleźć już nie mogę. A w niebieskim gapię się na ten telefon i gapię, bez rezultatu. Mi to brakuje przewodu do słuchawki, ale to chyba nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:17 poszukaj jeszcze czegos przy lozku... podnies poduszke i wtedy szukaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:19 a co do niebieskiego pokoju, to popatrz na kartke i na telefon, potem na komorke.... to chyba powinno wystarczyc Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 23:35 dzięki! dość długo trwało, zanim doszłam z telefonem, pewnie sama bym na to nie wpadła. teraz próbuję dalej, nie wiem, jak mi pójdzie. jeśli chodzi o crimson, to otworzyłam pudełko, zatańczył taki jeden, ale totalnie nie wiem, co dalej. ten pokój mnie przerasta.. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 25.04.05, 23:39 heh niebieski skończyłam. od razu chciałam mu dać w łapę, ale musiał na to wyrazić zgodę. a crimson... eh, porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:40 ok facet tanczy... i wskazuje cos nie ? tam jest klucz do wyjscia z pokoju. no coz ja ide spac, wiec musisz sobie radzic sama :-) daj znac jak poszlo PS jesli chcesz inne gierki, to daj znac na agasiek_k@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 00:08 no w końcu trafiłam. bo trafiałam, trafiałam i nie mogłam trafić, więc byłam przekonana, że to nie o to chodzi. ale też jestem śpiąca, więc dokończe jutro. wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
castaneta Kluczyk w viridian (zielony) 26.04.05, 08:25 Jak znaleźć kluczyk do pamiętnika w zielonym????? Wkurza mnie, bo tylko jego mi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 11:32 i znowu ja. powinnam się uczyć, a siedze i myślę,jak znaleźć ten @$^(*@^# kod! błagam o pomoc! chodzi o crimson room, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
castaneta Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 11:41 Dirgone - w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 12:02 problem w tym, że mam już ten sejf,ale nie wiem skąd wziąć do niego kod. bez kodu kluczyk nie pasuje. próbowałam już wszystkiego i nie mam pojęcia co dalej zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:30 z tego co pamietam to w pokoju byla gdzies kartka z adresem :-) masz ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 12:41 mam tylko kartkę z adresem strony internetowej. na to też wchodziłam, ale nic nie znalazłam. a, i jeszcze mam opakowanie po płycie cd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:48 widze ze grasz w wersje ze strony www.ebaumsworld.com/crimsonroom.html wejdz na www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php tam adres stronki zapisany na kartce jest inny Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 26.04.05, 13:01 dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i pomyśleć, że pierwszą rzeczą, jaką zrobiłam po zobaczeniu tej piekielnej kartki było wejście na stronę, na której nie było nic. no ale w końcu wydostałam się z tego pokoju. a swoją drogą, to nie rozumiem dlaczego wprowadzili ludzi w błąd. przecież sama nigdy bym nie wpadła, że to trzeba grać właśnie z tej strony! Jeszcze raz wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
castaneta Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 15:14 Czy ktoś wie, gdzie ten klucz z zielonego?????????????!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 15:34 też na tym wczoraj utknęłam. Nie mam pojęcia, niestety. No ale może ktoś inny coś wymyśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:54 poszukaj przy kosciotrupie, trzeba troche poklikac ale klucz sie w koncu znajdzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 16:07 eh, ja mam kluczyk, ale nadal nie wiem, co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:17 no to jak masz kluczyk, to przejrzyj caly pamietnik w ogole to nie chcialabym psuc zabawy i za duzo podpowiadac ;-) ale w tej grze wazna jest zapalniczka (nie wiem czy juz wpadlas na to jak ja wykorzystac) i to ze dobre piwo to zimne piwo ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 16:24 mam szósty! pamiętałam, że to coś z tym, bo już wcześniej jak grałam to go znalazłam. hm, ale przedtem nie było... widocznie musiałam odłożyć jeden przedmiot, no tak Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 16:47 hm no i znowu klops. zapalam kadzidlo, mam juz pudelko z dusza czy czyms tam oziebiam cole i glowie sie nad kodem, skad go wytrzasnac. w pamietniku jest plyta, z ktora nie wiem co zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 16:59 no to klops.już zupełnei nie wiem, co mam zrobić. utknęlam na kodzie dostępu,heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:06 przeczytaj jeszcze raz pamietnik Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 17:33 no tak, odblokowałam kościotrupa, a teraz znowu nie wiem co dalej. może jeszcze jakąś malutką wskazówkę? proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 17:37 już wiem chyba czego. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 17:50 wyszłam. koniecznie chciałam wepchać tam ramkę ze zdjęciem, więc mi dlugo szło. znów dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 17:35 bo mam problem z tym otłarzykiem, jeśli można to tak nazwać. czegoś tam ciągle brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:48 i jak, poszlo ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 16:22 totalnie nie mam pojęcia gdzie znaleźć szósty znaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:36 ja mam 9 przedmiotów w pokoju z kościotrupem, jak otwieram następne drzwi to jest ciemność i powrót - co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:04 niech ktoś pomoże z tym kościotrupem, i co z tą zapalniczką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:20 zapalniczka jest b wazna, sprobuj zapalic cos co juz zebralas... btw jakie masz rzeczy w schowku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:42 piwo spowrotem do lodówki, mam puste opak. na cd, 3 kartki, zapalniczkę - kadzidła - to mam podpalić ? ale jak ?, jakiś lek, bazgroły, i 2 zdjęcia - co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:45 zapaliłam i co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:45 zapaliłam, i co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:49 kartek powinnas miec 6. + klucz do pamietnika, koc, i przyjrzyj sie "bazgrolom". moze cos trzeba z nimi zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:57 ja nie mam pojęcia - klikam we wszystko co się da i nic nie wychodzi - przy kościotrupie była tylko zapalniczka - co robić ? gdzie ten koc i reszta kartek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:06 kartki sa w roznych miejscach - w lodowce, pod butami, na lampie itd... a zapalniczka z tego co pamietam to byla pod koszem na smieci...koc na kosciotrupie - trzeba zrobic cos wiecej niz tylko go wziac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:11 ja nie wiem co z tym kocem i bazgrołami, już się męczę - mam 4 kartki, nie mam klucza, może napisz na mail katg1@gazeta.pl, bo ja nic nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:14 ok, jest koc i jest kod przy nogach - czym się sugerować ? Odpowiedz Link Zgłoś
agasiek_k Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 23:21 1 wyslalam maila 2 co do kodu to przejrzyj pamietnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:31 w pamietniku jest kod. a co do finalu to musisz pokombinowac z polka... ale dopiero gdy masz 6 kartek Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 23:59 kurczę, nie mogę podnieść kosza na śmieci ! Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 00:08 o 2 brakujących kartkach już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 00:20 ludzie - proszę ! jak podnieść kosz i gdzie jest ostatnia kartka i jaki jest kod - bo ja w tym pamiętniku nie widzę kodu ! katg1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
castaneta Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 09:56 Znalazłam kluczyk!!!!!!!!! Dzięki a! Odpowiedz Link Zgłoś
castaneta Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 09:59 Musisz sprawdzić, co wyjęłaś z kosza - wtedy go podniesiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
cocinella11 Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 11:28 Witam wszystkich grających i błagam o pomoc. Jak zabrać koc??? Klikam i klikam ale koc się tylko zwija albo rozwija.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaneel Re: Klucz z zielonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.05, 17:30 Plissss pomozcie na polce mam zdjecie w ramce,kadzidelka palace sie, zimne piwo, pudelko z plyta... czego mi tu brakuje?? Co ze zdjeciem laski?? i z pojemnikiem na dusze zmarlych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuputuputup Re: kod z pamietnika IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 27.04.05, 15:09 jak znalezc kod w tym pamietniku? czy dedukowac z tekstu czy klikac gdzie popadnie? przed wyjsciem z pracy chcialabym wyjsc z tego pokoju... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cocinella11 Re: kod z pamietnika 27.04.05, 16:39 kod ukryty jest w treści pamiętnika Odpowiedz Link Zgłoś
kintus Re: kod z pamietnika 28.04.05, 07:43 taaaa trza by wiedziec co tam pisze. jaki jest ten kod?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: kod z pamietnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:34 pomóż z tym kodem, ja nie widzę i gdzie jest 6 kartka ? przeslij maila katg1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kintus Re: kod z pamietnika 28.04.05, 08:21 dobra kod jest napiszcie mi plisss co zrobić teraz z tą połką?? zapalić kadzidełko i co??? co tam ma jeszcze być??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuputuputup Re: kod z pamietnika IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 28.04.05, 10:33 juz mam wszystko skompletowane kosciotrupa uwolnilam, tylko ten kosz cholerny! jak go podniesc? jak przymurowany, ani drgnie i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: kod z pamietnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:59 jak odszukać ten kod ? przecież ja nic nie widzę w tym pamiętniku ! I gdzie jest 6 kartka ? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 01.05.05, 23:46 jak otworzyc to czerowne pudelko??? Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 02.05.05, 00:05 gdzie druga obraczka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania jak podniesc kosz zeby wydobyc zapalniczke?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:53 klikam i klikam a on ani drgnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaab Re: jak podniesc kosz zeby wydobyc zapalniczke?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:21 No właśnie! Dołączam się do pytania. Mam już wszystkie elementy za wyjątkiem tej zapalniczki, która rzekomo jest pod koszem... Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: jak podniesc kosz zeby wydobyc zapalniczke?? 06.05.05, 20:42 najpierw trzeba obejrzeć to co się w tym koszu znalazło, a potem kosz się podnosi przez kliknięcie na nim. Dopisujcie pytania na końcu, bo w środku już nikt nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:29 pomocy utknołem w crimson jak otworzyc to czerwone pudełko mam dwie obrączki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuputuputup Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.ca.pl.renault.com / *.crowley.pl 28.04.05, 10:40 taki podluzny przedmiot cos jakby precik w okolicach lozka Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 28.04.05, 11:33 a skad masz 2 obraczki???? ja mam tylko jedna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:06 Pobaw się zasłoną ;) Też siedzę w Crimson i nie wiem, gdzie znaleźć baterię której brakuje w czerwonym pudełku... help! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D_S Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:32 poczytaj sobie tutaj znajdziesz to co potrzebujesz a tak na szybko bateria jest za łószkiem Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka55 Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 28.04.05, 11:37 a co potem jak sie otworzy pudelko i facet zaczyna tanczyc? wskazuje na maly krzyzyk, ale co dalej?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafkin Niebieski IP: *.sympatico.ca 28.04.05, 22:36 Dziewczyny co z tym telefonem w niebieskim pokoju? Wystukalam chyba to co trzeba bo odezwal sie glos mowiacy:okay i tyle z tego mam. Ja chyba za chwile oszaleje... Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Niebieski 28.04.05, 22:50 a zdjęłaś obraz? trzeba ostro w niego postukać i on w końcu chyba sam zleci. a za obrazem wybawienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:02 musisz jeszcze 1 rzecz zrobic... w polsce to dosc rozpowszechnione :-D wiesz juz co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:38 a gdzie to czerwone pudełko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:42 ok, mam je ale nie mogę znaleść kasety, gdzie szukać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:48 rozumiem ze chodzi o crimson room... co do kasety to nie wiem jak Ci podpowiedziec zeby nie podac rozwiazania... poklikaj troche na dole ekranu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:54 nie martw się nie popsujesz - ci bardziej kumaci sami sobie poradzą - help - co z tym facetem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:50 facet tańczy i co z nim ? co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:54 popatrz wyzej... juz pisalam co z nim :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:06 no proszę napisz maila może, ja sama nie dam rady katg1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:09 DUZA podpowiedz: facet tanczy i cos wskazuje ile razy ? no i przede wszystkim, poczekaj do konca az skonczy tanczyc (bo pewnie dlatego Ci nie wychodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:13 dużo mi to nie dało. co z tego że wiem ile razy no ale co dalej ? Pomóż proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:18 zaraz wysle maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:22 cholera, napisz może na ten adres, bo tego nie mogę - coś się zablokowało kat- g@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a SPOILER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:31 u mnie tez gazeta.pl nie dziala... wiec bedzie spoiler. facet tanczy i 3 razy (juz wiesz ze 3) wskazuje w jeden punkt wiec jak skonczy tanczyc (i w ogole jak film sie skonczy) kliknij 3 razy w miejsce ktore wskazywal krzyzyk. i daj znac jak dalej poszlo :-D Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: SPOILER 29.04.05, 19:03 ok, zatańcował, i mam wpisać szyfr - czym się sugerować ? Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: Kod w zielonym!!!!!! 29.04.05, 01:15 Ludzie, zlitujcie się!!! Gdzie wyście ten cholerny kod znaleźli??????? Przecież w tympamiętniku są tylko chińskie robaczki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D_S Re: Kod w zielonym!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 01:19 kod to data pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: Kod w zielonym!!!!!! 03.05.05, 16:05 data na 4 dni przed data, w ktorej grasz (np. dzisiaj wpisalam 0430, poniewz to jest na 4 dni przed 3 maja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: Kod w zielonym!!!!!! 03.05.05, 16:17 Macie solucje do veridiana: www.nordinho.com/vbull/showthread.php?t=3391 pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak10 niebieski IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 29.04.05, 10:14 jak w niebieskim zrzucic obraz? klikam i klikam i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:25 No właśnie, u mnie tak samo :( Już mnie palec boli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: niebieski 29.04.05, 13:47 to jest dobry kierunek, raz w jedną raz w drugą, w końcu zleci Odpowiedz Link Zgłoś
rafkin Re: niebieski 29.04.05, 15:03 u mnie ten obraz jest chyba jakos specjalnie przyczepiony bo nie spada. Moze powinnam klikac raz w prawy rog raz w lewy? Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: niebieski 29.04.05, 16:00 ja tak klikałam i w końcu spadł, więc to chyba dobry trop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafkin Re: niebieski IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 16:54 Dlugo tak klikalas bo mnie juz reka boli i nic sie nie dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: niebieski 29.04.05, 17:55 nie, no parę razy, raz w jeden róg raz w drugi. Może nie zrobiłaś czegoś co powinno się zrobić wcześniej? Napisz jakie masz przedmioty i co już zrobiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafkin Re: niebieski IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 18:29 Mam olowek, kartke i ten pojemniczek do wysylania wiadomosci. Wystukalam numer i przerazajacy glos powiedzil okay. Cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:01 No jak to co - łapóweczke trzeba dac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafkin Re: niebieski IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 19:05 :)))) niezle tylko skad ja wytrzasnac? Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: niebieski 29.04.05, 19:12 a spróbuj go przekrzywić a potem kliknąć na dolną ramę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafkin Re: niebieski IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 19:22 Tralalalala:))) Wylazlam!!!!! Ale to jeszcze nie koniec moich upierdliwych pytan. Do czego ten kod i gdzie moge znalezc druga baterie? Przekopalam juz cale wyrko i nic. No i u mnie nie ma kartki na lampie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:25 poszperaj dobrze przy lozku.Podnies poduszke i wtedy szukaj ...chyba tam cos bylo Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: niebieski 29.04.05, 19:26 Cierpliwości, najpierw się trochę pomęcz ;-))) Podpowiedź będzie później. Ja wczoraj siedziałam do 2, tak się zawzięłam :D Wszystko jest co trzeba, poszukaj dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafkin Crimson IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 19:38 Baterie znalazlam, kod mam ale nie mam kluczyka do tego cholernego sejfu!!! Ja musze isc troche pogarkotluczyc... o litosc blagam bo mnie stary z domu wyrzuci jak nie bedzie zarelka. Hehe chyba, ze zamkne sie w pokoju;) Odpowiedz Link Zgłoś
goosiab Re: Crimson 30.04.05, 21:23 blagam pomozcie!!!znalazlam sejf, klucz chyba do niego mam, weszlam na sronke i znalazlam kod ale jak go wpisuje to sie pokazuje "the number is not right"; (((jak go otworzyc;((prosze o pomoc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: niebieski 29.04.05, 19:32 problem w tym że nie można jej odpalić - podaj, proszę bo już 2 dzień się męczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:08 czy moze mnie kots tez uraczyc tym kodem ? bo z ta stronka jest cos nie teges... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:38 a tu byliscie ? server-admin.pwp.blueyonder.co.uk/motas/mystery/testgame.htm Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: niebieski 29.04.05, 19:36 gdzie w crimsonie jest ten szyfr bo strony ine\ternetowej nie można odpalić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafkin Re: niebieski IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 19:39 Chcesz pohandlowac? Dam Ci kod jak powiesz gdzie mozna znalezc kluczyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: niebieski 29.04.05, 19:48 ok, jak podłączysz cd, otwórz kieszeń - to chyba ten Odpowiedz Link Zgłoś
rafkin Re: niebieski 29.04.05, 19:53 Kilka minut temu wyslalam Ci e-mail a ja zaraz sprawdze kieszen Odpowiedz Link Zgłoś
rafkin Re: niebieski 29.04.05, 20:07 Udalo sie ale co ja mam teraz zrobic z tym srubokretem? Odpowiedz Link Zgłoś
rafkin Re: niebieski 29.04.05, 20:15 Znow chyba cos przeoczylam bo jak byly zamkniete tak sa... Nawet napewno cos przeoczylam bo zostalo mi jeszcze puste opakowanie do cd... Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: niebieski 29.04.05, 20:17 opakowanie po cd będzie ci potrzebne w nastepnym pokoju. A drzwi powinny sie otworzyc srubokretem, poklikaj Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: niebieski 29.04.05, 20:30 niech ktoś mi napisze jak w zielonym pokoju odszyfrować kościotrupa i gdzie znaleźc 6 kartkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: niebieski 29.04.05, 20:33 hihi, na odszyfrowaniu kościotrupa się wczoraj (a w zasadzie to dzisiaj... baaaardzo wcześnie rano) zacięłam, jak przeczytasz wcześniejsze posty to znajdziesz podpowiedź a te kartki co masz to gdzie znalazlas? Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: niebieski 29.04.05, 20:39 przy lampie, pod butami, pod poduszkami, nad pamiętnikiem, pod mięsem - gdzie jest szósta ? a kod - data - ale jaka? pierwszy wpis czy ostatni ? Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: niebieski 29.04.05, 20:44 pod koszem na śmieci co do daty - grałam dwa razy, bo wymiękłam w nocy i dokanczalam rano, mam wrazenie, ze za kazdym razem weszła mi inna data. Poprobuj rozne kombinacje Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: niebieski 29.04.05, 20:49 pod koszem nic nie ma - żadnej kartki a z tym kodem to którą datę - pierwszą czy ostatnią ? Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: niebieski 29.04.05, 20:52 katg z tego co pamietam to musisz najpierw obejrzec to co znalazlas w koszu, a wtedy pojawi się pod nim kartka Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: niebieski 29.04.05, 20:56 no ale jak obejrzałam i podniosłam kosz to pojawiła się zapalniczka - a gdzie ta kartka ? Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: niebieski 29.04.05, 21:02 ooo, rzeczywiście, pomyliło mi się z zapalniczką. Wydaje mi się ze jeszcze jedna była gdzies pod sufitem za jakąś listwą - też okolice lampy. Sprawdz Odpowiedz Link Zgłoś
katg1 Re: niebieski 29.04.05, 21:20 nie mogę - już obklikałam wszystkie listwy i lampy i nie ma ! Pomóżcie chociaż z szyfrem do kościotrupa. Odpowiedz Link Zgłoś
tilmitt Re: niebieski 29.04.05, 21:43 aaa gdzie jest 6sta kartka? wiem jak je ułożyć na kostce, ale mam tylko 5.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 21:59 a masz może kod do kościotrupa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:07 katg1@gazeta.pl jak znajdziesz odp. gdzie 6 kartka to napisz, proszę bo mi już znowu głowa paruje. Ja już ostatnio nie sypiam tylko ciągle myślę o tych pokojach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:25 ok, dzięki ale pozostaje problem z 6 kartką, a nikt nam nie chce pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esu Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:45 6 kartke faktycznie ciezko jest znalezc - jest ona w lampie mniej wiecej w okolicach zarowki. Trzeba klikac na lampe tak, zeby trafic ja pod odpowiednim katem i na ekranie miec ja i tylko ja:) Ostatecznie jeszcze kawalek sufitu:))) Mi sie udalo dotrzec do tej karteczki obchodzac caly pokoj i z kazdego mozliwego rogu, jak tylko widzialam te lampe, klikalam na nia. Topornie, ale okazalo sie skuteczne:) Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:57 dzięki ! jest ta cholerna kartka ! co dalej ! jak je wszystkie ułożyć (wiem że podpowiedź jest na kartce w lekach) ale jak to zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esu Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:08 tutaj potrzebne beda dwie kartki - ta z lekow i ta z rysunkiem, ktory pojawil sie po spaleniu wlosow. Przerysuj sobie najlepiej wzorek z kartki od wlosow - bedzie duzo szybciej. Kluczowe sa numerki na tym rysunku - numerki 1-6 i miejsca, na ktorych kazdy numerek sie znajduje. Jak pewnie zauwazylas, figury na obu kartkach sa identyczne - tzn ulozenie znakow chinskich na kartce od lekow i nrow na tej drugiej. Powiedzmy, ze na samej gorze figury jest 2 => patrzysz na kartke od lekow, jaki krzaczek:) znajduje sie NA TYM SAMYMYM POLU i odszukujesz go wsrod karteczek, ktore znalazlas. Bierzesz wtedy te karteczke i wsadzasz na pole z dwoma oczkami na zielonej kartce. I tak dalej... :) Troche skomplikowane do tlumaczenia, ale mam nadzieje, ze troche pomoglam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:34 mnie wychodzi tak : kartka 3 u samej góry, potem niżej czwarta, niżej 5, niżej 6 , po lewej 2, po prweej 1 - no i nic się nie dzieje - pomóż ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esu Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:45 wiele tu nie pomoge, bo to ustawienie z gry na gry sie zmienia:( Sprawdz jeszcze raz, czy na pewno dopasowalas dobre nr do odpowiednich krzaczkow, a potem karteczki z dobrymi krzaczkami we wlasciwe miejsca. Tutaj juz tylko cierpliwosc sie liczy, jestes bardzo blisko konca, 3maj sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:01 problem w tym że zielony krzyżyk a te kartki mają obrazki ułożone w coś jak litera L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:03 Ludzie jakie krzaczki??? o czym mowa ? co mam zrobic z tymi wszystkimi badziewiami?? mam wszystkie karteczki zapalniczke i inne pierdolki i co teraz ?? prosze o jakas mala podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: niebieski 30.04.05, 10:20 z tego co pamiętam, to we fiolce z lekarstwami jest kartka. i na jeszcze jakiejś kartce, która pokazuje się chyba po spaleniu włosów zapalniczką (ale nie pamiętam, naprawdę), ukazują się pola do układania. i trzeba krzaczki poustawiać w dobrych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:46 cholercia czemu nie moge tych krzaczkow powklejac na kartke ?! pomocyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: niebieski 30.04.05, 12:20 hm, a masz wszystkie krzaczki? powinno być ich sześć. i oczywiście to jest na kartkę taką z kropeczkami, a nie z krzaczkami. kartka z krzaczkami stanowi podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:46 Mam wszystkie krzaczki (6) i staram sie je wkleic na kartke ze spalonycch wlochow...poki co zrobilam sobie przerwe nie mam juz nerwow.Dzieki wielkie za podpowiedz , pognebie Cie jeszzcze pozniej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Re: niebieski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:49 please, napiszcie mia jk na pisać datę tę w kościotrupie...czy trzeba miesiac i rok, czy dzien i rok...z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: niebieski 03.05.05, 17:52 miesiac w postaci mm i dzoen w postaci dd ja wpisalam - dzis konczylam - 0430 i sie udalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: niebieski 03.05.05, 17:53 to maja byc 4 dni przed DZISIEJSZA data, czyli data, w ktorej grasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: niebieski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:35 Jestem w niebieskim. Wstukałam wszystkie mozliwe kody na telefonie i już nic nie przychodzi mi do głowy. Patrzę na kartkę (zapisaną i nic!). Jaki jest kod. Może chociaż wskazówkę mi podacie... Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: niebieski 30.04.05, 18:11 wskazówka, jaką sama dostałam: popatrz na zapisaną kartkę (Hepl me+ trupa czaszka), potem na telefon w pokoju, a potem na telefon komórkowy (w realu) i znowu na telefon w pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
goosiab pokoj czerwony 30.04.05, 21:24 blagam pomozcie!!!znalazlam sejf, klucz chyba do niego mam, weszlam na sronke i znalazlam kod ale jak go wpisuje to sie pokazuje "the number is not right"; (((jak go otworzyc;((prosze o pomoc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia23 Re: pokoj czerwony IP: *.inter-lan.pl 30.04.05, 21:47 sprawdź kartkę, na której jest adres strony. powinen być adres do pokoju żółtego i tam jest kod. jeśli na kartce jest inny adres, to znaczy że wchodzisz ze złej strony, musisz grać z fasco coś tam, sprawdź we wcześniejszych postach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosiab Re: pokoj czerwony IP: 83.168.104.* 30.04.05, 23:28 weszlam na dobra stronke na ktorej byl kod ale wbijam go i nic;((((pokazuje sie to co napisalam wyzej;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosiab pokoj zielony IP: 83.168.104.* 30.04.05, 23:31 a w zielonym jeszcze gorzej;((gdzie jest jeszcze jedna karteczka;((???mam 5, wiem jak je ulozyc, ale nie mam ostatniej;((i o jakie kadzidlo chodzi???te na polce??nie moge go podpalic;((odblokowalam kosciotrupa, ale czy cis z nim jeszcze trzeba zrobic??i co ze zdjeciami???prossze o pomoc bo zaraz sie wykoncze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosiab Re: pokoj zielony IP: 83.168.104.* 01.05.05, 00:23 co ma byc jeszcze na tej polce???mam zimne piwo, odpalone kadzidlo, plyte w pudelku, kadzidla, zdjecie(tylko kogo mam postawic??jej czy jego??)stukam tym czyms i pokazuje sie ze czegos brakuje;((blagam o POMOC;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: pokoj zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 11:47 niech ktoś mi powie, co dalej, jak mam to pudełko, gdzie ta dusza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: pokoj zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 13:11 a skad masz pudelko? ja utknelam na tych karteczkach. Za chiny nie moge ich powklejac na ta durna kartke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: pokoj zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:08 pudełko jest w szufladzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: pokoj zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:09 sorry, chodziło ci pewnie o to drugie - pudełko złoży się samo jak ci wyjdzie z kartkami na zielonym krzyżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: pokoj zielony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:41 może ktoś wie, co zrobić w niebieskim pokoju ? łapówka przez tą kapsułkę przeszła, a drzwi się nie otwierają, głos w tel. mówi ok. - co teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:46 OK. CO do niebieskiego: czy ten wyraz jest po angielsku? Bo w akcie desperacji zaczęłąm przechodzić na inne języki... Co do zielonego: gdzie DOKŁADNIE trzeba kliknąć na lampie, aby zdobyć 6 kartkę...? Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: następny pokój. ten to już w ogóle dziwny... 01.05.05, 22:20 hm, czy w niebieskim chodzi ci o telefon? no to wszystko masz na kartce napisane. czyli po angielsku. a w zielonym to trzeba te lampę oglądać z różnych części pokoju, bo tylko z jednej widać kartkę. ja też długo jej nie mogłam znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchoo Re: niebieski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 17:52 Please, napiszcie mia jk na pisać datę tę w kościotrupie...czy trzeba miesiac i rok, czy dzien i rok...z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agasiek Re: niebieski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:01 najpierw miesiac potem dzien pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś