Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.attu.pl 06.09.06, 17:08 Krótko i szczerze jak na spowiedzi bo szybka i celna pointa lepiej siedzi. Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zefir1600 Re: Piszę fraszki 06.09.06, 23:16 Dobra i krótka fraszka jest niczym Poranna igraszka, Lecz dwie po sobie igraszki, Lepsze są już od fraszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeskorym władziu Re: Piszę fraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:14 hej Grzegorzu piszesz fraszki jakbyś stał na morzu Ja do swych fraszek podchodzę osrtrożnie i piszę je jakbym stał na gorącym rożnie Żona zaś moja - Stefania za to wszystko nie wpuszcza mnie do swego posłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Piszę fraszki IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.09.06, 00:55 jeden wart drugiego Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeskiFizoloff Re: Piszę fraszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:17 Ręce opadają Szczęka dyrrrczy w drgawce Zimno mi już siedzieć Na tej w parku ławce Hej ławko zielona Hej parku Jordana Siedział tutaj będę do białego rana. Odpowiedz Link Zgłoś