bestyjaa 04.02.09, 15:35 Ja mam jeszcze 3 egzaminy: Filozofia, metodologia i biopsychologia. a wy? ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gupek_miastowy Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.chello.pl 04.02.09, 16:49 Chyba nie rozumiem tego dowcipu... Odpowiedz Link Zgłoś
bestyjaa Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 04.02.09, 17:07 to nie dowcip, to miejsce gdzie mozna się pośmiać z rozpaczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.cable.smsnet.pl 04.02.09, 18:24 Gdybym nim jeszcze był to odpisałbym, że do zdania zostały mi butelki do skupu. Ale tera to w większości ostały się takie niepijące szczury wyścigowe, co ciułają na wnękę w bloku, używanego wv-golfa i wczasy w Tunezji, gdzie nikt nie chce oglądać ruin Kartaginy... Bez polotu to to wszystko, a gdzież bohema? Albo i chlają kolorowe drinki w firmowych barach i jako korporacyjne trybiki na whisky i amfie jadą 20 h na dobę. A studia? Zaliczanie? Co tu zaliczać? Same blond dodoidy na uczelniach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bestyjaa Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 04.02.09, 18:27 ja tam chleję tylko w barach ktore znajdują się nisko pod ziemią i mają bogatą historię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 04.02.09, 18:53 Gość portalu: ... napisał(a): > Gdybym nim jeszcze był to odpisałbym, że do zdania zostały mi butelki do skupu. > Ale tera to w większości ostały się takie niepijące szczury wyścigowe, co > ciułają na wnękę w bloku, używanego wv-golfa i wczasy w Tunezji, gdzie nikt nie > chce oglądać ruin Kartaginy... Bez polotu to to wszystko, a gdzież bohema? Albo > i chlają kolorowe drinki w firmowych barach i jako korporacyjne trybiki na > whisky i amfie jadą 20 h na dobę. A studia? Zaliczanie? Co tu zaliczać? Same > blond dodoidy na uczelniach:)) __________________________________________________________________ nie masz chyba na myśli uczelni artystycznych, sam kiedyś takową kończyłem i zapewniam, że tam bohema wciąż kwitnie... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.cable.smsnet.pl 05.02.09, 11:40 > nie masz chyba na myśli uczelni artystycznych, sam kiedyś takową kończyłem i > zapewniam, że tam bohema wciąż kwitnie... ;-))) Bastiony muszą być i to jest pocieszne. Z tego co mi wiadomo dziekanaty nadal mają socjalistyczny normy pracownicze i tak trzymać słuszną linię. Pisząc o bohemie nie miałem na myśli zakuwających na ostatnią chwilę pracoholików ze wspomagaczami, ale improwizatorami, którzy z kefirem w ręku zdawali egzaminy a kariera naukowa na uczelni specjalnie nie przekraczała powiedzmy 6 lat:) To jest sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.cable.smsnet.pl 05.02.09, 11:42 Errata czyli errare humanum est: improwizatorów. Odmieniować ja umieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.wil Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 04.02.09, 18:40 Polityka zagraniczna USA...a ja już nie mam sily.. www.sesja.neostrada.pl/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 04.02.09, 18:55 Nic,tylko obrona;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: 84.201.210.* 05.02.09, 11:53 Lingwistyka - ale bardziej na luzie, wykładowca stawia dobre oceny nawet jak ktoś test obleje Gramatyka opisowa - niestety poprawka, najgorszy przedmiot na anglistyce jaki istnieje! Gramatyka praktyczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student_failed Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 12:12 Do zdania mam jeszcze mundur, a potem do cywila. Odpowiedz Link Zgłoś
fochochochliczka koty muszę zaliczyć 05.02.09, 17:40 ...znaczy hodowlę kotów ;) nie wiedzieć czemu osoby z zewnątrz są niezwykle rozbawione nazwami przedmiotów na moich studiach. najzabawniejsza podobno jest 'hodowla trzody chlewnej' zaraz obok 'hodowli bydła' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza hodowla kotów, słodkie 07.02.09, 23:30 a jakie zwierzątka jeszcze "hodujecie"? Odpowiedz Link Zgłoś
fochochochliczka Re: hodowla kotów, słodkie 14.02.09, 23:37 psy, koty, swinie, krowy, kury, kaczki, gesi, owce, kozy, pszczoly, szynszyle, norki, nutrie, lisy, perlice, przepiorki, emu, konie, szczury, swinki morskie, myszy, rybki, gady i plazy... no troche tego przez te 5 lat bylo, ale czas konczyc kariere studencka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 05.02.09, 18:02 Indeks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.icpnet.pl 05.02.09, 19:11 ja mam jeszcze agrometeorologie, chemie, ekologie, ekonomie. Odpowiedz Link Zgłoś
falka85 Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 05.02.09, 22:19 hehe a ja już mam po sesji, jeden egzamin tydzień temu zdany i już indeks z powrotem w dziekanacie :))) zostało tylko napisać i obronić mgr.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20latek Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.as.kn.pl 05.02.09, 23:26 ale macie dobrze :) ja mam jeszcze :) 1. Prawo jutro, 2 Matma druga poprawka za tydzien :P, 3 Rachunkowosc poprawka pierwsza za tydzien :P, 4 Bankowosc poprawka pierwsza za tydzien, 5 Angielski c wiczenia musze zaliczyc tez zatydzien.. :) heh no i mam nadzieje ze bedzie do przodu :) 3mcie kciuki :) a ja ide opijac dalej ze smutku to wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.centertel.pl 07.02.09, 23:18 juz zdane Klimatologia i bioklimatologia człowieka, finanse przedsiebiorstw, napisane nie poznany wynik geografia polityczna, geografia spoleczno ekonomiczna polski, przedemna geografia fizyczna polski i turystyczne walory wod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.09, 00:29 Najbardziej mnie wkurza w młodzieży to, że do niej nie należę ;) I nie zdaję już :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.V.A. Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.subscribers.sferia.net 08.02.09, 17:14 Poprawka ze statystyki i później już tylko indeks do dziekanatu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orliczanka Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.chello.pl 08.02.09, 18:15 Ja muszę jeszcze zdać kartę obiegową, bo dyplom czeka od 4 miesięcy w dziekanacie, a mi tylko na ładne oczy wierzą, żem już mgr...;) Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 08.02.09, 22:38 Gość portalu: orliczanka napisał(a): > Ja muszę jeszcze zdać kartę obiegową, bo dyplom czeka od 4 miesięcy w > dziekanacie, a mi tylko na ładne oczy wierzą, żem już mgr...;) _____________________________________________________________________ zaiste orliczanko piękne muszą być... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 00:48 no i niech sobie spokojnie poczeka w tym dziekanacie... :))))) nie ma się tak bardzo do czego spieszyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 11.02.09, 23:31 Historia francuskojęzycznej literatury kanadyjskiej Poprawka z praktycznej nauki włoskiego (grrr) i jak ktos napisał wyżej najgorszy egzamin na filologii, Gramatyka opisowa (j. franc) Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 14.02.09, 15:48 Nic już. Uff. To była moja najtrudniejsza sesja. Odpowiedz Link Zgłoś
sohee Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 15.02.09, 12:53 Antropologia współczesna i socjologia ekonomiczna. Damy radę! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 15.02.09, 15:13 na pewno historia sztuki średniowiecznej być może dwie poprawki: ze sztuk plastycznych i jeszcze z jednego przedmiotu, ale tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś