Gość: :O) nocebo... zenada... IP: 81.144.219.* 04.04.07, 10:18 Tak jak mowisz - kazdy ma inne poczucie humoru i moim zdaniem ten skecz, ktory ty nazywasz majstersztykiem jest moim, skromnym zdaniem zwyczajnie prymitywny i wcale nie smieszy! Robienie glupich min i imitowanie smiesznych glosow w wydaniu tych panow jest po prostu niesmaczne i denerwujace. Tym facetom powinno sie dozywotnio zabronic wystepow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Re: Najlepsze skecze kabaretowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:18 KMN rulezzz!! najlepszy i na najwyższym poziomie, w końcu to ludzie po najlepszych studiach do wykonywania tej roboty.. Dowód: "Historia Polski" na TVP 2-rewelacja, Stalin-miodzio.. W ogółe rewelacja, dżwignęłi polkis kabaret na wyższy poziom, coś w stylu przedwojennej Zielonej Gęsi. Uwielbiam Ich. NO a poza tym skecz o ławce... Buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
miostatyna Re: Najlepsze skecze kabaretowe 04.04.07, 10:29 Mieszka I(Gdzie mieszkasz?) i Gruzin Awas- Fronczewski i Pszoniak kabaret Dudek. Na ten "Mieszka Pierwszego" czekam od 20 lat i nie moge go znaleźć. Ponadto "60 minut na godzinę"!!PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosze o odpowiedz a jaki kabaret robi taki skecz o kolesiach co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:51 siedza w akademiku (jest ich 4) w tym jest taki kujonek co mu przeszkadzaja sie uczyc, koles kreujacy sie na boba marleya co siedzi na pietrowym łózku i jara zioło, i dwoch innych jeszcze i do tego kujonka przyjezdza mamusia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darc Re: a jaki kabaret robi taki skecz o kolesiach co IP: *.iinf.polsl.gliwice.pl 04.04.07, 12:17 Kabaret Moralnego Niepokoju Odpowiedz Link Zgłoś
tk_s AWAS 04.04.07, 11:02 Awas - Fronczewski i Pszoniak w (chyba) Kabarecie pod Egidą Dwie kolejki - Kabaret Dudek z brawurowymi kreacjami Kwiatkowskiej, Dziewońskiego i Kobuszewskiego (inni wiele nie odstają:)) -------------------------------------------------------- Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... (Jack Carter) -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Profesor Miodek rulez 04.04.07, 11:50 Mój ulubiony skecz www.youtube.com/watch?v=TrrUs24LJic Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Profesor Miodek rulez 04.04.07, 12:03 Najbardziej lubie MoCarta i Waldemara Malickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Profesor Miodek rulez 04.04.07, 12:28 Ani Mru Mru Chińska zupa - usłyszałem to w radio i uśmiałem się do łez. Najlepszy skecz, jaki w życiu widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Profesor Miodek rulez IP: 62.29.136.* 04.04.07, 12:42 > Ani Mru Mru > Chińska zupa "Niee, błagam, tylko nie to! Ja to już nawet na Eurosporcie widziałem!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Najlepsze skecze kabaretowe 04.04.07, 12:52 Utkwil mi w pamiecie taki kawalek jak Tym czyta program telewizyjny - naprawde mnie to rozbawilo do lez, ciekawe czy teraz tez?? pamietam Ziewnik, Para reskum i Stary czlonek i orzech :-))) niby glupie, ale fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BL Mumio!!! IP: *.kolonianet.pl 04.04.07, 13:36 Moim skromnym zdaniem najlepszy jest zdecydowanie kabaret Mumio z całym jego surrealistycznym humorem. Uwielbiam Kontrabas, Mariusza, Kawusię, Musze chwile zostac sama zebym mogla sie pozbierac, Ser Euchenio, Wykład o chodzeniu ze sobą, ... Wszystko uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manna Re: Mumio!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:40 Tylko Mumio!!! I skecz z kawką Pani Serwusowej, no no no... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello Re: Mumio!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 13:41 Moja kawka, twoja kawka - taka rozmowa no no no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) monty pythony:-) skecze z papiezem i z papugą IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 04.04.07, 14:02 Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: monty pythony:-) skecze z papiezem i z papugą 04.04.07, 16:18 Jak Monty Python to jeszcze: Blackmail Lemming of the BDA Nudge Nudge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini Re: Najlepsze skecze kabaretowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:12 Ja tam bym jeszcze dodał Stasia Tyma w niesmiertelnym skeczu ... PARARAKSA.. SRU........ Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: Najlepsze skecze kabaretowe 04.04.07, 14:27 KMN - Lachony, Ipreza u Bogdana i Wizyta Ksiedza <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
jelena86 Re: Najlepsze skecze kabaretowe 04.04.07, 20:00 "Impreza u Bogdana" i "Lachony" - Robert Górski, moim skromnym zdaniem, nie ma sobie równych :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Najlepsze skecze kabaretowe 04.04.07, 21:05 KMN- jak dres przyszedł do galerii i chciał kupić obraz. Ale najpierw wymieniał listę zakupów. Pies bullterier jest, dres dla psa jest. Nieustannie mnie to śmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kacia Re: Najlepsze skecze kabaretowe 04.04.07, 15:35 Zdecydowanie i absolutnie pan Jozef i kurczaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Najlepsze skecze kabaretowe IP: 213.134.181.* 04.04.07, 18:00 wszystkie Ani Mru Mru :P każdy kabareciarz robi głupie miny i czasem podskakuje na scenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAPi Byl kiedys rewelacyjny kabaret P I R A N I A IP: *.onlink.net 04.04.07, 18:35 co sie z nimi dzieje, dlaczego zniknal:(( Zal zal zal byli naprawde rewelacyjni Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz A Irek Krosny?? 04.04.07, 19:54 "Kabaret jednego mima przedstawia" To, co wyprawia ten facet... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: A Irek Krosny?? 04.04.07, 22:29 kocham Hrabi i Halame, uwielbiam KMN. Ani Mru Mru dobre przez moment. Teraz uważam to niestety za wioche Moje top, powiedzmy 5 (tylko dlatego 5, że nie mam czasu wymieniac więcej:)): Hrabi - Stefanio, wróciłem! www.youtube.com/results?search_query=hrabi&search=Search Hrabi - Piosenka o Dresiku: www.youtube.com/results?search_query=hrabi+dresiku&search=Search Kołaczkowaska - Hrabi, Górski, Rewers, Halama i inni - SKecz Spadkobiercy na youtube w 4 kawałkach: www.youtube.com/results?search_query=spadkobiercy&search=Search Halama - Zakasłany robot www.youtube.com/watch?v=Po6wIY1VCVc Halama - wirus www.youtube.com/watch?v=H_FUs2zvv5M KMN - Impreza u bogdana, Biblioteka i wiele innych - to juz legenda Odpowiedz Link Zgłoś
ewamarchewa Re: Najlepsze skecze kabaretowe 05.04.07, 11:09 Chińska restauracja w wykonaniu Ani Mru Mru Nic nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Najlepsze skecze kabaretowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 11:37 Seria "Chłop i baba" kabaretu Elita, ze Stanisławem Szelcem jako chłop i A.Matysiak jako baba. Odpowiedz Link Zgłoś
renatulka Re: Najlepsze skecze kabaretowe 05.04.07, 13:31 najlepszy jest Monty Python nikt ich skeczow nie przebije. Odpowiedz Link Zgłoś
rudestus0700 Re: Najlepsze skecze kabaretowe 06.04.07, 12:32 A ja uwielbiam Tomasza Jachimak i skecz "Alpinista Marczak". "Ratunku postanawia Marczak szukać w modlitwie..." Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: Najlepsze skecze kabaretowe 06.04.07, 19:50 Zdecydowanie "Sęk" w wykonaniu Michnikowskiego i Dziewońskiego z kabaretu "Dudek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Najlepsze skecze kabaretowe IP: *.gemini.net.pl 06.04.07, 20:49 Wszyscy sypiecie nazwami stosunkowo nowych kabaretow a nikt nie wspomnial o Krzysztofie Piaseckim i Stanislawie Zygmnucie. Ich skecz o szkole (nie wiem jakby go zatytulowac - chodzi m.in. o Boryne co zdradzala z Antkiem swojego meza) jest nie do pobicia. Z pozniejszych dokonan to oswiadczyny kabaretu Potem. No i oczywiscie cala masa super skeczy AMM i KMN. Odpowiedz Link Zgłoś
kkeicam Re: Najlepsze skecze kabaretowe 06.04.07, 21:41 Ciezko by bylo mi wybrac... Ale czytając wczesniejsze wypowiiedzi widac ze mimo tego ze Potemy nie istnieja juz od lat, to dalej sa "na topie". Cieszy mnie to bardzo. A na dzis, jako ze wiosna sie zaczela to moze cos o milosci... Krotko mowiac caly program "Serca jak motyle" Potemów z piosenką "Wyjzys" na czele :) pozdrawiam i zapraszam na <(nie tylko) kabaret "Potem> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tessi Tym czyta program TV IP: *.crowley.pl 06.04.07, 22:28 Tu macie Tyma kabarety.tworzymyhistorie.pl/501_tym_stanislaw_program_tv.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: Najlepsze skecze kabaretowe IP: 212.244.164.* 07.04.07, 17:58 kiedyś oglądałam taki kabaret, to było w ramach jakiegoś festiwalu kabaretowego i to był finałowy skecz. nazwali to telenowelą czy operą mydlaną. występowało kilka kabaretów (oczywiście KMN i ani mru mru też tam byli), mieli zarysowaną fabułę (kto jest kim) i musieli improwizować! to był najlepszy skecz jaki kiedykolwiek w życiu widziałam! strasznie żałuję, że nie pamiętam, gdize to było:( a może ktoś wie???? pozdrawiam miłśników KMN:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.andro Re: Najlepsze skecze kabaretowe 07.04.07, 22:17 to nie był skecz, ale odcinek serialu "spadkobiercy" w reżyserii Kamola Świetny kawałek improwizacji swoją drogą Odpowiedz Link Zgłoś
arfyc Re: Najlepsze skecze kabaretowe 07.04.07, 20:29 Tym i Merle www.youtube.com/watch?v=lm0_1Ka4UoA grupa rafafa kmity radio www.youtube.com/watch?v=tfQuBdjLW50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Najlepsze skecze kabaretowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 21:48 raz widziałem skecz tytuł "w zakładzie blacharskim" lub coś podobnego m.in. facet dawał kostkę złomu i chciał stara, ale jak wyjdzie lublin to też będzie dobrze. hasło zakładu blacharskiego "Szpachla, Szpachla, szpachla!!!" itd itp.... Kojarzy mi się to z neoNówką, ale nigdzie tego nie znalazłem. Jesli ktoś poratowałby linkiem byłbym wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
aga.andro Re: Najlepsze skecze kabaretowe 07.04.07, 22:15 szpachla to kabaret młodych panów Pozdrawiam i dużo śmiechu zdrowego życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Najlepsze skecze kabaretowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 22:20 dzięki Ci aga.andro szukałem tego od poprzednich wakacji. tytuł "BLACHARZE" youtube.com/watch?v=KFiBThmfSD8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legenyes Re: Najlepsze skecze kabaretowe IP: *.earth.pl 08.04.07, 11:10 Kabaret JUrki - Dresiarz Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Najlepsze skecze kabaretowe 08.04.07, 11:31 Oczywiscie Pythony, praktycznie wszystko, a szczegolnie o przechwalajacych sie bogaczach (choc to nie ich autorstwa) i o rybnej rybie. I Salon Niezaleznych, skecz o bazancie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olenka Re: Najlepsze skecze kabaretowe IP: *.c9.msk.pl 08.04.07, 16:25 Ja a przeciwieństwie do Ciebie lubie skecze AMM. Natomiast nic nie prebije kabaretu Łowcy.B :) Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: Najlepsze skecze kabaretowe 09.04.07, 11:24 Jak dla mnie to skecz kabaretu Elita o problemach oszczędzania (Skoczylas, Niedzielski i Szelc, autorstwo: Jaroszyński). Niestety w necie nie znalazłem zapisu video (bo to dość stare, z 20 lat). Ponadto oczywiście Tey z Laskowikiem (zwłaszcza Pani Pelagia i lekcja jak należy kupować), kilka kawałków z Monty Pythonów, no i niezapomniana seria słuchowisk Marii Czubaszek "Dym z papierosa". Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najlepsze skecze kabaretowe 09.04.07, 12:33 Dawno już nie oglądałem kabaretów, ale z tego co kiedyś lubiłem, to: Koń Polski - np. skecz o dwóch facetach rozmawiających przez komórkę, którzy tak naprawdę stali obok siebie, albo o ufoludku który wylądował na polskiej wsi i mieszkańcy tłumaczyli mu, że istotą życia na Ziemi są konflikty - podawali różne przykłady: między sąsiadami, kibicami, państwami - aż w końcu doszło do konfliktu pomiędzy ziemianami a ufoludkami (tzn. ziemianie przybyszom wtłukli). No i Potem, szczególnie "Bajki dla potłuczonych", ale nie tylko. Cały Potem to klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
saphira123 Re: Najlepsze skecze kabaretowe 09.04.07, 14:47 moje typy: Kabaret Potem, Mumio i Grzegorz Halama. a co do konkretnych skeczy... lubię "Świnkę", "Samobójcę", "Ojca chrzestnego i Borewicza" i piosenkę o butelce (nie pamiętam tytułu). równiez i wiele innych, ale te sądla mnie najlepsze:) pozdrawiam;) ------ taa... Odpowiedz Link Zgłoś