Gość: gosiaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 17:49 jak mysliscie do kogo jestescie podobni ze znaanych postaci choc troszke, tlyko tak szczerze, ja chyba do J. Lo i to nie tlyko moja opinia :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heczylion Re: Do kogo podobni? IP: *.smstv.pl 07.12.06, 18:33 Do B.Lindy, mam trochę mniej włosów, bardziej ministerskie czoło, mocniejszy zarost i jestem wyższy, no i dobrą dekadę odeń młodszy. Parę osób mnie doń porównało, cytatami z "Psów" jego lewa mać nie rzucam! No jak to, kurdebalans?:) W swojej opinii jestem oryginalny i niepodrabialny. Dbać o wygląd dbam, ale metroseksualizmem nie grzeszę, trza być sobą i mieć swój styl bycia, nie tylko przemijalnego, kurde faja, wizerunku! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Do kogo podobni? 07.12.06, 18:36 mi się czasem wydaje ze do nelly furtado, ale z nikim sie jeszcze tą obserwacją nie podzieliłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Do kogo podobni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:10 no to tutaj sie mozesz podzielic :)) ja z twarzy jestem podobna do J. Lo ale to ejszcze zalezy od makijazu:00)) Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Re: Do kogo podobni? 07.12.06, 23:16 A ja zawsze, kiedy widze posła Wierzejskiego, nie mogę pozbyc się wrazenia, że oto wystepuje w TV ten młodszy kurczak (przyszywany syn Kuraka) z "diabelskiego młyna" :) Serio serio, podobieństwo jest uderzajace! Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Do kogo podobni? 07.12.06, 23:34 Chciałabym napisać, że do Liv Tyler ale nie lubię kłamać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Do kogo podobni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:49 Ja? Do Matki Boskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_ Re: Do kogo podobni? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.06, 15:31 kiedys pare osob porownalo mnie do Sw.pamieci ksieznej Diany, zastanawiam sie z ktorej strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyyzz Re: Do kogo podobni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:23 do Kaczyńskiej, ale w odpowiednim makijazu do Myszki Miki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Do kogo podobni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:34 Przybij piątkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarol Re: Do kogo podobni? IP: 190.37.16.* 08.12.06, 13:16 Do Bridget Jones, twarz wlosy, no i ciagle mi siwe jakies wpadki zdarzaja, cos przekrece, ostatnio dostalam smsa ze spotykamy sie na Ogrodach o 14 i prawie pojechalam na ulice Ogrodowa 14:) Odpowiedz Link Zgłoś
unbreakable Re: Do kogo podobni? 08.12.06, 15:40 ja ponoć do reese witherspoon... niejedna osoba mi to powiedziala.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancy08 kurak i wierzejski IP: *.visp.energis.pl 08.12.06, 17:20 wiadomosci.wp.pl/gid,8339701,img,8343730,kat,32834,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=5 dvd.panoramainternetu.pl/articles/413790/KURCZAK.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vp Re: Do kogo podobni? IP: *.rzeszow.mm.pl 09.12.06, 12:24 Mój szef stwierdził, że do Hermiony z Harrego Pottera (tzn do Emmy Watson). Ta dziewczynka mogłaby być moją córką, nie miałabym nic przeciwko temu, pewnie zarabia tyle, że miałbym zapewniony niezły byt do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Do kogo podobni? IP: *.as.kn.pl 10.12.06, 21:16 A ja do Izabeli Trojanowskiej, już kilka osób niezależnie od siebie mi to mówiło Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Do kogo podobni? 10.12.06, 23:00 We mnie moje dwie koleżanki upatrzyły podobieństwo do Agnieszki Włodarczyk. Czego ja kompletnie nie widzę. Uważam, że najbardziej jestem podobna do mamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Do kogo podobni? 10.12.06, 23:16 A mnie sie czasem wydaje, ze sama siebie nie poznaje, wiec co tu mowic o podobienstwie do obcych - ja do siebie nie zawsze jestem podobna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewus Re: Do kogo podobni? IP: *.aster.pl 10.12.06, 23:33 Kiedyś nauczycielka niemieckiego powiedziała, że jestem podobna do Brooke z mody na sukces...na szczęście tylko ona to zauważyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimmy Re: Do kogo podobni? IP: *.centertel.pl 10.12.06, 23:38 a mi mówią ze do Jimmiego Carreya. Ze niby takie miny robie. Obrazic sie? Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkowadziewczyna Re: Do kogo podobni? 10.12.06, 23:41 Do kogo? Do samej siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Do kogo podobni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 00:35 Do Winony Rader. Bardzo. Nie trochę. Tylko jestem wyższa. I starsza chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Do kogo podobni? IP: *.smstv.pl 11.12.06, 16:51 arieska napisała: > A mnie sie czasem wydaje, ze sama siebie nie poznaje, wiec co tu mowic o > podobienstwie do obcych - ja do siebie nie zawsze jestem podobna ;) Wystarczy mniej pić, wtedy się człowiek w lustrze poznawać zaczyna:) Bez urazy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Do kogo podobni? IP: *.icpnet.pl 11.12.06, 13:00 a moja ciotka jest podobna do świni, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułka targana Re: Do kogo podobni? IP: *.visp.energis.pl 11.12.06, 17:13 No proszę...Ryder, Witherspoon, J.Lo, Furtado, Włodarczyk... same pięknosci na tym forum bywaja. Że też żadna nie napisze,że jest podobna do Meryl Streep albo do Ostałowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadbuttrue Re: Do kogo podobni? IP: *.smstv.pl 11.12.06, 17:49 Gość portalu: bułka targana napisał(a): > No proszę...Ryder, Witherspoon, J.Lo, Furtado, Włodarczyk... same pięknosci To dopiero witz, ta smarkula Włodarczyk wygląda jak 39-letnia rozwódka alkoholiczka i nie jest to moja złośliwość. Taka nienaturalność bije po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułka targana Re: Do kogo podobni? IP: *.visp.energis.pl 11.12.06, 18:20 No tak, zdecydowany nadmiar solarium i kosmetyków kolorowych, ale przyznasz,że bez tego wszystkiego to ładna dziewucha - rysy twarzy i figura naprawde bez zarzutu. Np. w starych odcinkach "13 posterunku" wyglądała całkiem znośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mania1119 Re: Do kogo podobni? 12.12.06, 23:50 Do Ringo Starra (jesli ktos pamieta,kto to byl)-niestety...(ja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Do kogo podobni? IP: *.lodz.mm.pl 13.12.06, 00:49 jakies 10 kg temu to podobno do Shanii Twain Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Do kogo podobni? 14.12.06, 12:28 Wchodzę do biura złożyć podanie A tutaj mdleją na krzesłach panie I zaraz biegną składać mi hołdy Mamrocząc w kółko - Boże, to Hołdys! W komisariacie goszcząc przypadkiem Jako że byłem wypadku świadkiem Zbladłem, gdy sierżant nagle mnie spytał Czy pan to nie jest z "Czerwonych Gitar"? Szaleją za mną cztery licea I zaczepiają panie w alejach Wskazuje palcem cała ulica Myśląc że widzi Borysewicza Czasem aż trawi mą duszę troska Dziś mi ktoś rzucił - patrz, idzie Loska Albo niedawno, bodajże wczoraj Krzyczało dziecko - mamusiu, Kora! Odpowiedziałem wiadomym gestem, chociaż niegodnym, Nie moja wina, że taki jestem gwiazdom podobny! Zmartwienia mógłbym spisać na straty Bo mam tę mordę, choć nic poza tym Ale nie bawią mnie w to zabawy Chcę żyć jak człowiek uczciwy, prawy! Chciałbym w kolejce postać do schabu Z hukiem z urzędu wylecieć na bruk Usłyszeć wreszcie - tu się pracuje! Zjeżdżaj łachudro, bo psem poszczuję! Jak przez cierpienia, jak przez zmartwienia Mam dojść do cnoty Gdy moje lico obraca w nicość wszelkie zgryzoty Pora balladę jakimś konkretnym skończyć akordem Kto się zamieni, kto się zamieni ze mną na mordę?! No kto? Autor: Jacek Zwoźniak - teksty jego piosenek są doskonałym komentarzem do niejednego wątku na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś