Dodaj do ulubionych

studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? :)

04.02.09, 15:35
Ja mam jeszcze 3 egzaminy: Filozofia, metodologia i biopsychologia.
a wy? ;]
Obserwuj wątek
    • carwszechrusi Ale śmieszne 04.02.09, 15:45
      hehehehehe
    • Gość: gupek_miastowy Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.chello.pl 04.02.09, 16:49
      Chyba nie rozumiem tego dowcipu...
      • bestyjaa Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 04.02.09, 17:07
        to nie dowcip, to miejsce gdzie mozna się pośmiać z rozpaczy :D
    • Gość: ... Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.cable.smsnet.pl 04.02.09, 18:24
      Gdybym nim jeszcze był to odpisałbym, że do zdania zostały mi butelki do skupu.
      Ale tera to w większości ostały się takie niepijące szczury wyścigowe, co
      ciułają na wnękę w bloku, używanego wv-golfa i wczasy w Tunezji, gdzie nikt nie
      chce oglądać ruin Kartaginy... Bez polotu to to wszystko, a gdzież bohema? Albo
      i chlają kolorowe drinki w firmowych barach i jako korporacyjne trybiki na
      whisky i amfie jadą 20 h na dobę. A studia? Zaliczanie? Co tu zaliczać? Same
      blond dodoidy na uczelniach:))
      • bestyjaa Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 04.02.09, 18:27
        ja tam chleję tylko w barach ktore znajdują się nisko pod ziemią i mają bogatą historię ;)
      • bassooner Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 04.02.09, 18:53
        Gość portalu: ... napisał(a):

> Gdybym nim jeszcze był to odpisałbym, że do zdania zostały mi butelki do skupu.
        > Ale tera to w większości ostały się takie niepijące szczury wyścigowe, co
        > ciułają na wnękę w bloku, używanego wv-golfa i wczasy w Tunezji, gdzie nikt nie
        > chce oglądać ruin Kartaginy... Bez polotu to to wszystko, a gdzież bohema? Albo
        > i chlają kolorowe drinki w firmowych barach i jako korporacyjne trybiki na
        > whisky i amfie jadą 20 h na dobę. A studia? Zaliczanie? Co tu zaliczać? Same
        > blond dodoidy na uczelniach:))

nie masz chyba na myśli uczelni artystycznych, sam kiedyś takową kończyłem i
        zapewniam, że tam bohema wciąż kwitnie... ;-)))
        • Gość: ... Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.cable.smsnet.pl 05.02.09, 11:40
          > nie masz chyba na myśli uczelni artystycznych, sam kiedyś takową kończyłem i
          > zapewniam, że tam bohema wciąż kwitnie... ;-)))

Bastiony muszą być i to jest pocieszne. Z tego co mi wiadomo dziekanaty nadal
          mają socjalistyczny normy pracownicze i tak trzymać słuszną linię. Pisząc o
          bohemie nie miałem na myśli zakuwających na ostatnią chwilę pracoholików ze
          wspomagaczami, ale improwizatorami, którzy z kefirem w ręku zdawali egzaminy a
          kariera naukowa na uczelni specjalnie nie przekraczała powiedzmy 6 lat:) To jest
          sztuka.
          • Gość: ... Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.cable.smsnet.pl 05.02.09, 11:42
            Errata czyli errare humanum est: improwizatorów. Odmieniować ja umieć:)
    • kamila.wil Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 04.02.09, 18:40
      Polityka zagraniczna USA...a ja już nie mam sily..

www.sesja.neostrada.pl/ ;)

• sundry Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 04.02.09, 18:55
      Nic,tylko obrona;)
    • Gość: Amy Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: 84.201.210.* 05.02.09, 11:53
      Lingwistyka - ale bardziej na luzie, wykładowca stawia dobre oceny
      nawet jak ktoś test obleje

Gramatyka opisowa - niestety poprawka, najgorszy przedmiot na
      anglistyce jaki istnieje!

Gramatyka praktyczna :)
    • Gość: Student_failed Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 12:12
      Do zdania mam jeszcze mundur, a potem do cywila.
    • fochochochliczka koty muszę zaliczyć 05.02.09, 17:40
      ...znaczy hodowlę kotów ;)
      nie wiedzieć czemu osoby z zewnątrz są niezwykle rozbawione nazwami przedmiotów
      na moich studiach. najzabawniejsza podobno jest 'hodowla trzody chlewnej' zaraz
      obok 'hodowli bydła'
      • kochanica-francuza hodowla kotów, słodkie 07.02.09, 23:30
        a jakie zwierzątka jeszcze "hodujecie"?
        • fochochochliczka Re: hodowla kotów, słodkie 14.02.09, 23:37
          psy, koty, swinie, krowy, kury, kaczki, gesi, owce, kozy, pszczoly, szynszyle,
          norki, nutrie, lisy, perlice, przepiorki, emu, konie, szczury, swinki morskie,
          myszy, rybki, gady i plazy...
          no troche tego przez te 5 lat bylo, ale czas konczyc kariere studencka ;)
    • princessofbabylon Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 05.02.09, 18:02

Indeks
      • Gość: jula Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.icpnet.pl 05.02.09, 19:11
        ja mam jeszcze agrometeorologie, chemie, ekologie, ekonomie.
    • falka85 Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 05.02.09, 22:19
      hehe a ja już mam po sesji, jeden egzamin tydzień temu zdany i już indeks z
      powrotem w dziekanacie :)))

zostało tylko napisać i obronić mgr.. :)
      • Gość: 20latek Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.as.kn.pl 05.02.09, 23:26
        ale macie dobrze :) ja mam jeszcze :) 1. Prawo jutro, 2 Matma druga poprawka za
        tydzien :P, 3 Rachunkowosc poprawka pierwsza za tydzien :P, 4 Bankowosc poprawka
        pierwsza za tydzien, 5 Angielski c wiczenia musze zaliczyc tez zatydzien.. :)
        heh no i mam nadzieje ze bedzie do przodu :) 3mcie kciuki :) a ja ide opijac
        dalej ze smutku to wszystko :)
        • Gość: mala Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.centertel.pl 07.02.09, 23:18
          juz zdane Klimatologia i bioklimatologia człowieka, finanse
          przedsiebiorstw, napisane nie poznany wynik geografia polityczna,
          geografia spoleczno ekonomiczna polski, przedemna geografia fizyczna
          polski i turystyczne walory wod
    • kochanica-francuza Wszystko kurde! nt 07.02.09, 23:28
    • Gość: jaija Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.09, 00:29
      Najbardziej mnie wkurza w młodzieży to, że do niej nie należę ;)
      I nie zdaję już :(
    • Gość: E.V.A. Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.subscribers.sferia.net 08.02.09, 17:14
      Poprawka ze statystyki i później już tylko indeks do dziekanatu :)
    • Gość: orliczanka Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.chello.pl 08.02.09, 18:15
      Ja muszę jeszcze zdać kartę obiegową, bo dyplom czeka od 4 miesięcy w
      dziekanacie, a mi tylko na ładne oczy wierzą, żem już mgr...;)
      • bassooner Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 08.02.09, 22:38
        Gość portalu: orliczanka napisał(a):

> Ja muszę jeszcze zdać kartę obiegową, bo dyplom czeka od 4 miesięcy w
        > dziekanacie, a mi tylko na ładne oczy wierzą, żem już mgr...;)

zaiste orliczanko piękne muszą być... ;-)))
        • Gość: aśka Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 00:48
          no i niech sobie spokojnie poczeka w tym dziekanacie... :))))) nie
          ma się tak bardzo do czego spieszyć ;)
    • farelkaa Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 11.02.09, 23:31
      Historia francuskojęzycznej literatury kanadyjskiej

Poprawka z praktycznej nauki włoskiego (grrr)

i jak ktos napisał wyżej najgorszy egzamin na filologii, Gramatyka opisowa (j.
      franc)
    • bransoletkaa Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 14.02.09, 15:48
      Nic już. Uff. To była moja najtrudniejsza sesja.
      • sohee Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 15.02.09, 12:53
        Antropologia współczesna i socjologia ekonomiczna. Damy radę! ;-)
    • kochanica-francuza Re: studenci, co wam jeszcze zostalo do zdania? : 15.02.09, 15:13
      na pewno historia sztuki średniowiecznej

być może dwie poprawki: ze sztuk plastycznych i jeszcze z jednego przedmiotu,
      ale tego nie wiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka