pan_de_monium Klątwa nr 2 08.05.08, 10:58 No i doczekałeś się ludu forumowy, jakże zajadły w swym zaślepieniu! Oto zsyłam na cię klątwę drugą, która ma cię z drogi bez celu zawrócić. Z dniem dzisiejszym rzucam urok na twoje maszyny: na motocykle i samochody, na golarki i depilatory, na miksery i suszarki, na lodówki i pralko-suszarki, na palmtopy i desktopy, empetrójki i systemy nawigacji samochodowej. Od tej pory niech wam nieposłuszne będą, niech psują się w najbardziej nieodpowiednich chwilach, najlepiej tuż po gwarancji lub kiedy spieszycie się do pracy, a ich usterki niech dotyczą części najdroższych lub najtrudniejszych do zdobycia, niech wam się trafiają najbardziej niekompetentne i nierzetelne punkty serwisowe a bank niech wam podniesie oprocentowanie kredytów które na owe maszyny zaciągneliście, I tak będzie to trwalo póki watek nie osiągnie 333 postów, kiedy to zdecyduję o częściowym zdjęciu klątwy i powiadomię was o warunkach jest całkowitego zawieszenia. Ludu mój ludu! niech wam wszystko szlag zacznie trafiać! Odpowiedz Link Zgłoś
ronczy_jelen Re: Klątwa nr 2 14.05.08, 16:02 Słaba to klątwa. Nic nie biorę na kredyt i sam wszystko naprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Klątwa forumowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 11:21 Niniejszym rzucam na forum klątwę w postaci tego wątku. Każdy który > czyta te słowa, ilekroć zdarzy mu się zajrzec na to forum, > obowiązany jest dodać nową wiadmość do niego. Niewypełnienie > powyższym skutkować będzie do wyboru: a) spełnieniem się waszych > nagorszych snów z powtórką matury włącznie Ha ha! Właśnie zdaję maturę po raz trzeci i wszystko wskazuje na to, że za rok uda mi się to powtórzyć ją raz jeszcze. Także twoja klątwa mi nie straszna! Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Klątwa forumowa 08.05.08, 18:55 dopisuje, boje sie stracic cnote :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek_ns Re: Klątwa forumowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 21:08 przekonałeś mnie tą maturą. Dziadzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Klątwa forumowa 12.05.08, 08:41 dopiszę się jeszcze raz, bo boję się, że mi cnota odrośnie :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
berkano8 Re: Klątwa forumowa 12.05.08, 11:26 kiedy liczę dary losu, widzę,że znowu mi cos podpieprzyli;P Mam nadzieję,że jest wystarczająco zabawnie.Ale mnie sie glątwy nie imają i tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_de_monium Re: Klątwa forumowa 12.05.08, 11:30 jak będziesz tak chojrakowal to ci umiejscowię punkt G głęboko w jelcie cienkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatan z VII klasy Re: ÓuółA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:19 a tobie co? zęby rwą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Kazia Re: ÓuółA! IP: *.chello.pl 14.05.08, 11:40 zarzyj ibuprofen zatoki czołowe Odpowiedz Link Zgłoś
polucjusz Re: Klątwa forumowa 14.05.08, 10:58 Czy mógłbym prosić o jakąś klątwę dla teściowej? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_de_monium Odpust #100 14.05.08, 16:33 Udzieleony zostanie szczęśliwcowi będącemu autorem postu nr 100 do niniejszego wątku. Odpust oczywiście częściowy tak żeby się w głowie nie poprzewracało. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek.ronaldo yes yes yes#100 15.05.08, 11:12 niech mnie piłka posłuszna będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaolaola Re: Klątwa forumowa IP: *.acn.waw.pl 15.05.08, 10:55 o żesz... i przeczytałam ;/ wpisuję co by niczego co cenne nie stracić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukos Re: Klątwa forumowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 10:57 jestem Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Klątwa forumowa 15.05.08, 10:58 Upsssssssssssssssss, wiecej obecnych tutaj, nizli na liscie obecnosci ! Czyli : z klatwa cos byc musi na rzeczy, namiast checi do dyscypliny nie ma wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
najodleglejszy Re: Klątwa forumowa 21.06.08, 16:59 No dobra, na wszelki wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
lu_cifer Re: Klątwa forumowa 25.06.08, 21:33 poproszę o ładną klątwę dla szefa - Oby do końca życia musiał robić TO ręką.... i oby stracił ją szybko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Klątwa forumowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:48 Też rzucamy klątwę: przeklina.jcie.pl/x/161032/106/Forumowicze/pan_de_monium.html Odpowiedz Link Zgłoś
freeliance a widzisz! 20.05.08, 10:52 To działa w obydwie strony! Poco ci było klątwami rzucać bedaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vifxen a na odwyrtkę? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.05.08, 11:22 jest może szansa na jakieś błogosławieństwo? Panie szanowny, jedno, malutkie... bo klątw to ja się lękam. panicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: A mam was w dupie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 14:12 to znaczy że lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblany Re: Klątwa forumowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:39 aszesz ty, spełniło się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marttunia i już!!! Re: no i....???????? IP: 83.1.116.* 10.06.08, 23:19 o rzesz w mordę!!! jakoż że suszarka to przedmiot przeze mnie wielbiony i czczony muszę coś napisać. Ale jedyna śmieszna rzecz przychodząca mi teraz do głowy to KOPYTKO!!! po prostu kopytko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Klątwa forumowa IP: *.winn.cable.ntl.com 11.06.08, 00:14 Wpis uczyniłem i tym się od klątwy uwolniłem. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najeeli Re: Klątwa forumowa IP: 193.17.14.* 11.06.08, 10:17 aaa wczoraj sie nie dopisalam i wsiakla mi ksiażeczka zdrowia buuuuuu niniejszym bład naprawiam i prosze o cofnięcie klątwy, błaaaagam. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_de_monium No i co, szaraczki??? - zapowiedź klątwy kolejnej 13.06.08, 09:02 Doczekaliście się. A przecież wystarczyło te głupie 1723 wpisów i karnego by nie było. Co z was za kibice? I mówię wam, mówie wam. Stanie się oto tak: Austria rzuci na kolanach Niemców, od pierwszej do ostatniej minuty utrzyma jednobramkowe zwycięstwo, w tym czasie Polacy będą strzelać Chorwatom gol po golu i białczerowne flagi znów powiewać będą dumnie, kibice zaczną wylegać na balkony i place, już hymn śpiewać Polska cała będzie, i oto stanie się co następuje, tako więc Boruc odwróci się do chorwackich kibiców i zrobi znak krzyż na co sędzia pokaże mu czerwona kartkę, w chwilę później dostanie ją Jacek Bąk za dyskusję z arbitrem, a później kolejnych czterech Polaków za bójkę z sędziami, Chorwatami i między sobą, a gdy służby porządkowe opanują sytuacje to okaże się że na boisku zostało tylko 5 Polaków i zgodnie z regulaminem arbiter zakończy mecz przyznając walkower naszym rywalom. Po meczu Boruc powie że został sprowokowany okrzykami w jezyk chorwackim, Bąk oskarży sędziego o nieznajomość języka polskiego, Żewłakow pokaże liczne siniaki na dłoniach wywłane złośliwą kościstością twarzy arbitrów a Leo Beenhaker powie że w życiu czegoś takiego nie widział i pochwali naszych za waleczność. Chcecie? Wszystko w waszych rękach Odpowiedz Link Zgłoś
szwagierka.lucyfera Mamy cię tam, gdzie wiesz! 13.06.08, 13:08 pan_de_monium napisała: > Doczekaliście się. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_de_monium Niedobre dziecię 18.06.08, 09:28 Już ja porozmawiam z Lucyferem a i klątewkę małą specjalnie dla ciebie tu rzucę. Otóż od dziś nogi twe porastać będą włosiem gęstym i ciemnym a porastanie owo odbywac się będzie w tempie nieprzejednanym tak że żadne depilacje i woskowania nie pomogą. I staniesz się pośmiewiskiem całego aerobiku a wczasy spędzać będziesz nad morzami chłodnemi gdzie bez wstydu w leginsach opalać się będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagierka.lucyfera Dzięki Ci Panie z domu Monium! 19.06.08, 18:48 pan_de_monium napisała: Nareszcie będę cieszyć się pełnym uznaniem Męża mego, o szwagerze nawet nie wspomnę;D > ciebie tu rzucę. > > Otóż od dziś nogi twe porastać będą włosiem gęstym i ciemnym a > porastanie owo odbywac się będzie w tempie nieprzejednanym tak że > żadne depilacje i woskowania nie pomogą. I staniesz się > pośmiewiskiem całego aerobiku a wczasy spędzać będziesz nad morzami > chłodnemi gdzie bez wstydu w leginsach opalać się będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagierka.lucyfera Re: Dzięki Ci Panie z domu Monium! 19.06.08, 18:51 Okazuje się, że i od Ciebie można szczodrych łask doświadczyć, byle nie prosić Cię o nic. Wystarczy mieć Cię w tym miejscu pleców, gdzie krzyż swą szlachetna nazwę kończy:P Odpowiedz Link Zgłoś
pierwahrabini Re: No i co, szaraczki??? - zapowiedź klątwy kole 23.06.08, 22:28 > A przecież wystarczyło te głupie 1723 wpisów i karnego by nie było A żesz Wy, kurna, wszystko bez tę glątwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytryha Re: Klątwa forumowa IP: 219.88.249.* 19.06.08, 22:47 Bo wkleje link do mojego bloga... ;P A tak mi sie dobrze piatek zaczal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak Re: Klątwa forumowa IP: *.tktelekom.pl 25.06.08, 15:53 a mój szef wczoraj opier...ił informatyka że z naszego hot spota korzystają postronne osoby i mu powiedział, że tak nie może być i że obcy mogą sie włamać na nasz serwer i skraść "bezcenne" informacje. informatyk nawet nie próbował wytłumaczyć mu idei hot spotów. całe życie z debilami jak ja nienawidzę swojej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
eska733 Re: Klątwa forumowa 26.06.08, 11:48 Niech to szlag.... i od klątwy się uwolniłam. A tylko podczytywałam forum humorum. Odpowiedz Link Zgłoś
nasturcja3838 Re: Klątwa forumowa 28.06.08, 16:28 No i co?? Ledwo się tu wpakowałam,a klątwa zadziałała od razu,choć w łykend miała nie obowiązywać.Pokazała mi się durnowata reklama i za nic nie chciała zniknąć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem Re: Klątwa forumowa IP: *.chello.pl 01.07.08, 18:33 błagam o wybaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matiux Re: Klątwa forumowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 18:29 Wpisuje sié w to bo nie chcé miec zadnej klatwy.mialem duzo w poprzednim wcieleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
polucjusz Panie z Monium 16.07.08, 15:03 i co z tobą i twymi klątwami. czort sbie wakacje zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednatakaandzia Re: Panie z Monium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 00:28 na wsjakij slutchaj Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Klątwa forumowa 17.07.08, 16:44 no proszę... a sobie myślałam, żeby lepiej wątku nie otwierać. ech, ciekawość pierwszy stopień itede itepe, no to i wyszłam na grzegorza dyndałę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Klątwa forumowa IP: *.dms.net.pl 17.07.08, 18:15 ..straszna klątwa! pozdrawiam pozostałych ciekawskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś