Gość: Grzechu radio Rak IP: *.303.krakow.pl 10.01.04, 22:18 Reklama radia RAK na... szpitalu onkologicznym w Krakowie (dobrych pare lat temu). Odpowiedz Link Zgłoś
crystal-gazer Re: Najgłupsze hasła reklamowe 10.01.04, 23:27 Superwątek.Sam miałem taki założyć bo "poruszyła" mnie reklama ORLENU : TU JAKOŚCI BRONI ORZEŁ ! buahahahahahahaha No po prostu nie mogę... jaki qrwa orzeł?? Co ten ptak ma wspólnego z benzyną? Przecież w reklamie musi być jakiś sens! W ogóle ORLEN to superhitspółka skarbu państwa ( czyli nas wszystkich) która zapłaci około 1 mln złotych odszkodowania innej spólce o tej samej nazwie już wcześniej zarejestrowanej.Co za kretyni tam pracują? To nikt nie sprawdził w rejestrach sądowych,że już taka nazwa figuruje? Z powyższych wpisów spodobało mi się: >ODNAJDZIESZ PIEKNO W BETONIE - haslo reklamowe firmy Jadar koszmar - no chyba ze sie prezeskowi podoba :) - załamka :))) >UBOJNIA DROBIU-"EXODUS". - koszmar ! >"Jeden warczy, drugi trabi, a Pride Kombi!!" najwazniejsze, ze sie rymuje! A co z tego, ze bez sensu.... Rechoczę z tego komentarza :)))) Ja sam widziałem przy drodze czteropietrowy budynek mieszczący we wnętrzu ... Akademię Paznokcia!!! :)) I jeszcze sklep: "Wszystko dla gołebi ". Ale nisza!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remo29 Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 23:48 Przypomniało mi się jeszcze :) Firma Borg organizowała konkurs na hasło. Jednym z laureatów konkursu (być może nawet był to zwycięzca, ale głowy nie dam - nie pamiętam) był głaz intelektualny, który wydalił z siebie: "Zamiast w domu mieć cyborga, kupuj lepiej blachy Borga"* *) Mogłem to ciutkę przekręcić, ale Bóg mi świadkiem - całokształ był dokładnie tak lotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remo29 Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 23:50 To znowu ja - Jarząbek :) Parę ładnych lat temu. Nie pamiętam jaka marka, ale było kreatywnie: "Kalulator X [tu nazwa] - nic dodać, nic ująć" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 11.01.04, 00:01 W zeszłym tygodniu nie mówiłem bo byłem chory... Miszczostwo(sic!) świata, choć lokalne: usłyszałem o zasraniutkim końcu buira podróży ElGreco i przypomiała mi się nazwa biura podróży w Tychach: "Kres Tour" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 09:00 Tyle postow i zadnego o moim ulubionym hasle: "BIG ŁYK orzezwia w mig..." No zesz <cenzura> jego mac, takie cos powinno byc prawnie zakazane. Ostatnio slyszalem w radio reklame Media Markt- --------------------- Szef: "Nasz cel"? Pracownicy (chorem): "Niskie ceny!!! Sz: "i...?" P: "Morda w kubel!" --------------------- 8O Kopara mi opadla... Odpowiedz Link Zgłoś
poczytaj.mi.mamo Re: Najgłupsze hasła reklamowe 31.08.04, 14:45 -Mnie dobija reklama tabletek espumisan, to o gołąbkach, fasolce i wzdęciach nękających spasioną rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 12:36 reklama sedesów firmy x - zdjęcie rzeczonego sedesu i duży podpis "mozesz ją zrobić, tam gdzie chcesz" (copywriter chyba miał obstrukcję;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.icpnet.pl 25.11.04, 20:46 Gość portalu: aga napisał(a): > reklama sedesów firmy x - zdjęcie rzeczonego sedesu i duży podpis "mozesz ją > zrobić, tam gdzie chcesz" (copywriter chyba miał obstrukcję;-) to nie reklama sedesow tylko takich maszynek ktore "rozdrabniaja i wyrzucaja kupke na 5 m do gory i 3 w dal" czy cos takiego..ja p...le myszlalam ze rzygne to juz naprawde przesada oczywiscie podejrzewam ze chodzi o lazienke, ktora mozesz sobie zrobic w dowolnym pomieszczeniu, oraz muszle postawic w dowolnym miwjscu lazienki..ale zrobilam badania na rodzinie..wszyscy piwerwsze skojarzenie:kupke how Fa jest sobie srednie, bo moim zdaniem zbyt niezwiazane z rodzzajem produktu ale najbardziej wkurzjace oczywiscie sa reklamy terroru: do mieszkania wpada brygada z kamera i zaglda ci do kosza na brudna bielizne, wyciaga gacie sarpetki itp. potem bierze czyste i do kamery pokazuja jakie niedoprane. Pani domu okazuje zawstydzenie. Inna scenka wpadaja i rozbieraja pralke. No i totalnie ssmanska reklama: zaczepiaja na ulicy chlopaczka i sprawdzaja mu zeby, albo swiatlem po oczach na biwaku -napietnowanie tej co zabkow nie domyla i brawa dla tej co ma czyste. Tragedia po prostu, zaczynam sie bac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.legionowo.eu.org 11.01.04, 14:47 Ostatnio widziałam billboard chyba peppino - "zostań naszym członkiem" ("członek" podkreślon na czerwono dla nielotów chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okapi Re: Najg3upsze has3a reklamowe IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 11.01.04, 15:02 Haslo z kampanii reklamowej pewnego francuskiego banku, w polowie lat 80-tych, wycofane po kilku dniach : "Wasze pieniadze nas interesuja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okapi Re: Najg3upsze has3a reklamowe IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 11.01.04, 16:21 firmy Tefal (producent pateln z teflonowym dnem) w prospekcie dla Polski, niefortunny zwrot : "SUPER DNO", ktory pozostawiono, gdyz proszono mnie tylko o poprawienie bledow gramatycznych i ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiss Re: Najg3upsze has3a reklamowe IP: 213.17.227.* 23.01.04, 19:25 JEdna z firm komputerowych amerykanskich ( ale pomysl powstal w Polsce) próbując zdobyć szerszy rynek wydaliła z siebie hasło "markowy serwer za psie pieniądze". Za psie pieniądze ależ to ma konotację. Jokoś wielu klientów nie zdobyła. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Śmiech dziecka w reklamach 11.01.04, 20:33 Mało rzeczy tak mnie wkurza jak skrzypiący, wysoki, piskliwy rechocik małego chłopca (?) dobiegający gdzieś zza kadru, a mający zapewne symbolizować radość i szczęście dziecka w związku z reklamą. Szlag mnie trafia, jak to słyszę. Po prostu wykłuwa mi bębenki. Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 reklama samochodów 11.01.04, 22:03 Ziejąca zewsząd "rodzinna skoda fabia"... Auto wielkości małego pudełka, w którym kierowca i pasażer "trykają się" łokciami, a ci z tyłu siedzą w kucki. Do tego bagażnik na zgrzewkę wody mineralnej. Rodzina to może się do niej mieści, gdzieś w Korei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.tricomp.net.pl / 195.94.198.* 12.01.04, 14:40 Raz wieczko pop i nie chcesz stop. A co to jest pop? S. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 12.01.07, 07:42 Gość portalu: Sylwia napisał(a): > Raz wieczko pop i nie chcesz stop. Einmal gepoppt nie gestoppt... Ech, ci tlumacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrit Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 15:13 Jakieś coś na przeczyszczenie " Xenna - działa jak natura chciała" I ta pańcia w jedwabiach co to codziennie wypija ten cudowny środek i jest jej lekko na...kiszkach A drugi mój typ to jakaś kostka do toalet - dzieci w kinie piją jakieś ogromne napoje, a potem przy wtórze pioseneczki " usiu siusiu" stoją w koleejce do kibla... Koszmar... Acha - i jeszcze jedna toaletowa - skośny dzieciak na kibelku robi swoje, potem zatyka nos - no normajnie już czuję ten smród z telewizora - ale to nic, bo ma cośtam psikającego na ścianie. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Pobudka IP: 217.11.141.* 12.01.04, 16:20 Nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego ze ten post to badanie opinii publicznej, jakis madrala w bialych skarpetkach wykorzystuje wasza naiwnosc :) wypisujecie najglupsze haselka, a madrala zapisuje skrzetnie jakich bledow unikac. Pozdrawiam i polecam zimny prysznic - rano, kazdemu zaspanemu uzytkownikowi tego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
mustek1 Re: Pobudka 12.01.04, 16:27 Gość portalu: Autor napisał(a): > Nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego ze ten post to badanie opinii > publicznej, jakis madrala w bialych skarpetkach wykorzystuje wasza naiwnosc :) > wypisujecie najglupsze haselka, a madrala zapisuje skrzetnie jakich bledow unik > ac. > Pozdrawiam i polecam zimny prysznic - rano, kazdemu zaspanemu uzytkownikowi teg > o > portalu. Oj, kolego, to chyba ty potrzebujesz ten zimny prysznic (a moze i solidna lewatywe). Nie psuj ludziom zabawy, idz na spacer. A jednym z lepszych hasel reklamujace jakies smarowidlo silnikowe brzmialo: "OLEJ LUDZI POSTEPOWYCH" - zdobilo kiedys dlugi czas jeden z budynkow w Gdansku-Wrzeszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Pobudka 07.06.04, 15:52 > A jednym z lepszych hasel reklamujace jakies smarowidlo silnikowe > brzmialo: "OLEJ LUDZI POSTEPOWYCH" - zdobilo kiedys dlugi czas jeden z budynkow > > w Gdansku-Wrzeszczu. To było: LOTOS - OLEJ DYNAMICZNYCH LUDZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Pobudka IP: *.gryfnet.szczecin.pl 12.01.04, 17:27 Panowie w białych skarpetkach zapamiętajcie: Fabryka kontenerów ze Szczecina: "Fakon" Reklama na bilbordach soków Frugo: "No to Frugo" (Oba hasełka polecam jako wprawkę z jęz. angielskiego) lub letnia, bilbordowa akcja amatorów Tyskiego: rozbawione, biesiadujące towarzystwo z PUSTYMI kuflami w dłoniach. Rozumiem aluzję do wiadomej ustawy, ale i tak: brr..... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka O, nie zgodzę się!! 12.01.04, 18:39 > Reklama na bilbordach soków Frugo: "No to Frugo" Rozumiem Twoją intencję ("No" to Frugo, tak?), ale pamiętaj, że to jest hasło "mówione". I jako takie, doskonałe. Dzidka Zamknięte z powodu braku sygnaturek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawrence Re: Pobudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 06:05 I bardzo dobrze, i niech gnojek notuje jak szalony, a potem unika tych błędów i nie raczy nas głupimi reklamami. Korzyść dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stare hasełko Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.acn.pl 12.01.04, 18:38 Znajoma mojej mamy w swojej młodości napisała hasło reklamowe (100 lat przed zawodem copywritera) do jakiejś pralki, co to i tak ich nie można było dostać: Nasz pralka nie powie Ci "wypierz sobie sam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 22:20 i tak nic nie pobije tekstów Media Marktu. Ostatnio widziałam "Rżniemy ceny aż miło" no comments Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 12.01.04, 23:39 Ostatnio widziałem na billboardach w Krakowie reklamę wyprzedaży w jednej z sieci marketów budowlanych: WALCZ O SWOJE - i do tego karykaturalny rysunek mocno poobijanego faceta, z plastrami na twarzy itp. trzymającego "zdobytą" muszlę klozetową - jak w czasach głębokiego PRL-u. Może i byłoby to śmieszne, ale po usłyszeniu, co działo się w Media Markcie w Łodzi, odeszła mi chęć do śmiechu (zaznaczam, że powyższa reklama dotyczyła zupełnie innej sieci). A jeśli chodzi o wydarzenia w Media Markcie, to dziś na placu targowym widziałem zabawny obrazek "antymarketowy". Na górze fragment reprodukcji "Bitwy pod Grunwaldem" z podpisem "Grunwald, 1410", pod spodem zdjęcie z Media Marktu z podpisem "Łódź, 2004". I ogólny podpis: "Powinni tego zabronić". Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Bitwa Pod Grunwaldem 21.01.04, 15:36 > Na górze fragment reprodukcji "Bitwy > > pod Grunwaldem" z podpisem "Grunwald, 1410", pod spodem zdjęcie z Media Marktu > z podpisem "Łódź, 2004". I ogólny podpis: "Powinni tego zabronić". Mam to na twardzielu, jak kto chce, niech napisze do mnie na priva (żeby nie zasmiecać wątku). Plus gratis w postaci Millera (tematycznie związany) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
magdatorun1 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 13.01.04, 11:02 Reklama w okolicach Chojnic - wielki stalowy słup i na górze wielki napis "Centrostal - tylko z nami stalowe interesy" Heheheheh I widziane gdzieś w Polsce - Zakład Kowalski - Jan Kowalski :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.go.net.pl / *.net.pl 13.01.04, 13:19 przed chwilą usłyszalam, na telezakupach Mango: "to najnowszy wynalazek w dziedzinie gotowania mkaronu" . moim zdaniem Nobel się należy wynalazcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiaitia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 15:56 Może słyszeliście w radiu reklamę aviomarinu...Przytoczę fragment piosenki: "...Och,chyba zaraz skonam...OJ BĘDZIE ŻYGAĆ!" a reszta piosenki jest podobna... Albo nazwa zakładu pogrzebowego "SKRZYP" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24erg Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.osk.pl / *.osk.pl 22.01.04, 19:00 MACIEK _ LEPSZEGO BATONA NIE TRAFISZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Najgłupsze hasła reklamowe 22.01.04, 19:06 skonczonym kretynizmem jest obejrzana wlasnie przeze mnie reklama luksji, ta z tanczaca kaczka i ten tekst: uwolnij piane z puszki kaczka jest TRAGICZNA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fa Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 19:31 ludwik (-g?): płyn do zmywania to sprawa zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: Najgłupsze hasła reklamowe 22.01.04, 21:20 A klasyczna reklama spoleczna? Zapałki + dziecko = Pożar Z czego matematycznie da się dowieść że; Pożar - zapałki = Dziecko, wzglednie gdy potrzebny nam ogień: Pożar - dziecko = zapałki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_forum_humorum Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 12:24 to co prawda nie jest haslo reklamowe:nazwa papieru toaletowego - "Szczęśliwe zakończenie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pencik Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.icpnet.pl 23.01.04, 14:25 a to... LOT-ej LOT-em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.22-201-80.adsl.skynet.be 23.01.04, 14:37 FLEGAMINA - tabletka,ktora nie boi sie pracy koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donka Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 14:42 choć to nie hasło ale warte zauważenie : reklama naszej starej dobrej polopiryny w końcu nie każdy ma zdjęcia robione kiedy "boli ich głowa " ze straszliwym grymasem na twarzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.psotka Re: Najgłupsze hasła reklamowe 23.01.04, 15:06 Na ścianie budynku jednej z firm budowlanych (jakiś skład) w Łodzi widnieje ogromny rysunek panienki, która przykłada palec do ust, a obok napis: "Tylko nie mów nikomu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 217.96.95.* 23.01.04, 16:38 > How Fa you will go? (reklama Fa) to akurat uwazam za bardzo dobre haslo w przeciwienstwie do reklam farmaceutykow/kosmetykow i to syfu w ktorym wmawiaja ci z jestes chory albo zaraz mozesz byc i oczywiscie wystepuje n ekranie jakis "autorytet" w postaci dziadka w kitlu o reklamie kremu przeciw zmarszczkom nie wspomne jak slysze text zmarszczki zapomnijmy o tym, przeciez nigdy ich nie lubilas to mam ochote tv za okno wyslac a tym kobitkom z reklamy nakopac do d... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lily Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 213.17.227.* 23.01.04, 19:35 jak tak czytam wasze wypowiedzi to przypomona mi sie relkama jaka oglądałam w Korei Południowej ( nie wiem co mówili bo nie rozumiałam) ale prezentowała młodych i nie tylko ludzi, którzy !! uwaga!! wysysali sobie pryszcze ( takie fuj ropne) takim aparatem przykładanym do twarzy. Nie dość , ze było mi okropnie to jakoś nie mogłam sobie wyobrazić efektu takiej procedury bo jaka musi być siła żeby wyssało proszcza i nie zostawiło np. sinego nosa. Okropność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixie Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 22:44 "Co Knorr to Knorr" - strasznie wymęczone i wkurzające, przypomina niesławne "to wie się co się ma". W ogóle Knorr ma na swoim koncie więcej wpadek, jak ta z filmikiem, w którym kucharz gania z tasakiem spanikowaną kurę - składnik zupy. Potem to wycięli zostało tylko siekanie marchewek, no i niesmak. Do białej gorączki doprowadzają mnie też te ich "nudle" (z resztą nie amiętam nawet czy to na pewno Knorr), od kiedy to polskie słowa przestały być dobre (w tym przypadku "kluski"), bo przecież nikt mi nie wmówi, że to jakiś niebywały produkt spożywczy, na którego nazwanie nie ma polskiego odpowiednika?!! Tej części społeczeństwa, która nie zna angielskiego "nudle" kojarzą się li i tylko z nudnościami... "Włosy lśnią ze wszystkich sił" - to była seria Garnier Fructis; już widzę, jak się te włosy spinają w sobie... :) "Gdy się taki pomysł zjawi, wybierz meble Gawin" - to tylko mała próbka pioseneczki puszczanej we wrocławskich radiach do zerzygania. Meble są takie, jak reklama. Z klasyków idiotyzmu wspominam ze smakiem trul na robale co "Zabija na śmierć" i piosneczkę o jakimś proszku do prania: "O plaaama, plaaaama, co za pech!" :) A wśród najnowszych reklam głupotą wyróżniają się krem Nivea i gładziutkie panienki co nie lubią zmarszczek, gumowa kaczka i "uwolnij pianę" - ani ładu ani składu! - no i te owocowe gwiazdy w dżemie i na bułce, ta reklama wygląda na zrobioną w noc przed terminem prezentacji, twórca chyba cierpiał na obstrukcję wyobraźni i w rozpaczy rzucił na papier/ekran cokolwiek! A jeszcze napiszę o fajnym przykładzie zakamuflowanej (anty)reklamy porównawczej: tuż przed otwarciem kolejnego "największego w Europie" centrum handlowego Auchan, inne centrum handlowe reklamowało się tak: "Nie daj się oszołomić, centrum mody jest w centrum miasta!" :)) Czy ktoś pamięta bardzo krótko nadawaną (bodajże kilkukrotnie) reklamę chipsów o smaku pieczonego kurczaka z pieprzem: kura w roli dzięcioła, jastrzębia i innych ptaków i hasło: "Dlaczego te kurczaki są inne? Bo są popieprzone!" :)) Szkoda, że zdjęli! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 24.01.04, 02:29 Gość portalu: pixie napisał(a): > A jeszcze napiszę o fajnym przykładzie zakamuflowanej (anty)reklamy > porównawczej: tuż przed otwarciem kolejnego "największego w Europie" centrum > handlowego Auchan, inne centrum handlowe reklamowało się tak: "Nie daj się > oszołomić, centrum mody jest w centrum miasta!" :)) Podobnie w Krakowie, przy alei Pokoju, pewien sklep reklamuje się tak: "AGD, RTV - taniej niż w Mediach!". Rzecz w tym, że przy tej samej alei Pokoju znajduje się Media Markt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixie Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 23:17 Pomyślałam sobie, że jeszcze podam kilka fajnych przykładów z obcych krajów, dla tego pana w białych skarpetkach, co notuje.:) Doskonałe jest hasło amerykańskiej frimy produkującej środki higieniczne dla kobiet - podpaski, tampony, itp.: "Kotex. Period." - ostatnia kropka jest czerwona. Nic dodać nic ująć! Bardzo podoba mi się też anglojęzyczna prasowa kampania firmy DuPont i jej produktu, włókna Lycra. To są zdjęcia atrakcyjnych ale normalnych (czyt.: nie przestylizowanych) kobiet (koniecznie patrzących prosto w obiektyw) w fajnych, ale codziennych ciuchach i wielki napis: "HAS IT." Niżej jest napisane "You either have it or you don't", a całkiem bladymi literkami objaśnienie: "When jeans (tops/trousers/skirt czy cokolwiek) have LYCRA, you get a great fit. <If the tag doesn't say 'has it', it doesn't have it>" Świetne są telewizyjne reklamy likieru Baileys (np. ta o pocałunku w ciemnym klubie, zapala się światło i facet myśli, że rozpoznał JĄ po szklance z Baileys'em - i smaku - obok jednak kolejna piękność z takim samym drinem i jeszcze przystojniak...:)) Wyśmienite są plakaty wódki Absolut dla różnych miast - choć przyznaję, w Absolut Wrocław wpatrywałam się długo i nie rozumiem skojarzenia... Z naszych oczywiście piwo Tyskie we wszystkich odsłonach (szkocka to moja ukochana!), choć ta norweska jest trochę już wymęczona (fabuła marna, ale klimat skandynawskiego zadupia pierwszoklaśny!) i "Żubr występuje w puszczy", choć mam obawy, że to akurat się osłucha i znudzi...:( Boże, o samych alkoholach mi wyszło!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xerxes Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.01.04, 20:41 Z tych głupich reklam można tworzyć fajne dowcipy np. Kobieta przytula się do mężczyzny i pyta: - uzywasz pasty blen-a-med? - a co mam taki swierzy oddech? - nie takie twarde jaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_rowerek Re: Najgłupsze hasła reklamowe 23.07.06, 14:30 Reklama zakladu pogrzebowego: "zapewniamy spokoj wieczysty" Odpowiedz Link Zgłoś