drzejms-buond 16.06.08, 14:37 :-D)))) a na koronie lassssssss krzyży... a na rozpoczęcie Euro wszyscy chóralnie odśpiewują "barkę"... pytania dwa: 1.czego jeszcze patronem nie jest JPII ? 2.i kto mógłby zostać patronem stadionu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clooney_g Re: Papież patronem stadionu 16.06.08, 15:05 drzejms-buond napisał: > a na rozpoczęcie Euro wszyscy chóralnie od?piewujš "barkę"... To nas ominie, gdyz FIFA czy tam inna UEFA odebralo Polsce nastepne zawody w pilce kopanej. Sek w tym, ze nie moga znalezc kamikadze, by o tym OFICJALNIE powiadomil... Stary - naprawde o fakcie nie wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżejms Re: Papież patronem stadionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 15:47 tylko nie STARY... no! o jakim fakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Papież patronem stadionu 16.06.08, 16:02 Gościo portalu: Dżejmso napisało : > Nie STARY, lecz : MALUTKI ! > OK ! > O fakcie? Wszyscy inteligentni ludzie wiedza! Dzieki za uwage - poprawie sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
betina_betina Re: Papież patronem stadionu 16.06.08, 16:24 Ja wiem o fakcie i im o tym powiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) może mój dworzec PKP - bo jest tak obdrapany IP: *.chello.pl 16.06.08, 16:26 i zasyfiony, że strach przechodzić - a tak to może od razu by go posprzątali, no bo nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: może mój dworzec PKP - bo jest tak obdrapany 17.06.08, 12:53 Już krakowski dworzec... - wróć - ...lotnisko nosi imię JP2. Oprócz neonu powitalnego niewiele się zmieniło. Przaśnie, swojsko, ciasno. I wiem jedno. Bar mleczny MUSI gdzieś tam się kryć - niemożliwe, aby dyrektorstwo zrezygnowało z ozdoby pasującej do tegoż kożucha; widać moja pasja podróżnicza nie została rozbudzona i nie udalo mi się (jeszcze) owego cudu PRLu znależć. Nie mniej obiecuję, że następnym razem wylatując (na szczęście zwykle tylko wracam przez gród Kraka) nie odpuszczę, przeczeszę teren lotniska i udokumentuję takowy. Ale, ale... zmiana jest - w ilości gości owego "przybytku" rozkoszy architektoniczno-krajobrazowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) 4 razy próbowałem podobny wątek na społeczeństwo IP: *.chello.pl 16.06.08, 16:24 założyć, a jakiś nawiedzony (nomen omen) admin kasuje w trimiga (dosłownie) nie wiem czy mam próbować na 'religia"???? Odpowiedz Link Zgłoś
denaturat.mi.sie.rozlal Jak nazwalibyście/urządzilibyście Stadion Narodowy 16.06.08, 17:12 Ponawiam swoje propozycje z innego forum: Stadion: -Wandy, co Niemca nie chciała -Piasta Kołodzieja i Rzepichy -Pieska Leszka -Bolka i Lolks -Tytusa, Romka Giertycha i A'tomka Stadion im. Piasta i Rzepichy byłby kryty strzechą, a szatnie znajdowałyby się w słowiańskim chlewiku, aby umożliwić piłkarzom maksymalny kontakt z naturą. Podłogi kryte byłyby słomą, a na środku stadionu stałby posąg Światowida, z biało-czerwonym szalikiem wokół szyi. Ku uciesze gawiedzi tańczyłyby cheerliderki w giezłach i wiankach na pszenicznozłotych warkoczach. Każdą bramkę ocieniałby święty dąb, z gniazdem bocianim w konarach. Przed stadionem handlarze z posążkami Światowida z plastiku, T-shirtami z twarzą Piasta Kołodzieja, maskotkami- boćkami, roznosiciele kwasu chlebowego i pitnego miodu. Odpowiedz Link Zgłoś
denaturat.mi.sie.rozlal Nie zjedzcie mnie za cheerliderki!!!!!!!!!!!!!!! 16.06.08, 17:16 Wiem, że powinny być albo cheerleaderki, albo czirliderki. Zresztą jak po polsku nazwać te białogłowy? Radonośki (noszące radość)? Macie jakieś propozycje? Bo te czirliderki to mi nie pasują do Piasta Kołodzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nie zjedzcie mnie za cheerliderki!!!!!!!!!!!! 16.06.08, 17:26 Dzierlatki radosne? Pląsawice? Zagorzałki? Zagrzewarki? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Nie zjedzcie mnie za cheerliderki!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 17:46 Radochy Skoczki Podjarki (wiem słabe to było...) Zagorzałki są super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Nie zjedzcie mnie za cheerliderki!!!!!!!!!!!! IP: *.cable.smsnet.pl 16.06.08, 20:26 > Zagorzałki są super. O, to to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Nie zjedzcie mnie za cheerliderki!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.136.* 16.06.08, 17:49 Pląsawice to strzał w 10. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Nie zjedzcie mnie za cheerliderki!!!!!!!!!!!! 16.06.08, 18:02 Głosuję na pląsawice. Zdecydowanie. I miód pitny żeby strugami się lał! No. Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Stadion Narodowo-Papieżowy ;) 16.06.08, 20:32 drzejms-buond napisał: [...] > pytania dwa: > 1.czego jeszcze patronem nie jest JPII ? > 2.i kto mógłby zostać patronem stadionu ? 1. Stadionu 2. JPII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Stadion Narodowo-Papieżowy ;) IP: *.cable.smsnet.pl 16.06.08, 20:40 Były memoriały Nowotki, Dzierżyńskiego, 22 Lipca, Engelsa a teraz tylko papy albo Marszałka, nie Rokossowskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Papież patronem stadionu 16.06.08, 21:56 ciągle to JP2 JP2.... ! K...a! a Benedykt to co?????????? że Niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Papież patronem stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 08:06 Nie będzie wszak Niemiec pluł nam w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Papież patronem stadionu 17.06.08, 10:03 Gość portalu: trusiaa napisała : > Nie będzie wszak Niemiec pluł nam w twarz ? Odp. : Nie. Nie ma takiej opcji. Pyt. : Czy osoba ponizej zna przepowiednie, wg ktorej nastepnym papiezem ma ponoc zostac wybrany czarnoskory i co sadzi o ew. jego problemach z pluciem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titu_ Re: Papież patronem stadionu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 10:28 ten czarnoskóry już nie będzie startował w wyborach na papieża. Niebawem ma być wakat na prezydenta Ameryki i z tego co wiem, to on tam złożył CV. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Papież patronem stadionu 17.06.08, 10:30 Gościo portalu: titu_ napisało : > ten czarnoskóry już nie będzie startował w wyborach na papieża. Niebawem ma być > wakat na prezydenta Ameryki i z tego co wiem, to on tam złożył CV. Odp. : Byc moze. Pyt. : Ale co w temacie plucia ? Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Papież patronem stadionu 17.06.08, 10:34 Jak sobie wyobrazę wszystkie mohairy modlące się do czarnoskórego, to się turlam po panelach! :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Papież patronem stadionu 17.06.08, 10:51 :-D)) po panelach? myślę,ze plucie przez papieża można odebrać jako błogosławieństwo Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Papież patronem stadionu 17.06.08, 10:53 drzejms-buond napisał: > > > - Myślę,ze plucie przez zeby można odebrać jako błogosławieństwo. Interesujacy punkt widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Papież patronem stadionu 17.06.08, 11:01 drzejms-buond napisał: > :-D)) > po panelach? > no, a one są zimne i ciąglę się przeziębiam i jeszcze muszę robić uniki, żeby mnie nie rozdeptali, bo tak się turlamiturlam > > myślę,ze plucie przez papieża można odebrać jako błogosławieństwo w tym celu będzie bez jedynek :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))))) ludzie czy admini forum są aby normalni? IP: *.chello.pl 17.06.08, 10:50 zobaczcie co mi odpowiedzieli: ------------------ oszalały admin na społeczeństwoIP: *.chello.pl Gość: zbulwersowany 16.06.08, 16:23 Odpowiedz może ktoś bardziej przytomny przywoła go do porządku, bo ja nie rozumiem, dlaczego niby kasuje każdą próbę umieszczenia wątku z pytaniem co ludzie na pomysł nazwania stadionu narodowego im. Jana Pawła II nie wiem czy nie czyta informacji w GAZECIE??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=80946912 Re: oszalały admin na społeczeństwo siwa 16.06.08, 16:30 Odpowiedz A od kiedy to, czyim imieniem nazywa się stadion jest społecznym problemem? Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: ludzie czy admini forum są aby normalni? 17.06.08, 13:05 Pomysł z takim patronem stadionu całkowicie odpada: piłkarze zawsze trafialiby Panu Bogu w okno, a nigdy do bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: ludzie czy admini forum są aby normalni? IP: *.cable.smsnet.pl 17.06.08, 13:49 trusiaa napisała: > (...) trafialiby Panu Bogu w okno, a nigdy do bramki... Imienia papieża - Polaka, a nie Stwórcy:)) Górskiego, Ciszewskiego, Deyny, mało nazwisk? No, Wilimowskiego bym sobie darował, zetchaeny nie przepuściłyby. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ludzie czy admini forum są aby normalni? 17.06.08, 16:09 Gość portalu: :))))))) napisał(a): to siwa tak zaszalała? w gruncie rzeczy to szwarno dziołcha jest dlatego sie dziwię? moze tytuł był niewłaściwy? poza tym jak sie tak zastanowic, to SAM POMYSŁ rzeczywiście mozna uznać za problem jednostki (pomysłodawca z PIS'u) a nie społeczeństwa. Może na forum Psychologia spróbuj? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) to chyba jak z sami-wieci-kim... IP: *.chello.pl 17.06.08, 17:10 już nawet jego imienia wymieniać nie wolno zaczynamy dostawać obłędu przez parę osób bez poczucia rzeczywistości, by nie powiedzieć przyzwoitości (bo chyba nie humoru) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) już chyba bardziej pasuje im. O.Rydzyka IP: *.chello.pl 17.06.08, 17:11 ze względu na usposobienie i bojowniczość Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: już chyba bardziej pasuje im. O.Rydzyka 17.06.08, 19:43 ... i ewentualną frekwencję :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: już chyba bardziej pasuje im. O.Rydzyka 17.06.08, 20:26 taak! oraz zawsze dziewicy! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Papież patronem stadionu 17.06.08, 21:22 Na mojem osiedlu mamy kamienia imienia Jana Pawła II. I w mojem mieście mamy ulicę imienia. I instytut imienia. A czego imienia nie mamy, prócz stadionu? No, rzecz jasna, klubu satanistów, burdelu i innych takich przybytków niezasłużonych. Ale niedługo przyjdzie kryska Odpowiedz Link Zgłoś