Dodaj do ulubionych

kim jest człowiek kursor?:D

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 16:35
widział go ktoś na ulicach warszawy? człowiek przebiera sięwe wdzianko kursora
myszki i odwala różne akcje a to na ulicy a to na rynku, w sklepie, na starym
mieście:D co za frik

czlowiek-kursor.pl/
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: kim jest człowiek kursor?:D 19.06.08, 16:40
      hahahahah uśmiałam się ;-)))
    • the_dzidka Re: kim jest człowiek kursor?:D 19.06.08, 21:20
      Omamuniu, zakochałam się, proszę go o rekę, a nawet dwie!! :D
      • Gość: Rozabunto Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 00:23
        ja bym go nie poprosiła o rękę. ani tym bardziej żeby mnie kliknął ;P ale koleś
        zwraca uwagę :) od czasu mroczków nie było tak barwnej postaci chyba na polskiej
        scenie? :)
        • Gość: Bravura Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 01:22
          Znaczy umówmy się - mroczki to żaden wyznacznik w tej dziedzinie.. i w ogóle w
          żadnej ;) W każdym razie kursorman zdecydowanie daje radę, a przemistrzem dla
          mnie jest odcinek 1 i .. 'ar ju redi'
          • surfen Re: kim jest człowiek kursor?:D 29.06.08, 16:06
            Te filmy są reżyserowane, a ten pan to nie gwiazda, tylko wynajęty aktor. Atutem
            dla firmy reklamowej była jego cena, nie jest to przecież znany aktor :)
            www.filmpolski.pl/fp/index.php/1149721
            • surfen Re: kim jest człowiek kursor?:D 29.06.08, 20:25
              Jeżeli w serwisie You Tube pod filmikami człowieka kursora napiszecie, że ten
              człowiek to aktor, bądź, że całość to kampania reklamowa - Wasz komentarz
              zostanie usunięty.
    • zoofka Re: kim jest człowiek kursor?:D 19.06.08, 21:38
      FANTASTYCZNY!
    • Gość: dzordz Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 22:56
      nie wiem kim jest czlowiek kursor, ale ostatnio te fimiki sa po prostu wszedzie
      :) gosciu jest najpopuolarniejszym tworca alternatywnych filmikow :).
      najbardziej lubie ten z bazarem :D
    • calkiem0bca Re: kim jest człowiek kursor?:D 20.06.08, 00:23
      Człowiek ma fantazje :D
    • Gość: niezły pixel Modą IP: *.cable.smsnet.pl 20.06.08, 10:12
      Taką samą jak Lubelski full, Kononowicz, Jozin. Przemijającą:)
      • Gość: niezły pixel Re: Modą IP: *.cable.smsnet.pl 23.06.08, 11:16
        Czyli jeszcze lepiej: komercha; ale któż wie, jakie moce stały onegdaj za
        podlaskim Kononem:?)
    • mnop2 nudziarzem 20.06.08, 17:54
    • Gość: Max Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.chello.pl 21.06.08, 00:03
      Wytworem agencji reklamowej Artegence. Reszty dowiecie się wkrótce. To tak zwana
      reklama wirusowa.
      • Gość: wojtas Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 17:32
        sprawa wygląda bardziej na zabawę młodziaków. ale koleś jest przezabawny.
        powinien zamiast halamy wejść na scenę kabaretową. byłby o wiele śmieszniejszy
        niż kabaretowy pulpecik.

od dziś też zaczynam nosić kalesonki ;) widzieliście jaką popularność u babć
        dają? :D
        • Gość: Max Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.chello.pl 22.06.08, 17:37
          Nie młodziaki a agencja reklamowa! A człowiek grający tą żenująca postać to
          zawodowy aktor Sebastian Stankiewicz.
          www.filmpolski.pl/fp/index.php/1149721
          • Gość: Bravura Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 00:19
            No to trochę się powyjaśniało, zapewne przed nami część jakiejś większej
            układanki. Thx za info :)
            • dzidzia_bojowa Re: kim jest człowiek kursor?:D 23.06.08, 09:01
              Najwyraźniej nie mam poczucia humoru bo dla mnie od początku jest
              jasne, ze to część jakiejś kampanii reklamowej no i nie usmiechnęłam
              się nawet pod wąsem...ponurak ze mnie;)
    • Gość: wojtek Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 12:00
      (www.filmpolski.pl/fp/index.php/1149721)
      I wszystko jasne. Chamska reklama
      I przy okazji straszna kicha
    • a_rafal_na_to zwykła reklama 23.06.08, 12:06
      zwykła reklama wirusowa, a ten post też jest jej składnikiem. Ze niby ktos
      "zwykly" zobaczyl i jest "ciekawy". i tak wlasnie dziala reklama wirusowa. Nie
      mowie ze jest zla, ale trzeba byc tego swiadomym.
      • Gość: spontan Re: zwykła reklama IP: *.ispgateway.de 23.06.08, 18:42
        gorsze sa tylko lancuszki mejlem czy komunikatorem przesylane i z tego tez
        powodu to drugie przestalem uzywac.. a mejlem kasuje, mimo ze wiedza, ze nie
        chce tego otrzymywac:) i rzadziej coraz dostaje - te smieszne.
        • Gość: Widz Reklam Re: zwykła reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 21:11
          plik skasowany, może i dobrze, bo nawet jak to jakaś reklama, to ludzie czasem
          chcą wręcz poczekać na rozwinięcie całego wątku. ja poczekam... to tak jak z
          Harrym Potterem. można przeczytać szybko pirata, ale nie da to takiej
          satysfakcji. pozdro dla Kursora.
          • Gość: rikimara Re: zwykła reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 00:38
            Kursor za kratkami, papa bajeczki z Samozwańcem! KONIEC! haha !
            • Gość: jasiek Re: zwykła reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 16:50
              ludzie, musicie mu pomoc, gosc mial nieliche pomysly, podpiszcie petycje o
              uwolnienie kursora!!
              • Gość: XAF Re: zwykła reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 00:51
                Nie-e! KUrsor: CTR+ALT+DEL. Skończyło się rumakowanie miłośnicy samozwańca.
                • Gość: Obelisk Re: zwykła reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 20:18
                  miłośnicy samozwańca? :) wow! mocne słowa. ale ja podpisałem petycję o
                  uwolnienie kursora :) lubie takie akcje społeczne.
                  • Gość: me Re: zwykła reklama IP: *.acn.waw.pl 26.06.08, 21:04
                    Przestan sam sobie odpisywac. I tak juz wiadomo ze to reklama wirusowa.
                  • Gość: gosc portalu Re: zwykła reklama IP: 217.153.211.* 29.06.08, 14:59
                    Dużo postów wyżej pisanych z tego samego IP... oj kiepsko Wam płacą w agencji
                    reklamowej :D
      • prezzzes Re: zwykła reklama 29.06.08, 16:08

Otóż to, przy czym reklama wirusowa nienajlepiej zrobiona moim zdaniem. Zamiast
        wyczekiwania "co dalej" daje tylko pytanie "kto za tym stoi i po co".
    • Gość: f Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.tpca-cz.com 25.06.08, 00:47
      a mnie teraz ani filmy nie wchodza ani nie ma fotoalbumu...
      • clooney_g Re: kim jest człowiek kursor?:D 27.06.08, 06:49
        Gość portalu: f napisał(a):

> a mnie teraz ani filmy nie wchodza ani nie ma fotoalbumu...

Fakt.Mieli fajne tapety i gdzies to wcielo.
    • Gość: gosc Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.trans.net.pl 25.06.08, 17:48
      Ten filmik to część wyjątkowo dennej i nachalnej kampanii reklamowej. Nawet
      strona człowieka kursora stoi na serwerze agencji reklamowej. Nie wiem jeszcze
      co oni reklamują (przypuszczam, że jakiegoś dostawcę internetu), ale jest to
      spalone u mnie na samym wstępie. I gratuluje tym co tak łatwo dali sobie wcisnąć
      kit, że jest to spontaniczne nagranie "wschodzącej gwiazdy internetu". Na
      youtube jak sie pod tymi filmikami da komentarz ze to jest reklama, komentarz
      ten jest momentalnie usuwany. Ciekawe ile youtube za to kasy dostali.
      • Gość: spiskowy Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 18:32
        boze, kolejna teoria spisku, nawet jesli to mialaby byc reklama, to co z tego,
        filmiki i tak bawia, jak nosisz koszulke z logo adidas czy jakiejkolwiek innej
        firmy to tez reklamujesz, nawet sobie z tego nei zdajesz sprawy. sztuka polega
        na tym, zeby sie tej reklamie nie dawac.
        • surfen Re: kim jest człowiek kursor?:D 07.07.08, 18:26
          Nie boże, i nie kolejna teoria spisku. Człowiek kursor mówił coś o wolności w
          internecie... a kasuje komentarze na swoim kanale, które demaskują "społeczną
          akcję" jako kampanię reklamową.
    • Gość: Atlachnacha Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.osw.vectranet.pl 26.06.08, 23:52
      Na jednej ze stron napisałem co myśle o tym całym wydarzeniu. Strona została
      zdjęta więc zacytuje co tam napisałem :

1"HAHA!! Głupcy! Nawet ten tekst powyżej jest częścią zaplanowanej kampanii.
      Zwróćcie uwagę że nazwa agencji reklamowej Artegence jest doskonale widoczna a
      kliknięcie w nią bardzo ładnie odsyła nas na stronę główną tejże agencji.
      Wszystko jasne!"

2"Przy okazji notatka ma wszelkie cechy notatki Public Relation. Krótki tekst,
      odstepy, wzbudzenie zaciekawienia i w tym wypadku wywołanie emocji i co ciekawe
      emocji negatywnych. Jednak zdecydowanie ciężar położony jest na reklame agencji
      Artegence. Chociaż chłopaki robią to w naprawde nachalny i upierdliwy sposób
      (wysyłają nawet reklame w o2) to jednak nie można im odmówić skuteczności.
      Wolność internetu w ich wydaniu to manipulacja."

3. "szczerze to nie zdziwiłbym się gdyby część tekstów na forum była napisana
      przez gości z Artengence. Osobiście postawiłbym na Zala. Mamy tam adres strony,
      krótki i zgrabny opis tego czym zajmuje Artengence i na koniec wytworzenie
      klimatu napięcia i oczekiwania. Wszytsko. Reklama Artengence jak nic! No chyba
      że człowiek – kursor jest do sprzedania kiedy stanie sie popularny. I wtedy
      dopiero zacznie reklamować. Najgorsze jest to że pisząc na tym forum faktycznie
      robimy to co chcą ci goście. Niech bedzie szum, emocje, nienawiść i uwielbienie
      dla człowieka kursora. Obojętność oznaczałaby porażkę kampani."

Ocencie sami czy to dlatego nie idzie wejsc na stronę gdzie zamieściłem swoją
      opinie.
      • Gość: gosc portalu Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: 217.153.211.* 29.06.08, 15:16
        Jeśli to prawda, proponuje Ci wypełnić formularz dostępny na stronie Rady Etyki
        Reklamy:

www.radareklamy.org/formularz-zgloszeniowy-online.htm
        • najodleglejszy Re: kim jest człowiek kursor?:D 30.06.08, 12:39
          Bosz... kolejna "sławna" postać... Nie znosiłem Kononowicza, Jozin mi obrzydł po
          pierwszym obejrzeniu...
          • Gość: stanowczy Re: kim jest człowiek kursor?:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 20:35
            najodleglejszy napisał:

> Bosz... kolejna "sławna" postać... Nie znosiłem Kononowicza, Jozin mi obrzydł p
            > o
            > pierwszym obejrzeniu...

jakiś kompleks społeczny? :) no cóż... nie ma co ukrywać, że kursor jest kolejną
            postacią, która się utrzyma przez jeden sezon, ale takie postacie są chyba
            ludziom potrzebne. bez nich ludzie by się nie śmiali i by wszyscy pracowali w
            urzędach miasta. nie ma co narzekać. koleś trzyma poziom wspomnianych tuzów
            internetu.

• Gość: ziomek podrasuj kursora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 11:24
      netia uwolnila czlowieka kursora ;). juz chyba wiem o co chodzi ,teraz jest mega
      konkurs, mozna z... net na 2 lata wygrac. wejdzcie sobie na

www.podrasujkursora.pl/
      • Gość: Bravura Re: podrasuj kursora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 00:20
        No i czyli wypuścili naszego bohatera... uhhh, no OK. W sumie może to i dobrze.
        Skoro teraz można go 'podrasować' to ja się zabieram do iście dantejskiego
        portretu :]
        • Gość: XAF Re: podrasuj kursora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 00:29
          Faktycznie, można tworzyć nowe kursory. Widzę, że niektórych poniosła wyobraźnia
          w swoich pracach haha!
          • termodynamik Re: podrasuj kursora 15.07.08, 17:52
            Gość portalu: XAF napisał(a):

> Faktycznie, można tworzyć nowe kursory. Widzę, że niektórych poniosła wyobraźni
            > a
            > w swoich pracach haha!

teraz to chyba nawet najwięksi malkontenci i przeciwnicy kursora nie mogą
            narzekać. nie dość, że można się wyżyć do woli, to jeszcze można necik darmowy
            na dwa lata wygrać w konkursie. a co do wyobraźni, to ludzie nie znają granic w
            tej materii :) najbardziej podoba mi się kursor z takim liskopodobnym obrazkiem
            :) nie ma największej liczby punktów, ale jest niezły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka