Dodaj do ulubionych

Przedmiot budzący Waszą agresję

22.06.07, 15:55
Ale w dobrym stanie technicznym :)
- telefon
- budzik
- odkurzacz
Obserwuj wątek
    • farelkaa Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 22.06.07, 16:06
      waga :)
      • monikate Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 22.06.07, 17:56
        żelazko
        igła z nitką
        • tetlian Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 18:59
          - szczoteczka do zębów
          - budzik
          - szorstkie ubrania
          • niestaly_czytelnik Jeżeli mam do wyboru sprzęt AGD, to zdecydowanie 27.06.07, 15:42
            telewizor! Ale tylko taki, w którym widzę niemieszczącą się w ekranie gębę
            Kalisza i wykrzywioną od frustracji facjatę Tuska oraz robiącego przegląd
            jamajskiej prasy Komorowskiego.
            • kicior99 Re: Jeżeli mam do wyboru sprzęt AGD, to zdecydowa 27.06.07, 16:39
              do tego faszystę i kryminalistę w najwyższych rangach
            • Gość: winIO Re: Jeżeli mam do wyboru sprzęt AGD, to zdecydowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 17:12
              Ja mam panorame, to gęba Kalisza mi sie spoko mieści. Niestety nikt nie
              wymyślił jeszcze nic, by głupota narodowych katolików z PiS była mniej dotkliwa
              podczas ich występów w mediach.
            • Gość: pio76 Re: Jeżeli mam do wyboru sprzęt AGD, to zdecydowa IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.07, 17:59
              mnie wkurzają "niestali_czytelnicy"
              • Gość: dude SZABLA IP: *.kalisz.mm.pl 01.07.07, 13:24
                dostałem w prezencie,trzymam w szafie, bo to trochę obciachowe wywieszać sobie
                taką szablę na ścianie... i za każdym razem gdy biorę ją w rękę, czuję jak
                wzbiera we mnie krew sarmacka; od razu mam ochotę z kimś się pojedynkować,
                siekać, rąbać i szarżować ( gdybym miał jeszcze wierzchowca poszarżowałbym na
                cokolwiek) mógłbym też zawiązać jakąś konfederację ( np. przeciw Romanowi).
                jeśli ktoś również posiada szablę, która na niego podobnie działa, to czekam na
                sekundantów w poniedziałek, przy trzech dębach, wedle gościńca ku Ikei
        • mikrouser Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 27.06.07, 09:45
          kosiarka ! :/

--
          www.antea.pl/show_item.php?item=07062120208
      • Gość: marcin Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:45
        Gęba Giertycha!Ło matko, jaką ona budzi we mnie agresję!!!
        • Gość: ania Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:51
          No to masz spory problem z samym sobą. Pomyśl, jak byś się czuł gdyby ktoś nie
          mógł patrzeć na Twoją "gębę"?
          • Gość: aśka Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 00:04
            to nie jego problem tylko tego wykolejonego Romcia! Ha,ha,ha.Ja też nie trawię
            wszystkiego co kojarzy się z LPR!
            • Gość: zdziwiony odbiornik radiowy w sklepie odzieżowym ___________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:41
              czyli idiotyczne "umpc umpc umpc" puszczane przez nastoletnie ekspedientnki -
              zazwyczaj radio nastawione na stację "dla blachar" - nie da się przed tym
              uciec, jeśli człowiek chce odświeżyć swą garderobę.
          • kicior99 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 27.06.07, 16:41
            Gość portalu: ania napisał(a):

> No to masz spory problem z samym sobą. Pomyśl, jak byś się czuł gdyby ktoś nie
            > mógł patrzeć na Twoją "gębę"?
            tyle że na niego nie patrzą dzień w dzień miliony telewidzów :)
      • Gość: tak to jest Re: własna ŻONA :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:28
        Nic mnie tak nie wku..a:)))
        • Gość: winIO Re: To weź rozwód i sie nie wkurzajcie nawzajem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 17:10
          .
    • Gość: aki-oki Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.tpca-cz.com 22.06.07, 18:09
      Wystapienia publiczne blizniakow.
      • Gość: bogiemslawiena Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 18:12
        Moja lodówka Mińsk. Popsuła się i warczy jak maluch, najgorzej jak kończy na
        moment to swoje warczenie/burczenie (jak agregat), to wydaje dźwięki jak
        próbujący zapalić maluch. Tragedia. Nie mogę przez nią spać. Ma ktoś może (z
        Warszawy i okolic) nieburczącą lodówkę na zbyciu. Nie mam kasy, a gdybym chciała
        naprawić tę swoją, to naprawa kosztowałaby więcej niż sama lodówka...
        • kicior99 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 23.06.07, 04:17
          coraz częściej komputer...
          • juzush Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 22:12
            Mój komputer też warczy jak maluch. Jak siusiarka.
          • Gość: Ronin Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 20:19
            bracia stereo co nami rządzą:-(
        • taminah Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 24.06.07, 16:38
          Też mam lodówkę Mińsk (nawet podpisaną cyrilicą ;)). Też buczała i wydawała
          dziwne dźwięki, ale jak postawiłam na niej telewizor, to przestała. Może to
          sposób, żeby "przycisnąć" ją czymś ciężkim?
          pozdrawiam. :)
        • el_triste Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 20:40
          Ja mam nową lodówkę marki Mastercook (made in wrozamet, ale jednak ;) i też tak
          robi. Jak to usłyszałem pierwszy raz to myślałem, że ta lodówka to agent obcych,
          który zebrał już wystarczająco informacji i właśnie startuje. Ale z czasem się
          przyzwyczaiłem.

PS. Podobno to przekaźnik nadprądowy szwankuje.
        • jerrykot1 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 27.06.07, 08:51
          kup na raty "0%", najtańsza kosztuje coś 500 zeta....uzywane jeszcze taniej.
        • Gość: basiakochana Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.160.unknown.vectranet.pl 28.06.07, 17:46
          Ja też mam "Mińsk" i gdy ją przesunę choć trochę wycisza się.Ostatnio
          odmrazałam ją ,jak zwykle,garnkiem z wrzatkiem ale...zostawiłam na noc,zeby
          wystygła.Efekt:NIE WARCZY!
          W ogole przemalowana jest na srebrno i wygląda oraz działa ok.Mów sobie/gdy
          warczy/,że jest wyscigowa.
    • Gość: vp Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.rzeszow.mm.pl 23.06.07, 21:56
      Papierosy. Piwo. Zwłaszcza ich smród.
    • Gość: Matylda Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: 85.112.196.* 23.06.07, 23:02
      Żelazko, deska do prasowania i koszule mojego męża. To zestaw, który doprowadza
      mnie do szału.
      • kicior99 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 24.06.07, 01:07
        telefon komórkowy. Chyba wyłączę to lujstwo.
        • Gość: q Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.bmts.com 24.06.07, 04:58
          Wieszak do ubran, szafowy, druciany. Nikczemny przedmiot. Chce wyciagnac jeden,
          wywlekam caly lancuch. Wieszam po lewej stronie, jutro jest po prawej -
          spontanicznie sie przenosza, dranie.
          Precz z!
        • lucusia3 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 27.06.07, 09:43
          Telefon. Stacjonarny wymówiłam, a komórkowy coraz częściej wyłączam.
      • Gość: hania_cz Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.06.07, 00:08
        ooo, tez tak mam:)
    • Gość: cfx Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 15:46
      sprzęt grający sąsiadów z drugiego bloku.
      W bardzo q*** dobrym stanie technicznym, psiamać
      • matthias_88 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 24.06.07, 16:40
        kubek grajacy "cicha noc" po przechyleniu go, ostatnimi czasy wlaczajacy sie samoistnie, znajdujac sie w pozycji wertykalnej

skrzypce dzieci mojej sasiadki uzywane z taka sama nieumiejetnoscia teraz jak przed kilkoma laty
        • drzejms-buond Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 12:07
          -mikrofon
          -plakat z napisem LPR
          -motocrossy, quady
    • sigrid.storrada Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 12:29
      podręcznik do historii Polski, z którego powinnam się teraz uczyć, zamiast pisać
      na forum:P
    • Gość: Aska Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:32
      Klucze od mieszkania!!!
      zawsze gdzies znikaja w torebce i w efekcie musze wyrzucac jej zawartosc na
      wycieraczke pod drzwiami, aby je znalezc!!
      I w sumie nie wiem, czy one mnie bardziej wkurzaja, czy po prostu damskie
      torebki!!!!

:-)
      • Gość: AAaaAA Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.pbg-sa.pl 26.06.07, 12:36
        Telewizor z gadającymi kaczorami...
        • Gość: Aska Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:40
          a z innych rzeczy - to wkurza mnie ten tendencyjny program pospieszalskiego.
    • Gość: koniec_kropka Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:10
      Każdy, który upada mi na podłogę, szczególnie jak się przeturla i poleci w
      najbardziej odległy kąt pokoju albo np. pod kanapę.

Poza tym to budzik.
      • Gość: krzyś Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.eranet.pl 26.06.07, 13:25
        1. WaterJety czyli skutery wodne nad jeziorem doprowadzają mnie do szału.
        Tysiace osób chcą w niedziele odpocząc nad jeziorem a jeden d.upek
        produkuje decybele.
        2. Czarne samochody z przyciemnami szybami. A propos, czy ktoś normalny
        wsiadłby do takiego g.ówna nie wstydząc się?
        • Gość: inna Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.dyn.centurytel.net 27.06.07, 03:55
          dzieki Krzysiu, wlasnie taki samochod mam:). Na pocieszenie-kupilam go juz
          takiego a nie naklejalam worki na smieci jak wielu:))
    • antek_2002 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 13:27
      Najbardziej na świecie w***wia mnie lakier do paznokci. Nie pojmę po co laski
      kładą to g***no na palce. Chyba, żeby do nocy nic nie zrobić przy sobie. Taka
      wymówka, od robienia czegokolwiek.
      • iwka2006 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 27.06.07, 09:15
        Facet, który nie lubi pomalowanych paznokci u kobiety? Tinky Winky, to Ty?
        • Gość: Antek_2002 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 10:52
          O swoim stosunku do lakieru już napisałem i nie ma powodu, żeby się powtarzać.
          Wy nie malujecie paznokci, żeby się podobać facetom. Robicie to dla koleżanek.
          Nie znam ani jednego faceta, któremu podobają się pomalowane paznokcie.
          Wyglądacie z tym jak zwłoki. Najgorsze są ciemne kolory.
    • mindsailor Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 13:29
      telefon komórkowy na smyczy
      w ogóle wszystkie smycze!
      • szalicja Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 13:37
        Zabytkowy zegar ścienny, który bimboni co pół godziny. Nie można go odbimbonić
        bo się rozreguluje a wyregulowanie kosztuje. A wyrzucić go nie mogę bo
        wartościowa to rzecz ;-(
        • jerrykot1 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 27.06.07, 08:55
          chętnie zadoptuję bimbacza:-)
        • quba Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 27.06.07, 19:02
          Zabytkowy zegar ścienny, który bimboni co pół godziny. Nie można go odbimbonić
          > bo się rozreguluje a wyregulowanie kosztuje. A wyrzucić go nie mogę bo
          > wartościowa to rzecz ;-(

mozna nie nakrecac bimbownika tylko sam chodzik
    • Gość: arnika77 Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.plock.mm.pl 26.06.07, 13:43
      motocykle!!!! bez tłumików! człowiek idzie sobie ulicą zamyślony, a tutaj
      jedzie kilku debili tak głośno, że własnych mysli nie słychać. mam ochotę
      rzucić kamieniem w te puste łby, niestety sa w kaskach...
    • Gość: lola kosiarka do trawy 12 godzin dziennie IP: *.it-net.pl 26.06.07, 13:50
      • agusmok12 Re: 26.06.07, 13:57
        Wszelkiego rodzaju pozytywki, wazoniczki, figurki z porcelany lub
        porcelanopodobnego tworzywa, gipsowe aniołki, puzderka itd., czyli wszystko, co
        potem stoi i zbiera kurz, przypominając o porządkach.
        • kicior99 Re: 26.06.07, 15:23
          a mnie różnego rodzaju kr(w)anty wygrywające w telefonach gdy nasz przełączają.
          czasem potrafi to wyć kilka minut!
    • Gość: ant-anty Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: 195.47.201.* 26.06.07, 13:56
      A we mnie wzbudza agresję:
      1- Lepper - w rękach kaczorów.
      2- Krawat na buraku (najbardziej biało-czerwony).
      3- Słoma w butach Gier ty ch...a
      • Gość: baga Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: 80.54.171.* 26.06.07, 14:01
        Przedmioty na ogół nie budzą mojej agresji, ale ludzie tak.
      • sohp Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 29.06.07, 21:32
        kanary, giertych, durni ludzie
    • skandynawska.zorza.polarna Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 14:05
      radio i g.ó.w.n.i.a.n.a muzyka w nim
      beztłumikowowzmocnione maluchy i tym podobne pseudo-stuningowane samochodziki
      technomułów
      roboty drogowe!!! permanentnie, non stop, bez przerwy od połowy mojego życia a
      teraz, jakl mam prawko i swój samochodzik to juz wubec mnie to nerwuje!
      samowyłączająca się komórka (czasem niezły bajer, jak nie chcę z kimś
      rozmawiać ;P)
      stosy teczek z archiwum!!!
    • Gość: pipek Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.ardo.com.pl 26.06.07, 15:01
      Smycze do telefonów!
      Dostaję furii jak widzę u kogoś zawieszone klucze czy telefon na takiej smyczy!
      Od razu bym go tą smyczą udusił!

...i nienawidzę Japonek u kobiet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: betasz Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: 136.8.152.* 26.06.07, 15:19
        A co Ci przeszkadzają japonki u kobiet?
        • Gość: pipek Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.ardo.com.pl 26.06.07, 16:46
          Oczywiście chodziło mi o klapki - japonki! NIe cierpię tego ścierwa na nogach
          kobiecych! Do szału mnie doprowadza w zestawie z mini dzinsową spodniczką! Fuck!
          Natomiast kobiety Japonki... to i owszem! :)))
          • Gość: ania Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:07
            Mnie też się nie podobają "japonki" na stopach, głównie dziewcząt, ale mam dla
            Cieie ciekawostkę: zauważyłam na ulicach Wrocławia męską odmianę japonek - do
            letnich spodni dlugości 3/4. I jak Ci się to podoba? Wg mnie japonki są
            dopuszczalne na plaży i we własnym domu.
    • 36krzysiek Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 15:02
      -komórka
      -telefon
      -kserokopiarka
    • kawier Moja własna torebka. 26.06.07, 15:05
      A właściwie ogromniasta torba, musze miec taka wielką, żeby zmieścic wszystkie
      "potrzebne" rzeczy. Nosze w niej (oprócz oczywistych drobiazgów, jak kalkulator,
      nożyczki, klej, 2 stare i wyschnięte tubki po błyszczyku czy pasta do butów)
      także zestaw bezpłatnych dzienników "metro" z całego tygodnia, komplet notatek,
      ze trzy podręczniki (na wypadek, gdyby mnie naszła np. w autobusie ochota sie
      uczyć, a nie mogłabym sie zdecydowac czego), pół kilo ulotek reklamowych, czasem
      też upycham parasol. Najgorzej jest rano, bo wtedy jeszcze dorzucam zestaw
      kanapek i owoców (najgorsze sa jabłka, bo "nieustawne"). Ide wtedy z taką
      wieeelką paką pod pachą. Juz kilka razy chciałam kupic mniejszą i w ten sposób
      wymusić na sobie pozbycie sie skarbów, ale jakoś nie potrafię.
    • Gość: karmi Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: 85.14.84.* 26.06.07, 15:26
      samochód zaparkowany na chodniku, trawniku, ścieżce rowerowej lub innym miejscu
      gdzie go być nie powinno. Niektórzy uważają, że jak widzą swój samochód z okna
      to wtedy nic mu się nie stanie. Nikt go nie ukradnie, nie porysuje, etc...
      paranoja jakaś
    • Gość: wicary [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: KillRoy Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neurosoft.pl 26.06.07, 16:03
      Przedmiotem budzącym u mnie agresję jest język polski ;) - szczegoolnie po
      ostatnich modernizacjach ;) A na lekcjach to teraz normalnie mam ochotę zamawiać
      HeilNekeny - no w każdym razie częściej sie zgłaszam, choć do powiedzenia za
      wiele nie mam, ale biorę przykład "z goory" !
    • phalaphael Re: Przedmiot budzący Waszą agresję 26.06.07, 16:13
      zdecydowanie komórka. Nienawidzę gdy to ch..stwo dzwoni. :/
      • Gość: lumpurka Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.chello.pl 26.06.07, 16:39
        Telefon komórkowy.Pamiętam czasy bez niego, życie było prostsze (mówię bardzo
        serio.)
        • Gość: blueberry Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: 217.97.193.* 26.06.07, 17:33
          1.Tipsy na damskich paznokciach. Btw jak się używa papieru toaletowego z takimi
          pazurami? Jak się dba o higienę intymną poza domem?
          2. TV z widokiem zastępcy Giertycha , sekretarza gen. PIS lub radio z jego głosem.
    • Gość: alergiczka Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:20
      waga elektroniczna...brrrrr ;))
    • Gość: Gocha Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.smrw.lodz.pl 26.06.07, 17:29
      odkurzacz - bo warczy na mnie
      waga - bo zawsze pokazuje za dużo
      Generalnie najbardziej wkurza mnie głupota ludzka (chociaż to nie przedmiot).
      Zgadzam się z Einsteinem - jest nieskończona
    • Gość: guta Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.icpnet.pl 26.06.07, 18:12
      - pazury w kolorze czerwieni z domieszką pomarańczu,
      - dresiary z pustymi, pysznymi, ironicznymi ryłami - dla mnie to przedmiot,
      - pety niepracujących mamuś w piaskownicy,
      - fryzury a` la kopiec kreta na pustych głowach,
      -
      • Gość: zenotka Re: Przedmiot budzący Waszą agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 19:17
        -drukarka
        -telefony komorkowe
        -kserowki
        _odkurzacz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka