elefant15 03.02.09, 21:09 ....aby iść z dzieckiem do lekarza?????????? w przedziale wiekowym dziecka 1 miesiąc do 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lustroo Re: ILE osób jest potrzebnych....... 03.02.09, 21:44 Sześć :) Mama, tata, babcia, dziadek, kierowca taksówki, Pan Stasiu kulturusta, który poratuje mamusię jak zemdleje ;) A tak naprawdę jeśli nie czujesz się pewnie sama z dzieckiem weź jeszcze kogoś. Duużo zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
luxe.calme.volupte Re: ILE osób jest potrzebnych....... 03.02.09, 22:16 >Jezdem żdżęźliwa, a co ;) Czyli jaka właściwie? Bo nie wiem, czy chcę nadepnąć na ogonek. Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: ILE osób jest potrzebnych....... 03.02.09, 23:31 ile jest potrzebnych to wiem ale ile jest potrzbnych to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: ILE osób jest potrzebnych....... 03.02.09, 23:33 "byk"w nagłówku??? dziwne jest to, że musiał ci się podświetlić na czerwono i wołać: "STOP!!! Zatrzymaj się!!! Idziesz na czołówkę!!!" ale ty nie zatrzymałeś się i makabrycznie walnąłeś dzwona z samochodem z naprzeciwka... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
luxe.calme.volupte teztowanie 04.02.09, 00:04 no, mnie firefox na tym forum akurat nagłówków nie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Ile osób? 04.02.09, 08:16 Dwóch ludziów dorosłych, dziecko i pielucha tetrowa. Pamiętam pogardliwe spojrzenie lekarki gdy na pierwszy przegląd techniczny nie wzięłam tego sprzętu. Potrzebna jest do rozłożenia na kozetce do badania. Odpowiedz Link Zgłoś
luxe.calme.volupte Re: Ile osób? 04.02.09, 08:26 Pogardliwe? "To ja tyle podatków płacę, tak na oko 5 razy więcej od Pani doktor, a NFZ wam nawet papierowych podkładów nie daje? bida z nędzą." Odpowiedz Link Zgłoś
baba45 Re: Ile osób? 04.02.09, 09:54 W przypadku dzieciaka moich sąsiadów przydalby sie oddział komandosow. Odpowiedz Link Zgłoś