drzejms-buond 30.11.06, 15:40 o czym śpiewają panowie? www.youtube.com/watch?v=qL5oG5DaYvQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mada.d.n Re: dramat na korcie :-[ 30.11.06, 15:59 nie wiem o czm śpiewają, ale kota mi obudzili ;) bo dość głośno się w pewnym momencie zachowali jeszcze dużo czasu... Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: dramat na korcie :-[ 30.11.06, 17:04 mada.d.n napisała: > nie wiem o czm śpiewają, ale kota mi obudzili ;) dołączył do śpiewu? Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: dramat na korcie :-[ 30.11.06, 17:16 nie, kota spojrzała ze zdziwieniem co to za źródło hałasu, a później na mnie - co za idiotka-sadystka budzi ją ze smacznej drzemki! ;) jeszcze dużo czasu... Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dramat na korcie :-[ 30.11.06, 17:38 ja myślę,że im piłeczka zginęła? Odpowiedz Link Zgłoś