Dodaj do ulubionych

bardzo dziwne zachowania ludzkie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:07
Czy zauważyliście, iż istoty nazywające siebie ludźmi mają taki jeden
osobliwy zwyczaj, mianowicie parę chwil po wypowiedzeniu czegoś niestosownego
zaczynają gwałtownie kaszleć?
I jeszcze inne spostrzeżenie:kiedy jakaś istota człekokształtna w autobusie
szuka kogoś, kogo mogłaby poprosić o skasowanie jej biletu, wszyscy odwracają
wzrok.
Czy zauważyliście inne osobliwe przypadki???
Obserwuj wątek
    • yabol428 Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie 18.03.06, 23:48
      > I jeszcze inne spostrzeżenie:kiedy jakaś istota człekokształtna w autobusie
      > szuka kogoś, kogo mogłaby poprosić o skasowanie jej biletu, wszyscy odwracają
      > wzrok.
      A osoba człekokształtna nie może sobie sama skasować?
    • Gość: u.p.s. Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie IP: 81.210.104.* 19.03.06, 00:10
      Ludzie odwracają wzrok, gdy chcą uniknąć przykrych dla nich lub innych obrazów.
      Parę wątków obok jest taki o babciach autobusowych, tu pasuje jak ulał
      odwracanie wzroku, gdy wsiada babulinka: udawanie, że się czyta, śpi, etc.
      Odpowiedzialność w tłumie się rozprasza, to normalne zachowanie psychospołeczne.
    • gregor_1976 Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie 19.03.06, 01:36
      Z innych "dziwnych" zachowan - ludzie sie czesto glupio ciesza jak biegna do
      autobusu.
      • emwu72 Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie 19.03.06, 07:18
        zauważyliście że na stałych trasach ludzie siadają zawsze w tych samych
        miejscach ,lub w pobliżu? sama tak robiłam, aż w końcu postanowiłam to zmienić i
        stwierdziłam ,że najwygodniej mi jednak z przodu autobusu,czy to nie zalatuje
        "dniem świra"?
        • Gość: 79piotr Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie IP: *.76.pl 19.03.06, 08:21
          ten wątek robi się wątkiem autobusowym ale jeszcze ja:)
          za każdym razem jak ktoś czyta książkę w autobusie musimy zobaczyć co czyta,
          a jeszcze śmieszniej jest jak próbujemy co nie co uszczknąć tego tekstu, nie
          mamy pojęcia co za książka, o czym itd, ale kilka linijek zawsze trzeba "ukraść":)
          Pozdrawiam
          • Gość: like tendencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 08:30
            najbardziej mnie rozwala zachowanie parek w stosunku do siebie po definitywnym
            rozstaniu - to wszytsko jest wtedy takie tendencyjne i do przewidzenia ,że aż
            strach wchodzić w następny związek obserwując co sie potem dzieje z ludzmi.
            ah ;)
        • drzejms-buond Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie 23.03.06, 15:17
          emwu72 napisała:

> zauważyliście że na stałych trasach ludzie siadają zawsze w tych samych
          > miejscach ,lub w pobliżu? sama tak robiłam, aż w końcu postanowiłam to zmienić
          > i
          > stwierdziłam ,że najwygodniej mi jednak z przodu autobusu,czy to nie zalatuje
          > "dniem świra"?

mam taki CAMPING na którym, jak przyjeżdżam, zawsze rozstawiam namiot tylko w
          tym samym miejscu...w innym- źle się czuję
          :-/
      • Gość: zetor Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie IP: *.chello.pl 19.03.06, 11:35
        100% racji - kazdy się wtedy głupio szczerzy
    • Gość: chomik sadysta Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:43
      Często widzę scenki takiego typu:idzie sobie rodzina z dzieckiem, mama zajęta
      rozmową z tatusiem, dziecko nie może za nimi nadążyć- prosi, żeby zwolnili. Oni
      idą dalej. W pewnym momencie dziecię wywala się na ziemię (czasami na jezdni) i
      w tym momencie troskliwa matka (ojciec) daje mu klapsa.
      • Gość: kurczę blade Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 15:22
        Nie ma jak Rodzina Polska!!!
        • Gość: Nuna Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie IP: *.pools.arcor-ip.net 22.03.06, 17:35
          Zauwazylam, ze jak sie niesie cos bardzo ciezkiego np. szafe na piate pietro,
          telewizor itp. niosacy dostaja ataku smiechu, zawodowych tragarzy to nie
          dotyczy.
          • wegatka Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie 22.03.06, 18:39
            Oj, to prawda ;-))) Próbowałam kiedyś z koleżanką przenieść szafkę w drugi
            koniec pokoju. Taki nas rechot ogarnął, że szafka gruchnęła o podłogę i trochę
            się zepsuła ;-)
      • thorgal_aegirsson Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie 22.03.06, 20:30
        człowieki mają takie zwyczaje, żeby kłamać, nie mówić wprost co ich boli i
        chodzić dookoła, a jak chcą mówić prawdę, to już jest za późno...
        • p.bigosowa Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie 23.03.06, 10:15
          Moja obserwacja:
          Kiedy kobieta podaje rękę mężczyźnie na powitanie robi tzw. "łabądka", żeby ją
          w łapkę pocałował. I to jest jeszcze kulturowo do wytłumaczenia.Chociaż
          zabawnie wygląda sylwetka kobiety, która wzbrania się przed cmokiem w rękę.
          Natomiast jeśli ja witam się z kobietą to najczęściej dostaję do "przywitania"
          tzw. "martwego śledzia". Ani toto trzymać w ręce, ani uścisnąć (bo można
          połamać). Jak myślicie da się to jakoś sensownie wytłumaczyć, czy generalnie
          jestem uczulona na baby?
          • Gość: kasiaa Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie IP: *.trustnet.pl 23.03.06, 10:59
            p.bigosowa napisała:

> Natomiast jeśli ja witam się z kobietą to najczęściej dostaję
            do "przywitania"
            > tzw. "martwego śledzia". Ani toto trzymać w ręce, ani uścisnąć (bo można
            > połamać). Jak myślicie da się to jakoś sensownie wytłumaczyć, czy generalnie
            > jestem uczulona na baby?
            eh też mi się to zdarza i bardzi mnie denerwuje:)
            • Gość: kasiaa Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie IP: *.trustnet.pl 23.03.06, 11:00
              miało być bardzo:)
            • Gość: morgana Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 15:14
              to jeszcze nic, gorzej gdy takiego "śledzia" podaje facet - aż mam ochotę
              porządnie ścisnąć, żeby zapiszczał!!!
              • drzejms-buond Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie 23.03.06, 15:18
                jak kupuję płytę kompaktową ZAWSZE patrzę co jest po srebrnej stronie!!!
                jakby mogło tam być zuuupełnie coś zaskakującego?
                :-/
    • Gość: karo55 Re: bardzo dziwne zachowania ludzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 20:50
      instynkt stadny:

latwo zauwazalny na przejsciach
      kiedy, wszyscy jak jeden dzwon czekaja na zielone.
      Na ulicy zero samochodow;

Gdy ktos zrobi pierwszy krok, wszyscy ruszaja za ta osoba

(wielokrotnie przetestowane)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka