Dodaj do ulubionych

Mój pies chrapie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:54
i szczeka przez sen.Czy to jest normalne czy może x życie się w nim
uwypuklilo ...?
Obserwuj wątek
    • Gość: miriam Re: Mój pies chrapie IP: *.206.112.242.telsat.wroc.pl 01.05.05, 21:56
      Normalne, normalne, chociaz zabawne. Moj pies jak byl malutki to jeszcze
      szczekac porzadnie nie umial, popiskiwal tylko, ale za to juz chrapal basem!!!!
      I oczywiscie "biegal" przez sen, szczekal itd. itp.
    • Gość: niewyspana Re: Mój pies chrapie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:01
      Normalne, jak najbardziej normalne, nieodparcie zabawne, chociaż czasami
      upierdliwe. Najgorzej, gdy chrapią obaj - mąż na łóżku, pies pod łóżkiem. Obaj
      dość hałaśliwie.
      :-(
      • Gość: stefek Re: Mój pies chrapie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:05
        No wlasnie mruczy, biega i jeszcze za przeproszeniem bąki puszcza
        ( przepraszam )
        • Gość: magdalenka201 Re: Mój pies chrapie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:51
          Moj pies tez chrapie i" biega"
          • forget_me_notka Re: Mój pies chrapie 01.05.05, 23:04
            no pewnie ze psy chrapia, ruszaja lapkami, popiskuja przez sen. Jednak nic nie
            pobija buldozka francuskieg!!! mialam watpliwa przyjemnosc nocowac kiedys u
            znajomych ktorzy maja takie cudo, spalismy wszyscy w jednym pokoju, przez dwie
            noce nie zmruzylam oka po ten stwor chrapal tak jak jakis gruby facet z krzywa
            przegroda nosowa i po 3 piwach!!! Ale to chyba nie jest smieszne, buldozki
            chrapia tak bo maja cos nie tak z nosem bo taka rase ludzie sobie
            wykrzyzowali... ale to chyba nie jest temat na forum humorum...
            • Gość: Mijja Re: Mój pies chrapie IP: *.crowley.pl 01.05.05, 23:29
              najlepsze jest to że pies (przynajmniej ten mojej babci) "szczeka" przez sen z
              zamkniętą mordą, i to jest taki śmieszny, stłumiony szczek :)
    • Gość: ... Re: Mój pies chrapie IP: *.isb.com.pl 01.05.05, 23:31
      może jakieś parazity go nękają???
    • fruwam moj tez 02.05.05, 10:32
      daj mu spokoj
    • rydzyk.tadeusz Re: Mój pies chrapie 02.05.05, 10:43
      A to chrapanie ma źródło w czasach kiedy psy żyły dziko i panowały nad światem.
      Czuły się wtedy bezpieczne i niczym nie zagrożone. To zwykły atawizm i pomimo,
      że teraz nie są w tak komfortowej syyuacji w naszych domach to nie potrafią nad
      tym zapanować
      • Gość: gosc Re: Mój pies chrapie IP: *.chello.pl 02.05.05, 10:58
        a moja suczka rasy miX, która jest uzalezniona od piłki i nie moze sie z nia
        rozstac nawet przez chwilę, spi z ta piłka trzymajac ja w półotwartym pysku.
        wyglada jak pieczone prosie z jabłkiem, a do dtego pochrapuje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka