Dodaj do ulubionych

jak czytam dinga

11.05.13, 17:41
na jego swiezo odzyskanym forum, w szczegolnosci te jego deklaracje poprawnosci forumowej i przewidywanych kar za naruszanie regulaminu, to mi tylko jedna mysl przychodzi do glowy: facet stetryczal (zezgredzial) ... a teraz ma jeszcze w odwodzie lutego, co to straszy parabolami biblijnymi ... Farmazonia jest miejscem, gdzie przychodzcie sobie odpoczac po gnomach Kim Ding Donga, buahahahahahahahaha ...
PS. Hej luty i ding, i tak was lubie ale latwego zycia nie bedziecie mieli ze mna.....
    • rzeka.suf piel de sapo 11.05.13, 17:48
      to jakas paranoja formalna: wszyscy skloceni sie nawzajem czytaja i do siebie pisza, ale przez plot, i do plota nie podejda.

widze rany. i liczne urazy ego, ktore tez oczywiscie posiadam.
      a skoro o ranach, to przyjelam dzis dostawe melonow w kolorze ' skory ropuchy'.bardzo mi sie to spodobalo. a teraz ide sie przekimac.
      • a_iii_ty Re: piel de sapo 11.05.13, 17:50
        o, my tak juz od lat, bez siebie nie mozemy zyc ... i niech tak pozostanie ...
        • rzeka.suf Re: piel de sapo 11.05.13, 18:01
          ze soba tez nie bardzo. nuda i fajerwerki
    • jan_stereo Re: jak czytam dinga 11.05.13, 18:16
      Moje relacje internetowe z Lutym najlepiej odda to zdanie:

Nie siłuj sie ze świnią, bo obie sie ubrudzicie. Tylko, że świni sie to spodoba

nic dodac nic ujac, nic nie poradze, ze to dla mnie obecnie jedna z najbardziej obrzydliwych moralnie postaci internetu...

do Dingiego wiele nie mam, jest troche niezrownowazony i nie potrafi pisac wprost czego chce (mialby forum w 3 minuty gdyby skrobnal po samym pojawieniu sie, ze jest taka potrzeba, najlepiej na priva) tylko kreci z Lutym brudne intrygi na boku wlacznie z atakami na forumowiczow pod moja nieobecnosc wakacyjna.

Tak wiec, to nie moje kalosze juz sa ;D
      • a_iii_ty Re: jak czytam dinga 11.05.13, 19:10
        no i dobra jasiek, przezylim juz tyle na forumach, przezyjem i to ...gf z lutym nas nie wykonczyla, komandos probowal i rzucil recznik ...
        • jan_stereo Re: jak czytam dinga 11.05.13, 19:25
          kiedy ja nawet nie widze specjalnie problemu wiekszego, generalnie, ten temat mnie juz nie dotyka, a obaj panowie moga sobie robic co chca ze swymi forumowiczami...nie moj cyrk i nie moje malpy...
          • a_iii_ty Re: jak czytam dinga 11.05.13, 19:49
            tylko ze jeden pan to tak naprawde pani, a drugi to nasz dawny ryb, ktoremu jakas dziwacznie rozumiana poprawnosc odbija ... to chyba wplyw tych kamer na kazdym kroku w UK ... stara sie byc na czasie i na fali (na ktorej tak czy inaczej jest czesto gesto).
    • yaxe Re: jak czytam dinga 11.05.13, 20:08
      to ding to juz nie luty ?
      • jan_stereo Re: jak czytam dinga 11.05.13, 20:11
        yaxe napisała:

> to ding to juz nie luty ?

w sumie to tez mam juz watpliwosci, dzialaja zawsze razem i operuja takim samym przeslaniem.
        • a_iii_ty Re: jak czytam dinga 11.05.13, 20:13
          buahahahahahahaha, nastapila fuzja, dwie personality zlaly sie w jedna ...
      • shachar Re: jak czytam dinga 11.05.13, 20:24
        a yaxe to kto? 17 wpisów, fiu fiu!

chopaki, przypominam ,że mieliście czytać ksiązki smile A co czytacie w tym tygodniu tak w ogóle?

ja książkę szpiegoską, właśnie głowny bohater jest w ruskim Pewexie i dostaje resztę z 6 dolcy w czekoladkach, bo pani nie ma wydać.
        • a_iii_ty Re: jak czytam dinga 11.05.13, 20:27
          buahahaha, ja zatrzymalem sie przy Koziolku Matolku w Tiutiutrlistanie ... poodbno jakis luty podkul mu buty ...
          • shachar Re: jak czytam dinga 11.05.13, 20:32
            Nie mam Matołka, ale chyba kupiłam siostrzeńcowi. Mam za to trzy Tytusy, tak się chciałam pochwalić.
            • a_iii_ty Re: jak czytam dinga 11.05.13, 20:34
              a Gosie Samosie czytalas ?
              • shachar Re: jak czytam dinga 11.05.13, 20:40
                Chyba nie. A ty Andrzeja i Elizę śpiewałeś?
        • jan_stereo Klub Wluczykijow... 11.05.13, 20:39
          Edmunda Niziurskiego...czytalem to 28 razy, znam na pamiec niektore ustepy i regularnie wciaz zagladam, tak raz do roku, jestem chyba juz niezle popierdolony z ta ksiazka....
          • shachar Re: Klub Wluczykijow... 11.05.13, 20:43
            to mam tak z "Naprzód wspaniali", a jeszcze bardziej "siódme wtajemniczenie", byłam normalnie uzależniona od tej ksiązki.
            • shachar Re: Klub Wluczykijow... 11.05.13, 20:45
              Niziurski to był gość, mogłby nikt nic więcej nie napisać dla dzieci, sam Niziurski u mnie robił za wszystkich, niech mu ktoś tam to odpowiednio wynagrodzi.
              • jan_stereo Re: Klub Wluczykijow... 11.05.13, 20:46
                Ten archiwariusz Kiwajlo Dionizy, to mi troche Imka z gadania przypominal, tez taki narwany z obsesja do roznych ideii big_grin
                • shachar Re: Klub Wluczykijow... 11.05.13, 23:04
                  Ten archiwariusz Kiwajlo Dionizy

Tego pana nie przypominam sobie, za to na blaszkę mam obkute nazwiska takie; Inocynt Ankohlik, Hippolitt Kwass, Tomcio Okultysta, syn okulisty Okista. Super! smile Jak to się czadersko czytało w młodszym wieku.
                  • jan_stereo Re: Klub Wluczykijow... 12.05.13, 00:08
                    Kiwajlo to glowna postac z Klubu Wluczykijow, przewodzil misji odzyskania kufra dziadka Hieronima, a towarzyszyli mu:

Pirydion Mlodszy oraz Pirydion Starszy, zwany Polipyrytem tudziez Pirydionem Politechnicznym, ewentualnie Polipirydem, oraz Zielona Niedojrzala (czyli pani Joanna), Kornel (dla ktorego Dionizy byl stryjem) i nasi sympatyczni przestepcy. Wienczyslaw Nieszczegolny i dr Bogumil Kadryl, tak zwani przestepcy z wyzszych sfer ;"))
                    • a_iii_ty Re: Klub Wluczykijow... 12.05.13, 02:01
                      buahahahahahaha, bo sie zaraz skasztanie tutaj ... to bylo pisarstwo ... przy okazji, nie moge tu znalezc w Stanach "Uwaga! Czarny parasol" Bahdaja ... mozeta cus pomoc ?
          • a_iii_ty Re: Klub Wluczykijow... 12.05.13, 01:06
            jan_stereo napisał:

> Edmunda Niziurskiego...czytalem to 28 razy, znam na pamiec niektore ustepy i re
            > gularnie wciaz zagladam, tak raz do roku, jestem chyba juz niezle popierdolony
            > z ta ksiazka....
            Hej, a Awantura w Nieklaju ? a Sposob na Alcybiadesa ? kocham Niziurskiego i Bahdaja tez ... kto dzisiaj pisze takie ksiazki, jak nie ma dinozaura, potwora jakiegos, ksiecia ze zlotym mieczem i czarownika to nie ma ksiazki ... eh, nie wroca juz czasy normalnosci ...
            • jan_stereo Re: Klub Wluczykijow... 12.05.13, 01:54
              Sposob na Acybiadesa czytalem raz w podstawowce jako lekture, natomiast Awanture w Nieklaju tylko 5 razy bo ja potem gdzies zgubilem i do tej pory znalezc nie moge...czuje, ze se ktos pozyczyl, albo babcia wyniosla do piwnicy jak to jest jej zwyczajem.

babciu, gdzies ja zaniesla ?!!!
              • jan_stereo Re: Klub Wluczykijow... 12.05.13, 01:55
                W sumie fajna nazwa na forum 'Klub wluczykijow' ;D
                • a_iii_ty Re: Klub Wluczykijow... 12.05.13, 01:58
                  dingi moglby nazwac swoje forum: Klub Wykluczykijow, buauauauauauauauaua
          • krytyk2 Re: Klub Wluczykijow... 17.12.16, 21:57
            a ja w miejsce lektury lubie obejrzec razem z Julką /lub osobno/ przygody króla juliana.Ma gosciu cos z niektorych nadetych ,przejetych soba postaci politycznych
        • yaxe Re: jak czytam dinga 11.05.13, 21:01
          shachar napisała:

> a yaxe to kto? 17 wpisów, fiu fiu!

a shachar pewnie 2 760 ?

ja odnalazlam ponad 12 tysiecy

tak dlugo na forum i nie umiesz korzystac z wyszukiwarki

szpieguj dalej
          bye
          • shachar Re: jak czytam dinga 11.05.13, 21:14
            A cześć, cześć....

o, i psiut! przyszła i poszła, nerwowa jakaś..
    • jan_stereo Miej godnosc... 13.05.13, 22:56
      pluja na Ciebie u Dinga jak na tego zlodzieja polskiego, a Ty tam jeszcze lazisz aby sobie zal na Polakow zagranicznych wylac, noz miej chlopie rozum ;"))
      • shachar Re: Miej godnosc... 13.05.13, 23:42
        Na tej samwej zasadzie nie rozumiem, jak możesz konferować z kryśką.
        • jan_stereo Re: Miej godnosc... 13.05.13, 23:44
          na tym forum wszystko moge..zwlaszcza, ze zwraca sie ona do mnie grzecznie...
          • jan_stereo Re: Miej godnosc... 13.05.13, 23:46
            poza tym jest tu oczywista roznica, bo to byly takie proste napierdalanki u nas (nikt mnie w chuja nie robil udajac dobre zamiary)...a tam u Dinga jest inna historia, panuje duzo bardziej zawoalowane szujstwo i intryganctwo...
          • shachar Re: Miej godnosc... 13.05.13, 23:48
            Lutemu też zdarza się odzywać grzecznie, i dinquowi.
            Haha, jak sobie przypomnę tej paniusi wpisy że 'ten stereo i jego forum...'
            • jan_stereo Re: Miej godnosc... 13.05.13, 23:54
              ale te jej wpisy byly dla mnie na wylot oczywiste..natomiast Luty/Dingi, jak gada grzecznie to az kipi w nim podskornie jadem, i ja to czuje, z tej naszej tutaj, jak jest jad to jest jad, jak jest grzecznie to wiem ze tak jest, ta jednoznacznosc chwilowa...jakos mniej mnie to drazni na dluzsza mete...
              • shachar Re: Miej godnosc... 14.05.13, 00:11
                Tak tylko się pytam.
                • jan_stereo Re: Miej godnosc... 14.05.13, 00:12
                  spoko spoko, zlo ma wiele twarzy ;D trzeba wiec zachowac kamienna mine ;'))
                  • shachar Re: Miej godnosc... 14.05.13, 00:16
                    Wcale nie trzeba zachowywać kamiennej miny, ani rozmawiać z kutasami.
                    • shachar Re: Miej godnosc... 14.05.13, 04:43
                      to nie jest moja sprawa, masz rację.
      • a_iii_ty Re: Miej godnosc... 14.05.13, 06:54
        jan_stereo napisał:

> pluja na Ciebie u Dinga jak na tego zlodzieja polskiego, a Ty tam jeszcze lazis
        > z aby sobie zal na Polakow zagranicznych wylac, noz miej chlopie rozum ;"))
        jasiu, bede tam chodzil, bo mnie fascynuja faszyzujace ryby i lutniaki ... czy jeszcze ktokolwiek oprocz mnie ma tam ochote zagladac po tych ostatnich czystkach i deklaracjach ?
        mam ubaw czytajac lutego o poprawnosci ideologicznej rzeki.suf i usuwaniu linkow przez obersturmbaumfuhrera rybologa ... to sie w glowie nie miesci co starosc robi z ludzi ... a mnie tu moim wiekiem wycieral gebe ... ja przy nim to podlotek jeszcze ...
        • jan_stereo Re: Miej godnosc... 14.05.13, 09:44
          no ja tak to rozumiem ;D

...chociaz mnie do faszyzacji nie ciagnie bo to dziecinada w takim wydaniu...
        • yaxe Re: Miej godnosc... 14.05.13, 15:30
          a_iii_ty napisał:

... ja przy nim to podlo
          > tek jeszcze ...

golowas chyba
    • shachar Re: jak czytam dinga 14.05.13, 01:10
      jak czytam inne wiadomości to jest mi prawie tak samo wesoło smile

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13904108,Saudyjczyk_aresztowany_na_lotnisku_w_Detroit__Mial.html#BoxWiadTxt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka