mln.zlotych 04.05.05, 14:26 ... za napisanie dalszego ciągu tej piosenki rozrywka.krakow.pl/download/download.php?id=91 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mln.zlotych No dobra, 04.05.05, 15:48 ja spróbuję pierwszy. Bedzie to program wyborczy Samoobrony: Balcerowicz odejdzie Nam wszystkim przybędzie Żony będą chętne, Miasta, wsie majętne Zamkniemy granice, Dla obcych towarów Z NBP weźmiemy Miliardy dolarów Złodziei rozliczymy Jak tylko zwyciężymy Gdy kraju ster, Obejmie Lepper To będzie, tak sobie myślę, Nowy wspaniały kraj. I jeszcze program LPR-u Gdy w ręce uchwyci Kraju tego ster Młodzież Wszechpolska I Wielki LPR Wszyscy będą równi Jedność zapanuje, Przegonimy w diably Wszystkie obce szuje Więc bracie miły Ciesz się i Ty: Że Polską bedą Rządzić Polacy To jest, tak sobie myślę, Nowy wspaniały kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nagroda: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:01 zgadzam się w zupełności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_lenka Konkursy "literackie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:42 Czy znacie jakieś inne konkursy np. na hasło reklamowe, dokończenie zdania, wypowiedź czy coś w tym stylu? Konkursy, które są aktualne i w których można coś wygrać (to na otarcie moich ciągle załzawio- nych oczu)? Odpowiedz Link Zgłoś