Gość: Kaśka IP: *.gdynia.mm.pl 02.04.08, 11:35 Klucze od mieszkania są w samochodzie, klucze od garażu w mieszkaniu a samochód stoi w zamkniętym garażu. A ja w kafejce internetowej - myślę. Jakieś pomysły? ps. tak, moje włosy są koloru blond! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Kurde, co robić? Pomóżcie! IP: 83.141.66.* 02.04.08, 11:42 Jak zanioslas klucze od garazu do mieszkania, skoro te od mieszkania sa zamkniete w garazu w samochodzie? Pomysl 1: wlamac sie do mieszkania Pomysl 2: wlamac sie do garazu Pomysl 3: a moze po prostu zadzwon do kogos kto ma zapasowe klucze? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza zawołać ślusarza? poczekać, aż wróci osoba mająca 02.04.08, 15:27 klucze? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon010 Re: Kurde, co robić? Pomóżcie! 02.04.08, 15:48 moje pomysły 1. maszynka do obierabnia bananów 3. maszynka do golenia posladków (zainspirowany sąsiednim wątkiem) szesznaście. deseczka oczywistą oczywistoscią jest fakt iż kolor włosów niema nic do tego niemożliwego wypadku aczkowiek . chciałbym zauważyć że samochód jest tu nieistotny wieć zapomnij o nim myślac bo ci tylko miesza skącentruj neurony na ścieżce dom-garaż. Rozumnym sie zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kurde, co robić? Pomóżcie! 02.04.08, 16:28 jako ze blondynka.. ja bym udał, ze to nie mój dom i nie mój samochód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: Kurde, co robić? Pomóżcie! IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.08, 21:13 Poszukaj sobie nowego faceta z otwartym domem, garazem i samochodem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Kurde, co robić? Pomóżcie! IP: *.eranet.pl 04.04.08, 22:38 ciekawe czy bohaterka-blondynka dalej siedzi w tej kafejce internetowej :) Odpowiedz Link Zgłoś