Gość: stefek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:54 i szczeka przez sen.Czy to jest normalne czy może x życie się w nim uwypuklilo ...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miriam Re: Mój pies chrapie IP: *.206.112.242.telsat.wroc.pl 01.05.05, 21:56 Normalne, normalne, chociaz zabawne. Moj pies jak byl malutki to jeszcze szczekac porzadnie nie umial, popiskiwal tylko, ale za to juz chrapal basem!!!! I oczywiscie "biegal" przez sen, szczekal itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewyspana Re: Mój pies chrapie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:01 Normalne, jak najbardziej normalne, nieodparcie zabawne, chociaż czasami upierdliwe. Najgorzej, gdy chrapią obaj - mąż na łóżku, pies pod łóżkiem. Obaj dość hałaśliwie. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Mój pies chrapie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:05 No wlasnie mruczy, biega i jeszcze za przeproszeniem bąki puszcza ( przepraszam ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalenka201 Re: Mój pies chrapie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:51 Moj pies tez chrapie i" biega" Odpowiedz Link Zgłoś
forget_me_notka Re: Mój pies chrapie 01.05.05, 23:04 no pewnie ze psy chrapia, ruszaja lapkami, popiskuja przez sen. Jednak nic nie pobija buldozka francuskieg!!! mialam watpliwa przyjemnosc nocowac kiedys u znajomych ktorzy maja takie cudo, spalismy wszyscy w jednym pokoju, przez dwie noce nie zmruzylam oka po ten stwor chrapal tak jak jakis gruby facet z krzywa przegroda nosowa i po 3 piwach!!! Ale to chyba nie jest smieszne, buldozki chrapia tak bo maja cos nie tak z nosem bo taka rase ludzie sobie wykrzyzowali... ale to chyba nie jest temat na forum humorum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mijja Re: Mój pies chrapie IP: *.crowley.pl 01.05.05, 23:29 najlepsze jest to że pies (przynajmniej ten mojej babci) "szczeka" przez sen z zamkniętą mordą, i to jest taki śmieszny, stłumiony szczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mój pies chrapie IP: *.isb.com.pl 01.05.05, 23:31 może jakieś parazity go nękają??? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Mój pies chrapie 02.05.05, 10:43 A to chrapanie ma źródło w czasach kiedy psy żyły dziko i panowały nad światem. Czuły się wtedy bezpieczne i niczym nie zagrożone. To zwykły atawizm i pomimo, że teraz nie są w tak komfortowej syyuacji w naszych domach to nie potrafią nad tym zapanować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mój pies chrapie IP: *.chello.pl 02.05.05, 10:58 a moja suczka rasy miX, która jest uzalezniona od piłki i nie moze sie z nia rozstac nawet przez chwilę, spi z ta piłka trzymajac ja w półotwartym pysku. wyglada jak pieczone prosie z jabłkiem, a do dtego pochrapuje... Odpowiedz Link Zgłoś