peter.steele 23.11.03, 14:24 siedząc przy komputerze oczywiście oprócz monitora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anikl Re: co widzisz... 23.11.03, 14:43 A Ty ? :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: co widzisz... 23.11.03, 15:03 tablice z korka gdzie wieszam wazne karteczki i słoik (akwarium) ale bez rybki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregorio Re: co widzisz... IP: *.altec.pl / *.waw.cdp.pl 23.11.03, 15:36 biale myszki... Odpowiedz Link Zgłoś
g_biskup Re: co widzisz... 23.11.03, 16:55 kubek po kawie i glosniki, podobal sie pan kracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
anikl Re: co widzisz... 23.11.03, 17:19 Ja - okno. O 23.15 leci samolot z W-wy, w moim kierunku, już nisko bo podchodzi do lądowania. Kiedy jest brzydka pogoda, ma włączone silne reflektory i widać go z bardzo daleka. ~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~o~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: co widzisz... IP: 213.77.25.* 23.11.03, 17:54 ludzi widzę po drugiej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń bim-bom Re: co widzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 18:43 Widzę tablicę korkową, głośniki, lampkę, myszkę :) i potworny bałagan na biurku pzdr słoń bim-bom Odpowiedz Link Zgłoś
swaq-80 Re: co widzisz... 23.11.03, 19:29 widzę widzę dwa ogryzki po jabłkach...właśnie skończyłam je jeść... Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: ciemność widzę, ciemność 23.11.03, 20:33 widzę talerze po obiedzie i śniadaniu pełno kartek przylepionych do monitora i tielefion Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: ciemność widzę, ciemność 23.11.03, 21:42 Talerzyk po ciasteczkach, kubek z herbatą, stertę kartek, pudełko z pisadłami, ścianę a na niej paprotkę. Na monitorze śpi kot i zasłania mi ogonem ekran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LKS Liste hasel.... IP: 81.15.215.* 23.11.03, 22:36 ....jednorazowych na kupie innych papierow, bolec z czystymi plytami, swieczke pochlaniajacA zapach dymu papierosowego................ i tylko ciebie nie widze, ciebie tu nie ma znow to do Katki Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Liste hasel.... 23.11.03, 22:38 i nawet tęskniaca osoba tu sie pojawiła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: co widzisz... 23.11.03, 23:52 Widze mikrofon ( po cholercie go mam jak nie uzywam ? )...myszke (szara jakas)...literki widze...lampe widze( najwyzszy czas ja umyc)...pelno dyskow ( co do jasnej cholerci tam jest ? )...telefon ( dlaczego dzwoni zawsze w nieodpowiednich porach ? )pelno bialych i zapisanych katrek...kuilkanascie dlugopisow (polowa z tego nie pisze)...skaner ( dawno juz go nie uzywalam)...i pusta szklanke ( jak zwykle bo pije jak smok wawelski)...a pod nogami czuje psinke moja... Pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucrecia Re: co widzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 00:30 Widzę obrazki, którymi przed wiekami szczelnie oblepiłam cały monitor. ^_^ Widzę cienki sznur słuchawek, wystający z boku... Widzę puste pudełka po sokach, które zasłaniają mi pół ekranu... ale nie mogę ich przestawić, bo całe biurko mam zawalone papierami. ^_^; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uma Thurman Re: co widzisz... IP: 198.189.227.* 24.11.03, 00:36 Widze, ze przegrywam wojne z lamliwymi wlosami i suchymi koncowkami. Odpowiedz Link Zgłoś
takataka Re: co widzisz... 28.02.04, 00:10 Kołderkę i poduszkę, które się do siebie przytulają i tylko im mnie brak. Zegar wskazujący 00:04. Mikrofon skype'owy, którego używam ostatnio dużo. Kartkę ze świeżo napisanym wierszykiem dla mojego dziadka, bo chciałabym, żeby przestał palić fajkę: O paleniu fajki Czoło zmaltretowane połamane brwi wybałuszone załzawione oczy w kaszlu rozdęte policzki nozdrza rozwarte na oścież usta wygięte w grymasie język się z gardła wyrywa na brodę rozdygotaną wyszczerzone rzędy zębów uszy jak burak ćwikłowy ręce walczą z powietrzem nogi rozłupują podłogę mózg się głowi jak poskromić bałagan w krtani i w płucach powstały po nieopatrznym zaciągnięciu się dymem z fajki Odpowiedz Link Zgłoś
takataka Re: co widzisz... 28.02.04, 09:28 No teraz widok mi się całkiem zmienił. Na trawniku, po drugiej stronie ulicy dwa pieski robią trzeciego, czwartego, piątego.................. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaankaa Kominiarza widzę 28.02.04, 13:32 Kominiarza widzę, naprzeciwko, czyści komin ...a te ruchy jego ciała ... no,no... czyżby miał niewidoczną dla mnie partnerkę? Odpowiedz Link Zgłoś
ygdrasill Re: Kominiarza widzę 28.02.04, 13:40 ja widze sterte papierow z zadaniami, ktore szantazuja mnie by je dokonczyc... i szantazuja... i szantazuja... glownie szantazuja z tego powodu, ze zjmuja mi cale biurko i nawet stare talerze musialem wyniesc do kuchni, a czasem musze monitor odslaniac i myszke odkopywac...:( Odpowiedz Link Zgłoś
takataka Re: Kominiarza widzę 28.02.04, 13:59 ygdrasill napisał: > ja widze sterte papierow z zadaniami, ktore szantazuja mnie by je dokonczyc... > i szantazuja... i szantazuja... > glownie szantazuja z tego powodu, ze zjmuja mi cale biurko i nawet stare > talerze musialem wyniesc do kuchni, a czasem musze monitor odslaniac i myszke > odkopywac...:( Coś ty, a myszka sama nie wyłazi do resztek na tych talerzach??? A tak ogólnie to masz licho, bo ja to się roboty nie boję, mogę się nawet obok niej położyć, wychodzę z założenia, że robota to nie chłop, jak ona mnie nie tknie to ja jej wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: co widzisz... 28.02.04, 14:13 Kota widzę, na piecuky o temperaturze ok. 80 stopni, kot osiąga już jakieś 50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: co widzisz... IP: *.topole.waw.pl 28.02.04, 14:43 a ja widzę książkę od prawa rzymskiego, na stronie z uprawnieniami ojca wobec dzieci:) mógł je zabić-jeżeli były kalekie, albo skończyły 3 latka :( poza tym widzę zdjęcia moich przyjaciół, mój telefon i stertę jakichś papierów, poodrywanych z zesztów okładek, zapisków z łaciny...ehhh...co za monotonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_geras Re: co widzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 17:26 kubeczek z dlugopisami, zszywki do spinacza, olejek gozdzikowy 100% naturalny, chałwa,telefon,lampka, plyty cd,kalendarz,dzbanek po soku,portfel aparat foto, klucze, bibułki,kubek, a jeszcze dalej sciana biała a na niej zdjecia w drewnianych ramkach. I jak sie okazuje nie ma balaganu, wszystko na swoim miejscu hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: co widzisz... 28.02.04, 18:37 szeroko pojęty bajzel :)) _______________________________________________ Prawda leży zazwyczaj pośrodku. Najczęściej bez nagrobka. Odpowiedz Link Zgłoś