Dodaj do ulubionych

Chrissssss.....

24.09.03, 17:14
...teraz moja kolej...pokrzycze w sina dal....
...z całej piersi...ile sił w płucach....
...gdzie jestes Chrisssss????...no gdzie????
Obserwuj wątek
    • lala24 Re: Chrissssss..... 24.09.03, 17:17
      ...i pośpiewam...a co mi tam....

...zamięnie każdy oddech w niespokojny wiatr...
      ...by zabrał mnie z powrotem tam gdzie masz swój swiat...
      ...poskładam wszytskie szepty w jeden ciepły krzyk...
      ...zeby zabrał mnie az tam gdzie pochowałaś sny...
      • lala24 Re: Chrissssss..... 24.09.03, 17:22
        ...pokrzyczałam...
        ...pośpiewałam...a raczej wyryczałam,hehehe
        ...obywatelskie obowiązek spełniłam...
        ...z czystym sumieniem mogę iść....
        • vampi_r Re: Chrissssss..... 24.09.03, 17:50
          Wołaj dzieweczko, a on nie słucha.
          • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 18:32
            zar z rozgrzanego jej brzucha bucha (o rety, ale mi dwuznacznie wyszlo)
            • vampi_r Re: Chrissssss..... 24.09.03, 18:38
              Aha, dwuznacznośc, to twoje drugie ty
              • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 18:44
                zabrzmialo to zbyt jednoznacznie
            • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 18:45
              aleś się rozbuchała hyhy :-)
              • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 18:46
                yhyh a nene odebrales to zbyt jednoznacznie
                • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 18:47
                  nawet moja jednoznaczność ma drugie dno
                  • vampi_r Re: Chrissssss..... 24.09.03, 18:50
                    No dobra, wieczorna zmiana juz przybyła na plaże, więc można znikać.
                    • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 18:52
                      a nene wampi, z Toba jeszcze w parze nie wystepowalam. a do tej konfiguracji
                      brakuje nam tylko kilkunastu opstow. nie mozesz tak po prostu odejsc
                      • vampi_r Re: Chrissssss..... 24.09.03, 18:57
                        Gość portalu: aniela napisał(a):

> a nene wampi, z Toba jeszcze w parze nie wystepowalam. a do tej konfiguracji
                        > brakuje nam tylko kilkunastu opstow. nie mozesz tak po prostu odejsc

Wystepowalismy w takiej konfiguracji juz przed 2 laty, tylko ja wtedy jeszcze
                        nie miałem odwagi upublicznic się jako Vampir.
                        Wiesz, to nasze społeczeństwo jest tak mało tolerancyjne...

Ale ja niestety muszę juz udać się na posiłek. Może innym razem się
                        skonfigurujemy i po-parzymy.
                        • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 19:00
                          aha widzisz, powinnam prowadzic jakas ewidencje czy chocby pamietniczek.
                          rzeczywiscie wyparowałam sie z Toba przed laty juz. idz jesc, a ja poszukam
                          nowych wrazen.
                          • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:03
                            już znalazłaś, oto jestem :-)
                            • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 19:07
                              hehe z Toba to nie beda nowe wrazenia. to bedzie derzawi. ;)
                              • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:08
                                hehe, co Ty wiesz o deżawi i takich tam, młódka z Ciebie okrutna jeszcze, choć
                                gładka mocno :-)
                                • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 19:09
                                  znaczy dezawi jest wtedy kiedy czarny kot przetnie droge dwa razy
                  • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 18:51
                    aha znaczy poziom moze sie jeszcze obnizyc? ;)
                    • vampi_r Re: Chrissssss..... 24.09.03, 18:52
                      Nie ma takiego dna, do którego nie można zapukac od spodu - jak mawiał mój
                      ulubiony filozof.

Ale tu wydaje mi się, ze zakłócamy miłosny wątek Lali i Chrisa.
                      • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 18:54
                        zapukaja, jak im bedziemy przeszkadazc. od spodu (yhyh noco?)
                    • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:05
                      pewnie. Kopiowanie wątków to malizna w porównaniu z tym co potrafię.
                      • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 19:10
                        yhyh znaczynasz moze draznic sie z moja oligarsza natura?
                        • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:12
                          Ty i ta Twoja grupa trzymająca w-w-władzę nie zastraszycie mnie :-)
                          • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 19:13
                            aha a potem bedziesz mowil ze byles nachlany ;)
                            • mmpm Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:14
                              a o kim napiszemy: ... precz?
                              • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:20
                                hola szita, czuję sie jak pewien duński książe co to z duchem ojca gadał
                                • mmpm Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:21
                                  yyy, Omlet?
                                  • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:25
                                    tak, ten co Ofermę wysyłał do klasztoru szaolin
                            • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:16
                              zważ że wtedy nic takiego nie powiedziałem, wręcz nawet przeciwnie
                              • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 19:17
                                znazcy postanowiles rozdrapac ranke i posypac ja sola koniecznie.
                                • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:21
                                  oj przepraszam, myślałem że to moje plecy, inaczej bym nie drapał
                              • mmpm Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:17
                                a jaki masz pomysl na dzisiejszy wieczor?
                                • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:22
                                  masz jakieś pikantne propozycje? :-D
                                  • Gość: aniela Re: Chrissssss..... IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 19:23
                                    to ja Panow zostawie zebyscie sie swobodnie przeplatac mogli. statystyki
                                    plazowe uzupelnie po powrocie do pracy :)
                                    • ignatz Re: Chrissssss..... 24.09.03, 19:27
                                      zooostaaańmy razem, zooostaaańmy razem ;-)
                                      • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 09:11
                                        ...pięknie...lala sie darła w niebogłosy...a Chrisa jak nie było tak nie ma....
                                        ...cholerrrrra....
                                        • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 09:32
                                          witam... :)
                                          patrzę, a tu mój nick na samej górze...
                                          no, gdzie ta Lala ?
                                          wczoraj mnie wołała a dziś ?
                                          gołąb wyleciał...
                                          Literki Małe i Ekscytujące - proszę bez przekleństw.. :)
                                          • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 09:42
                                            ...lala całą noc siedziała i czekała...czekała i siedziała...
                                            ...a teraz spi....
                                            ...literki nie zakleły szpetnie....tylko tak...dla akcentu...
                                            ...Witaj Chris :-))))....
                                            • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 09:52
                                              tylko mi nie mów na "dobry początek", że nic nie doszło.. :)
                                              czy Ty z Lalą jesteście siostrami..hmmm jednojajowymi..czy jeszcze bardziej ..?
                                              • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 10:14
                                                ...poczatek jest baaardzo dobry...doszło bez przeszkód...
                                                ...raczej Dr.Jackyl i Mr.Hyde....
                                                ...ona w nocy....my w dzien,heheheh
                                                • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 10:29
                                                  na obydwa ?
                                                  a która to Mr. Hyde ?
                                                  zawsze wolałem Hyde'a :)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 10:36
                                                    ...cuda sie zdarzają...na obydwa...
                                                    ...masz i Hayda i Jacyla...sam oceń które lepsze :-PP
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:05
                                                    teraz piszę...... :)
                                                    chyba nie masz mi za złe ?:)
                                                    mogą być dwie na raz... nie ma sprawy... :)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:10
                                                    ...to zalezy co i do kogo piszesz....bo jak do niewłasciwej osoby to....tasak
                                                    zaraz Ci wyslę,hihihi...a jak do wlasciwej to piszzzzz!:-)
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:17
                                                    no... już.....
                                                    "masz wiadomość"
                                                    oglądałaś ?
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:21
                                                    ...mam wiadmości...i oglądałam...choć nie jest to moja ulubiona para aktorów....
                                                    ..są jakby za mało wyraziszci dla mnie...
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:26
                                                    ale poczta dziś chodzi... biega nawet...
                                                    a my jesteśmy wystarczająco wyraziści ? :)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:28
                                                    ...dopukać...zeby dalej działała :-)
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:35
                                                    chyba będzie lepiej odpukać, co :) ???
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:39
                                                    ...odpukałam i działa....cuda jakies...
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:40
                                                    ...mam ochotę..nic, nie poradze...barman....szklaneczke whiski poprsze...
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:53
                                                    na naszym wątku mogę tylko ja Ci podać...
                                                    dużą porcję ? z wodą ? bez ?

ja lubię dużo i żadnej wody.....
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 11:58
                                                    ..podaj...z lodem...bez wody...od Ciebie to czysta przyjemno?ć...
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 12:00
                                                    ...NASZ watek...jak to ładnie brzmi :-))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 12:02
                                                    ..ja wiem ze to nie jest na plaże...ale mnie poruszyło...
                                                    ...rodzice zamykali dziecko w klatce....**** co jest??? nienormalni jacyś!
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 12:09
                                                    nie takie rzeczy ludzie robią
                                                    Ci zamykali, a inna mordowała...

czy Ty wiesz, że ja cały czas ostro pracuję ?
                                                    a Ty ?
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 12:20
                                                    ...a ja nie...lenia mam :-P
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 12:42
                                                    taaaaak ?
                                                    to dlaczego coraz krócej piszesz ?
                                                    ja przynajmniej mam jakieś wytłumaczenie......
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 12:45
                                                    ...bo mam lenia,hihihihi...
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 12:50
                                                    chyba rzeczywiście.. :(
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 12:57
                                                    ...no już dobrze...przegoniłam go :-))))
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 13:06
                                                    ja, niestety, po uszy w robocie...
                                                    dziś będzie dłuuuugi dzień......
                                                    zrobię sobie teraz kawę..
                                                    zrób sobie też.. to razem wypijemy, co ?
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 13:23
                                                    ...z przyjemno?ci...
                                                    ...zawsze ptzyjemnie jest z Tobš kawę pic...i nie tylko :-)...
                                                    ...co? do poczytania wysłałam....
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 13:27
                                                    to się może jeszcze okaże czy tylko przyjemnie
                                                    czy może nawet ekscytująco.. :)
                                                    emdżej - to też mój idol :)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 13:31
                                                    ....chyba Cie ucałuje Chris...
                                                    za Michaela....
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 13:51
                                                    a widziałaś Cartera na konkursie wsadów ?
                                                    wyskoczył pod sufit, przełożył w powietrzu piłkę pod nogami
                                                    a potem wsadził całą rękę do kosza z piłką aż do pachy
                                                    i tak zawisł....
                                                    oczywiście wygrał....
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 13:57
                                                    ...może i widziała...ale sobie przypomnieć nie moze....bo kocha tylko Jordana ;-
                                                    ))....
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 14:15
                                                    niech kocha....
                                                    on jest niegroźnym rywalem...
                                                    za daleko mieszkasz miły...
                                                    za daleko mieszkasz.... :)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 14:29
                                                    ...a słyszał kiedyś o samolotach???
                                                    ...takie duże i długie...ze skrzydłami i silnikami :-P
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 14:32
                                                    schowaj język :-P
                                                    na NASZYM wątku nie pokazujemy sobie....
                                                    ale ON jest czarny !!!!
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 14:35
                                                    ...Michael Jackson podbno tez....
                                                    ...nie pokazuj jezyka bo co??? bo krowa nasika,hahahaha
                                                    ...poczta dla mnie gdzie???
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 14:38
                                                    poleciała...
                                                    a ksiązka nie lepsza ?
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 14:46
                                                    ..ksišżka do Chrisa sie nie umywa :-))).....
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 14:50
                                                    tak mówisz ?
                                                    mogę się zgodzić z tym stwierdzeniem :)
                                                    też tak uważam... :)
                                                    długo dziś siedzisz ?
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 14:52
                                                    ...baaaardzo lubie zgodnych ludzi....baaardzo...

ps. ja ma zawsze rację....wiem wiem...ale :-PP
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 15:02
                                                    uwielbiasz nie odpowiadać....
                                                    no, o co pytałem ? pamiętacie jeszcze Literki ?
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 15:09
                                                    ...ale o co chodzi??? znów cos pominęłam??...ja mam problemy ze w
                                                    zrokiem...gdzie sa moje okulary???...chyba zabrał Hilary....oddaaawajjj!!!!
                                                    ...dla Ciebie mogę zostać dłuzej :-))))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 15:12
                                                    a o co pytałes??? jesli o ršczki w pewnym miejscu...to my literki się
                                                    zgadzamy...i lala tez!!!
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 15:14
                                                    przestań.... :)
                                                    tylko o to czy długo siedzisz ?
                                                    ja muszę...
                                                    łatwo sie zgadzać na ekranie komputera, nie ? :)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 15:20
                                                    ...prosze bardzo...już sie nie odzywam :-PPPPPP
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 15:43
                                                    ...ktokolwiek widział...ktokolwiek wie...
                                                    ...poszukiwany Chris...
                                                    ...żywy lub martwy...
                                                    ...wysoka nagroda....
                                                    ...JEDEN MILION DOLARÓW....za jednš noc....
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 15:51
                                                    ...niewiarygodne...nie ma chetnych na dolary...o so chodzi...przeciez mam
                                                    prawdziwe a nie fałszywe....
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:14
                                                    nie było mnie
                                                    ale już jestem
                                                    o co się rozchodzi ?
                                                    milion dolców ?
                                                    dla kogo ? od kogo ?
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:18
                                                    ..dobrze wiesz!!!
                                                    ..za Ciebie...zywego lub martwego!!!
                                                    ..długo to siedziałam sama...stanowczo za dłuuuugo!!!
                                                    ..wstydz sie!
                                                  • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:24
                                                    za martwego ?
                                                    to juz jest chyba nekrofilia... :)
                                                    a za żywego ?
                                                    jak sie to nazywa jak sie to lubi robić ze starcem ?
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:36
                                                    ..oststniego zdania nie skomentuje!!!

gdzie jest poczta??
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:37
                                                    ...odwołuję alarm...jeeeest...
            • Gość: woww Re: Chrissssss..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:56
              gdzies to już czytałem...
              www.e-lama.pl/113,0,Zn%F3w+erotyka.html
      • Gość: ooooo Re: Chrissssss..... IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 23.05.05, 22:05
        poco mi gacie jak sie witacie
    • aniela Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:38
      jestem pamietam, czuwam. 89.
      • vampi_r Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:39
        Znów wyłamałaś się z szeregu.
        • aniela Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:41
          dzialam nieszablonowo. nie wpadlbys do mnie z czekoladkami> nie musialbys dlugo
          siedziec, wlasciwie moglbys je zostawic w recepcji nawet. czuje sie
          wyglukozowana do cna.
          • vampi_r Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:43
            Czy to do mnie te czekoladki?
            Jesli tak, to wpadłbym.
            Jakie czekoladki lubisz najbardziej? Zagramaniczene, czy naszego rodzimego
            wedela?
            • aniela Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:44
              wszystko jedno, zeby mialy cukier. (zaraz napisze cos jeszcze, zeby parzyste mi
              przypadaly)
          • nioszka Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:44
            (przechodzę obok, może sie potknę o setkę)
            • aniela Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:45
              yhyh wiedzialam ze sie zejda okoliczni lowcy ;)
            • vampi_r Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:45
              Na setkę to Aniela jak zwykle poluje.
              Juz mawiaja o niej "łowca stów".
              • aniela Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:46
                obliczylam ze mi przypadnie i tym razem. 97
                • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:47
                  co to ?
                  dom schadzek ?
                  pakują się jak do swojego... :)
              • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:46
                ...prosze mi objasnic cos...
                ...w koncu jestem nowa i nie musze wszystkiego wiedziec...
                ...dlaczego wszystcy lubie 100???...no dlaczego??
                • chris_45 Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:47
                  umówili sie na nas...
                  że nas napadną w tym naszym cichym kąciku...
                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:53
                    spokojnie Chris...
                    kawa, herbata, cukierki....
                    najedza sie, napija i pojdš....
                    a i po setce tez....
                  • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissssss..... 26.09.03, 15:03
                    ...zatem...My zoorganizujemy kontratak!!! postanowiłam!!!
              • piotr_c Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:47
                Są jeszce takie dietetyczne czekoladki, w sklepie obok widziałem :)
                • vampi_r Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:47
                  100
              • nioszka Re: Chrissssss..... 25.09.03, 16:47
                yhy fama tak głosi podobno
    • aniela 100 25.09.03, 16:47
      :)!
      • aniela Re: 100 25.09.03, 16:49
        aha w tym wątku wypadly az 3 setki.

ps. akurat TERAZ musiales Piotrze o tych czekoladkach zagaic? as Ty Chris
        AKURAT w tym momencie sie zaniepokoiles najazdem? jestescie zwyczajnie
        zlosliwymi zlodziejami setek. o!
        • piotr_c Re: 100 25.09.03, 16:59
          Biorąc pod uwagę efekty uboczne to JA musialem tą setkę trafić. Bo mi sie z
          wrażenia aż niebieski ekran windowsów pokazał :))))

Do zobaczenia jutro :)
      • chris_45 Re: 100 25.09.03, 16:49
        no to może już sobie pójdziecie ?
        • chris_45 Re: 100 25.09.03, 16:49
          dostałem znów starego gołębia
          koniec świata
          • ekscytujacemaleliterki Re: 100 25.09.03, 16:54
            ...i dobrze...nowy by Ci sie nie spodobał...
            ...los tak zdecydował...
        • aniela Re: 100 25.09.03, 16:50
          aha. strzelilam setke to moge wyjsc.
      • vampi_r Re: 100 25.09.03, 16:49
        Nene spóźniłaś się to było 104.

100 było moje. :)))))
        • chris_45 Re: 100 25.09.03, 16:51
          WYNOCHA !
          • vampi_r Re: 100 25.09.03, 16:51
            To ja zapoluję jeszcze na 130
          • aniela Re: 100 25.09.03, 16:52
            o!
            a wzdech i wydech dzie?
          • ekscytujacemaleliterki Re: 100 25.09.03, 16:55
            chris_45 napisał:

> WYNOCHA !

...o nenene...ja lubię go?ci...będe miała wiecej do adorowania :-PPPP
        • aniela Re: 100 25.09.03, 16:51
          aha trafilo Ci sie ziaarno. konkretnie 100 ziaren. dasz troche?
          • vampi_r Re: 100 25.09.03, 16:52
            aniela napisała:

> aha trafilo Ci sie ziaarno. konkretnie 100 ziaren. dasz troche?

Dam, ale teraz robimy polowanie na 150.
            • chris_45 Re: 100 25.09.03, 16:56
              wariaty :)
              • aniela Re: 100 25.09.03, 16:58
                yhyhyh no dobra, to daj mi tez fory. nie lubie przegrywac ;)
                • ekscytujacemaleliterki Re: 100 25.09.03, 16:59
                  ...wyja?ni mi ktos wreszcie czy nie!!!!
                  ...dlaczego wszyscy pchajš sie na setke???
                  • piotr_c Re: 100 25.09.03, 17:02
                    Bo to taka ładna okrągła liczba. Okrąglejsza by była chyba tylko 256 :)
                    • aniela Re: 100 25.09.03, 17:03
                      aha, te babelki udarzaja do glowy i wtedy jest fajnie. dlatego.
              • mmpm Re: 100 25.09.03, 16:58
                pomylka vampi, byles 101.
                zwyciezca oglaszam - piotra!
                • chris_45 Re: 100 25.09.03, 17:00
                  czy ktoś Jej wyjaśni ?
                  czy nie ?
                  • ekscytujacemaleliterki Re: 100 25.09.03, 17:01
                    ...teraz już nie chcę....
                    ...toż to skandaaal...
                    ...w własnym grajdołku jestem ignorowana....
                • piotr_c Re: 100 25.09.03, 17:01
                  No też własnie tak czułem , popatrz powyżej. Takie historyczne wydażenie jak
                  moja pierwsza sertka nie mogło przemknąć bez dodatkowych efektów specjalnych
                • aniela Re: 100 25.09.03, 17:01
                  a czy moglbys oglosic mnie zaocznie zwyciezca 200? to by scementowalo nasza
                  przyjazn
                  • nioszka Re: 100 25.09.03, 17:03
                    za chiny ludowe nie mogę tego kapnąc skąd wiecie jednak który post wygrywa
                    ja mam jakiś gupi licznik
                    i wolny komp
                    • chris_45 Re: 100 25.09.03, 17:06
                      Literki... spoko..
                      masz wyjaśnienie powyżej...
                      • chris_45 Re: 100 25.09.03, 17:07
                        no i złapałem 130
                        niechcący.. bez przepychanek...bez łokci...
                    • mmpm Re: 100 25.09.03, 17:08
                      po numerkach postow. jak najedziesz myszka na tytul posta, wyswietli ci jego
                      numer na calym forum. a potem juz tylko tzreba obliczyc, ktory byl pierwszy. :-)
                    • piotr_c Re: 100 25.09.03, 17:08
                      Bo w yum adresie który wyświetla sie na dolnej belce ( gdy najeżdzasz na post
                      myszą) są liczby, nie idą ze skokiem po kolei ale można ustalić kolejność. A
                      jak się zna jakiś bazowy post np nr. 95 to dalej już łatwo.
                      • piotr_c Re: 100 25.09.03, 17:11
                        Np między postem MMPMa i moim na całym forum powstało 10 postów :)
                        • ekscytujacemaleliterki Re: 100 25.09.03, 17:32
                          ...o wynie?li sie...
                          ...nie możliwe,hehehe
                          • ekscytujacemaleliterki Re: 100 25.09.03, 17:34
                            ...ukłonię sie nisko..papierki pozbieram...
                            ...i szepne...do widzenia :-))))
                            • chris_45 Re: 100 25.09.03, 17:35
                              papa... Literki
                              do jutra..
                              ja sobie jeszcze popracuję
                              ostatni dziś gołąb wyleciał...
                              • vampi_r Re: 100 25.09.03, 17:37
                                chris_45 napisał:

> ja sobie jeszcze popracuję

No fakt - ładnie dzis pracowałes cały dzień. hi hi
                              • ekscytujacemaleliterki Re: 100 25.09.03, 17:37
                                ...papa Chris,papap...
                                ...do jutra...
                                ...a ja już nie!,hehehe
                                ...i vice versa....
                                • chris_45 Re: 100 25.09.03, 17:41
                                  Vampi... niektórzy mają ponadprzeciętne zdolności....
                                  • vampi_r Re: 100 25.09.03, 17:46
                                    Wiem, wiem. Np. ja puściłem dziś więcej postów niż ty (działem na kilu forach),
                                    a jednocześnie udało mi sie wypić 2 kawy i zjeść brunch.
                                    • aniela Re: 100 25.09.03, 17:52
                                      ja wypilam 3 kawy ale tylko dlatego ze pomagalam sobie srodkowa reka. chyba
                                      oglosze fajrant bo mi fryzjera zamkna
                                      • vampi_r Re: 100 25.09.03, 18:03
                                        Chcesz ściąc swoje złote loki !?!??!

NIE !!!!!
                                        • chris_45 Chrissss 26.09.03, 08:28
                                          Jestem...
                                          • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissss 26.09.03, 09:22
                                            ... literki i poranna kawa OBECNE....:-))
                                            • chris_45 Re: Chrissss 26.09.03, 09:40
                                              napiszesz do mnie ?
                                              ja teraz nie mogę zupełnie...:((
                                              Witam Cię :)
                                              • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissss 26.09.03, 09:42
                                                ...chwilowo literki sa baaardzo zajete....
                                                • ekscytujacemaleliterki Re: Chrissss 26.09.03, 09:54
                                                  ...same bedziemy....do siebie gadały....