GoĹÄ: Kika IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 00:08 Wreszcie jestem pierwsza!!!!:-)))) Jak jutro o 7.00 zaczniecie ”prackę” to ja błogo będę spać(jeszcze). Pozdrawiam i słodkiego dnia życzę. Kikunia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Pobudka! Minęła północ... 18.09.01, 06:41 Gość portalu: Kika napisał(a): > Wreszcie jestem pierwsza!!!!:-)))) FALSTART!!!! ale miło z Twojej strony, że myslałaś o nas. Witam wszystkich ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mreck Re: Pobudka! Minęła północ... IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 18.09.01, 07:05 Tak słodko śpi, że wbryknęłoby się do niej, pod kołderke. Jestem malutkim mreckiem, więc zwinąłbym sie w kłębuszek i pospał wraz z nią. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Pobudka! Minęła północ... 18.09.01, 07:10 Mreck ty swintuchu, tobie tylko jedno w glowie ... (mnie zreszta czasami tez ;-))) ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mreck Re: Pobudka! Minęła północ... IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 18.09.01, 07:18 a co pomyślałeś? bo czytam tego posta i nic ;) zdroznego w nim nie dostrzegam. Może ty tez jesteś męska szowinistyczna itd, nie kończę bo nie chcem prowokować żadnych, kłótni. Ja bym sie tylko przytulił. Jestem dziś tak leniwy, że oddałbym całą inicjatywę. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mreck Re: Pobudka! Minęła północ... IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 18.09.01, 07:37 Rigel chyba na dywaniku, coś go długo nie ma. kawę zwykle wypijał duszkiem między wpisywanie "R" i "l". Kto wie może go zczapili i musi jak kiedyś Leo zapłacić za te wszyskie posty... policzmy... z tych 18 000 to chyba jakieś 30% jest jego... po złotówce za post... Rigel? czy jesteś krezus??? bo inaczej, będziemy musieli jakąś zrzutkę zorganizować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nanta Re: Pobudka! Minęła północ... IP: 19.150.112.* 18.09.01, 07:39 dzien dobry wszystkim! Jezu, jak mi sie wstac nie chcialo!!! pada jak diabli!! A jak u Was z pogoda? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mreck Re: Pobudka! Minęła północ... IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 18.09.01, 07:48 Ciepło i mokro jak w singapurze. Dobrze że jesteś to podyżurujesz troszeczkę. Rigla gdzieś wcięło. niema go juz kwadrans. Może pogotowie go zabrało? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel dla wszystkich 18.09.01, 07:55 Gość portalu: mreck napisał(a): > Rigla gdzieś wcięło. niema go juz kwadrans. Może pogotowie go zabrało? nie zabrało pogotowie! jak już to raczej chyba radiowóz ;-))) a jak już jestescie wszyscy to mam dla Was pozdrowienia i całusy od O.! całusy przekaże oczywiście tylko dziewczynom, przeciez Mrecka nie bede całowal, tfu! ;-))) te wodorosty ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nanta Re: dla wszystkich IP: 19.150.112.* 18.09.01, 07:58 jak calusy dla wszystkich to i dla mrecka no Rigel, do calowania, a ja poaptrze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dla wszystkich 18.09.01, 07:59 Mreck, na koniec tej kolejki, Ladies first!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mreck Re: dla wszystkich IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 18.09.01, 08:06 tylko się nie pomyl bo ja z tyłu wyglądam bardzo podobnie jak z przodu, wiesz? to wszystko przez te wodorosty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hela Re: dla wszystkich IP: *.*.*.* 18.09.01, 08:03 Cze. Dalej prowadze krecia robote - "A-13". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nanta Re: dla wszystkich IP: 19.150.112.* 18.09.01, 08:08 czesc Hela no Rigel, i tak Cie mreck nie ominie wiec sie nie migaj tylko caluj. Jak bedzie ok, to ja moze dwa razy stane w kolejce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dla wszystkich 18.09.01, 08:10 Gość portalu: nanta napisał(a): > Jak bedzie ok, to ja moze dwa razy stane w kolejce ;)) nie ma tak łatwo! jak każda bedzie stawala dwa razy (oby tylko dwa) w kolejce, to ja nic nie bede juz dzisiaj robil ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dla wszystkich 18.09.01, 08:08 Gość portalu: hela napisał(a): > Cze. Dalej prowadze krecia robote - "A-13". Hela, czy Ty grasz w jakieś dziwne szachy? to musi byc wielka szachownica ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Blondie Re: dla wszystkich IP: 193.227.223.* 18.09.01, 08:10 Cześć, ja też już nie śpie choć do pełnej przytomności umysłu też mi jeszcze daleko. Coś ucichł na forum temat imprezy sobotniej, czyżby to sprawa pogody? Boimy się deszczu? Ja wprawdzie hulam wtedy na weselu ale następnym razem... a żeby był następny raz trzeba się spotkać pod kolumną i spędzić chwil kilka przy grzanym.Bardzo jestem ciekawa Waszych relacji!:)...i średniej wieku. Czy przypadkiem jako 25-latka nie okazałabym się tą nieprzyzwoicie zawyżającą średnią? Miłego dnia i żadnego deszczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nanta Re: dla wszystkich IP: 19.150.112.* 18.09.01, 08:12 czesc blondie, no nie wiem jak z sobota, bo chris sie wypiana ale ja mu nie popuszcze wiec zobaczymy. Rigel, nie martw sie na zas. moze nikt po pierwszym razie nie bedzie chcial nastepnego;))??? i dlatego mreck na pierwszy ogien, ale juz !!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mreck Re: dla wszystkich IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 18.09.01, 08:13 ja myslę (sądząc po postach) ze srednia gdzies w okolicach przedszkola, tylko aniela jest ponad czasowa, mozna powiedzieć wiekuista. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dla wszystkich 18.09.01, 08:13 może jednak ja ustawie was wszystkich w kolejce? w koncu jako przekazujacy calusy moge zdecydowac, kto i w jakiej kolejnosci? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nanta Re: dla wszystkich IP: 19.150.112.* 18.09.01, 08:16 nie ma mowy, mrekc pierwszy znacie sie w koncu najdluzej wiec naelzy sie wg stazu Rigel, no juz, do calowania, ile mamy czekac na pokaz?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dla wszystkich 18.09.01, 08:19 Gość portalu: nanta napisał(a): > ile mamy czekac na pokaz?? :)) nic na pokaz! Mreck nie lubi zreszta calusów ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nanta Re: dla wszystkich IP: 19.150.112.* 18.09.01, 08:14 czy ty mreck nie zanizasz tej sredniej przedszkolnej? a dowod masz? pokaz!! bo inaczej nici z pifka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dla wszystkich 18.09.01, 08:16 Gość portalu: mreck napisał(a): > ja myslę (sądząc po postach) ze srednia gdzies w okolicach przedszkola, jakie przedszkole? przedszkolaki nie umia pisac (nie wszystkie) i w przedszkolach nie maja komputerow (chyba, bo dawno nie bylem) ;-)))) Nanta pisala ze jest pelnoletnia (ciekawe skad to wie) ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nanta Re: dla wszystkich IP: 19.150.112.* 18.09.01, 08:18 rigel napisał(a): > Nanta pisala ze jest pelnoletnia (ciekawe skad to wie) ;-))))) obejrzalam dowod, piwo moge pic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nanta Re: dla wszystkich IP: 19.150.112.* 18.09.01, 08:21 a skad wiesz ze nie lubi, sprawdzales??? dowod moj, jak najbardziej ;)) zdjecie to potwierdza. ps. wykanczamy watek, wiesz? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 18.09.01, 08:23 dlaczego wykanczamy???? przeciez ten watek wlasnie jest dla nas ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nanta Re: do Nanty IP: 19.150.112.* 18.09.01, 08:27 taaak??? i co? ju po calowaniu? chyba bylo cos nie tak, bo mreck sie nie odzywa!!! Rigel, chyba nie zacalowales go na smierc? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: do Nanty IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 08:30 rigel napisał(a): > dlaczego wykanczamy???? przeciez ten watek wlasnie jest dla nas ;-)))) aha dla Was. ja wpadłam z wizyta wyłudzić trochę kawy :) pani sekretarka się spóźńia więc pomyśłałam o Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Wszystkich IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 08:30 Witam Was serdecznie i całuję, choć może nie powinnam, bo infekcja się rozszerza (po niedzielnej wizycie w Warszawie)...:( Ale tak się już za Wami stęskniłam, że stukam jedną ręką, a witaminy apliluję sobie drugą... ;) Całuski...przez chusteczkę może(?) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: do Wszystkich IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 08:34 aha fuego chuchaj w kierunku lamperii :) nikt chwilowo nie zwiza nad wejściem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Wszystkich IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 08:36 Tak, tak, tylko musiałabym ustawić monitor po innym kątem :) PS. A potwory z bagien nie lubią sobie tak pozwisać czasem? Bo nie mam doświadczenia, prawdę mówiąc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nanta Re: do Wszystkich IP: 19.150.112.* 18.09.01, 08:35 czesc Fuego fajnie ze wrocilas. Chorobsko nadal Cie trzyma??? ale w gorach bylo ok, co? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 08:39 Ze mną jest tak, że im bardziej jestem chora, tym lepszy był wyjazd. Mogę powiedzieć, że to największe choróbsko w moim życiu...:) Nie no, nie jest aż tak żle :)Ale wyjazd był nieziemski. Średnia snu na dobę-3 godziny :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 18.09.01, 08:48 Witaj Fuego ;-))) no, troche ... tego ... stęsknilem sie ;-)))) ale ja jestem zdrowy, wiec na pewno nie bylismy w tych samych górach ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:05 Jej, Rigel, no wiesz...aż się wzruszyłam...na szczęście chusteczki pod ręką ;)...pięć sekund na otarcie łez... Co do gór, to już wcześniej ustaliliśmy, że to nie te same i że nie mam szans, by przypadkiem na Ciebie wpaść na górskim szlaku ;) Ps. Może wiesz, co sie dzieje z moim monitorem-wszystkie literki zrobiły się tak maciupkie, że prawie ich nie widać...W "Ustawieniach Ekranu" , czy jak tam to się nazywa, nic sie nie da zrobić...HELP!!!!Bo jak mi do tego wszystkiego jeszcze oczy wysiądą, to już w ogóle będzie koniec...:( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 18.09.01, 09:07 a może wystarczy pokręcić tymi kółeczkami przy monitorze? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:24 niestety, nie pomaga... chyba będę musiała udać sie po pomoc. W końcu to Centrum Komputerowe PŁ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 18.09.01, 08:50 kiedy ja sobie przypomne moje wyjazdy w gory to az mnie zal za serce sciska!! kiedys to czlowiek prowadzil jakies ciekawe zycie, a teraz? praca, praca, praca... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 18.09.01, 09:02 nanta!!! napisał(a): > kiedy ja sobie przypomne moje wyjazdy w gory > to az mnie zal za serce sciska!! > kiedys to czlowiek prowadzil jakies ciekawe zycie, a teraz? cóż, starość .... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:06 i pomyśleć, że przed moim wyjazdem "pampersy" się na nich mówiło...eh...ależ ten świat gna do przodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 18.09.01, 09:07 jaka starosc!!! brak wlasciwego towarzystwa mnie meczy ale staram sie to nadrobic i jak na razie niezle mi idzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: do Nanty IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 09:21 nene teraz góry pełne spacerowiczów w klapkach czy białych adidasach są. teraz w dobrym tonie pojechać jest w czarnoohrę (którą polecam) bądź gorgany. tam co prawda ukrainscy turyści odspiewują hymny narodowe przy zatknietej na szczycie fladze, ale mniej ich niż na marszałkowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 18.09.01, 09:24 raz spedzilam 3 tygodnie w gorach prawie bez ludzi moj mily uznal, ze bedziemy odzwyczajac sie od cywilizacji i od tego czasu mowie: ubostwaim cywilizacje i ludzi w gorach no, moze niekoniecznie w klapkach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel znowu???? 18.09.01, 09:18 zaczyna się wywalanko? to juz wyglada na dzialania terrorystyczne ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: znowu???? 18.09.01, 09:19 zadne wywalanie, ale cos dzisiaj wszyscy zamilkli wiec ja tez sie dostosowalam, ;)) ale ogolnie to smutno, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: znowu???? 18.09.01, 09:26 i vice wersa(l)ka, jak to mowia starozytni rosjanie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: znowu???? IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:27 trzeba cos z tym zrobić, bo faktycznie jakoś tu niemrawo... Nanta,Rigel, potrzebna jakaś mała prowokacja...albo ważki temat do rozmowy...musimy być czujni i aktywni, bo nam forum zamkną :( PS. W górach nie zoczyłam żadnego osobnika w klapkach...! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: znowu???? 18.09.01, 09:29 moze ja nie bede sie zajmowac prowokacja bo nie stad wyniosa, wywala i bedzie finito. ale jakis wazki temat moge znalexc ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: znowu???? 18.09.01, 09:32 to załóz nowy wątek, bo ten juz nie daje sie czytac ;-))))) tylko temat jakis wymysl ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: znowu???? IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 09:33 aha ja mogłabym pomachac czerwona płachtą. bezinteresownie. ps. ja widziałam wycieczke klapkowiczów na połoninie wetlińskiej. odtamtąd moja wypedikirzona stopa tam nie postała. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: znowu???? IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 09:35 aha rigiel, żeby w temacie było słowo sex, najlepiej lesbian sex, to zwiększy frekwencję na wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:38 Oj, współczuję...ale może to była wycieczka z jakiegoś sanatorium, albo coś...? A może ja sie nie natknęłam na klapkowiczów, bo na górskiej wycieczce byliśmy...raz (słownie: raz)? Przez resztę czasu odbywały sie treningi z kreatywności, Body Language, Presentation Skills, negocjacji, i innych niesamowitych rzeczy...Tak, myślę, że to mógł być powód, dla którego ominęła mnie taka atrakcja, jak trzydziestu ludzi pędzących pod górę w klapkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: znowu???? IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:33 mi chyba wyobraźnia nie pracuje :(Coś się dzieje na moich łączach, albo może kabelki się poprzepalały w główce...trzeba będzie sie udac do serwisu. PS. Nanta, czy znowu tylko my dwie pozostajemy wierne forum????I tylko my dwie bronimy jego honoru?Panów chyba znowu wcięło... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: znowu???? 18.09.01, 09:34 Gość portalu: fuego napisał(a): > PS. Nanta, czy znowu tylko my dwie pozostajemy wierne forum????I tylko my dwie > bronimy jego honoru?Panów chyba znowu wcięło... ja jestem na posterunku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:41 bardzo dobrze, bardzo dobrze, tak trzymać...pomyslimy może o jakiejś podwyżce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:43 aha, może masz jeszcze jakieś (może bardziej nowatorskie:)) pomysły, co zrobić z tymi mikroskopijnymi literkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 18.09.01, 09:46 Gość portalu: fuego napisał(a): > aha, może masz jeszcze jakieś (może bardziej nowatorskie:)) pomysły, co zrobić > z tymi mikroskopijnymi literkami ? te literki masz w edytorze???? to moze wystarczy zwiekszyc rozmiar czcionki??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:52 w panalu sterowania nic się nie chce zrobić...no chyba, że ja nie umiem :) (bardzo to prawdopodobne właściwie :)) W "pulpicie" ikona "rozmiar czcionki" w ogóle nie jest aktywna... Zaraz pójdę po mniej wirtualną pomoc :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 18.09.01, 09:55 może wystarczy zrestartować komputer? tylko nie ctrl-alt-del, ale normalnie wyłącz i włącz. może pomoze? a jak nie złóż zamówienie na nowy ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:58 na to też już wpadłam i nie pomogło, niestety... Ale dzięki...cenię sobię chęć pomocy...nie prześlę żadnych buziakow ani nic, bo wiadomo co (w domyśle:nie chcesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 18.09.01, 10:02 Gość portalu: fuego napisał(a): > bo wiadomo co (w domyśle:nie chcesz :( ja nie chce??? rany, jak ja chce!!!! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:09 tylko czy ja podołam??? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do wszystkich 18.09.01, 10:15 wreszcie i mnie dopadła .... praca. bawcie sie dobrze, bo mnie juz chyba dzisiaj nie bedzie caluski dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 18.09.01, 09:45 nie ma podwyzki, bo jeszcze sie nie wywiazal z przekazywania calusow, a ja czekam, i co?? Fuego, tez mi sie wydaje ze my jestesmy najwierniejsze i na to spotkanie przyjdziemy tylko dwie;) i wcale nie bedzie tak zle, wyrwiemy cos na miescie i bedzie zabawa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 18.09.01, 09:47 sama polazlas na koniec kolejki ;-)))) cisza taka bo wlasnie jestem zajety tymi calusami ;-)) jedna forumowiczka nie chce skonczyc ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:47 no jasne!!! Każdy facet poleci teraz na mnie- mam wiele do zaoferowania...zarazków, bakterii, wirusów, oraz innych podobnych stworzonek bożych ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 18.09.01, 09:48 Fuego, nie obraz sie ale ja po Tobie nie chce byc wlasnie ze wzgledu na te zarazki. Rigel, no trudno moze nastepnym razem? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 18.09.01, 09:56 nanta!!! napisał(a): > Rigel, no trudno moze nastepnym razem? ;)) nastepnego razu moze nie byc ;-))))) dzisiaj jest jedyna okazja dostac calusa za darmo ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 09:55 no tak, człowiek podupada na zdrowiu i jeszcze sie ludzie od niego odwracają. Smutne to. :((((((( Nawet przytulic nie ma kto...buuu...uuuuuuuuuu Taki już widać mój los...uuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 18.09.01, 09:57 prosze zrobic miejsce dla Fuego. Chodz malenka bez kolejki, sprobujemy zaradzic na Twoje problemy (mniam, mniam) ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! alez moi kochani!!! 18.09.01, 10:00 fuego, ja tylko o tych zarazkach mowilam, do reszty Ciebie barrdzo chetnie sie przytule na pocieszenie Rigel, nie pochlebiaj sobie calusow dostalam juz sporo a tlumu jakos nie widze no odsun sie cholero (to nie do Ciebie fuego!!) poszla, teraz kolej dla przecietnych inaczej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: alez moi kochani!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:05 no wiedziałam przecież, że Ty dobry człowiek jesteś...tak zaczepiam Was tylko, bo ostatnio coś brak ciepła...i tego na dworze, i tego "odludzkiego", że sie tak wyrażę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:01 od razu jakos tak zdrowiej sie poczułam :) Siły wracają...i energia.Cos też jakby cieplej sie zrobiło.Eh,Rigel, Ty to jesteś...!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:07 tylko bez komerchy proszę!!! Żadnych usług... Oboje wiemy, że to z dobroci serca, prawda? Ojej, jakoś tak rzewnie sie zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 18.09.01, 10:09 jasne ze z dobroci serca ;-))))) a z czego niby miałoby byc? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:15 no, skoro "do usług" to może dla zysków... ?;)))))) PS. Zaczyna mnie wywalać...ale jeszcze walczę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 18.09.01, 10:10 zawsze do uslug!!! jakos tak mi sie to kojarzy, Rigel :))) zawsze zwarty i gotowy, co??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:17 oj, Rigel wpadł chyba w pracy odmęty... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! wywalilo Rigla i juz 18.09.01, 10:20 mozemy go zatem troche obgadac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: o riglu za jego plecami IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 10:23 aha możemy wylać na niego wiadra pomyj. psy na nim wieszac możemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: o riglu za jego plecami 18.09.01, 10:26 Aniela, nie zgadzam sie!!!! i juz!!! :) obgadac jak kobita z kobita a nie jak facety!!! ze on taki zawsze do uslug i nie tylko ;)) no i tak dalej...... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: nie wywaliło, spójrz na pożegnanie kilka postów wcześniej IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:26 he, he, przewrotna z Ciebie istota... Czekałam na sygnal do ataku ;))) Wniosek pierwszy: Rigel ostatnio coś zbyt miły sie zrobił...nie mówię oczywiście, że nie jest milo sie do niego przytulić, jakieś buzi-buzi itd., ale...no czegos brakuje...ostrości języka (kurcze, to chyba dwuznacznie zabrzmi) ?A może czegoś innego? A może to My Go zmarnowałyśmy?Jak myślisz Nanta? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie wywaliło, spójrz na pożegnanie kilka postów wcześniej 18.09.01, 10:31 Fuego wiesz co, ja mysle ze Rigel ma te "ostrosc jezyka" zarezerwowana na inne okazje, a dla nas jest mily jak dla mlodszej siostry, tfuj!!! ;)) ogolnie mnie chyba pasuje ale mnie czego innego brakuje-ZDECYDOWANIA!!! gada i gada a nic nie robi!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:37 nie no, właściwie to ja się czuję przytulaona dzisiaj, i w ogóle wycałowana... ale kiedyś, za dawnych, dobrych czasów, to i poprzekomarzac sie z Nim można było...w grę wchodziła nawet utarczka słowna...konflikt nawet...a teraz? WSzystko jest cacy, Rigel grzeczniutki, że do rany przyłóż No chyba, że On próbuje zdobyć Naszą sympatię i stłumić czujność, żeby potem zaatakować "od środka" niejako Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: do wszystkich bab wzdychających ..... IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 10:41 nie mogę się nie wtracić, :)) zawsze możecie liczyc na mrecka, ten na pewno sie z wami pokłóci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do anki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:43 Mreckiem też nie pogardzę, ma się rozumieć tylko...czy widzisz gdzieś tu Mrecka??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: do anki IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 10:46 może to jest reguła, najpierw się kłócą, drażnią a potem miękie kapelusze się z nich robią :))))) Co do wyżej wymienionego, uważaj na kałuże i bajora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Fuego 18.09.01, 10:42 a ja sie nie czuje przytulona i wycalowana, buuuuuuuuuu ale co go moglo tak zmienic? przeciez nie forum??? tu sie dostaje nowe zeby jadowe, a nie spokoj ducha? spokornial bo ma w tym jakis cel?? dobrze myslisz fuego ciekawe co kombinuje, co? zaatakowac od srodka, powiadasz? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: do anki IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 10:45 nene wykupiłam sobie wyłączność na kłotnie z mreckiem. od rora kupiłam. ale mogę licencje tanio opchnąć. w wiadomej walucie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: do anki IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 10:47 tylko kto to kupi ???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do anki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:51 no ja bym kupiła, ale cos mi się zdaje, że : 1)aniela cos kręci z tą wyłącznością...miałam kiedyś okazję posprzeczac sie z Mreckiem, a moje konto jakoś sie nie uszczupliło... 2)Żadne pieniądze nie wyciągną Mrecka z tego bagna, gdzie teraz pewnie trwają narady bojowe... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: do anki IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 10:52 albo raczej przeżuwanie wodorostów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: do anki IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 10:55 i dłubanie w nosie. i spluwanie nie do spluwaczek, i klątwy rzucane głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: do bab IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 10:56 a miałyscie odgadywać Rigla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do anki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:56 nie, to chyba jednak cos poważniejszego niż drugie śniadanie, bo wszystkich Panów wywiało z forum...Tam sie dokonują jakies tajne ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:46 trzeba wytropić ten spisek...aha, to spisek jest pewnie...zauważmy, że Panowie w ogóle dzisiaj coś cicho siedzą. Pewnie coś kombinują wspólnie, może nawet w siedzibie Mrecka? pewnie przypuszczą atak w późniejszych godzinach, jak Nam będzie sie trudno do serwera dopchać...obstawią wszystkie wejścia...(ale My wejdziemy wyjściem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do nanty 18.09.01, 10:43 Cześc Ja się juz przekopałem przez zamówienia wysłane przez takich co są w pracy o 6:00 ( niemożliwe takiej godziny nie ma na zegarze )i juz jestem. A na spotkaniu bedę napewno. Jutro po pracy wybieram się na zwiad w okolicy i spróbuje zarezerwowac jakieś miejsce. Zwiad w grupie byłby mile widzany (dla zachowania obiektywności oceny lokali :->) Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do wszystkich 18.09.01, 10:56 prosze o spokoj nikt nie przygotowywuje zadnego ataku, i hope!!! Panowie zostali wywaleni przez dzialajacy wywiad aby dac nam mozliwosc zebrania sil!!! w koncu mi sie udalo zrobic porzadek ;)) Do Piotra czy Ty chcesz ze mna sprawdzic te przytulanie na chomika, co??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 10:59 no co Ty, Nanta? My i zbieranie sił???Przecież Nam regeneracji nie trzeba...nie zapominaj o tym. PS. Ładnie sobie Nanta poczynasz z Piotrem_c...hi, hi, biedaczek nie spodziewa się, że chcesz Go załatwić "na real`u" Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do Fuego 18.09.01, 11:02 Tobie regeneracja sil nie jest potrzebna?? a co, bedziesz bakteriami straszyc czy co?? Piotr_c mnie zna i wie, do czego jestem zdolna wiec ma wykupiona polise na zycie we wszystkich TU w Polsce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:07 Ja się regeneruję jak wszyscy śpią (i ja też, he, he;))) Rozsądny chłopak z tego Piotra "ce", nie da sie ukryć...wykupił polisę we wszystkich TU, powiadasz? A co z polisami w TAM ;))))))??? Ciekawe jak sie ubezpieczy na samo spotkanie-w zbroi może przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:08 PS. od kiedy ci przybyło wykrzykników??? I czy pisząc "do Nanty" mam je uwzględniać? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 18.09.01, 11:10 ty spisz? 3 na dobe i wystarcza? w zbroi sie nie przytulam!!! Piotrze, nie nakladaj zbroi!!! bo nie bedzie przytulania!!! a powaznie, nie ma po co chodzic i rezerwowac bo nie wiadomo ile towaru przybedzie, zrobimy to na zywiol a jak nie to lawki jeszcze w parkach stoja :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:15 trzy na dobę to było w górach (jak trzeba było dbać o to, żeby impreza sie za wcześnie nie skończyła;)))...wczoraj na przykład spałam...18 na dobę ;ooo Tak więc różnie to ze mną bywa... PS. Ławki w parku o tej porze roku??????Brrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Nanty 18.09.01, 11:23 Obawiam się że o tej porze roku ławki moga dosyc radykalnie skrócić imprezę. Albo wszyscy zmarzna albo sie tak opiją piwem dla rozgrzewki ze posną i i tak zmarzną :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do Piotra 18.09.01, 11:24 mozemy wprowadzic tance i wtedy wszyscy beda rozgrzani, nie usna i bedzie przytulanko ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:30 Nanta, Ty to masz łeb!!!!!No jasne- park+ławka+zimno= PRZYTULANKO!!! Ale co będzie, jak trafimy na zapalonych tancerzy???? ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! ja uwielbiam tanczyc!!!!! 18.09.01, 11:32 nie wiem tylko czy potem nie beda nas pokazywac w wieczornych wiadomosciach??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: ja też uwielbiam tanczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:36 no skoro obie uwielbiamy, to może w ogole na jakiś dansing sie udajmy, albo coś ;)))))))) A trochę więcej sławy nie zaszkodzi ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: ja też uwielbiam tanczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.01, 11:38 Gość portalu: fuego napisał(a): > no skoro obie uwielbiamy, to może w ogole na jakiś dansing sie udajmy, albo > coś ;)))))))) rzucamy pomysl ogolowi???? moze sie zgodza i zdecyduja???? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: ja też uwielbiam tanczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:42 no czemu nie...tylko, że jak na dansing, to godzina (14, jeśli sie nie mylę) trochę za młoda... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Nanty 18.09.01, 11:14 Chyba zaryzykuje. Nie mam zbroi ale moge założyc kamizelkę asekuracyjna. Co do ubezpieczeń to i owszem ale nie jestem pewien co było napisane (małym drukiem oczywiscie ) na temat zaprzytulania , zachomiczenia czy innych tego typu przypadków Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 18.09.01, 11:17 mam nadzieje (ze wzgledu na Ciebie) ze malym drukiem zachomiczenie zostalo zaliczone do kataklizmow! za ktore dostaniesz pieniadze ;))))))) Kamizelka kuloodporna niepotrzebna, nie mam broni proponuje tarcze cierpliwosci i kask zrozumienia na poczatek wystarczy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Piotra ce IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:17 ha!!!i to pozostanie małą niespodziewanką...może nawet miłą...ciekawe, co Nanta dla Ciebie przygotowała... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Piotra ce 18.09.01, 11:30 alez ja dla WAs wszystkich przygotuje takie niespodzianki ze z krzesel i foteli pospadacie a wtedy beda one moje, moje i tylko moje...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Piotra ce IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:34 no nieeeeeeeeeeeeeeeee, Nanta...ten etap już za nami, a Ty wciąż tylko o jednym...masz swój stołek, stara też juz jesteś (choćbyś się rękami i nogami zapierała)...nic tu już nie wskórasz Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Piotra ce 18.09.01, 11:36 kto wie, kto wie??? ja cholera jestem , uparta jak osiol ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: do Piotra ce IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:39 ale czego Ty jeszcze chcesz, już nie ma wyższych stołków (oprócz mojego i Rigla ma się rozumieć;))))))) To walka z wiatrakami jest Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do nanty 18.09.01, 11:38 Jestem wielkim znakiem zapytania. Brzmi bardzo intrygujaco ,z dreszczykiem. Po takiej zapowiedzi MUUSZE BYĆ. Nawet deszcz mnie nie zatrzyma. Ostatecznie mam tą kamizelke (to taka od wody nie od żelastwa). Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! sama sie wywalam na jakas godzine 18.09.01, 11:43 musze wyjsc, a fe, pogoda taka do bani Fuego: fotel Rigla juz moj, z Twojego mam oparcie ;)) Piotr: ciesze sie, odwazny jestes ;)) do ustukniecia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: sama sie wywalam na jakas godzine 18.09.01, 11:49 Poczekam na ciąg dalszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! godzina juz minela, ale slowna jestem!!! 18.09.01, 12:53 ciag dalszy czego???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: godzina juz minela, ale slowna jestem!!! 18.09.01, 13:35 WROCILEM i oczetom wlasnym nie wierze - kobitki mnie obgaduja ;-(((((( a ja do was z calusami!!! chcecie zebym byl mniej slodki? nie ma sprawy! mozemy zaczynac ... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: godzina juz minela, ale slowna jestem!!! 18.09.01, 13:42 ja nie obgadywalam przeczyataj dokladnie uraziles mnie i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta 18.09.01, 13:43 moze rzeczywiscie troche mnie bronilas, przepraszaaaaam ale niezle sie usmialem jak czytalem te wasze posty o mnie. I zadna nie napisala o mnie nic zlego, ciekawe, czy rzeczywiscie z sympatii czy moze ze strachu ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Nanta 18.09.01, 13:44 nie pochlepbiaj sobie ;) jestem urazona i nie gadam z Toba! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta 18.09.01, 13:50 nanta!!! napisał(a): > nie pochlepbiaj sobie ;) > jestem urazona i nie gadam z Toba! ;) bede w takim razie tez obrazony ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Nanta 18.09.01, 13:52 nie gadam z Toba ale jak smiesz sie nam nie obrazac, co??? to ja sie powinnam obrazac a nie Ty. zrobiles mi przykrosc, kolejna juz dzisiaj nie chciales pocalowac, przytulic, nie pozegnales sie teraz sie obrazasz, buuuuuuuu, i kto tu jest smutny? ja, znowu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta 18.09.01, 13:55 ja sie tak latwo nie obrazam, ale: - to Ty nie chcialas calusa - pozegnalem sie, sa swiadkowie .... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Nanta 18.09.01, 13:57 bo to nie byl od Ciebie tylko przekazywany a takie sie nie licza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta 18.09.01, 14:00 nanta!!! napisał(a): > bo to nie byl od Ciebie tylko przekazywany a > takie sie nie licza ;) przekazywany byl jeden, a ja mam ich wiecej .... mogły byc rowniez dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Nanta 18.09.01, 14:02 rigel napisał(a): > przekazywany byl jeden, a ja mam ich wiecej .... mogły byc rowniez dla Ciebie no wlasnie, mogly, a ja wiem ze nie bylyby i juz Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta 18.09.01, 14:06 nanta!!! napisał(a): > no wlasnie, mogly, a ja wiem ze nie bylyby i juz gdybys byla bardziej cierpliwa, to pewnie bys dostala extra buziaka, a wystarczylo zebym zniknal na chwilke i juz zaczelas sie przytulac do kogo innego. tak zle Ci bylo? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Nanta 18.09.01, 14:10 te przytulenie, pretensje oraz brak cierpliwosci zostaly spowodowane jednym BRAKIEM ZDECYDOWANIA Z TWOJEJ STRONY ;) a zle nie bylo, tylko malo....; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta 18.09.01, 14:13 nanta!!! napisał(a): > te przytulenie, pretensje oraz brak cierpliwosci zostaly spowodowane jednym > BRAKIEM ZDECYDOWANIA Z TWOJEJ STRONY ;) niejednokrotnie udowadnialem ze jestem zdecydowany .... > a zle nie bylo, tylko malo....; ) a czy to moja wina, sama uciekalas na koniec kolejki, tak bardzo chcialas, zeby Mreck byl pierwszy ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Nanta 18.09.01, 14:18 i co? niby mi umknelo? cholera, wiedzialam ze cos ze mna nie tak moge prosic o powtorke tego zdecydowania?;) hmm, wiesz,myslalam ,ze na koncu bedzie spokojniej a tu co? nic, okienko zamkniete, przed samym nosem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Nanta 18.09.01, 14:21 OK, jeszcze raz: jestem zdecydowany na "prawie wszystko" według Twojej definicji, reszta mailem ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: do Rigla IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 13:44 ze strachu, trzymajcie mnie, cha, cha.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Anki 18.09.01, 13:46 przynajmniej tak wygladalo .... takie niby odwazne jestescie, a jak juz macie wolna reke, to nagle robia sie z was cichutkie myszki ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: do Rigla IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 13:50 akurat :) chciałbyś :))) myszki !!??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: WOJENKA, WOJENKA- TAK, TAK, TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:51 no, Rigel, wreszcie mówisz do rzeczy...atakuj pierwszy (jako ten słabszy) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: WOJENKA, WOJENKA- TAK, TAK, TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 13:52 tylko nie wołaj mrecka na pomoc , bo pękniemy ze smiechu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fuego Re: WOJENKA, WOJENKA- TAK, TAK, TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:55 to prawda... Ale może właśnie o to im chodzi- metodami niekonwencjonalnymi Nas załatwić... Odpowiedz Link Zgłoś