Gość: mania IP: *.wroclaw.mm.pl 09.04.09, 10:56 mam bardzo dobrą radę dla hodujących kwiatki-wszelkie rośliny domowe podlewamy wodą mineralną. macie jakieś inne dobre rady?potrzebuję rady co zrobić z przypalonym garnkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaleo Re: dobre rady-kącik samopomocy 09.04.09, 11:56 Musisz zabrac do supermarketu swoje rozwydrzone dzieciaki? Nie panikuj. Przymocuj dzieciom do butow skorki banana, niech sie zlapia wozka i holuj je w ten sposob po sklepie. Po latach malzenstwa maz nie wydaje sie juz tak atrakcyjny, jak kiedys? Przywroc te iskierke w malzenstwie, ogladajac meza przez rolke od papieru toaletowego, a wyda Ci sie Jamesem Bondem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: dobre rady-kącik samopomocy 09.04.09, 11:57 jaleo napisała: > > Po latach malzenstwa maz nie wydaje sie juz tak atrakcyjny, jak > kiedys? Przywroc te iskierke w malzenstwie, ogladajac meza przez > rolke od papieru toaletowego, a wyda Ci sie Jamesem Bondem. > Teraz sobie zdalam sprawe, ze jak ktos nigdy nie ogladal starych Bondow, to nie bedzie wiedzial, o co chodzi :-) Bo w tych nowych to chyba nie ma tej czolowki. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: dobre rady-kącik samopomocy 09.04.09, 13:21 Gość portalu: mania napisał(a): > (...)potrzebuję rady co zrobić z przypalonym > garnkiem. Wyrzucić i kupić nowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: dobre rady-kącik samopomocy 09.04.09, 13:46 Amnezja... drobna amnezja nikomu jeszcze nie zaszkodziła... domownicy przyzwyczaili się, że to Ty właśnie martwisz się o przypalony garnek, pierzesz majtasy rodzinne, organizujesz wyprawy poszukiwawcze zaginionych skarpetek na 5 sekund przed wyjściem... wyobraź sobie, że masz lekką amnezję, leżysz sobie spokojnie i dziwisz się wszystkim rzeczom w domu... czy naprawdę to ja robiłam ? ja to naprawiałam ? ja zbierałam psie kupy z ogródka ? nie, ja chyba nie umiem myć okien ? jest tylko jedna wada, seks... skoro się nie pamięta seksu, to jak odróżnić orgazm i grę wstępną ? czy to naprawdę trwało 28 sekund ? tu trzeba naprawdę pogłówkować żeby się nie urządzić na następne kilka lat... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond ja f sprafie teko garka 09.04.09, 15:15 zaleszy czy od środka czy po wieszku brutny jak od śrotka to niech s kaszo namaka a jak po wieszku, to zawołać mensza: MENSZU! MENSZU MÓJ DROGI a ty to byłeś w harcersfie? - to pokasz jak garki czyścifeś... ja pszepłaszam sze seplenie ale ktoś mi doracił szemyb kapsel sembem z butli stjął... to stejmłem... Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: ja f sprafie teko garka 09.04.09, 17:50 Piekne ! fotoforum.gazeta.pl/u/mimbla.londyn.html Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: dobre rady-kącik samopomocy 09.04.09, 15:51 jesli podpaska się przesuwa lub nie trzyma należycie z powodu braku np. bielizny proponuję dokleić do niej (przy pomocy np kleju kropelka lub ośmiorniczka -ta z gwarancją poxipolu)rzep krawiecki stroną "męską" do góry tak aby złapał za resztki owłosienia, jeśli owłosienie za długie to strzyżemy. Dla tych co owłosienia nie posiadają proponuję przyklejenie podpaski taśmą "scotch"troche poniżej pępka a z tyłu do posladków. na garnek przypalony łupiny z ziemniaków zagotowac w nim albo załozyć bałwanu na głowę (jeśli zima) w lecie do takiego garnka wrzucamy pożywienie dla psa lub łapiemy deszczówkę Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dobre rady-kącik samopomocy 09.04.09, 15:53 do czyszczenia szkła wkładu komkowego i wszelkiego brudu w łazience używam pasty colgate whitening (inne nie działają!) Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: dobre rady-kącik samopomocy 09.04.09, 15:55 co to jest komka? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dobre rady-kącik samopomocy 09.04.09, 16:01 upssss... kominkowego! miało byc ale komka tez ładnie brzmi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: dobre rady-kącik samopomocy 09.04.09, 17:58 Mozna zajrzec tu i starac sie nie umrzec przez pierwsze 2 godziny czytania. Ze smiechu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49213&w=71877906&wv.x=2&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: dobre rady-kącik samopomocy 09.04.09, 18:14 Podsluchane na forum Wystarczajaco Dobra Pani Domu : madzioreck 28.03.09, 1. Gotować przez pół godziny zmywak w kapuśniaku, bo się człowiek wystraszył w czasie zmywania garów ryby pływającej w drugiej połówce zlewu... zmywak wyleciał z rąk, a w szoku zapomniałam co też robiłam i jakoś go nie szukałam 2. Czekać, aż smażona cebula nabierze czerwonozłotej barwy i spalić ją pięknie, nie wiedząc, że papryki trzeba dosypać... tak się kończy realizowanie czyichś przepisów bez poproszenia o nie Odpowiedz Link Zgłoś