Dodaj do ulubionych

ile macie kontaktów na GG?

17.02.07, 14:49
ostatnio zainteresowało mnie czy charakter człowieka ma wpływ na to ile ma
kontaktów na GG (podobno introwertycy mają ich tylko kilka, a tzw. dusze
towarzystwa nawet kilkadziesiąt). Pochwalcie się swoimi liczbami

- ja mam 8 (ale GG mam od niedawna :))

konkurs wiosenny
Obserwuj wątek
    • bujaka_jamajka Re: ile macie kontaktów na GG? 17.02.07, 15:02
      Ja mam tylko 94..:)
      • Gość: TYMECZEK Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.olesno.info.pl 20.02.07, 17:57
        Równe 175 kontaktów
        • Gość: ave Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.broker.com.pl 20.02.07, 18:54
          94 - i co z tego skoro regularnie rozmawiam z 4 osobami

resztę chętnie bym skasował (szczególnie osoby z opisami "K.C.M.COŚTAM
          MiSiAcZq:*:*:*<B<B<B"), ale zwykle jest tak, że po porządkach w kontaktach,
          nagle ktoś coś chce i muszę się domyślać kto to, dlatego już dawno zaniechałem
          prób zrobienia porządków
          • kszynka Re: ile macie kontaktów na GG? 20.02.07, 20:37
            40 z czego spora część do wywałki
            • Gość: emce ja mam miliard IP: *.gemini.net.pl 20.02.07, 21:33
              jak wyżej
              • Gość: Stary Qfwfq Re: ja mam miliard IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 22:41
                megaidiotyczny watek
                • pirulo Re: ja mam miliard 21.02.07, 00:09
                  Ja mam 92, rozmawiam może z 10cioma- reszta jest bo zawsze się może przydać...
                  Ilość kontaktów na gadu jest uzależniona od stażu internetowego oraz ilości
                  środowisk w których jest się obecnych - nie ma nic wspólnego z charakterem. Znam
                  kilka prawdziwych dusz towarzystwa które mają po 10 kontaktów, znam również
                  typowych samotników z 200 osobami na gadu... Temat istotnie lekko debilny ;)
                  • Gość: pasqda1 Re: ja mam miliard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:02
                    A ja nie mam GG i z tym mi najlepiej, bo po co ktoś mi ma z nudów przeszkadzać
                    w tym, co robię? Jak ma pilną sprawę, to niech zadzwoni.
                    • Gość: erwin Ja mam 19 kotnaktów po 10 latach używania gg a IP: *.nott.cable.ntl.com 21.02.07, 13:39
                      A skasowałem już może kilkaset.
                  • Gość: ja Re: ja mam miliard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:24
                    ja mam prawie 90 w tym siebie :P
              • Gość: Szczawik A co to jest GG? IP: 217.153.224.* 21.02.07, 12:31
                Czy to jakas sekta?
                • Gość: Dery Re: a co to jest gg? IP: *.sukcesnet.pl 21.02.07, 14:25
                  nie, to nie sekta - to ogólnopolski projekt mający na celu degenerację polskiej
                  młodzieży. Jego zgubny wpływ na młodzież widać po opisach: "kOfFuSIaM cI3 k0+Q",
                  "kompciusiam siem" (kąpię się, nie ma nic wspólnego z kompem) i temu podobnych.
                  Klika autentycznych z mojej listy (ok. 166 kontaktów):

KCP :* <- sMuTnA =(
                  kocham Cię najmocniej Ł=*/welcome WiSłA=*
                  i jeden 4-ro poziomowy - takie najbardziej wkurzają:
                  ***W Zakopanem***
                  Wracam w piątek :D
                  Tęsknie :*:*
                  -=SmS=-

iście pokemoniaste.

a, jest jeszcze taki portal... degeneracja gadu-gadu, czy coś takiego. Nie
                  jestem wtajemniczony, nie wiem dokładnie.

TLEN.PL RULEZZZ
                  • Gość: Obee Re: a co to jest gg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:34
                    GG - Generalne Gubernatostwo, uczcie sie historii :\

tlen rulez :*
                  • Gość: Arek Re: a co to jest gg? IP: *.116.199.237.mielec199.tnp.pl 21.02.07, 16:44
                    Hehe ja tez nie opre sie wam przestawić kilka opisów z grupy specjalnej na gg:

1. w Squl and Go SiŁKAAA !!! , sell my Phone :D:D:D:D:P:P:P --kolega chcacy
                    sprzedac swoj telefon..

2.
                    ,,W twoich ramionach'' :) I watching Obcy 4 Bojeeee się brrrr :P
                  • nuova do dery 01.03.07, 00:09
                    ciebie wq*** 4-poziomowe, a mnie kiedys laska na liscie wywynela numer: dala
                    sobie opis - trzycentymerową pustą przestrzeń (pionowo ofkoz) a pod
                    spodem "lubie przestrzeń" <wnerwiony>
              • kloney 462 - ale po co ?? 21.02.07, 12:37
                jak w temacie mam 462 kontkty niektóre z numerami telefonów inne bez ... nigdy
                nie miałem sytuacji ze wymyślałem numer i klikałem z tekstem typu "czesc" "jak
                masz na imie" nie nie mam 10 lat. Jednak mimo to regularnie korzystam z okolo 60
                - 70 kontaktów .... jakies 200 od czasu do czasu (jakieśdrobne interesy itd)
                pozostałe numery tak rzadko używane ze nie wiem do kogo należą

pozdrawiam

• Gość: jawa Re: ja mam miliard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:51
                ja mam okolo 120, ale odkad uzywam rowniez gg w komorce w orangu, to juz
                zrobilam shortliste na 30 najblizszych, zeby sie elegancko w telefonie miescilo
        • Gość: A.I. Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.acn.waw.pl 20.02.07, 20:12
          ło hehe to musisz tą listę przewijać i przewijac, kiedyś też miałam koło
          stówki,ale tera jak używam cześciej eragg w komórce to ostro ograniczyłam liste
          do tylko tych najważniejszych często dostępnych osób, w komórce to wiadomo nie
          chce mieć śmieci.
          • Gość: mlody Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.21.pl 20.02.07, 22:36
            a ja mam 229 i stego moze 40 wiem kto to jest :D:D
        • Gość: Anulka Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:23
          ja mam tylko 15
          • Gość: asiula Re: ile macie kontaktów na GG? IP: 199.253.99.* 21.02.07, 13:38
            ja tez mam 15. A 400 to chyba jakies kolekcjonerstwo ;)
      • krychola ja mam trochę mniej ale jeszcze nie wszystkie są 20.02.07, 21:13
        aktywne. Niektórzy podają swój numer (szczególnie to się tyczy kobiet) ale
        później się nie odzywają
      • Gość: Towarzyski Co cie to obchodzi, ksiazke piszesz? IP: *.b.003.mel.iprimus.net.au 21.02.07, 06:13
        Jka sie bedziesz tak interesowal to sie dowiesz i co bedzie ??? Nie masz sie czym interesowac to wez sie za nauke glabie
        • Gość: west ham Re: Co cie to obchodzi, ksiazke piszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:16
          pozbiera dane i się bedzie uczył przy pomocy na przykład pakietu Statistica.
          policzy sobie średnie, odchylenia standardowe, mediany i inne wariancje :)
          Fajniejsza nauka statystyki jest na danych których nikt jeszcze nie badał i
          wyniki są naprawde zadziwiające :)

A co do tematu: ja mam 7 z którymi komunikuję się często. Reszta to kontakty
          przydające sie sporadycznie: rodzina, znajomi z uczelni, pracy. Tych nawet nie
          wiem ile mam i niezbyt mnie to interesuje :P
      • waheka Re: ile macie kontaktów na GG? 21.02.07, 10:36
        bujaka_jamajka napisała:

> Ja mam tylko 94..:)
        • Gość: Niktor Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.crowley.pl 21.02.07, 10:43
          Ja ma 12 od 3 lat. Liczba niezmienna. Choć wcześniej miałem 15.
      • Gość: Ania Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 00:18
        obecnie nie pamietam, bo mi gadu nie funga!!!!!!!!!!!!!!!!
    • taka_jedna_ona Re: ile macie kontaktów na GG? 17.02.07, 15:06
      ja mam 35 kontaktów. A jestem typowym przykładem introwertyczki.
      (Czyżby wyjątek potwierdzał regułę??)

"Gdzieś daleko są dwa światy dla każdego z nas, gdzieś daleko jest bezpiecznie..."
      • Gość: raifik Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.smstv.pl 20.02.07, 17:28
        a ja chciałem zacytować kawałek wpisu z bloga Atoma z radia roxy.fm (
        atom.moblog.pl/ )

"Czasem wieczorami, patrze na swoje kontakty w GG trochę inaczej. Widzę
        słoneczka, które już nigdy nie zmienią koloru na "dostępny". To już tyle czasu
        mineło a ja dalej tego nie rozumiem... pogodzić się ? ale jak ??? usunąć
        przecież nie mam siły..."

w komentarzach na jego blogu nie wszyscy załapali o co chodzi ale ja wam tego
        tłumaczyć nie będę ;-)
        • Gość: elo atom Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.manc.cable.ntl.com 20.02.07, 19:08
          nieboszczyka tez mialam - usunelam w koncu po tym jak ktos dostal jego numer i
          zaczal miec durne opisy!:(
          • Gość: kokokokokoko atom Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.dolsat.pl 20.02.07, 22:50
            Jak ktoś mógł dostać jego numer?
            • Gość: Quleczka atom Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.eranet.pl 20.02.07, 23:48
              normalnie mogl dostac...numer przepada jak sie przez jakis okres czas ( nie
              pamietam czy pol roku czy rok) nikt na niego nie zaloguje...

Ja niestety mam juz dwa takie numery w gg, gdzie tych osob juz na swiecie nie ma :(
            • Gość: tutr atom Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.dynamic.dsl.tng.de 20.02.07, 23:54
              po pewnym czasie nieuzywane numery sa przydzielane nowym uzytkownikom.

Mi sie tak ostatnio kolega ze studiow ozywil. Po czym okazal sie byc nastolatka
              ze Szczecina...
              • Gość: Piter atom Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:21
                po kilku tygodniach lub miesiącach nieuzytkowania nr gg przejmuje nastepna
                osoba ktora zaklada nowe konto;)
        • kawa1980 Re: ile macie kontaktów na GG? 21.02.07, 14:09
          rozumiem, nawet nie wiesz jak bardzo :(
      • Gość: aguś Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:19
        57 z czego aktywnie gadam z jakimis 45 osobami
    • Gość: muaha Re: ile macie kontaktów na GG? IP: 213.134.181.* 17.02.07, 15:13
      kiedyś ze 20 - sami ludzie z klasy - po kilku latach stwierdziłam, że to bez sensu, bo i tak ze sobą nie gadamy, więc po co sie tak wymieniać tymi nr gg i telefonów itp.

teraz jest zero,bo znajomości się rozpłynęły, a poza tym już mi się nie chce siedzieć na tym komunikatorze, a zaczepki nieznajomuch ignoruję

nic nie warte znajomości i tyle sama je powywalałam, nawet im się nie chciało pofatygować i samemu odezwać, więc po co utrzmywać kontakty z takimi ludźmi..
      • Gość: Elo Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:08
        Otóż to, ja także robię sobie od czasu do czasu przegląd i wywalam 80%
        kontaktów, zostaje mi kilkanaście, z którymi faktycznie przynajmniej raz na
        tydzień wiadomość puszczę... z racji zajęcia mam też sporo nr tymczasowych, te
        się nie liczą...
    • Gość: ssaczek Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 17.02.07, 20:36
      101 ale nie ze wszystkimi utrzymuję czynny kontakt;))))))))))))).
    • Gość: me Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.acn.waw.pl 17.02.07, 20:43
      Nie uzywam GG. Czy to znaczy ze jestem mega-introwertykiem?
      • kinia1987 Re: ile macie kontaktów na GG? 17.02.07, 23:25
        99, ale na codzień korzystam z ok 10
        • Gość: limetka Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.ols.vectranet.pl 17.02.07, 23:31
          Zero - odinstalowalam GG, bo mnie wkurza, wolę Skype.
          • a4tm Re: ile macie kontaktów na GG? 20.02.07, 21:43
            ja używam tylko tlen ;)

akurat znajomi doceniają możliwości tlenu (w tym obsługę gg;)),
            sentymentalny nie jestem dlatego mam 9 kontaktów które z reguły są codzień
            dostępne (rodzina, dziewczyna, znajomi ze studiów)
      • Gość: robert Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 19:27
        A gdzie rozmowa twarzą w twarz!? Zawsze na imprezie ktos ze znajomych mi GG
        instaluje, zawsze po imprezie osobiście GG wyrzucam... Co o tym mówi
        współczesna psychologia...? Niedostosowany społecznie...? :) Pozdrawiam ludzi,
        którzy lubią sobie porozmawiać patrząc sobie w oczy!
        • Gość: kania Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.chello.pl 21.02.07, 14:27
          Gość portalu: robert napisał(a):

> A gdzie rozmowa twarzą w twarz!? Zawsze na imprezie ktos ze znajomych mi GG
          > instaluje, zawsze po imprezie osobiście GG wyrzucam... Co o tym mówi
          > współczesna psychologia...? Niedostosowany społecznie...? :) Pozdrawiam ludzi,
          > którzy lubią sobie porozmawiać patrząc sobie w oczy!

Brawo! Świetna postawa. MOja była zarzucała mi przy roztaniu ze na gg z nia nie
          gadam(przyznaje jej racje, nigdy z nia nie lubilem i nie umialem na gg gadac).
          Na moj argument, że kocham na nią patrzec odparła, że ona chciala czasem
          naprawde podac!!! Chore! A co w oczy nie można?
    • kasiulka_tt Re: ile macie kontaktów na GG? 18.02.07, 09:10
      Ja mam 24, ale tak naprawde to znam tylko 8, reszta to z czata i czasem jak
      zagaduje do któregoś to już ie wie kim jestem, także chyba troche tego
      pokasuje:/
      • Gość: ja a któżby inny Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:11
        ha, a ja mam 33, nie wiedziałam, że tak dużo;)
        na komórce mam około 90;)
        ale wioększości z nich uzywam raz do roku, poza tym tych z gg tak samo;)
      • Gość: Natalia Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.promax.media.pl 20.02.07, 17:49
        Ja mam 45, ale część sezonowo się zmienia.
    • buddhaforme Re: ile macie kontaktów na GG? 20.02.07, 17:07
      147... plus ja sama :D
    • Gość: BioX Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:22
      75 (tylko koło 5 to są ludzie z którymi nie gadam, a tylko jednej nie widziałem
      nigdy na realu, ale gadamy często) + 18 skype (ale 8 sie powtarza z GG) :))
    • Gość: Kika Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.02.07, 17:25
      3 :(
      • Gość: Alicja Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.edipresse.pl 20.02.07, 17:27
        ja mam 42... stale korzystam z 20-25 max. reszta to znajomi z gier:)
      • Gość: Elo Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:10
        a dlaczego się zmusisz? ;)
        jak to 3 'używane' to znakomity wynik :) jak z przyjaciółmi..
    • raifik Re: ile macie kontaktów na GG? 20.02.07, 17:28
      a ja chciałem zacytować kawałek wpisu z bloga Atoma z radia roxy.fm (
      atom.moblog.pl/ )

"Czasem wieczorami, patrze na swoje kontakty w GG trochę inaczej. Widzę
      słoneczka, które już nigdy nie zmienią koloru na "dostępny". To już tyle czasu
      mineło a ja dalej tego nie rozumiem... pogodzić się ? ale jak ??? usunąć
      przecież nie mam siły..."

w komentarzach na jego blogu nie wszyscy załapali o co chodzi ale ja wam tego
      tłumaczyć nie będę ;-)

• Gość: Pavlick Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.smstv.pl 20.02.07, 17:29
      ja mam dość sporo bo calutkie 78...
      i odziwo z wszystkimi utrzymuje jakis kontakt... po czesci rodzina, po czesci
      znajomi, a po czesci koledzy po fachu :)
    • Gość: s Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.hsd1.pa.comcast.net 20.02.07, 17:33
      ja mam 14 ale z nikim nie gadam
      • Gość: mayrah1 hehe 110 ile macie kontaktów na GG? IP: *.zegrze.maverick.com.pl 20.02.07, 17:38
        110 - korzystam już długo od 2001 roku, mnóstwo osób wyleciało i mnóstwo
        przybyło do moich kontaktów- ogólna statystyka jakos ok.300 osób na przestrzeni
        6 lat
      • Gość: D. Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.116.199.237.mielec199.tnp.pl 20.02.07, 17:46
        Hmm. 66
        Hehe ale ciągle nie wieże , że tak dużo osób używa komunikatora dziadu-dziadu.
        Ten komunikator jest po prostu słaby. Niestabilny i utrudniający wszystko.
        Niestety chociaż używam innego , skazany jestem na używanie w nim numerów GG co
        oznacza ciągle problemy ("bo serwer sie zepsuł" o matko!)

A. i zawsze byłem ciekawy ile zarabiają na tych reklamach w tym "komunikatorze"
        - Żenada!
        • Gość: taa Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:06
          To że ktoś uzywa protokołu GG nie znaczy że musi miec sam program -ja mam w mirandzie i jest OK!
          • Gość: gg gg gg gg Gadu Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.07, 18:42
            ja mam 5 ale gg mam od niedawna
    • Gość: m_elle Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.centertel.pl 20.02.07, 17:44
      W moim przypadku - to 30 numerów na GG (z 5 mam kontakt od czasu do czasu -
      tzw. znajomości z netu). Ta liczba raczej nie ulegnie zmianie - zmianie na
      większą!
    • Gość: gość Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.satfilm.net.pl 20.02.07, 17:45
      275...
      nazbierało się, szczególnie w te wakacje .
      • Gość: MzR Re: ile macie kontaktów na GG? IP: 213.25.152.* 20.02.07, 17:50
        Paradoksalnie...liczba liczbie nie jest rowna;)Na G mam 61 osob i wystarczy...od czasu do czasu trzeba zrobic mala czystke:D
    • Gość: :)) Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:46
    • Gość: maja Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 17:46
      ja mam 18, jestem introwertyczka i dobrze o tym wiem. z tych 18 gadam moze z 5
      osobami, reszty nie znam. hehehheh. ale to brzmi. chodzi o to ze moze znam ale
      nie kojarze z czlowiekiem ;)
    • Gość: kera Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.02.07, 17:47
      ja jestem introwertykiem, a mam ich 73...
    • Gość: gnome83@wp.pl Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:02
      Ja mam na liście tylko ludzi których znam w realu -zero kontaktów wirtualnych... Będzie ich z 10 :D Aha i zaznacze, że GG mam od kilku lat!
    • stokrotka.x Re: ile macie kontaktów na GG? 20.02.07, 18:04
      posiadam 20 i ze wszystkimi utrzymuje kontakt
    • Gość: Michu Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.07, 18:08
      Tylko 42 obecnie
    • Gość: 645 645 IP: *.telprojekt.pl 20.02.07, 18:14
      645 - nazbieralo mi sie numerow z roznych sklepow internetowych, sprzedawcow na allegro, z gier, znajomi ze studiow, szkoly sredniej i licealnej
      Wszystkich mam tak oznaczonych ze jestem w stanie skojarzyc co ta osoba robi na liscie kontaktow
      • Gość: cwir 200 IP: *.demon.co.uk 20.02.07, 18:18
        Ja mam 200 ale z 25% nie rozmawialem od ponad roku albo i wiecej.
    • Gość: KeRmitOZ Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:20
      Ja mam 170, mam gg od początku grudnia. W miarę regularnie gadam może z 15-20.
      Od czasu do czasu przeprowadzam selekcję ale usuwam głównie wirtualne przybłędy,
      których zawsze mam ok 5-10 na liście :D Uważam, że kasowanie kontaktów
      rzeczywistych znajomych jest raczej bez sensu bo nigdy nie wiadomo kiedy mogą
      się przydać a kontakt na liście aż tak bardzo nie przeszkadza (zawsze można
      zrobić grupę, "schować" tam ludzi, z którymi się gada, zwinąć grupę i po
      kłopocie :D).

Ogólnie nie narzekam aż tak bardzo na gg ale już się trochę naczytałem i od
      pewnego czasu zastanawiam się nad wypróbowaniem czegoś innego.

Zapraszam na mojego rockowego bloga:

www.tylkorock.blox.pl
    • Gość: juicyfruit Re: ile macie kontaktów na GG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:29
      Zero. W ogóle tego nie używam. Po co to jest? W czym to jest lepsze od telefonu albo emaila? Może ktoś mi objaśni?
      • Gość: baltazar w czym lepsze? IP: *.telprojekt.pl 20.02.07, 18:31
        za telefon placisz
        email jest niewygodny do rozmowy "na zywo"
    • s0ber Re: ile macie kontaktów na GG? 20.02.07, 18:33
      rudy_rudolf napisał:

> ostatnio zainteresowało mnie czy charakter człowieka ma wpływ na to ile ma
      > kontaktów na GG (podobno introwertycy mają ich tylko kilka, a tzw. dusze
      > towarzystwa nawet kilkadziesiąt). Pochwalcie się swoimi liczbami
      >
      > - ja mam 8 (ale GG mam od niedawna :))

To ja muszę być z*******y ziom i dżezi, i kaczi, i "wogle", bo mam ok. 70
      kontaktów gg-owych, ponad 90 tlenowych, ok. 20 jabberowcyh i 3 aqq-owe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka