Dodaj do ulubionych

kierowcy mordercy

07.09.14, 18:43
To jest po prostu skandal z najwyzszej polki ...pijany recydywista zabija ciezarna ... czy maz tej kobiety i ojciec dziecka ma prawo ubic tego gada ?
Wedlug mnie TAK
Zaslyszane:
    • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 08.09.14, 21:06
      Zadalem pytanie
    • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 08.09.14, 21:16
      a_iii_ty napisał:

> To jest po prostu skandal z najwyzszej polki ...pijany recydywista zabija ciezarna ... czy maz tej kobiety i ojciec dziecka ma prawo ubic tego gada ?

W USA i w Europie, nie ma on takiego prawa.

• a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 08.09.14, 23:20
        nie pytam sie o prawo stanowione, ale o prawo moralne, czlowieka ograbionego ze wszystkiego, co kochal ...
        • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 09.09.14, 00:22
          prawo moralne to ma z grubsza kazdy wlasne, nawet Stalin i Obama, wiec tutaj wszystko bedzie zalezalo od tego, jaka moralnoscia dysponuje ow mezczyzna, zapewne co jeden to inaczej postapilby...
          • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 09.09.14, 04:10
            A ty ?
            • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 09.09.14, 09:55
              Ja tez mam wlasne prawo moralne, choc nie zawsze moge sobie z niego skorzystac w praktyce, zwlaszcza, jak jest malo zgodne z prawe ogolnym.
              • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 09.09.14, 16:53
                Powiedz mi czy bys ubil to scierwo ...
                • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 09.09.14, 22:07
                  i co bym z tego mial ?
                  • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 09.09.14, 22:16
                    Kochaj kobiete, patrz jak opiekuje sie twoim dzieckiem,
                    A potem niech ci scierwo zabije to wszystko na twoich oczach ...moze przestaniesz zadawac glupie pytania.
                    • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 09.09.14, 22:46
                      Nie widze zadnej korzysci dla siebie z zabicia takiego czlowieka, nie bardzo wiem dlaczego mnie tak do tego namawiasz, jakbym mial co najmniej poczuc sie po tym zajebiscie. Masz chyba jakas porabana psychike.
                      • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 09.09.14, 22:54
                        Amen. Przypominasz mi klienta, co nigdy nie palil,
                        I poucza palacych ...
                        • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 09.09.14, 22:58
                          To ilu zes juz ludzi zakatrupil, ze tak polecasz innym ?
                          • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 10.09.14, 16:48
                            Typowe, norweskie,multiculti,kalifatowe, lewackie brednie ... chwasty sie wyrywa ...tylko dac ci toge
                            I wio ferowac wyroki w polskich sadach ...
                            • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 10.09.14, 19:49
                              to ja mam te chwasty wyrywac czy organ panstwowy, cos chyba ci sie podzial obowiazkow pojebal, za co ja niby place te podatki ? nie mam ochoty popierdalac po lasach z siekiera i zajebywac 'chwasty', od tego jest policja, ktora jesli dziala sprawnie to zrobi to za mnie. Mandaty na drogach tez chcesz wystawiac ? A moze jeszcze za wywozke smieci sie wezmiesz i ich utylizacje ?
                            • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 10.09.14, 19:51
                              A jak spac nie mozesz to jedz na Ukraine badz do Iraku, tam sie teraz na ochotnika chwasty wyrywa. Czekam na jakies twoje zdjecia z tej wyprawy.
                              • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 10.09.14, 21:16
                                Poczekaj az zapukaja do twych drzwi ... mondralo na odleglosc ...
                                • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 10.09.14, 21:23
                                  sam wymyslasz debilizmy, ktorych potem nie masz zamiaru robic (masz ?) i jeszcze polecasz to wszystkim innym jak male dziecko. Gdzie tu logika ? Przyjebales sie do mnie bo nie dostales durnej odpowiedzi na ktora czekales. Pewnie jakbym napisal, ze bede chodzil z tasakiem i wydlubywal oczy wszystkim pijanym mordercom i kto tam mnie jeszcze wkurwia, to bys klaskal w umilowaniu..po czym zapomnial o tym pieknym planie 3 dni pozniej.
                                  • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 10.09.14, 21:57
                                    Pierdolisz jak potrzaskany ... zadalem ci proste pytanie, czy wyrwalbys chwasta, ktory zamordowal twoja zone i dziecko ... dostalem glupkowata odpowiedz "co ja z tego bym mial" ... potem spuszczasz sie na wymiar sprawiedliwosci z wiadomym rezultatem (po 3 latach
                                    Wypuszczony za dobre sprawowanie) a twoja kochana zona z dzieckiem gnija w ziemi....nie masz nie tylko zony i dziecka ale i zadnych emocji ... nie namawialem cie do latania z tasakiem ... to twoj dodatek. Jestes dowodem, ze zeby nie rozmawiac z najedzonym o glodzie.
                                    • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 10.09.14, 23:32
                                      No to daje ci prosta odpowiedz, w kraju w jakim zyje nie zrobilbym tego, bo nic bym z tego nie mial. Moze nie rozumiesz prostych slow, ale dokladnie tak jest. Chyba, ze mi wykazesz, jakie mialbym z tego korzysci, czekam na liste.

ps. poza tym, sam jestes tutaj najwiekszym teoretykiem i nie bardzo wiem czego oczekujesz.
                                      • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 00:54
                                        Co bys musial miec by to zrobic ? Moze tak postawmy sprawe ... kwestia ceny ?
                                        • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 10:01
                                          Wreszcie rozmawiamy!

Wiec tak, musialbym zyc w panstwie ktore oficjalnie nie ma zadnych sluzb trzymajacych bezpieczenstwo, czyli ze nikt by sie takimi mordercami drogowymi nie przejmowal z zalozenia. Nawet jednak i w takiej sytuacji, wolalbym aby gosciu zyl, moze bez obu dloni, ale jednak aby nadal zyl. Nie bede robil mu prezentow w postaci skracania jego zycia, za duzo milosierdzia wymagasz Imek.
                                          • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 15:52
                                            Wedlug mnie wydluzanie zycia jest prezentem, to co
                                            Proponujesz to jakas wolta filoficzna ... czyli ucialbys
                                            Pletwy klientowi ...ciagle jednak nie slysze co bys z tego mial ...placzesz sie i pastwisz ...
                                            • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 16:37
                                              Ja jestem za korekcja swiadomosci u takiego klienta, jesli juz, poprzez trud zycia, a nie jego skracanie. Myslisz ze taki Robin Williams wykonal kare na sobie czy tez wyzwoilil sie od cierpienia na tym padole ziemskim ??? Z zabicia faceta nie mialbym doslownie nic, zadnej satysfakcji, ani nawet ulgi. Z nadania mu codziennego ciezaru, moglbym od biedy uznac, ze poniesie on kare psychiczna, a na 100% nie bedzie wiecej jezdzil samochodem. Caly czas rozmawiamy o stytuacji kiedy zyjemy w jakims buszu, za czasow Mad Maxa, a nie w cywilizowanym kraju, bo tutaj sprawy zostawilbym sluzbom bezpieczenstwa.
                                              • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 19:24
                                                Mnie nie interesuje korekta psychiki tego klienta.
                                                Odebral komus dar zycia, darowanie mu zycia jest
                                                Jest aktem, ktory sie nie bilansuje ...ci skazani na dozywocie, po jakims czasie, znajduja spokoj i ukladaja
                                                Sobie zycie w nowych warunkach, nie mowiac o tym,
                                                Ze wiekszosc z nich wychodzi na wolnosc przed czasem, nie bedac wcale zresocjalizowanym.
                                                • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 21:09
                                                  Uwazasz ze zycie to dar ? Bardzo ciekawe podejscie masz obecnie.

ps. Rekin cie zabije i jak chcesz to zbalansowac ?
                                                  • kalllka Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 21:14
                                                    Rekin stracił wszystkie zęby..
                                                    ( I całe szczęście, ze taka hawajska onomatopeja wyszła już z u życia, podwójny janku)

Ale Możesz spróbować posłuchać BBC2, tam ci podpowiedząuncertain
                                                  • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 21:20
                                                    Myslisz ze Anglicy przekabaca Szkotow i ze ci sie splosza i zostana w wielkim bractwie ?
                                                  • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 21:51
                                                    Od myslenia jest krytyk ...w szczegolnosci o pionowych
                                                    Przestrzeniach.
                                                  • kalllka Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 22:32
                                                    No, trochę ci wyciął z twojej, ekhm, nebraski
                                                  • kalllka Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 22:30
                                                    Kabaca? Nie.
                                                  • shachar Re: kierowcy mordercy 12.09.14, 00:03
                                                    Uwazasz ze zycie to dar ? Bardzo ciekawe podejscie masz obecnie.

hehe, celna uwaga. smile Imek myśli chyba ,że on tylko żyje to życie jako dopust boży, inni mają po prostu ubaw i fun, piją bo są weseli i chcą być jeszcze bardziej weseli
                                                    jak przejadą kogoś to natychmiast o tym zapominają...
                                                  • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 12.09.14, 03:58
                                                    Tak wlasnie mysle. .. buahaha
    • shachar Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 00:57
      Pragnę tylko nieśmiało zauważyć, od samego początko mnie to męczy, że nie każda ciężarna żona jest ukochana. To nie znaczy, że należy ją przejeżdzac.
      • rzeka.suf Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 01:09
        a ja pragne zauwazyc, ze przez te polsko-chamskie nalecialosci, w stylu rzucanie miesem i sklonnosc do uwlaczania cudzej godnosci, w tym inteligencji, wyrzucono mnie z pewnego forum. i czuje sie nieco jak przejechana zona w ciazy. ale czy zamierzam sie poprawic? nie! nadal uwazam tych ludzi za idiotow. moze to z powodu wlasnych niedoborow inteligencji? hmm. nie, raczej jednak nie o to chodzi.

i polecam 'idiocracy'.
        • shachar Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 01:14
          A z jakiego?
          • rzeka.suf Re: kierowcy mordercy 11.09.14, 02:00
            palestynsko-izraelskiego big_grin
            • brygada_ww Re: kierowcy mordercy 13.09.14, 11:03
              rzeka.suf napisała:

> palestynsko-izraelskiego big_grin

Czy Cie wyrzucila ta w czapeczce zajaceczce?
              Nie przejmuj sie tylko sie smiej, i tak tam nikt nie pisze, czapeczka zajaceczka juz jest wszedzie, ja tylko nie chce jej miec blizej, jak z dystansu kilometra.
        • brygada_ww Re: kierowcy mordercy 12.09.14, 10:08
          rzeka.suf napisała:

> a ja pragne zauwazyc, ze przez te polsko-chamskie nalecialosci, w stylu rzucani
          > e miesem i sklonnosc do uwlaczania cudzej godnosci, w tym inteligencji, wyrzuco
          > no mnie z pewnego forum. i czuje sie nieco jak przejechana zona w ciazy. ale cz
          > y zamierzam sie poprawic? nie! nadal uwazam tych ludzi za idiotow. moze to z po
          > wodu wlasnych niedoborow inteligencji? hmm. nie, raczej jednak nie o to chodzi.
          >
          >
          > i polecam 'idiocracy'.

A mnie tam Cie nie zal, polecials mi piosenka w tytule:

www.tekstowo.pl/piosenka,lady_pank,ta_cz_glupia_ta_cz.html
          To ja dla Ciebie tez mam piosenke:

www.tekstowo.pl/piosenka,kult,celina.html
          I zycze powodzenia z przeuroczym misiem knutem (rzyg)
          • rzeka.suf Re: kierowcy mordercy 12.09.14, 12:38
            jakos nigdy za kultem nie przepadalam, ale dzieki.

co do misiow, to /.../ i poki co to mis herbert, przez leb dostac z nagla takim misiem to lepiej niz kawa z pradem. choc takiego misia to kazdy jeden fanatyk moze sobie przypiac w klapie, tez prawda.

'Idź dokąd poszli tamci do ciemnego kresu
            po złote runo nicości twoją ostatnią nagrodę

idź wyprostowany wsród tych co na kolanach
            wsród odwroconych plecami i obalonych w proch

ocalałeś nie po to aby życ
            masz mało czasu trzeba dac świadectwo

bądź odwazny gdy rozum zawodzi bądź odważny
            w ostatecznym rachunku jedynie to sie liczy

a Gniew twój bezsilny niech będzie jak morze
            ilekroć usłyszysz głos poniżonych i bitych

niech nie opuszcza cię twoja siostra Pogarda
            dla szpiclów katów tchórzy - oni wygrają
            pojdą na twój pogrzeb i z ulgą rzuca grude
            a kornik napisze twój uładzony życiorys

i nie przebaczaj zaiste nie w twojej mocy
            przebaczać w imieniu tych których zdradzono o świcie

strzeż sie jednak dumy niepotrzebnej
            oglądaj w lustrze swa blazeńską twarz
            powtarzaj: zostalem powolany - czyż nie było lepszych

strzeż sie oschłosci serca kochaj źrodło zaranne
            ptaka o nieznanym imieniu dąb zimowy
            światlo na murze splendor nieba
            one nie potrzebują twojego ciepłego oddechu
            są po to aby mówić: nikt cię nie pocieszy

czuwaj - kiedy światlo w górach daje znak - wstań i idź
            dopóki krew obraca w piersi twoją ciemną gwiazdę

powtarzaj stare zaklęcia ludzkości bajki i legendy
            bo tak zdobędziesz dobro którego nie zdobędziesz
            powtarzaj wielkie słowa powtarzaj je z uporem
            jak ci co szli przez pustynie i gineli w piasku

a nagrodzą cie za to tym co maja pod reką
            chłosta śmiechu zabójstwem na śmietniku

idż bo tylko tak będziesz przyjęty do grona zimnych czaszek
            do grona twoich przodków: Gilgamesza Hektora Rolanda
            obronców królestwa bez kresu i miasta popiołów

Bądź wierny idź'

• brygada_ww Re: kierowcy mordercy 12.09.14, 12:57
              rzeka.suf napisała:

> jakos nigdy za kultem nie przepadalam, ale dzieki.
              >
              > co do misiow, to /.../ i poki co to mis herbert, przez leb dostac z nagla takim
              > misiem to lepiej niz kawa z pradem. choc takiego misia to kazdy jeden fanatyk
              > moze sobie przypiac w klapie, tez prawda.

Mis ma oddac zielone papiery, mis ma rower dzis i sklep na 5 minut na rowerze. Pozniej roweru nie bedzie, a sklep na kilometr. Mis musi wiedziec dzis.
              Jechał sobie, powiem szczerze, poborowy na rowerze,
              Mijał lasy, czarne chmury, jechał szybko, było z góry.
              Za zakrętem stali, rower mu zabrali,
              Chłopcy już się cieszą, żołnierz idzie pieszo
              .

www.youtube.com/watch?v=a_XzjPjaHl4
            • brygada_ww Re: kierowcy mordercy 12.09.14, 17:25
              rzeka.suf napisała:

> jakos nigdy za kultem nie przepadalam, ale dzieki.
              >
              > co do misiow, to /.../ i poki co to mis herbert, przez leb dostac z nagla takim
              > misiem to lepiej niz kawa z pradem. choc takiego misia to kazdy jeden fanatyk
              > moze sobie przypiac w klapie, tez prawda.

Jako ciekawostke napisze Ci Rzeka ...to tak z zakresu modnych ostatnio tematow ukrainskich. Putin opuscil Ukraine i reprezentacja tego kraju miala do wyboru misia i kawe z pradem. Wybrali kawe z pradem i plakali za Putinem argumentujac, ze teraz wszystko bedzie sie krecic wokol kasy i zanikna nastroje narodowosciowe. Placza i sie boja, bo zamiast organizowac prostesty promajdanskie, beda musieli pracowac na to, by sie bogacic. Kiedys byla Ukraina, teraz jest UKraina... ale chyba najwazniejsze, ze ich kraj pozostal w calosci.
    • paco_lopez Re: kierowcy mordercy 12.09.14, 11:40
      przez chujów podobnych do tamtego w tak zwanym demokratycznym społeczaństwie zbierają wszyscy. czyli nawet tacy co mają 0,6 promila i jadą grzecznie w rządku, albo tacy którzy zupełnie normalnie jadą w terenie zabudowanym 70 a on jest zabudowany prawie niczym, tylko , że radar tam stoi i ten radar nie patrzy czy gość jedzie sam czy wyprzedza, czy przyspiesza czy ma w ogóle nogę za gazie itp itd , ale mandat dostaje.
      • jan_stereo Re: kierowcy mordercy 12.09.14, 11:52
        Polska jest dosc restrykcyjna i chyba przesadza w druga strone, jesli idzie o dopuszczalne ilosci alkoholu we krwi:

0.2 promila - Polska, Mongolia, Norwegia i Szwecja,
        0.5 promila - prawie cala Europa,
        0.8 promila, USA, UK (juhu!) i pare innych.

We Francji/Hiszpanii gdzie sie robi butelke winiacza do obiadu to normalne ze potem trzeba gdzies pojechac, wiec i normy sa wyzsze.
    • a_iii_ty Re: kierowcy mordercy 17.09.14, 21:25
      No jasiu, udalo ci sie ...zmarles dzisiaj i juz nie musisz
      Ubijac scierwa ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka