clooney_g 02.08.09, 16:50 Użytkownik maitresse.d.un.francais nie ma jeszcze wizytówki. Możesz... Hm... mogę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Użytkownik maitresse.d.un.francais nie ma jes 02.08.09, 18:07 Nie ma i nie będzie miał, albowiem nie uznaje publicznego,ekshibicjonistycznego prezentowania swojej osobowości i zamiłowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Użytkownik maitresse.d.un.francais nie ma jes IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.09, 18:24 Czy mogę zadać pytanie? Czy ten nick to nowe wcielenie KF, skutek zapomnienia hasła, czy też po prostu zbieg okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan DeMarco Re: Użytkownik maitresse.d.un.francais nie ma jes IP: *.cable.smsnet.pl 02.08.09, 19:35 Poznaję nie tylko z tłumaczonego nicku, ale i ze stylu, że to K-F na bank:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Użytkownik maitresse.d.un.francais nie ma jes 02.08.09, 19:41 To ja. Nick zmieniony z innych przyczyn. Don Juanie, może się umówimy i rozpoznasz mnie po stylu? :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan DeMarco Not so fast! IP: *.cable.smsnet.pl 02.08.09, 20:11 Eske ti wudre sedłui mua? Haha, żysłi polone, non frąse:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Not so fast! 03.08.09, 14:44 Gość portalu: Don Juan DeMarco napisał(a): > Eske ti wudre sedłui mua? Haha, żysłi polone, non frąse:))\ Kel domaż, merd. Żemenuj dąnlete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan DeMarco Re: Not so fast! IP: *.cable.smsnet.pl 03.08.09, 22:01 Krłaje mua, se pa domażżż :P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Not so fast! 04.08.09, 15:26 Gość portalu: Don Juan DeMarco napisał(a): > Krłaje mua, se pa domażżż :P Pur ki? Pur tu? Alor, cas tua, powr cą! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Not so fast! 04.08.09, 15:27 maitresse.d.un.francais napisała: > > Gość portalu: Don Juan DeMarco napisał(a): > > > Krłaje mua, se pa domażżż :P > > Pur ki? Pur tu? Alor, cas tua, powr cą! Pardon, źle cię zrozumiałam! Przyjmij moje najszczersze przeprosiny za ten bluzg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan DeMarco Re: Not so fast! IP: *.cable.smsnet.pl 04.08.09, 15:54 www.youtube.com/watch?v=axDyUNWyuw8 Ależ to tylko swojskie "spieprzaj dziadu", nie mam w zwyczaju obrażać się o nieporozumienia i dwuznaczności, których sam byłem autorem. Zabrakło didaskaliów:)) Pozdrawiam, orewła! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Not so fast! 04.08.09, 22:32 Gość portalu: Don Juan DeMarco napisał(a): > www.youtube.com/watch?v=axDyUNWyuw8 > > Ależ to tylko swojskie "spieprzaj dziadu" Hm... dziadu jak dziadu... Odpowiedz Link Zgłoś