rigel 19.09.01, 06:42 Witam wszystkich przyjaciół, tych na posterunku od dawna i tych po odwyku ;-))) miłego dnia zycze wszystkim ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Witajcie!!! 19.09.01, 07:09 cze Mreck, a cos Ty taki malomowny dzisiaj? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Witajcie!!! 19.09.01, 07:27 chyba masz rowniez na mysli tych, co jeszcze spia (pampersy i inne) ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Witajcie!!! 19.09.01, 07:38 Mreck, czy Tobie się coś stało? a moze przytrzasnęło Ci palce i nie możesz pisać ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Witajcie!!! 19.09.01, 07:35 rigel napisał(a): > chyba masz rowniez na mysli tych, co jeszcze spia (pampersy i inne) ;-)))) ja jeszcze śpię, wczoraj wróciłem b. późno, a pogoda dziś wręcz zmuszała mnie do nurkowania głębiej pod kocyk, mmmm, tak cieplutko, a za oknem leje, jak myślałem że to już pora wstawać, to zanurzałem sie jeszcze głębiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Witajcie!!! 19.09.01, 07:40 mam wrażenie, że u optymistów pogoda jest zdecydowanie lepsza ... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Witajcie!!! 19.09.01, 07:44 Nie, zębów nie myłem i nie chcę buzi szeroko otwierać. Jedno oko mi sie nie chce otworzyć. co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Witajcie!!! 19.09.01, 07:46 mreck napisał(a): > Nie, zębów nie myłem i nie chcę buzi szeroko otwierać. Jedno oko mi sie nie > chce otworzyć. co robić? iść do ortopedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Witajcie!!! IP: 19.150.112.* 19.09.01, 07:48 czesc chlopaki, ciagle pada, nie??? u mnie to samo!!! ja tez dzisiaj nurkowalam pod kocykiem i dlatego niestety jestem pozniej, ale te 15 min dluzej sie liczy ;))) mreck, dbaj o zabki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel u was pada? 19.09.01, 07:53 jak juz niewatpliwie blyskotliwie zauwazylem wczesniej, pada tylko na pesymistow! u mnie jest piekna sloneczna pogoda, niebiesciutkie niebo, jak moje oczeta, ha! wiecej optymizmu, gamonie! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: u was pada? 19.09.01, 07:59 Rigel, zazdroszczę ci optymizmu. W srodku tygodnia. świergolisz jak ptaszę kiwi. U mnie jak w londynie. tajemniczo i wilgotno. i ciemno. i brrr... jest już jakiś pampers? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! smutasy 19.09.01, 07:59 optymista, tez cos!!! ;)) co Wam sie stalo???? pogoda tak wplywa?? ide sobie bo tu cicho a mnie sie chce gadac. jak sie obudzicie to dajcie znac. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: u was pada? 19.09.01, 07:59 mreck, usmiecham sie jak tylko aura za oknem pozwala, qrka, jednak głosuje za kocykiem, kawcia, herbatka, jajeczniczka na boczusiu podana pod nosek, a nie zrób to sam. Nanta, (gdzie masz wykrzykniki) czy możesz podać ciepłe śniadanko do łóżeczka i przymknąć okno, bo jakos wieje? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: u was pada? 19.09.01, 08:11 no, jeden Hansi jakis rozbudzony, reszta, nie ma o czym gadac :-( wykrzykniki juz mam!!! :)))) sniadanka nie bedzie, bo nie chce mi sie z lozeczka wylazic ale moze ktos inny sie zmiluje i okno zamknie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: u was pada? 19.09.01, 08:12 nanta!!! napisał(a): > ale moze ktos inny sie zmiluje i okno zamknie? ;)) to ktoredy wejde? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: u was pada? IP: *.ptf.com.pl 19.09.01, 08:17 Cześć wszystkim. Rigel wchodzi się drzwiami i to po zapukaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: u was pada? IP: *.ptf.com.pl 19.09.01, 08:22 i tak nie pomoże, panna nie sama .......:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: u was pada? 19.09.01, 08:19 rigel napisał(a): > nanta!!! napisał(a): > > > ale moze ktos inny sie zmiluje i okno zamknie? ;)) > > to ktoredy wejde? ;-)))))) rigel, jeśli ja z nantą!!! rozmawiamy leżąc sobie błogo w łóżeczku, to dlaczego niby chcesz się pchac do nas przez okno? Hę? Śniadanko zamówimy pózniej Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: u was pada? 19.09.01, 08:25 Hansi, nie rozmawiamy, ja spac chce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Hansiego 19.09.01, 08:27 w takim razie przepraszam, bawcie sie dobrze ja spadam ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 19.09.01, 08:29 a gdzie ten optymizm prezentowany z samego rana???? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 08:30 nanta!!! napisał(a): > a gdzie ten optymizm prezentowany z samego rana???? ;)) bardzo skutecznie potraficie mnie zdeoptymizować! ide gdzie indziej poszukac optymizmu, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 19.09.01, 08:33 nie przesadzaj, sam sie prosiles to i masz ;))) wpoczekaj, zaraz jakis optymizm do Ciebie przyjdzie, troche cierpliwosci; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck enter 19.09.01, 08:20 Rigel, pod klawiszem "enter" jest tajne wejście do nanty. Obejrzyj klawiaturę raz jeszcze, może znajdziesz jakis inny otworek? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: enter 19.09.01, 08:23 mreck, odczep sie od moich otworkow, dobrze?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: enter 19.09.01, 08:28 nanta!!! napisał(a): > mreck, > odczep sie od moich otworkow, dobrze?? :))) o qrka, zaczyna być ciekawie. Nanat!!! czy po to zostaliśmy w łóżeczkach żeby spać? Spać to będziemy później, Rigel, zostaw te klawisze w komputerze i zrób jakieś śniadanko, tylko na ciepło proszę Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: enter 19.09.01, 08:31 pozniej to ja bede pracowac, a teraz palulu. A Rigel sniadanka nie przyniesie bo gdzies spadl ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: enter 19.09.01, 08:30 kurczę, przecież chodzi o otforki w klawiaturze, mozna przez nie zajrzeć do wnetrza, a tfoje otforki nie interesuja mnie w stopniu nawet minimalnym. za to idzie sie siedzieć, bo dowodu do dzis nie pokazałaś, tylko bredziłaś ze czerwony. Czerwone to są legitymacje partyjne, tych partii co to nawet mówić sie nie chce. poza tym rigel stoi pod oknem na palcach i nie może nic dojrzeć. czemu zaciągneliście firanki? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: enter 19.09.01, 08:35 i tak nie widac, bo jestes caly oslizly ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Od dowodu wara 19.09.01, 08:35 mreck, ciesze sie ze moje otworki nie interesuja cie nawet minimalnie. jeden z glowy mniej. dowodu nie dostaniesz do lapy a co zes sie tak tego koloru przyczepil, co???? ;)) Rigel stal ale sie obrazil a plakac nie ma co, bo i za czym??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Od dowodu wara 19.09.01, 08:37 nanta!!! napisał(a): > Rigel stal ale sie obrazil a plakac nie ma co, bo i za czym??? ;))) ja się tak latwo nie obrazam, nie ma na co ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Od dowodu wara 19.09.01, 08:37 oj nanta. co za egzaltacja. nie lataj tak z tematu na temat, tylko zrób śniadanko hansiemu. Hansi: jakie spanie takie śniadanie, żeś sie chlopie nie starał. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Od dowodu wara 19.09.01, 08:41 mreck ja egzaltowana jestem i lubie wygrywac, biore to co chce a tematy zmieniam kiedy mi/mnie sie podoba ;))) Hansi sprawowal sie dobrze wiec na sniadanko zasluzyl problem z tym ze ja nie lubie gotowac, wole spac... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Od dowodu wara 19.09.01, 08:42 do tej pory raczej nie wyglądałaś na egzaltowana panienke ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: śniadanie do łóżeczka 19.09.01, 08:46 no widzisz mreck, dostałem pochwałę od nanty!!! i jestem pełen zachwytu samym sobą. A co do śniadania, to ja też nie lubię robić, zreszta rigel dostał zlecenie, a nie będzie się tu wspinał na palce przez okno, sio, sio, do kuchni, poproszę sałatke z łososiem, jajeczko na miękko, pieczywko oczywiście świeże z nocnego wypieku. Nanta!!! co dla Ciebie? Szampan oczywiście później? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: śniadanie do łóżeczka 19.09.01, 08:48 no no, ciesze sie ze nie ja jestem od robienia tego sniadania ;)) Hansi, ja o tej porze nie jadam sniadania ja zyje czyms innym :))) szampan jest wskazany, dobrze pasuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: śniadanie do łóżeczka 19.09.01, 08:52 a salcesoniku nie chcecie? i kwasnego mleka moge ewentualnie wam przyniesc ... co to ja jestem jakis kelner? macie telefon, to zamowcie sobie pizze, albo co innego ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Od dowodu wara 19.09.01, 08:46 a tak, pamietam, jestem wielka nuda ;)) ale jakim cudem udalo sie mnie i fuego zawojowac forum??? no chyba ze to calkowita zasluga fuego, to rozumiem ;)) ciesze sie ze sie nie obrzasza, szkoda ze szybko rezygnujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Od dowodu wara 19.09.01, 08:49 a kto Ci powiedział, ze zawojowalas forum... to wszystko sa pozory ;-))) nie obrazilem sie, nie tak latwo .... i nie zrezygnowalem ;-)))))) hansi zaraz wezmie sie do pracy i zniknie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Od dowodu wara 19.09.01, 08:51 rigel napisał(a): > a kto Ci powiedział, ze zawojowalas forum Ty na jakims innym watku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Od dowodu wara 19.09.01, 08:52 nanta!!! napisał(a): > rigel napisał(a): > > > a kto Ci powiedział, ze zawojowalas forum > > Ty na jakims innym watku ;)) > > zmyslalem ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Od dowodu wara 19.09.01, 08:55 zmyslales? wiem to i wiem ,ze nie tylko w kewstii tego zawojowania ;) salcesonu nie lubie ;) wole truskaweczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Od dowodu wara 19.09.01, 09:00 zadnych truskawek na sniadanie mioze byc jeszcze kaszanka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Od dowodu wara 19.09.01, 09:09 zadna kaszanka, nie lubie moze byc brzoskwinka lub lody, na lizaka nie mam ochoty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Od dowodu wara 19.09.01, 09:11 jak tak bedziesz grymasic, to nic nie dostaniesz ;-))) owsianka moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Od dowodu wara 19.09.01, 09:13 czy Ty chcesz mnie z zemsty otruc??? owsianka, tfuj, nienawidze!!! za co Ty mi to robisz???? przeciez ja nic Ci nie zrobilam!!! ;))) mila jestem i wogole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty i Rigla IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:15 A może by tak herbatka i...ciasteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 08:58 heloł, ewrybady, czyli każde ciało!!! Jak zwykle na rozpoczęcie kolejnego pięknego, optymistycznego dnia, przesyłam gorące buziaki!!! PS. Na chwilę Was opuszczę, bo właśnie pierwszy raz od niepamiętnych czasów wyszło w Łodzi słońce, więc idę sie poprzyglądać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.09.01, 09:02 witaj Fuego ... ciesze sie ze Ty tez jestes optymistką, bo tylko dla takich jak Ty i ja dzisiaj swieci piekne sloneczko ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego do Rigla IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:05 Rigel, ja to wiem, dlaczego Ty dzisiaj tak kwitnąco wyglądasz...powiedz wszystkim na forum, co robiłeś wczoraj po pracy!!!No przyznaj się, Słoneczko Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 09:08 Gość portalu: fuego napisał(a): > powiedz wszystkim na forum, co robiłeś wczoraj po pracy!!!No przyznaj się, Słoneczko nic nie robilem takiego, czego musialbym sie wstydzic, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:13 o tym wstydzeniu się to Ty powiedziałeś...więc może jednak coś w tym jest ;) A takim optymizmem to Ty już dawno nie promieniałeś ;)) Ale to dobrze, bo przynajmniej my dwoje mamy słńce, hi, hi. Niech inni Nam zazdroszczą!! PS. A może sie podzielimy z Nimi, co? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 09:15 Gość portalu: fuego napisał(a): > PS. A może sie podzielimy z Nimi, co? nieeee, przynajmniej na razie! za to ze wysylali mniedo kuchni??? zapomnij!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:19 Rigel, co ja bym bez Ciebie zrobiła!!!Jestem zdecydowanie za miękka!!! Już chciałam się dzielić...no coś podobnego!! Dzielić się! Z Nimi! Z tymi, co to sie biednym Riglem wysługują o tak wczesnej porze!! o, nie,nic z tego! Dobrze, że taki nieugięty jesteś Rigel, dobrze ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego! 19.09.01, 09:21 widzisz? trzymaj ze mna a nie zginiesz w tej forumowej dzungli ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Fuego! IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:24 no... wiedziałam, gdzie się zaczepić...mam nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: rigel, jeszcze tu jestem 19.09.01, 08:58 nie wyganiaj mnie tak szybko do pracy, może ja chcę sobie dziś popisac z przyjaciółmi z forum? A tu takie podpuchy że ja mam zaraz znikac w pracy. Poprosze jeszcze razem ze śniadankiem poranne gazetki, co Ty nanta!!! na to? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do wszystkich 19.09.01, 09:01 Czesc fuego i kwiatek Hansi, nigdzie nie chodz, gazetki moga byc, Ty czytaj ja pospie ;) Rigel Cie wypedza bo chce isc na latwizne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do wszystkich IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:03 No dobra, dosyć tych kłótni o śniadanko! Dzisiaj zapraszam do mnie...poświęcę sie dla dobra ogólu ;))) Gazeta też się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:01 cze Kaktusik. :)))))! jesienne kwiatki jeszcze piekniejsze. Widziałaś? jakiejś panience wydaje sie ze jezeli puszcza tysiąc postów dziennie to zawojowała foruma. hihi, to tylko nałóg. co Kwiatuszku u Ciebie? Musimy znaleźć jakis osobny pokoik i pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Witajcie!!! IP: 195.116.214.* 19.09.01, 09:05 u mnie jak zwykle superowo ;-), a kwiatki jesienne wcale nie są piękniejsze, rzecz jasna , sprawa ma się inaczej, jesli dotyczy kaktusów ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:07 Kwiatuszku, a kiedy te kolce wyrosły???? wczesniej jakos ich nie bylo ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Witajcie!!! IP: 195.116.214.* 19.09.01, 09:09 bo w rzeczywistosci ich nie ma, jedynie Mreck cos sobie ubzdural i mi kolce poprzyklejal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:08 ale samo wejście! Kwiatek o rety! i wszyscy sie usmiechają! Ja też, a ciężko tu było. i pogoda u mnie "mreczna" a juz myslałem, ze przed emeryturą miłego życzliwego oblicza nie ujrzę, a tu taka niespodzianka! opowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Witajcie!!! IP: 195.116.214.* 19.09.01, 09:14 No wiec tak.... basen, a w nim błekitna woda, leciuchny wiaterek, niebo zapowiadajace kolejny upalny dzień, w reku filizanka w aromatyczną kawą Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:07 mreck napisał(a): jakiejś panience wydaje sie ze jezeli puszcza tysiąc postów dziennie > to zawojowała foruma. hihi, to tylko nałóg. jakiej panience co???????pampers!!!!! i nie tysiac postow tylko 2 tysiace i nie nalog, cholera, dalczego ja nie moge stad isc???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:09 nanta!!! napisał(a): > dalczego ja nie moge stad isc???? ;))) przeciez nikt Cie tu nie trzyma ;-))))) o ile dobrze pamietam, wszyscy Cie ostrzegali .... teraz masz za swoje ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:09 Mreck przejrzał Cię na wylot, nie ma co...;))) Ale nie poddawaj sie Nanta i walcz o swe dobre imię!!!Mreck znowu tak bardzo sie od ciebie nie różni...jeśli o nałóg chodzi, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do Fuego 19.09.01, 09:11 przepraszam ,ale ja nadal mam dobre imie i zadna mreckowa opinia tego nie zmieni ;)) a isc bym poszla ale tego nie zrobie jeszcze troche Wam sie nauprzykrzam i potem sobie pojde ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 19.09.01, 09:13 nanta!!! napisał(a): > jeszcze troche Wam sie nauprzykrzam i potem sobie pojde ;))) nie strasz, nie strasz. Wczoraj jak wyszedlem na chwile, zaraz mnie zaczelyscie obgadywac. ciekawe co bedziemy robic, jak wyjdziesz? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Fuego IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:14 już zacieram rączęta...!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Fuego 19.09.01, 09:15 obgadywac mnie? bardzo prosze, dla mnie to sama przyjemnosc, zanczy ze nie jestem wielka nuda ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:15 nantan no to juz przesada. zwykłe uprzejmości prezesa Rigla, wziełaś za awans stanowiskowy? Forum zawojować? a komu to sie udało? Trzeba Ciebie na ziemie zacząc sprowadzać. 1. oderwij sie na chwilę od ekranu, i popatrz w sufit. 2. weź głęęęęboooki oddech, 3. załatw wreszcie te górę korespondecji co lezy od 2 tygodni na twoim biurku 4. zadzwoń do znajomej w realu, mysli że sie obraziłaś, 5. zjedz cos, bo wygladasz jak cień, 6. zrób makijaż, przysłonisz te worki pod oczami, 7. idx do dobrego psychoanalityka, może nie jest zapóźno, 8. nakarm dzieciaki, bo ci je opieka odbierze, 9. pomyśl, swoje kłopoty zadzięczasz sobie, nie kolegomz forum. 10. nie cudzołóż. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:18 mreck, to wszystko z autopsji??? u mnie organizacja pracy jest i koniec!!! wszysto zalatwione jak nalezy, szef dal podwyzke i samochod sluzbowy!!! nie cudzoloze!!!!!!! jeszcze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel do Nanty 19.09.01, 09:20 i chyba w przyszłosci Ci to nie groz (sorki za taka duza uszczypliwosc) ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 09:26 nanta!!! napisał(a): > a to Ty potrafisz byc uszczypliwy??? jak troche sie postaram, to potrafie. I jeszcze kilka innych rzeczy tez umie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 19.09.01, 09:27 jasne, jak sam tak bedziesz gadal to moze inni tez uwierza ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 09:29 nie musze nic mowic, bo moje czyny swiadcza o mnie ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 19.09.01, 09:31 no pewnie tak, ale ja nic nie wiem o tych czynach chyba bede musiala popytac u innych! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 19.09.01, 09:36 ze nic nie robisz? to fakt, wszyscy to mowia. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 09:38 nanta!!! napisał(a): > ze nic nie robisz? to fakt, wszyscy to mowia. ;)) oooo, na pewno nie wszyscy, trafiłaś do nieodpowiednich ludzi ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 19.09.01, 09:42 rigel napisał(a): > oooo, na pewno nie wszyscy, trafiłaś do nieodpowiednich ludzi ... ;-)))) zeby Ci zrobic przyjemnosc to podaj liste i wtedy zapytam kogo trzeba, zadowolony? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 09:43 nanta!!! napisał(a): > zeby Ci zrobic przyjemnosc to podaj liste i wtedy zapytam kogo trzeba, zadowolony? :) nie musisz mi robic przyjemnosci ... nie musze przedstawiac listy referencyjnej... i tak jestem zadowolony ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 19.09.01, 09:45 przyjemnosc dotyczyla tylko i wylacznie tej listy ;) niczego wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 09:50 eeeetam! jaka to przyjemność z wlasnej listy ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 19.09.01, 09:55 a co marzy sie przyjemnosc z cudzej listy, co?? no moze Ci sie uda, jak ladanie poprosisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 10:03 znowu mam o cos prosic??? nie lubie prosic, chociaz czasami to robie, z grzecznosci ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla 19.09.01, 10:05 nie mnie masz prosic!!! znajdz kogos innego!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel do Mrecka 19.09.01, 09:19 Mreck, to bylo dobre! czy Ty przypadkiem nie jestes psychoanalitykiem?? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Witajcie!!! IP: *.mst.gov.pl 19.09.01, 09:20 11. nie sluchaj mrecka. mnie sluchaj a odnajdziesz harmonie w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:22 Coś kręcisz, Aniela... Ja za mała jestem, żeby się we mnie harmonia zmieściła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 19.09.01, 09:23 ale chyba nie calkiem taka mala, jak dostajesz do klawiatury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Fuego IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:25 jak stanę na encyklopedii, to jest w sam raz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Witajcie!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 09:23 Gość portalu: aniela napisał(a): > 11. nie sluchaj mrecka. mnie sluchaj a odnajdziesz harmonie w sobie. i prześlij ten list 115 osobom, Sally z Oklahomy nie wysłała - odpadły jej uszy i wyrosła trzecia noga Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Witaj O.!!!!! 19.09.01, 09:24 Witaj sloneczko, jak po odwyku???? dziekuje za juz i prosze o wiecej, caluski dla Ciebie ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:24 mreck psychoanalitykiem???? dobre sobie!!! w zeszlym roku dostal nagrode dla psychiatry z najwyzszym procentem samobojstw wsrod pacjentow. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:25 koniec zabawy. aniela wypełzła z ciemnego kąta, ups, konta. witaj. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! mreck, nie podwijaj ogona 19.09.01, 09:26 zabawa dopiero sie rozlrecila!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: mreck, nie podwijaj ogona 19.09.01, 09:28 nanta!!! napisał(a): > zabawa dopiero sie rozlrecila!! ;) jaka zabawa???? ja tu pracuje ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: mreck, nie podwijaj ogona 19.09.01, 09:29 a Ty jestes mreck? ja sie obecnie z nim chce zabawic!! Ciebie sprawdzam w innych obszarach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: mreck, nie podwijaj ogona IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 09:30 he he he dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Witajcie!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 09:28 mruczku, czy aniela to nowa ropuszka w Twoim bajorku? Mogę na śniadanko? Taką lekko przysmażoną poproszę...... tą ropuszkę....... no dobra, pierś i udko dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Witajcie!!! IP: *.mst.gov.pl 19.09.01, 09:30 pogrzebacza bym nie włożyla w mreckowe bajoro. ale możesz się poczęstować wodorostami i rzęsą wodną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Witajcie!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 09:33 ale mnie już tu nie ma, w moim bajorze na dole właśnie podają pyszniutkie śniadanko, pa pa - nie wygraliście konkurencji nawet z kawką, przykro stwierdzić - forum się wypaliło, jest tu trzech staruszków i tak na 3 tyg wpadają jakieś świeże żabki, potem idą na odwyk i już im się nie chce w bajorze taplać arrivederci Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:32 aniela? to rządowa żmija, anioł śierwojad, strzyka jadem, i pnie się po trupach do sławy i pieniedzy. O. nie zaczynaj z forum. pomyśl jak bylo dobrze bez tych czubów, nawet tych co sie w pióka cudze stroja i MAŁOLATY udają. O. ratuj siebie i rodzinę, póki nie jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:35 mreck, witaj wsrod czubow i wiedz ze jestes jednym z nich, najwiekszym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:38 Yes? senkiu wery macz. a ty zawsze druga? no ale dosyć hasania. jak wpadnie o. to pozdrófcie ja odemnie. aniela , trzymaj sie, i przywalaj. ale od bagien trzymaj sie z daleka, piórka powalasz. na dziś żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:40 ja druga? a niestety nie!!! ;))) i co? juz koniec??? ;) a dopiero sie rozkrecilam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:42 no widzisz, wszyscy gdzies poszli w diably, ja zostalem ... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:44 i co? chcesz mi powiedziec ze ZNOWU jestem skazana na Ciebie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:46 nanta!!! napisał(a): > i co? chcesz mi powiedziec ze ZNOWU jestem skazana > na Ciebie? :)) dlaczego od razu skazana???? zresztą może rzeczywiście to jakieś przeznaczenie ;- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Witajcie!!! 19.09.01, 09:53 rigel napisał(a): zresztą może rzeczywiście to jakieś przeznaczenie > ;-> )))) no nie wiem, nie jestem tego do konca taka pewna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Witajcie!!! 19.09.01, 10:02 nanta!!! napisał(a): > no nie wiem, nie jestem tego do konca taka pewna ;) i nigdy nie bedziesz do kona pewna czytajac moje posty ;-)))) na tym polega pulapka forum, niestety ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:44 o, wypraszam sobie!!Ja TEŻ tu jestem!! Tylko cos dzisiaj nikt nie chce ze mną gadać... Może to dlatego, że nie założyłam miniówy...? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 09:48 Gość portalu: fuego napisał(a): > o, wypraszam sobie!!Ja TEŻ tu jestem!! Tylko cos dzisiaj nikt nie chce ze mną > gadać... > Może to dlatego, że nie założyłam miniówy...? ;)))))) siedzisz cicho i twierdzisz, ze nikt z Toba nie rozmawia??? wczoraj cos mi obiecywalas, nic nie dostalem, wiec .... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla (no co TY) IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 10:01 oj, pzepraszam, przypomnij mi. Zrehabilituję się. Pewnie chodziło o jakieś całusy, co? Nawet jeśli nie, to dostajesz ode mnie gorącego całusa jeszcze pachnącego kawą... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla (no co TY) 19.09.01, 10:04 chyba jednak nie chodzilo o calusy, i nie wiem co wczoraj mialas na mysli, ale obiecanki byly ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla (no co TY) 19.09.01, 10:06 moze fuego obiecuje tak ja Ty? ;)) obiecanki i nic wiecej? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla (no co TY) IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 10:26 przestań, Nanta... Ja naprawdę się zmartwiłam, że taka świnia ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Witajcie!!! IP: *.mst.gov.pl 19.09.01, 09:36 mreck, nie wzywaj imienia mego nadaremno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re:o Mrecku IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 09:42 no co ten Mreck..taki jakis niedostępny ostatnio...wpada na chwilę z rana, narobi ludziom smaka na prawdziwy, porządny konflikcik, a potem...bul, bul bul i juz go nie ma Łee, ja sie tak nie bawię ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re:o Mrecku 19.09.01, 09:47 no coz, wydaje mi sie ze mreck to wlasnie taki jest kij potrafi wsadzic w mrowisko ale nie potrafi porzadnie pogrzebac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re:o Mrecku, do Nanty IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 10:04 no, ucieka, jak tylko się za gorąco robi... Może więc nie jest taki odporny, nieugięty i twardy, jak Nam sie wydawało... Albo chce rozbudzic nasze apetyty...tylko na co? Bo przecież nie na siebie...no nie to nawet brzmi śmiesznie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Do Fuego 19.09.01, 10:07 rozczarowalam sie i koniec! na tym moge chyba zakonczyc ten temat ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Do Nanty IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 10:34 no, pozaostaje tylko machnąć na Niego ręką... Ludzie sie zmieniają. i jakos tak marnieją, czy coś... Smutne to ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do Fuego 19.09.01, 10:36 ale prawdziwe, niech idzie w cholere. same mietkie kapelusze z tych dzisiejszych facetow. nawet nie potrafia sie na nic zdecydowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 10:39 i co my mamy zrobić teraz, w obliczu takiej klęski testosteronu...? A jak trzeba będzie kran naprawic, to kto to zrobi? Taki miętki to sie chyba nadawał nie będzie, co? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 19.09.01, 10:52 ta, mietkim to nawet kranu nie naprawi ;)) nie mowiac o innych przyziemnych sprawach .... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 11:10 kurcze, ciemne chmury wiszą nad piękniejszą połową cywilizacji (żeby niedomówień nie było-o kobiety chodzi;)). Może nawet jakieś kursy trzeba będzie robić-elektryka, mechanika, hydraulika!!! Jezu, do czego to zmierza? co będzie dalej?? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 19.09.01, 11:11 jak cos sie zepsulo, to napiszcie wprost, a nie narzekajcie, ze nie ma kto naprawic ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 19.09.01, 11:14 ja zawsze mowie wprost a nigdy nie dostaje jasnych odpowiedzi, to podobno cecha forum ;) nie mam zamiaru dalej sie wysilac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 11:16 A co Rigel, może umiesz cieknący kran naprawić?Nie wierzę ;)) Na razie tylko ta encyklopedia spod nóg mi ucieka i muszę skakac do klawiatury... ;)) aha, no i nie mogę sie dopchac do swojej skrzynki mailowej, bo "Nie można znaleźć serwera"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 11:29 hm, że tez wcześniej o tym nie pomyslałam... ;)))))taka już ze mnie malutka, głupiutka istotka... nie no, Rigel, do cholery!!!!!!!!!!!!!To wcale nie jest smieszne... :( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla 19.09.01, 11:31 co nie jest smieszne???? nic nie kumam ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 19.09.01, 11:37 świetnie sie bawisz, patrząc na moją walkę z serwerem... A mnie już szlag jasny trafia!!! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel co tak cicho 19.09.01, 10:22 czy wy naprawde nie mozecie beze mnie normalnie zyc? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś