Gość: clod Re: ulubione przekleństwo IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 15:02 KUR WAGON PRZYWIEŹLI, A KOGUTA ANI JEDNEGO ! Odpowiedz Link Zgłoś
wierzba_b Re: ulubione przekleństwo 20.05.03, 10:06 Sama mam mało inwencji w tym zakresie, ale na szczęście mam utalentowanego przyjaciela... Żesz kurza twoja twarz ścierką nakryta! Ty zydlu rustykalny w kogutki kurpiowskie misternie rzeżbiony! Ty boża krówko za rude ondulacje szarpana! I ulubione, tym razem z mojej mamy: Ty chordofonie szarpany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosi Re: ulubione przekleństwo IP: *.p.lodz.pl 20.05.03, 22:30 Z "Misia" (coś tu filmowe teksty popularne): W mordę kopane! (w życiu bym do teatru nie poszedł) Odpowiedz Link Zgłoś
boledo Re: ulubione przekleństwo 22.05.03, 15:19 1. kurza twarz 2. szlag jasny 3. sukin-kot 4. diabli nadali 5. durny aż mokry 6. mam go/ją w głębokim poważaniu 7. a on/ona może mi naskoczyć 8. za chiny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: ulubione przekleństwo IP: www:* 23.05.03, 10:42 trzy litery ci w cztery! jarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: ulubione przekleństwo IP: *.biaman.pl 24.05.03, 18:46 może nie ulubione... w dupę cara Mikołaja i gajówkę jego Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: ulubione przekleństwo 30.05.03, 12:06 Mój faworyt to trzy Ci (mu, jej...wg potrzeb)w cztery i kurna i raz :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Chichot Re: ulubione przekleństwo IP: sciana:* / 192.168.0.* 30.05.03, 12:22 A niech to szczyści! O curwa, ale kyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur Klasyka gatunku 31.05.03, 21:38 Tomek: Ale nasypało, motyla noga! Już od kwadransa nie ma autobusu! Kurcze pióro! Dziewczynka: Nie do wiary! Jak można się tak brzydko wyrażać?! Tomek: A co mam mówić?! Jak mi nogi zmarzły... Motyla noga... Wujek: No cóż! Widzicie, klimat był raczej zawsze przeciwko nam, no ale to jeszcze nie powód, aby mówić brzydkie wyrazy, prawda? Chłopiec: Właśnie! My to też mu tłumaczymy. Wujek: Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem znów wyłączą wam ciepłą wodę, przestaną grzać kaloryfery, albo stanie komunikacja i wasz kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy? Dzieci: Cooo? Wujek: Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie. Dzieci: Huraaaa! Dziewczynka: To jest wspaniała rada! Chłopiec: Pycha! Chłopiec II: Wyobrażam sobie jego minę! Dziewczynka: Świetna rada Wujku. Bardzo dobra rada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Klasyka gatunku IP: diak:* / 10.6.1.* 01.06.03, 19:23 Kurwa pierdolona zajebana w jego wyruchaną dupe mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: ulubione przekleństwo IP: *.chr13.1000lecie.pl 03.06.03, 13:46 jak przeklinam cenzuralnie, mowie: - kurka - cholera (jasna) - w morde (jeża) do kogos najczesciej mowie zrezygnowanym tonem "weź się odef" -> wzielam to z eufemizmu "eff off" z angolskiego :) i z Vabanku, przerobione "idz se pojezdzij gola dupa po nieheblowanej desce", zawsze działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floyd Re: ulubione przekleństwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 19:35 moje to; -q..a -ja pindole -w pizdu -jasna DUPA -fuck(czyt.fuck,fak) -w morde jebanego jeza!! Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: ulubione przekleństwo 29.11.03, 21:51 Moje ulubioneto: O w morde! Jasna dupa Fuck (uniwersalne) Worczenie (ulubione przekleństwo Gabriela Byrne) O matko... z córką! Niech to jasna cholera Odpowiedz Link Zgłoś
superolko Re: ulubione przekleństwo 30.11.03, 13:21 Ja lubie i uzywam sobie: Fuck God damn it no i huj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: ulubione przekleństwo IP: *.ctnet.pl 30.11.03, 21:58 czy nikt nie pamięta o cudownych przekleństwach z "Szewców" Witkacego? płakałam jak usłyszałam: dziamdzia jego zafatrany glamzdoń chudopępek nieszczęsny "Odpowiadaj, sturba twoja suka, bo ci ośrodek sumienia sparaliżuję fluidem skupionej we mnie woli milionów" suka ich rwań zachlebiona purwa jej sucza maść ścierwo zatracone, chrówno sobacze do chapudry girlastej! "Więc to ja mam iść precz, jak ten zużyty gwint, jako wytarty burżujski puffon, jako złamany czy wykruszony bideton jaki?" Do rzeczy, kmiecie niemrawe, a pyszne i buńczuczne pludra jego cioć i wiele innych - polecam :D Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: ulubione przekleństwo 30.11.03, 22:08 Bull shit O zesz w morde ja piórkuje Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatka Re: ulubione przekleństwo 01.12.03, 09:37 Kurrrochimenes A żeby to szlag jasny, a niespodziewany trafił Ty sierściuchu w kratkę szarpany Podła kanalio Świński ryju umazany w błocie No i jeszcze parę innych, ale miało być ulubione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balin Re: ulubione przekleństwo IP: 212.14.60.* 01.12.03, 11:48 kategoria obelga: czysto ironicznie w zadnym wypadku rasisitowsko"oby Twoje dzieci byly zolte" kategoria przeklenstwo: "ch.. ci po ch.. jak mawial Sofronow" :) Odpowiedz Link Zgłoś
tommas Re: ulubione przekleństwo 01.12.03, 20:40 szlagierem ostatnio są: chujnia - jako coś kiepskiego zajebiście - jako coś wspaniałego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fettinia Re: ulubione przekleństwo IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.03, 22:32 Do jasnej dupy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: ulubione przekleństwo IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.12.03, 22:59 rany bombel, w roznych kombinacjach Odpowiedz Link Zgłoś