Dodaj do ulubionych

Wykopaliska

11.01.12, 11:00
Wilgony i zimny piasek fajosko się kopie. Pogrzebało sie trochę dookoła, popędzelkowało, poprzesiewało to i owo i voilà rezultat :

- kawałek muru z napisem
- drzwi od windy (też z napisem)
- zdekompletowany głupi rym
- dwa wersy limeryka
- nagryziony kawałek serniczka
- pół haïku z fragmentem kreski
- dziurawa podkolanówka
- naderwana gumka do wósów z kawałkiem wypłowiałej wstążki
- stary sryplom z długim anielskim włosem
- pusta buteleczka po szanelu numer 5
- takaż, znacznie większa, po szardoneju
- pusty kubełek po popcornie
- skórki po smażonym boczku
- parasolka po drinku
- odpryski lakieru do paznokci
- wypłowiałe dwa leżaki
- przybornik fryzjerski z sierścią pudla w środku
- sierć niedźwiedzia luzem
- liczne pukle rudych włosów
- wystrzępiona ściąga z polskiego (pozytywizm)
- opakowanie po oksykorcie
- denko sombrera podpisane : Roberto Rodriguez
- fragment zmumifikowanego Eskimosa (starego)
- pióropusz plemienia Apaczów
- sztucer (chyba Henry'ego) - bez kolby
- szkielet greenhorna
- wystrzelany piszczel
- worek nasion białej kawy
- pojemnik po napalmie
- wanna trzyosobowa
- zardzewiały wizualizator
- takiż pogrzebacz
- sandały ze śladami wielokrotnego otrzepywania z pyłu
- zmumifikowany łokieć z śladami zaschniętej śliny
- dno grajdołka z resztkami melasy, miodu i innej słodyczy
- dwie linie okopów
- 10.000 jednorazowych kubeczków po kawie

Trochę się tego uzbierało. Trzeba oczyścić, zakonserwować i do gablotki.
Obserwuj wątek
    • baloo Re: Wykopaliska 11.01.12, 11:28
      Doszły jeszcze nowe znaleziska :

- ząb wampira
      - kawał powyginanej sinusoidy
      - balia zaschniętego błota
      - wielgachna dłoń dekarza , bardzo dobrze zakonserwowana
      - coś , co nie wiem, ale na pewno latynoskie
      • baloo Re: Wykopaliska 11.01.12, 11:38
        O, a tu opakowanie po Ototalginie ;-)
        • baloo Re: Wykopaliska 11.01.12, 13:23
          I stary termos z resztką miętowej bawarki
          • misiania Re: Wykopaliska 11.01.12, 13:25
            a cynowe wiaderko?
            • baloo Re: Wykopaliska 11.01.12, 13:29
              O. Właśnie powoli sie wyłania kawałek. O tu, o.
              • baloo Re: Wykopaliska 11.01.12, 15:36
                I wreszcie dokopaliśmy się do fragmentów Opoki. Jak wychynie cała, to może się odezwie ;o)
                • baloo Re: Wykopaliska 11.01.12, 16:20
                  Z boku jakoś małpka leżała - pewnie przyturlała się gdzieś z bramy. A obok niej leżały samotne aha, yhyhy i anene.

No i mały włos, i nie znalazłby się mikrofilm. A mikrofilm jest najważniejszy, pszesz.
                  • misiania Re: Wykopaliska 11.01.12, 16:32
                    Stary Eskimos schował mikrofilm przecież :) Ukrył pod stosem greenhornów może.
                    • baloo Re: Wykopaliska 11.01.12, 16:34
                      Ale się znalazło.
                      Zrobiłaś sobie przerwę w podnoszeniu PKB, Misianiu ? Wygląda na to, że dziś tylko ja się opierniczam ;o)
                      • misiania Re: Wykopaliska 11.01.12, 16:59
                        Anene ;) pozlecałam, co miałam pozlecać, i czekam na efekty. nieczęsto bywa taka chwila relaksu...
                        • baloo Re: Wykopaliska 11.01.12, 17:02
                          Aha. a ja znowusz zbieram owoce trudów moich całozeszłorocznych i bezczelnie żeruje dziś na cudzej krwawicy. Bardzo to przyjmne uczucie, przyznam.
                          • baloo Re: Wykopaliska 12.01.12, 11:39
                            Wydobyto również :
                            - dwa nagie miecze , lekko przerdzewiałe,
                            - miecz ognisty, przygaszony jakby
                            - alibi, trochę rozciągnięte ale w dobrym stanie. Z działającym jeszcze zamkiem bardzo błyskawicznym.
                            • baloo Re: Wykopaliska 12.01.12, 12:09
                              A tu o, opakowanie po chińskich drażach ...
                              • mreck Re: Wykopaliska 12.01.12, 15:31
                                Baloo!!! a ten dziwaczny sflaczały baloonik, wypełniony metną klejoata treścią, z napisem sylwester 2008 to co to jest?
                                • baloo Re: Wykopaliska 12.01.12, 16:06
                                  To coś, co nie wiem. Nie mój. Mnie tu w 2008 nie było i mam na to nie-świadków.

Za to majtki wykopałem. Niewątpliwie damskie.
                                  Oraz resztki opalenizny.
                                  • baloo Re: Wykopaliska 12.01.12, 16:17
                                    I pół śmiesznego przejęzyczenia wyziera z piachu
                                    • nioszka Re: Wykopaliska 12.01.12, 16:22
                                      ja widzę jeszcze mapę plażową i sprawozdania z krakowa
                                      • baloo Re: Wykopaliska 12.01.12, 16:27
                                        Anowłaśnie. Nie mogę znaleźć mapy, gdzie mi się błąka między jotpegami. Masz ? Jeśłi tak, to czy mogłabyś mi przesłać ? Specjalnie baloonowy gołębnik wyczyszczam na to konto ...
                                        • nioszka Re: Wykopaliska 12.01.12, 16:32
                                          łojezu, no poszukam, aczkolwiek gazetowej poczty rzadko używam.
                                          • nioszka Re: Wykopaliska 12.01.12, 16:35
                                            poszło :)
                                            byłeś tam na liście wysyłkowej oxa. matkokochana, grudzień 2003 r. :D
                                            • baloo Re: Wykopaliska 12.01.12, 16:38
                                              Dzięki !
                                              Jesteś wielka !
                                              • baloo Re: Wykopaliska 12.01.12, 16:40
                                                No i właśnie dzięki nioszce znalazły się :
                                                - kserokopiarka
                                                - zardzewiały tasak
                                                - powyginane kółko ortograficzne
                                                ;-)
                                              • nioszka Re: Wykopaliska 12.01.12, 16:40
                                                iiii tam, 1.60 tylko :P
                                                • baloo Re: Wykopaliska 12.01.12, 16:58
                                                  Enoweś.
                                                  a ja znalazłem dwie trujki (z historii i anglika) oraz piątkę z chemii. Ciekawe czyje ?
                                                  ;o)
                                                  • mreck Re: Wykopaliska 12.01.12, 17:06
                                                    nie moje. Trójki za mocne a piątka na lody.
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 10:55
                                                    pogrzebałam trochę i jeszcze widzę, że są:
                                                    - pomada Oxa i jego biały szal
                                                    - plan lekcji Emusi
                                                    - Stawianie Na Swoim
                                                    - wychynanie Zza Węgła
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 10:59
                                                    aha. a ja za węgłem dwa cmoki Emusi znalazłem.
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 11:03
                                                    i smrodek dydaktyczny jeszcze się też unosi
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 11:13
                                                    aha. I breknięte rule leżą tu o. A obok pisendlowu kawałek.
                                                    Dalej : nadgryziona pańska skórka i skrzydełko biedronki.
                                                    I flaszka tekili , ze skręconą szyjką ;-)
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 11:53
                                                    - rakietka do badmintona
                                                    - literówki
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 12:21
                                                    Znaczy litrufki chyba ?
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 12:36
                                                    litrufki, pół i ćwiartki
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 13:38
                                                    i dzienniczek kfiatkoskiej.
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 13:45
                                                    O, emusiny cmok wyłania się z ukrycia. Chyba go sobie przymierzę ;-)
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:02
                                                    Hehe. Stufke znalazłem właśnie. Tuz obok.
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:06
                                                    tak właśnie myślałam, że tego brakowało :0
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:15
                                                    To mamy już chyba komplet. Albo prawie komplet. Ale grzebię, przesiewam i nic.
                                                    I tak nieźle, moim skromnym.
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:38
                                                    E-e. kozetkę do badań lekarskich znalazłem. Ze skajowym pokryciem. Od zniknięcia Normy_jean całkiem nieużywana. Skaj się zmarszczył i popękał całkiem, nóżki zardzewiały...
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:40
                                                    I budka Oxowa jeszcze, do której się nigdy dostać nie potrafiłam...
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:41
                                                    Do budki Oxowej to czasami chyba nawet Ox nie mógł się dostać ;-)
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:42
                                                    Czyżbyś naganiała kolejną stufke, darling ?
                                                    ;-)
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:46
                                                    niezobowiązujące razgawory prowadzę, li i jedynie
                                                    a że się przy okazji licznik przesuwa...
                                                    cóż mogę na to
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:47
                                                    No przeciesz ;-)
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:47
                                                    Tak jakoś samo wychodzi, prawdasz ?
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:48
                                                    całkiem bezwiednie
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:49
                                                    piszesz i palec sam ci leci w kierunku wyslij
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:50
                                                    ale co do meritum, to tyle już wykopałeś tych rzeczy, że ciężko coś dodać
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:52
                                                    Aha. Siemi wydaje, że wykopaliska jako takie dobiegają końca. Znaczy część terenowa.
                                                    Potem konserwacja, opracowanie, publikacja i takie tam różne.
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:11
                                                    Nie koniec wykopalisk. Papulce i miziaki znalazłem. I pitu-pitu na okrasę.
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:13
                                                    gwiezdne imiona wraz z całą akcją opychania niechcianych dowodów i ciągiem dalszym
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:14
                                                    a przy okazji coś mi się tu chromoli
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:14
                                                    raz posty widze, raz nie, drzewko różnie idzie
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:16
                                                    aha, i ja w głowie jeno szukam, nie w materiale przedstawionym :)
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:49
                                                    Tak bajdełej, to ta naganka (nie nagonka, pamiętamy Misianiu, pamiętamy) to się na taką bardziej długodystansową zanosi. Dopiero półdupek, znaczy półmetek do pierwszej stufki.
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:50
                                                    Aha. tak jakby samo się pisało i wysyłało.
                                                    Jak Cie złapią za rękę, to mów, że nie twoja.
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:51
                                                    oj, widać że Ginesika nie biłeś :)
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:51
                                                    w newralgicznych momentach i parę(naście) minut wystarczało... :)
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:55
                                                    A co to ja jakiś chuliganin jestem, żebym Ginesika bił ?
                                                    Poza tym ja wtedy nie żyłem :-)

Ale se odkopałem i przeczytałem w całości, na pohybel ciurowi. Pszedfczorej. Długi był, trzeba przyznać.

No i przy okazji żal siemi zrobiło, w innym miejscu co prawda, że nie postawiłem w końcu na swoim ;-)
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:57
                                                    No długi, cętkowany i kręty, fajnisty taki ostatni podryg Plaży :)
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 15:57
                                                    a na swoim to u Rigla było?
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:00
                                                    Aha. Piotr zakradł się i wykorzystawszy zmęczenie przeciwników postawił nistądnizowąd cichaczem na swoim. I nikt się nie zorientował i tak już zostało. Kurde. Normalnie walkowera wszyscy oddali.
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:02
                                                    ale tamto w pitolniku jest wszystko zarchiwizowane, tak? Bo ja bym chciała wrócić do wielu wątków, a myślalam, ze sie nie da.
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:23
                                                    Aha.Trzeba sobie tylko jakieś słowa charakterystyczne przypomnieć i masz, jak na dłoni.

a ja jeszcze konfesjonał znalazłem, mocno używany.
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:29
                                                    aha, dzięki za wskazufke :0
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:40
                                                    Dorzucę dwie napastowane oficerki ;-)
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:50
                                                    I Wielkie Riglowe Odliczanie
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 13.01.12, 16:51
                                                    oraz ze dwa-trzy zużyte imiona.
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 22:05
                                                    bryki, które Baloo wysyłał Emuli
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 22:05
                                                    listy obecności, nieobecności i apele różnej maści
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 13.01.12, 22:09
                                                    pulsująca żyłka
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:26
                                                    korrrekta: żyłka zdajesie pikająca była, nie pulsująca
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:26
                                                    a na leżaczku jeszcze przycupnęły nespa oraz kłaniam!
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:35
                                                    i norweska babcia Emusi gdzieś tam przemknęła...
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:36
                                                    swoją drogą, jak się zacznie grzebać w archiwum, naprawdę wiele smakowitych kąsków można znaleźć :)
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:36
                                                    dobra, jak Baloo mi pożyczył, to co tam, machnę do tej stówki
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:37
                                                    dawne czasy gadania do siebie przy rekordach się przypominają...
                                                    ale tak myślę, przyjdzie ten Baloo o 7 w poniedziałek, to się pewnie ucieszy
                                                    że ktoś jednak trzymał wartę
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:39
                                                    w temacie: hepitrifrends to wykopalisk bym dodała
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:42
                                                    odwódki, altruitki i lepieje
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:44
                                                    ubranka i wcielenia, zwłaszcza Rora, Chrisa i Pieranki
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:56
                                                    śnieg, i to dość sporo
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:56
                                                    ale w końcu połowa stycznia, więc nic dziwnego
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:57
                                                    zima lubi dzieci najbardziej na świecie
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:57
                                                    dorośli mi mówią nie wierzę
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:58
                                                    dzieci roześmiane stawiają bałwana
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:58
                                                    dorośli stawiają kołnierze
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:59
                                                    pewnie przez ten śnieg będzie się gorzej kopać
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 20:59
                                                    ale myślę, że jeszcze coś na plaży znajdziemy
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 21:00
                                                    boszz, jednak pisanie w pojedynkę to mordęga
                                                    mały stopień satysfakcji powiedziałabym
                                                    ale jak się już powiedziało A
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 21:01
                                                    to te kilka nędznych postów dostukam
                                                    podobnie jak Baloo zanęcam innych
                                                    może ktoś będzie przechodził mimo?
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 21:02
                                                    no, to siup
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 14.01.12, 21:02
                                                    i stufka
                                                  • piotr_c Re: Wykopaliska 14.01.12, 23:26
                                                    To może przeturlam przez tą stówkę.

A właśnie , wszak szczytowanie gdzies tu było
                                                  • piotr_c Re: Wykopaliska 14.01.12, 23:27
                                                    Jednak po profesjonaliście trudno poprawiać.
                                                  • piotr_c Re: Wykopaliska 14.01.12, 23:43
                                                    Szukałem jeszcze twoich (Baloo ) odpowiedzi dla mojej córy o tym co robią archeolodzy. Ale chyba piasek przysypał
                                                  • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 00:25
                                                    Znalazłem drzwi obrotowe. Jak by je odpiaszczyć i nasmarować to całkiem jak nowe.
                                                    Może jak sie w nich zaczniemy w kółko kręcic to się w koncu razem zbierzemy w jedności czasu, miejsca i bohatera
                                                  • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 00:26
                                                    I teczką Pana Z Teczką
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 07:11
                                                    O, Piotr. Unikałes mnie może przez 3 dni ?
                                                    ;-)
                                                    Nie wiem,czy moje odpowiedzi dla Plażynki nie były w Pitolniku raczej .
                                                  • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 08:48
                                                    Mała poprawka : Plażynka jest pierwszą pochodną z Silver i Rigla
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 09:24
                                                    Fakt, sory Was bardzo. Stary Niemiec mię potrącił ;-)
                                                  • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 09:21
                                                    Ale naprowadziłeś mnie prawidłowo
                                                    Tak na marginesie padła tam ciekawa propozycja z twojej strony.
                                                    Może by ja tak wprowadzić w zycie. Ewentualnie bez kopania ba własnie dochodzi kolejne 20 cm do przekopania.
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 09:25
                                                    Okurde. Całkiem mię ten Stary Niemiec powalił już chyba. Weź no Pietrze zalinkuj na Pitolniku, to się ustosunkuję, za przeproszeniem .
                                                  • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 09:32
                                                    Juz sie robi
                                                  • nioszka Re: Wykopaliska 16.01.12, 09:41
                                                    No właśnie, Piotrowy był przecież Tramwaj :)
                                                  • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 09:53
                                                    Tja. Teraz, to i ja wiem , mondralo ;-)
    • mmpm Re: Wykopaliska 16.01.12, 02:20
      Jak Baloo skończy wykopaliska, to się wyrówna, zaasfaltuje i zbuduje jakąś autostradę na Hell czy inne euro.
      Morze naniosło szlam na piasek, wydmy porosły chwastami, obok jakieś dzikie wysypisko śmieci, tylko jeszcze mreck z bajorka czasami wygląda. Ci, co jeszcze czasami zaglądają, zaraz z krzykiem uciekają.
      Rorowi opadł szlaban, Aniela wymieniła skrzydła na to, co się świeci, Ignatz zamiast rudych woli Rudego 102, Piotrowi klucze zardzewiały...
      • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 07:13
        Cze M.
        Może się i wyasfaltuje. Ale na asfalt siem piasku nasypie, albo , jak to unasz, będziem asfalt zrywać itak itak ;-)
        A przy okazji muzeumik z gablotkami powstał , i to całkiem chwacki. Dzięki Nioszka, stufka Ci się należała , jak psu kość.
        • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 09:54
          I proszę przestać szerzyć defektyzm.
          Wykaż więcej ętuzjazmu i frontem do przodu się ustaw.
        • nioszka Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:06
          Hehe, dzięki dzięki, znaczy już nie trzeba kopać?
          • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:15
            Kopać mus, wszak kultura - priorytetowo.
            A ja tu właśnie znalazłem ...

Oxowy pistolet "Precyzja" !!! Tadam !!!
            • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:15
              No i gupi serwer, okazuje się, kontynuuje swoje gupie tradycje.
              • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:18
                Nie widzę u ciebie objawów czkawki
                • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:23
                  Ale sie mi powoli przeładowywuje i nie moge szczelac z kolana. I mie wylogowywa. Gupi serwer. tfu tfu mu mówię stanowczo.
                  • nioszka Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:44
                    on już w piątek tak gupiał, pisałam o tym
                    • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:45
                      On chyba tak ma na wciąż, nie ?
                      • nioszka Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:47
                        odnoszę wrażenie, że tak
              • nioszka Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:20
                czymże byłaby Plaża bez gupiego serwera?
                • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:24
                  Ano. Było by o wiele postów mniej, jak by się odliczyło czkawki i narzekanie na gupiserwer.
                  • baloo Re: Wykopaliska 16.01.12, 10:31
                    I jeszcze coś. Korkowiec też był Oxowy, zdaje się.
                    • tiresias Re: Wykopaliska 16.01.12, 12:27
                      ożesz, mać
                      ----
                      Notre pere qui EST aux cieux >NOTRE PER KI ETO SJE,
                      que ton nom soit sanctifie> KE Tą Ną SUA SąKTIFIE,
                      • nioszka Re: Wykopaliska 16.01.12, 12:33
                        ożesz, Tire :)
                        • misiania Re: Wykopaliska 16.01.12, 12:39
                          Aha, przyuważyłam Tire w okolicy, spróbowałam więc go zwabić :)
                          • nioszka Re: Wykopaliska 16.01.12, 12:41
                            będzie Ci to zaliczone w poczet dobrych uczynków Misianiu, możesz sobie czerwone serduszko narysować ;0
                            • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 12:44
                              Pracuje właśnie nad przygotowaniem drogi dla Oxego
                              • oxycort Re: Wykopaliska 16.01.12, 13:03
                                A kiedy przyjdzie....
                                Mariolka i Leon
                                ~~
                                ox
                                • misiania Re: Wykopaliska 16.01.12, 13:19
                                  Hm... chyba widziałam Oxycorta. albo mam majaki.
                                • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 13:26
                                  I uwierzyłem że w swej własnej postaci nas nawiedzisz . I błogosławienstwo ześlesz na nas na pochybel ciurowi.
                                  • nioszka Re: Wykopaliska 16.01.12, 13:37
                                    Chwilo, trwaj!
                                    • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 13:49
                                      Może troche dłuzej niż chwilo ale trwaj
                                      • nioszka Re: Wykopaliska 16.01.12, 13:54
                                        jak to miło widzieć coraz więcej zazielenia ;D
                                • oxycort Re: Wykopaliska 16.01.12, 13:52
                                  Aha, własne przyjście powtórne popsułem...
                                  Falstarcik, normalnie.
                                  ...
                                  A dzie gałązki palmowe?
                                  -
                                  A gdzie gałązki palmowe? Zapytał znienacka Leon mijając miejskie rogatki.
                                  Milcz! Zasyczała Mariolka, po czym spięła nieboraka ostrogami i popędziła wiklinową witką.
                                  Dalszą podróż upływała im w milczeniu.

~~
                                  ox
                                  • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 14:03
                                    Dzęki temu mogliśmy oczy do blasku stopniowo przyzwyczaić
                                    • nioszka Re: Wykopaliska 16.01.12, 14:21
                                      Strach myśleć co będzie, jak Aniela się pojawi...
                                      • piotr_c Re: Wykopaliska 16.01.12, 14:31
                                        Myśl ta sama mnie naszła. Jedyna nadzieja ze jeśli razem zstąpia to Oksy będzie zaganiał po pastersku po ziemi a Aniela na niebiosach razić bedzie
                                • e.silver Re: Wykopaliska 16.01.12, 14:30
                                  oxycort napisał:

> A kiedy przyjdzie....
                                  > Mariolka i Leon
                                  > ~~
                                  > ox

Mariolka to wiem, ze w brukselce teraz siedzi, a Leon został niedawno moim szefem...
                                  <oglądajac sie szybko za siebie>
                                  • misiania Re: Wykopaliska 16.01.12, 14:46
                                    duchi widzę, duchi :))))))))))
    • baloo Ojacieniepie.... 16.01.12, 14:26
      Aleście som. Przyszli akurat , jak mię nie było.

Mogę już tylko ślady po ośnieżonych butach chusteczko do nosa ścierać i na pamiątkę zachować
      • baloo Re: Ojacieniepie.... 16.01.12, 14:28
        Ha.
        Wytrwałe zanęcanie i wici słanie daje efekty, jednak.

Miałem właśnie Tira z Heimatowego foruma za uszy wiciągać, ale mię gupi prowajder zasabotował...

Oxy, noszkurdebalans...
        • nioszka Re: Ojacieniepie.... 16.01.12, 14:29
          Baloo, Ty masz kontakt z Pieransą zdajesie? Na fuju chyba :)
          • baloo Re: Ojacieniepie.... 16.01.12, 14:40
            Spróbuję egejn. Ostatnio odpowiedziała mi głucha cisza ...
            Ale może wejdę jej po chamsku z butamy na fejsa ;-)
            • piotr_c Re: Ojacieniepie.... 16.01.12, 15:09
              Niektórzy wymagaja wielokrotnych zaproszeń.
              Ponoć kiedys obowiazywało że jak mniej niz trzy razy zaprasza to znaczy że nieszczerze
              Na szczęście teraz sa komputery ....
              • baloo Re: Ojacieniepie.... 16.01.12, 15:11
                Może wyrychtować jakiegoś bota ?
                Chyba by nam nie podziękowała jednak. Albo, co gorsza, podziękowała ostatecznie.
                ;-)
                • nioszka Re: Ojacieniepie.... 16.01.12, 15:15
                  Ja ją kiedyś na Musierowiczowym zapytałam, czy mogę na prajwa o dawne plażowe kontakty popytać. Chęć wyraziła, mejla na gazetowego posłałam i nihuhu.