Dodaj do ulubionych

Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorze :

IP: *.crowley.pl 12.04.07, 23:33
Mój number one to Piotr Marciniak z tvn, mimo że nie jest moim męskim ideałem,
to ma w sobie coś takiego, że mogę go "jeść łyżkami".
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Brian Adams n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 00:34
      • Gość: Izabella1991 Re: Brian Adams n/t IP: *.Red-88-6-159.staticIP.rima-tde.net 13.04.07, 01:02
        Ja dodalabym jeszcze Grazyne Torbicka i jej mame Krystyne Loske-bardzo
        mile,cieple w odbiorze,kobiete glosy!
        No i jeszcze p.Beate Tyszkiewicz(wiem,ma wielu przeciwnikow)-ja ja
        uwielbiam,bardzo madra,ciepla,zyciowa kobieta.
        Z niezyjacych juz niestety -s.p.Marek Grechuta i Czeslaw Niemen-glosy jak
        dzwony,piekne,wartosciowe teksty
        piosenek,mezczyzni.....mmmrrrrr...super.Szkode,ze juz nie zyja.
    • Gość: easy Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz IP: *.chello.pl 13.04.07, 08:14
      beksiński
    • Gość: Y_Sam Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 10:18
      Pierwszy, który mi przyszedł na myśl, to Wojciech Mann. Jego głos uspokaja.
    • kirke18 Tadeusz Sznuk 13.04.07, 11:42
      facet z klasą, i mówi do rzeczy, jest miły dla ludzi (a to rzadkość w obecnych
      czasach)a i sam głos niczego sobie :-), co do barwy głosu to jeszcze Piotr
      Fronczewski...
      • no_nick Kolberger 13.04.07, 12:29
        Mann,Kondrat,ten co grał księdza w Rysiu,Fronczewski always,
        • Gość: oka Re: Kolberger IP: 85.252.65.* 13.04.07, 13:24
          głos - Michał Figurski,
          twarz - Joaquin Cortes, tancerz flamenco. zresztą, co tam twarz. obiektyw go
          lubi i na każdym zdjęciu wygląda bosko...
    • Gość: supermen Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz IP: 208.40.29.* 13.04.07, 14:02
      A mnie się podoba moja twarz, jak staję rano przed lustrem, od razu sobie
      mówię: Jak ty dzisiaj pięknie wyglądasz!
      I głos też mam miły i osobowość.
      • Gość: zołza Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz IP: *.skranetcan.pl 13.04.07, 14:20
        Co rano spojrzę w lustro to ładniejsza jestem!

Ktos wyżej pisał K. Loska - dla mnie nie, od momentu, kiedy ma sztuczne
        uzębienie, kurcze, szeleści.
    • Gość: kraaa Senyszyn:) n/t IP: *.smstv.pl 13.04.07, 14:30
    • yagna_lettuce Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz 13.04.07, 17:19
      kiedyś Włodzimierz Zientarski. Nie lubię programów o motoryzacji, ale pamiętam,
      że jak trafiałam na "4x4", gdzie z offu dochodził głos Zeintarskiego, to
      oglądałam dla tego głosu właśnie. Teraz, gdy się objawił, jakos tak mniej mi się
      głosowo podoba. Może chodzi o tą nutkę tajemniczości, gdy nie wie się jak
      wygląda właściciel ukochanej barwy? nie wiem...
      A dziś lubię głosy Kuby Strzyczkowskiego, Artura Andrusa i Tadeusza Sznuka.
    • Gość: Julka Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 17:38
      A młody Opania? Filmowy Latoszek. Fajny :)
      A Wy jak uważacie?
      • yagna_lettuce Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz 13.04.07, 20:06
        oj, fajny :)
        i Marcin Dorociński też fajny!
    • Gość: vp Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz IP: *.rzeszow.mm.pl 13.04.07, 17:50
      Marek Wałkuski! Ech, wspomnienia, wspomnienia i głosu, i swobody, i poczucia
      humoru w audycjach na żywo. Teraz tylko żal serce ściska, że się taki ktoś
      marnuje na badziewiaste "korespondencje" zza wielkiej wody. Jakby się z Piśką
      zamienił to jestem w siódmym niebie... Ale chyba za taki wyjazd dostał porządną
      pensję i cóż, trzeba się pogodzić z priorytetami dzisiejszego świata :(
    • princessofbabylon Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz 13.04.07, 18:28
      Krzysztof Kowalewski w reklamie LOTu
    • na_pustyni Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz 13.04.07, 18:46
      Maciej Kozłowski
      Mariusz Bonaszewski
      Maciej Szczęsny :)
      Janusz Gajos
      Adam Ferency
      Franciszek Pieczka

• Gość: lol Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz IP: *.marsoft.net 13.04.07, 20:42
        Śp. Hanka Bielicka
        • kelly1981 Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz 15.04.07, 11:18
          Kocham głos Krzysztofa Majchrzaka! Poza tym uwielbiam słuchać Grzegorza Turnaua
          oraz Bryana Adamsa. Z kobiet bezkonkurencyjny jest moim zdniem głos Krystyny
          Czubówny. A patrzeć lubię na Grażynę Torbicką:)))
          • malcontenta Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz 15.04.07, 15:13
            Wentworth Miller
    • joanna515 Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz 15.04.07, 19:16
      John Malkovich: co by nie robił to ja się w niego wgapiam ;)
      Maciej Kozłowski: mrrrrrr do łóżka z nim ;)
      Mietek Szcześniak: jego to tylko wziąć i tak...... MOCNO przytulić!
    • s.u.n.d.a.y Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz 15.04.07, 20:53
      Lubię głosy Andrzeja Zielińskiego i Szymona Bobrowskiego....to mi jako pierwsze
      przyszło do głowy.
      • Gość: vifxen Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz IP: *.wroclaw.mm.pl 16.04.07, 14:25
        miły w odbiorze? pierwszy nasuwa sie Josh Holloway ;) nie tylko twarz, klata
        też:P a z głosów to dr Latoszek :D

aaa i jeszcze w obu kategoriach JOhny Depp!!! to jest master :p taki słodki i
        inteligentny
    • yabol428 Re: Twarze lub głosy ...tym razem miłe w odbiorz 16.04.07, 18:20
      Męski - Zenon Martyniuk
      Kobiecy - Marzena Zrajkowska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka