Dodaj do ulubionych

nowy tydzien

01.10.01, 06:59
witajcie wszyscy
usmiechu i zapalu do pracy dla wszystkich przyjaciol
Obserwuj wątek
    • nanta!!! Re: nowy tydzien 01.10.01, 07:55
      dzien dobry
      a co tak pusto dzisiaj???
      wszystko sie rozlazlo po katach i nie chce stukac??
      nieladnie, nie ladnie ;))
      • rigel Re: nowy tydzien 01.10.01, 07:57
        witaj Słonko!
        przynajmniej Ty jesteś.... ;-))))))
        • nanta!!! Re: nowy tydzien 01.10.01, 08:01
          jestem, jestem i chociaz poniedzialek
          to dzien jakby troche lepszy
          dzieki optymizmowi innych ;)))

• fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:08
            A to ja...;))
            W pełnej gali i w ogóle..."stróż w Boże Ciało" znaczy...ale inauguracja dopiero
            o 14, więc mamy chwilkę na codzienną porcję śmiechu...;)
            Pozdrawiam i całuję Was...obydwoje ;)
            • w_kulik Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:16
              Witam wszystkich serdecznie!!! Moi drodzy, glowa, nos i serce do gory, klata do
              przodu, brzuch do tylu, rece wzdluz! Oto kierat zaskrzypial i po 48 godzinach
              odpoczynku zaczyna prace tylko po to, aby za 120 godzin zatrzymac sie znowu.
              Zaraz wyjezdzam daleko, gdzie nie ma komputerow, ale wroce wieczorem i
              przeczytam, nad czym uczciwie i ciezko pracowaliscie przez caly dzien. Czuwaj!
              • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:19
                no to Ciebie też pozdrawiam, skoro sie już tu pofatygowałeś ;))
                Dziś wyrobimy 247% normy...masz moje słowo ;)))))))
              • chris_45 Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:20
                witam wszystkich !
                melduję się na posterunku - co tu się w ogóle dzieje,
                bo dawno mnie nie było ???
                • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:22
                  wszyscy śpią-ot co! ;))
                  Pozdrawiam cieplutko, Chris :)
            • rigel Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:21
              no, Fuego, ode mnie tez masz goracego calusa..... za całokształt ;-))))))))))
              • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:24
                Rigel, Ty to wiesz, co zrobic, żeby się fuego nie potrafiła z wrażenia
                wypowiedzieć... :)))
                • rigel Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:26
                  nie tylko wypowiedzieć...... po takim buziaku, to chyba dech Ci rowniez
                  odebralo.... mam nadzieje...... ;-)))))))))
                  • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:28
                    a i kolor mego lica zdecydowanie odpowiada kolorowi mojej krwistoczerwonej
                    szminki...:)
              • nanta!!! Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:24
                witma wszystkich
                Fuego,
                swietnie ze jestes
                bedziesz tak wpadac czesciej, prawda? :)))))
                • Gość: jmt Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 08:29
                  o kurcze, fuego, a odgrazalas sie ze od pazdziernika cie nie bedzie, zawsze tak
                  powinnas dotrzymywac slowa!
                  :-)
                  • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:31
                    Jmt!!!Kopę lat!!!
                    Całuski i dla Ciebie ;)))))
                • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:29
                  wiesz Nanta, że zrobię co w mojej mocy...wszak nie zwykłam zaniedbywać
                  obowiązków... ;))))
                  • nanta!!! Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:31
                    i slusznie!!!!
                    nie nalezy sie wyklrecac od obowiazkow
                    na forum ;)))
                    nalezy stukac i koniec!!!
                    a jak pozniej masz zajecia? dasz rade wpasc do 16-tej?
                    • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 08:34
                      rozejść się
                      • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:34
                        Aniela, nie psuj szyków...247% normy, wiesz, co to znaczy???????????? ;)))
                      • rigel Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:38
                        Gość portalu: aniela napisał(a):

> rozejść się

ze tak powiem..... sama sie rozejdz.... ;-)))))
                        • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 08:39
                          rigel. poczytaj sobie ABC dobrego wychowania może.
                          • rigel Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:48

> rigel. poczytaj sobie ABC dobrego wychowania może.

ja????? jak się przychodzi to sie mówi dzien dobry, albo czesc, albo pocalujcie
                            mnie gdzies, a nie "rozejsc sie" ;-)))))
                            • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:49
                              zgaduję, że wybór padnie na "pocałujcie mnie gdzieś" ;))))))))))
                              • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 08:52
                                aha źle mnie oceniacie. po pozorach. po łepkach
                                • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:53
                                  ...po postach... ;)))
                                  • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 08:54
                                    aha czytacie tylko wiersze nie zaglądając miedzy nie.
                                    • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:57
                                      ooooooo, najwięcej wyczytujemy właśnie spomiędzy...;))

• fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:34
                      we wtorki mam na pewno do 11:20...
                      W czwartki do 11:20...
                      w poniedziałki mam kilka godzin przerwy między zajęciami...
                      w pozostałe dni nie pamiętam...
                      myślę, że coś się wykombinuje...;))))))))))))))))))
                      • Gość: jmt Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 08:37
                        te godziny to blef, polecam zajecia z informatyki (wymagania sprzetowe:
                        komputer ze stalym laczem)
                        :-))
                      • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 08:38
                        wyslalam list o 8:34. odpowiedz od fuego dostalam o 8:34. Następny list do
                        psiapsiółek fuego napisała o...8:34. Pozostawię to jak CNN bez komentarza. Ale
                        powinno to nam dać do myślenia.
                        • nanta!!! aniela, be quiet!!! 01.10.01, 08:39
                          Aniela
                          sie uspokoj
                          nowy tydzien sie zaczal;)))
                          • Gość: aniela Re: aniela, be quiet!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 08:40
                            spokojna jestem... powieka mi trochę drga tylko...
                            • nanta!!! Re: aniela, be quiet!!! 01.10.01, 08:41
                              o te powieke mnie sie rozchodzi
                              uspokoj albo ciezko bedzie ;))
                        • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:40
                          jak juz wspomniałam, norma to norma ;))
                          Całuski poniedziałkowe specjalnie dla Ciebie, Anielo!!!...
                          ode mnie rzecz jasna ;))
                          • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 08:41
                            czy masz może usta tłuste od frytek?
                            • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:42
                              nieeee no, na śniadanie nie jadam frytek...dzisiaj był salceson :)))))))
                              • Gość: jmt Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 08:44
                                frytki sa najlepsze, szczegolnie z hamburgerem i mrozona cola o 6.00 na
                                donaldsie
                                • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:45
                                  myślę, że jednak fiszburger w tym wypadku byłby lepszy... :)
                                  • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 08:47
                                    a gdzie mreck?
                                    • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:48
                                      to pytanie do Ciebie jest...;)
                                      • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 08:55
                                        pytam bo nie widzę ani petów ani słomy ani wodorostów.
                                        • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 08:58
                                          no i nie unosi się zapaszek taki...specyficzny...;))

Aniela, co Ty z tym Mreckiem zrobiłaś??????????????????? ;)))
                                          Zmarnowałaś nam chłopa ;)
                                          • nanta!!! Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:00
                                            a ja wiem ,a ja wiem
                                            ona zrobila mu kuku i teraz biedaczek
                                            cierpi gdzies po katach ;)))
                                            raczka, nozka, ogonkiem ruszyc nie moze
                                            biedactwo, mreck gdzies ty? my ci pomozem ;)))

• Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 09:01
                                            musiał się zgubić w borach gdzieś. bo niedzwiedz by go przecież nie tknął.
                                            • nanta!!! Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:04
                                              niedzwiedz moze nie
                                              ale niedzwiedzica jakas to for sure....;)
                                            • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:04
                                              niedźwiedź nie, ale taka Aniela...
                                              Mreck!!!!!!!!!!!!!!!Daj chocby niewielki życia znak ...zamerdnij choć raz
                                              ogonem...pliiiiiiiiiiiiiiiiis ;))))))
                                            • Gość: mreck Re: helooooooooooooooł!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 01.10.01, 09:07
                                              no, co jest, czemu wywołujecie mrecka z lasu?
                                              • nanta!!! Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:08
                                                bo smutno bez ciebie i juz!!
                                                nie tylko aniela teskini ,jak widac ;)))
                                                • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:10
                                                  he he, Mreck nam uległ...dobre sobie...;))
                                                  Pozdrowionka z tej Łodzi, co to dryfuje na horyzoncie...:))
                                              • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 09:08
                                                to nie ja. to te dwie .
                                                • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:12
                                                  aha, a kto się pierwszy zaczął wypytywać, co???
                                                  Przyznaj się Aniela, nie możesz życ bez Mrecka...
                                                  ...jak my wszystkie zresztą ;))))))))))))))))))00
                                                • nanta!!! Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:12
                                                  aniela sie nie wykrecaj]
                                                  pare postow wczesniej jeczalas jak wsciekla
                                                  za nim, no i co???
                                                  • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 09:15
                                                    pytalam w nadziei że go wilki zjadły... żle mnie zrozmumaiłyście
                                                  • nanta!!! Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:17
                                                    mydlic oczy to my a nie nam
                                                    wilki mrecka? he he
                                                    z krzesla zaraz spadne....
                                                  • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:19
                                                    wilk by Go przecie nie tknął, Anielo...;)))
                                                    Tylko Ty zachowujesz bliższy kontakt...i tęsknisz jak niewiemco...na odległość
                                                    to widać :)
                                                • Gość: tequila Re: helooooooooooooooł!!!! IP: 195.205.13.* 01.10.01, 09:19
                                                  sciskam wszystkich w poniedzialek!!!!!
                                                  widze, ze nastroje przednie;)
                                                  • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:20
                                                    jak najbardziej i jak zwykle...
                                                    Pozdrowionka i całusy!!!
                                                  • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 09:21
                                                    wracam do pracy. obrazilam sie
                                                  • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:24
                                                    będzie nam Ciebie brakowało...;)

• Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 09:25
                                                    na fotelu odciski po posladkach zostawię.
                                                    na papierosach szminki ślad.
                                                    zapłaczecie jeszcze krwawymi łzami.
                                                  • rigel Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:26
                                                    Anielu, wróć, ja Cie bardzo proszę ..... ;-)))))))))
                                                  • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 09:28
                                                    nene rigel nei zatrzymuj mnie. to na nic. zostanie po mnie tylko zapach
                                                    luksusowych perfum...
                                                  • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:28
                                                    A Ty Rigel co??Jak chce iść to niech idzie...nikt jej tu siłą trzymał nie
                                                    będzie...;)))

Wiadomo przecież, że ona tylko tak mówi, żebyśmy ja błagali by została...nie
                                                    dajmy sie podejść ;))))
                                                  • Gość: tequila Re: helooooooooooooooł!!!! IP: 195.205.13.* 01.10.01, 09:31
                                                    przebiegla jest jak zwykle ;)))
                                                    ale przeciez za to ja lubie....
                                                  • rigel Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:32
                                                    fuego napisał(a):

> A Ty Rigel co??Jak chce iść to niech idzie...nikt jej tu siłą trzymał nie
                                                    > będzie...;)))

grzeczny chciałem byc, raz moge poprosic, nie? wiecej nie bede..... ;-)))))

• fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:33
                                                    no, żeby mi to ostatni raz było...;))

PS. Chyba nie sądziłeś, że da się nabrać, co???
                                                  • rigel Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:35
                                                    fuego napisał(a):

> PS. Chyba nie sądziłeś, że da się nabrać, co???

jasne, że nie..... ona bez nas tez nie moze zyc, tak jak my bez niej.... ;-))))))
                                                  • Gość: aniela Re: helooooooooooooooł!!!! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 09:35
                                                    nene rigiel musiałbys powtórzyć to 500 razy
                                                  • rigel Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:37

> nene rigiel musiałbys powtórzyć to 500 razy

za zadne skarby..... Fuego mnie prosila, zebym sie nie wyglupial.... ;-)))))
                                                  • fuego Re: helooooooooooooooł!!!! 01.10.01, 09:42
                                                    no bo co? napociłbys sie tylko nad klawiaturą, a Aniela z wieeeeeeeeeeeeeeelką
                                                    łaską napisałaby..."dobra, moge zostać jeszcze przez chwilę, skoro tak mnie
                                                    błagasz...ale długo tu nie zabawię"...;))

No, Aniela, nie tak by było???
    • nanta!!! czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 09:57
      ludzie!!!!!
      robcie cos bo ja z nudow tu usycham
      piszcie, stukajcie
      zacznijcie dzialac bo nam plaze zamkna
      i jak nic, trzeba bedzie isc do mreckowych borow ;)))
      juz widze jak sie biedak ucieszy ....
      • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 09:59
        az za bardzo spokojnie jest.... moze to tylko cisza przed burza?
        Fuego rozumiem.... studentka, a reszta zbiera sily.... ;-))))))
        • fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:03
          no ładnie, ładnie...a jak tu sama byłam, to żadne z Was nie mogło sie odezwac ,
          nie????
          Sama ze sobą miałam gadać, hę?????

A swoją drogą, to...najpierw razem Was nie było, teraz razem wróciliście...i
          razem sie wydzieracie...no no...bez komentarza ;)))
      • fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:00
        aha, teraz to przyszłaś sie wydzierać, a przez ostatnie pół godziny to gdzie
        sie podziewałaś, co?;)))))))))

Ja tu czekam...nawet gazete z nudow czytać zaczęłam...;))))

• Gość: tequila Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: 195.205.13.* 01.10.01, 10:03
          a co czytasz w tej gazecie- horoskopy? ;)))))
          • Gość: fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: *.man.lodz.pl 01.10.01, 10:10
            eeee, nie...zdjęcia tylko oglądam...cytać jesce nie umie ;)
          • Gość: fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: *.man.lodz.pl 01.10.01, 10:11
            eeee, nie...zdjęcia tylko oglądam...cytać jesce nie umie ;)
            • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:13
              Gość portalu: fuego napisał(a):

> eeee, nie...zdjęcia tylko oglądam...cytać jesce nie umie ;)

za to pisac umiesz podwojnie.... ;-))))))
              • fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:16
                cholera, bo cos się z kompem dzieje i to wcale smieszne nie jest!!!!

Ja tu mysle 5 minut nad jednym postem, zaprzęgam całą moją inteligencję...a on
                mi pisze, ze nie wysłał...no to ja próbuje napisać jeszcze raz...i sie okazuje,
                że wysłał...i to obie...
                zwariowac można ;))
              • Gość: tequila Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: 195.205.13.* 01.10.01, 10:17
                i znowu wszyscy sobie poszli......:(
                • fuego Tequila, dziecko... 01.10.01, 10:26
                  nie maż sie tutaj, nie wyj i nie rycz...wytrzyj nos chusteczką i weź sie do
                  roboty...dobrze Ci radzę ;)))
              • Gość: nanta Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: 19.150.112.* 01.10.01, 10:18
                Fuego

prosze bez zadnych insynuacji :)))
                • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:20
                  Gość portalu: nanta napisał(a):

> Fuego
                  > prosze bez zadnych insynuacji :)))
                  dlaczego? ona ma faktycznie rację.... razem zniknelismy i razem wrociliśmy.. ;-)))
                  • fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:22
                    jestem po prostu zazdrosna...co tu ukrywać...ze mną Rigel nie chodzi "na
                    stronę" ;))))
                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:22
                    i o czym to swiadczy ????? ;)))
                    • fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:24
                      znaczy co świadczy????
                      to do mnie, czy do Rigla było, bo nie wiem...;)
                      • Gość: tequila Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: 195.205.13.* 01.10.01, 10:30
                        w przypadku Rigla to niestety o niczym nie swiadczy....;)))
                        • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:32
                          Gość portalu: tequila napisał(a):

> w przypadku Rigla to niestety o niczym nie swiadczy....;)))

o mnie swiadcza moje dobre uczynki..... ;-))))))
                          • Gość: tequila Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: 195.205.13.* 01.10.01, 10:35
                            np. jakie bo trudno sie zorientowac? ;)
                          • Gość: aniela Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 10:36
                            aha a mnie poznacie po moich słowach.
                            ps. tranzytem jestem
                            • Gość: tequila Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: 195.205.13.* 01.10.01, 10:38
                              chyba transformerem!!!
                              • fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:40
                                teraz tylko pokemony są...a Aniela jednym z nich ;))

PS. wiedziałam, że nie wtrzyma i znów się tu wepchnie...Aniela, za to Cię
                                wszyscy kochamy ;))
                                • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:47
                                  fuego napisał(a):

> Aniela, za to Cię wszyscy kochamy ;))

z laski swojej mow za siebie.... ;-)))) ja kocham kogo innego.... ;-))))
                                  • fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:49
                                    nie udawaj, Rigel...nie błagałbyś, żeby została, gdyby nie...tego no...wszyscy
                                    wiemy co...;)))))
                                    • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:52
                                      Aniela i tak kocha Mrecka, ja nie mam szans w takiej konkurencji.... ;-))))
                                      • fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:54
                                        Aaaaa, faktycznie...ale próbuj, może spojrzy na Ciebie łaskawszym okiem (Aniela
                                        oczywiście...;))
                                        • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:54
                                          fuego napisał(a):

> Aaaaa, faktycznie...ale próbuj, może spojrzy na Ciebie łaskawszym okiem (Aniela
                                          > oczywiście...;))

nie bede probowal, bo moze akurat spojrzy na mnie okiem.... i urok jakis rzuci....
                                        • Gość: tequila Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: 195.205.13.* 01.10.01, 10:55
                                          Aniela i laskawe oczy he he he....
                                          • Gość: aniela Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 10:57
                                            aha zasnute firankami rzęs...
                                        • Gość: aniela Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 10:55
                                          wdałabym się w karczemną jakąś awanturę. weszłabym w koalicję. strzeliłabym
                                          skrytobójczo w plecy komuś. dlatego brakuje mi wiadomokogo.
                                          • fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 10:58
                                            aha, Aniela, długo nad tym myslałaś??;))
                                            Przede mną nie ukryjesz swego prawdziwego ja, oraz uczuc swych...przejrzałam
                                            Cie na wylot...i nadal przeglądam ;)))
                                            • Gość: aniela Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 10:59
                                              masz wmontowanego rentgena ? :)
                                              • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:01
                                                za spokojnie kochani, za spokojnie
                                                troche zycia, ruchu tu potrzeba jak nic ;)))
                                            • Gość: tequila Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: 195.205.13.* 01.10.01, 11:01
                                              fuego gdzie sie kupuje okulary do przegladania kofgos na wylot?
                                              bardzo mi sa potrzebne.....
                                              • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:05
                                                Fuego raczej korzysta z lusterka.... to dobry sposob na bazyliszka....
                                                sprawdzony ;-))))))
                                                • Gość: tequila Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: 195.205.13.* 01.10.01, 11:07
                                                  a czesto sprawdzasz?;))
                                                  • fuego Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:10
                                                    jak powiedziała Aniela, mam wmontowanego rentgena.ale z tym to sie trzeba
                                                    urodzić...;)))
                                                  • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:13

> a czesto sprawdzasz?;))

jak wchodze na forum, tak na wszelki wypadek.... ;-))))
                                                  • Gość: aniela Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 11:14
                                                    a ja myslalam ze on mi tym lusterkiem znaki świetlne daje.
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:17
                                                    aniela, znaki swietlne??
                                                    a niby jakie????
                                                  • Gość: aniela Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 11:18
                                                    miłosne, a co?
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:26
                                                    a psinco,
                                                    milosne moga byc
                                                    ale nie od Rigla to fakt
                                                    wczoraj potluklam mu jego lustereczko..;)
                                                  • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:27
                                                    nanta!!! napisał(a):

> wczoraj potluklam mu jego lustereczko..;)

a ja myslalem, ze Aniela .... ;-)))))
                                                    jesteś mi w takim razie cos winna...... ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:27
                                                    nowego lusterka nie dostaniesz
                                                    najwyzej kartke z dlugopisem ;)))
                                                  • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:29
                                                    nanta!!! napisał(a):

> nowego lusterka nie dostaniesz
                                                    > najwyzej kartke z dlugopisem ;)))

wypisanym, jak sadze? bo przeciez dobrego bys mi nie dala..... ;-))))))
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:30
                                                    no coz, tak okturna nie bede
                                                    ale bedzie to dlugopis piszacy na ...bialo ;))
                                                  • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:33
                                                    nanta!!! napisał(a):

> no coz, tak okturna nie bede
                                                    > ale bedzie to dlugopis piszacy na ...bialo ;))

może chociaz czerwony... moglbym serduszka narysowac..... ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:35
                                                    nie bedziesz serduszek anieli malowal
                                                    bynajmniej nie czerwone
                                                  • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:36
                                                    nanta!!! napisał(a):

> nie bedziesz serduszek anieli malowal
                                                    > bynajmniej nie czerwone

te sreduszka mialy byc dla Ciebie.... ;-((((
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:39
                                                    a to czemu wczesniej nie powiedzial???
                                                    ja myslalam ze dla Anieli albo dla tej
                                                    innej co sie w niej wiesz...;))
                                                    ale jesli tak, to dostaniesz ode mnie sliczny komplet
                                                    120 czerwonych dlugopisikow ;)))
                                                  • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:42
                                                    takie moga byc....
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:45
                                                    a pewnie ze moga
                                                    tylko czy Ci potem ktos glowy nie urwie
                                                    za malowanie czerwonych serduch dla mnie??? ;)))
                                                  • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:54
                                                    nie urwie.... wyrozumiala jest .... ;-))))))
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 11:59
                                                    wyrozumiala? to gorzej dla niej
                                                    faceta trzeba krotko i juz...
                                                    ja nie jestem wyrozumiala ;))
                                                    no chyba ze mi zalezy ;))
                                                  • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 12:01
                                                    nanta!!! napisał(a):

> ja nie jestem wyrozumiala ;))
                                                    > no chyba ze mi zalezy ;))

moze jej tez zalezy, co? a rysowanie serduszek jest takie niewinne.... ;-))))
                                                    i jeszcze o niczym nie swiadczy..... ;-))))))
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 12:03
                                                    rysowanie serduszek bedzie niewinne?
                                                    to po co chcesz mi je rysowac?
                                                    z nudow???

• rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 12:05
                                                    nanta!!! napisał(a):

> to po co chcesz mi je rysowac?
                                                    > z nudow???

przy Tobie trudno się nudzic.... ;-)))) od rysowania zawsze mozna prejsc do
                                                    konkretow.... ;-)))))

• nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 12:07
                                                    strasznie dlugie to przechodzenie u Ciebie
                                                    zaraz sie zestarzeje czekajac na to...przejscie
                                                  • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 12:14
                                                    nanta!!! napisał(a):

> strasznie dlugie to przechodzenie u Ciebie
                                                    > zaraz sie zestarzeje czekajac na to...przejscie

a dlupisow nie dalas.... wiec czego chcesz jeszcze?
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 12:18
                                                    dostales komplet i jeszcze malo
                                                    co jeszcze chcesz ode mnie?
                                                  • rigel Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 12:20
                                                    nanta!!! napisał(a):

> dostales komplet i jeszcze malo
                                                    > co jeszcze chcesz ode mnie?

hmmm... czy ja wiem? to znaczy wiem, ale może nie tak na forum, co? ;-))))))))
                                                  • nanta!!! Re: czemu tak dzisiaj spokojnie?????? 01.10.01, 12:27
                                                    na co czekasz?
                                                    najwyzej uslyszysz tak i bedziesz sie wycofywal ...;)))

• fuego Pożegnanie 01.10.01, 12:26
                                                    pa pa moi drodzy, to tyle na dzisiaj z mojej strony...
                                                    do zobaczenia...nie wiem kiedy, ale nieprędko raczej...;)))
                                                  • nanta!!! Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:30
                                                    nie odchodz!!!! ja bede tesknic
                                                    czy bedziesz zagladac na swoja skrzynke na GW???
                                                    napisze, moze bedziesz mogla odpisac?
                                                  • rigel Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:32
                                                    fuego napisał(a):

> pa pa moi drodzy, to tyle na dzisiaj z mojej strony...
                                                    > do zobaczenia...nie wiem kiedy, ale nieprędko raczej...;)))

Wracaj szybko Fuego, bez Ciebie.... eh! nawet nie chce mi kalwiatura pisać ;-(((((
                                                    całuski i powodzenia..... ;-))))))
                                                  • Gość: tequila Re: Pożegnanie IP: 195.205.13.* 01.10.01, 12:35
                                                    zegnaj...
                                                    pamietaj...
                                                    odzywaj sie...
                                                    bez Ciebie hmmmm...
                                                  • fuego Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:36
                                                    aha, teraz to "całuski, powodzenia, będe tęsknić", ale jak chce mi sie z kims
                                                    pogadac, to nie mam z kim...no przeciez nie bede sie wtrącać, jak tak sobie
                                                    gruchacie o długopisach i innych takich...
                                                    choć raz o szczerość proszę, a nie sztampowe "eh,to nie będzie to samo bez
                                                    ciebie..."...powiedzcie, u kogo jest impreza z okazji mojego odejścia,
                                                    co???;))))

PS. Jeszcze nie idę, chciałam tylko, żebyście cos do mnie napisali...;)))))))))
                                                  • nanta!!! Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:39
                                                    Ty cholerna wredna malpo ;))
                                                    dorwe Cie w tej Lodzi
                                                    i nic Cie nie uratuje
                                                    to bylo swietne, tak trzymaj!!!!!
                                                    lubie Cie od tego bladego switu i tak juz zostanie :))))
                                                  • fuego Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:45
                                                    no, tej wrednej małpy mi było trzeba...wreszcie cos konkretnego, a nie jakies
                                                    takie umizgi...;)

a tak, chodź Nanta, dorwij mnie, jeśli potrafisz...
                                                    (w Łodzi to sie dopiero zabawic mozna...;)))
                                                  • rigel Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:46
                                                    fuego napisał(a):

> (w Łodzi to sie dopiero zabawic mozna...;)))

pewnie tramwajami..... ;-)))))))
                                                  • fuego Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:50
                                                    a może i tak, bo co???;))
                                                    Ale mi i Nancie nie trzeba nawet tramwaju...;)))
                                                    A jak chcesz sie przekonac, to też wpadnij...;))
                                                  • rigel Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:54
                                                    fuego napisał(a):
                                                    > Ale mi i Nancie nie trzeba nawet tramwaju...;)))
                                                    > A jak chcesz sie przekonac, to też wpadnij...;))

nooo, a wy mnie wepchniecie pod tramwaj..... ;-))))))
                                                  • rigel Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:39
                                                    fuego napisał(a):

> PS. Jeszcze nie idę, chciałam tylko, żebyście cos do mnie napisali...;)))))))))

oooooo, wstrętna..... a ja całą paczkę chusteczek zmarnowałem przez Ciebie...
                                                    kurcze, a mialem przez baby nie plakac..... ;-((((((((
                                                  • Gość: tequila Re: Pożegnanie IP: 195.205.13.* 01.10.01, 12:43
                                                    to kiedy sobie idziesz? :))))))
                                                  • rigel Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:44

> to kiedy sobie idziesz? :))))))

JUZ!!!!!!! i nie wroce........ ;-((((((((((
                                                  • Gość: tequila Re: Pożegnanie IP: 195.205.13.* 01.10.01, 12:56
                                                    rigel napisał(a):

> JUZ!!!!!!! i nie wroce........ ;-((((((((((

to nie do Ciebie bylo.....
                                                    tylko do Fuego bo sobie jakies testy przeprowadza na niewinnych, teskniacych....
                                                    ale widze, ze zaczepka podzialala...:)))))))))))))

• rigel Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:57

> to nie do Ciebie bylo.....
                                                    za pozno sie zorientowalem.... ale niech juz sobie idzie....."kreaturo" do mnie
                                                    mowi, to przestaje ja lubic.... ;-)p

• Gość: tequila Re: Pożegnanie IP: 195.205.13.* 01.10.01, 13:01
                                                    ale wrazliwy sie zrobiles...
                                                    moze pelnia na Ciebie tez dziala
                                                    tylko z innym skutkiem? :-))))
                                                  • fuego Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:59
                                                    aha, wiedziałam, ze to do mnie...ale Rigel sie tak pięknie zdenerwował ;)))

PS. A co? Szampan juz dobrze schlodzony, co? Czas impreze zaczynać...jeszcze
                                                    jakieś 5 minut...:(serio mówię
                                                  • rigel Re: Pożegnanie 01.10.01, 13:07
                                                    fuego napisał(a):

> jakieś 5 minut...:(serio mówię
                                                    mineło.... ciekawe czy jeszcze jest? ale mimo wszystko szkoda, że poszla....
                                                    chlip, chlip.... ;-((((( tak ladnie do mnie mowila: ... kreaturo.... ;-)))))
                                                  • fuego Re: Pożegnanie 01.10.01, 13:12
                                                    jestem...w kurtce już...spóźnię się przez Was, kochani i Ty, Kreaturo...;)))
                                                  • fuego Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:47
                                                    aha, z Toba to w ogóle nie powinnam rozmawiac...a może Ty maila (sprzed kilku
                                                    dni już) odebrac nie potrafisz, co??
                                                    wstrętna kreaturo!!!!!
                                                  • rigel Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:51
                                                    fuego napisał(a):

> aha, z Toba to w ogóle nie powinnam rozmawiac...a może Ty maila (sprzed kilku
                                                    > dni już) odebrac nie potrafisz, co??
                                                    potrafie.... aaa, o TEGO maila Ci chodzi..... ;-))))))
                                                    > wstrętna kreaturo!!!!!
                                                    tylko nie kreaturo, dobrze???? ;-))))))) wstretna moze byc......
                                                  • fuego Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:53
                                                    nie odbiegaj od tematu...kreaturo!!!!;)))
                                                  • rigel Re: Pożegnanie 01.10.01, 12:55
                                                    fuego napisał(a):

> nie odbiegaj od tematu...kreaturo!!!!;)))

juz naprawilem swoj blad.... moze raczej drobne niedopatrzenie z mojej strony, a
                                                    nie blad.... ;-))))))))
    • nanta!!! do roboty, lenie 01.10.01, 11:10
      cicho tutaj
      czy ja naprawde musze zamieszac
      zeby zaczelo sie cos dziac!!!!!!!
      • fuego Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:13
        najpierw siedzisz cicho, a teraz oburzona, że forum ni drgnie...;))
        Trzeba było nie opuszczac posterunku
        A teraz to trzeba specjalnie namieszać...kij w mrowisko włożyć...ogólnie rzecz
        biorąc...
        ...ANIELA PILNIE POSZUKIWANA!!!!!!!!!!!...
        ...w końcu komu będziemy wrzucać??Przecież nie sobie na wzajem, nie?
        • nanta!!! Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:15
          jasne Fuego
          Tobie nie nawrzucam
          anieli moge, jak najbardziej
          innym moze tez, troszeczke
          Rigel, moge Ci zadac niedyskretne pytanie???
          Tequila, a Ty to co??
          odpoczywac tu przyszlas???
          stukaj albo ja sie za Ciebie wezme
          i bedzie to przyjemnosc.;)))
          • Gość: tequila Re: do roboty, lenie IP: 195.205.13.* 01.10.01, 11:17
            bierz sie za mnie !!!!!
            przecierz tylko na to czekam.....;)
          • Gość: aniela Re: do roboty, lenie IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 11:17
            e. pani anieli, jeśli już. nawrzucac? hehe wiecie co Wy mi możecie?:) mogłabym
            Wam powiedzieć, ale po lekturze sawuawiwru jestem.
            • Gość: tequila Re: do roboty, lenie IP: 195.205.13.* 01.10.01, 11:21
              Aniela cos bredzi o dobrym wychowaniu
              chyba grypa ja rozbiera ;)))
            • fuego Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:22
              he, anielo, w [podskokach uciekac będziesz, jak sie wezme ja albo Nanta za
              Ciebie...tylko że mi sie na razie nie chce...;)))))
              • Gość: aniela Re: do roboty, lenie IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 11:27
                ehhh... przypochlebiacie sobie :)) sprawy wagi państwowej załatwiam więc patrzę
                na Was tylko okiem środkowym. nieuważnie patrzę.
          • rigel Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:21
            nanta!!! napisał(a):

> Rigel, moge Ci zadac niedyskretne pytanie???

mozesz, przeciez i tak wiem, ze Cie skreca z ciekawosci....
            inna sprawa, czy odpowiem.... ;-)))))

• nanta!!! Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:24
              Aniela
              powiem do ciebie pani jak
              ty do mnie powiesz "o najwspanialsza nanto"
              Rigel, kochasz "kogos innego" bo nie aniele
              kto to jest, bo wiem ze nie ja!!!!
              Tequila, zaraz sie za Ciebie wezme
              bedziesz plakac i to gorzko...
              • rigel Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:26
                nanta!!! napisał(a):

> Rigel, kochasz "kogos innego" bo nie aniele kto to jest, bo wiem ze nie ja!!!!
                skąd wiesz? nigdy Ci tego nie powiedziałem.... ;-)))))
                • fuego Nanta i Rigel... 01.10.01, 11:28
                  ...może zostawic Was samych, co?
                  • nanta!!! Re: Nanta i Rigel... 01.10.01, 11:30
                    alez nie ma takiego powodu
                    Rigel nic mi nie powiedzial
                    ale ja i tak wiem swoje
                    on sie skrycie kocha w ....
                    • fuego Re: Nanta i Rigel... 01.10.01, 11:32
                      ...Mrecku????????????????????????????
                      • nanta!!! Re: Nanta i Rigel... 01.10.01, 11:33
                        no i widzisz
                        ja nie musialam wcale tego mowic

• rigel Re: Nanta i Rigel... 01.10.01, 11:31
                    fuego napisał(a):

> ...może zostawic Was samych, co?

nie zadawaj głupich pytan, wieeeesz.....? a Ty bedziesz sobie cichutko siedziec i
                    patrzyc, przeciez wiem o co Ci chodzi.... ;-))))))
                    • nanta!!! Re: Nanta i Rigel... 01.10.01, 11:32
                      no i wyszlo w kim Rigel kocha sie;)))
                      Fuego, happy ??
                    • fuego Re: Nanta i Rigel... 01.10.01, 11:33
                      a po co mam patrzec, co?Jeszcze nie chce mi sie umierac z nudów...;)))

• rigel Re: Nanta i Rigel... 01.10.01, 11:35
                        fuego napisał(a):

> a po co mam patrzec, co?Jeszcze nie chce mi sie umierac z nudów...;)))

moze i jest jakies podobienstwo charakterow, moze nawet jestesmy do siebie
                        podobni, ale mimo wszystlo Mreck nie jest w moim typie.... zostawiam go Anieli...
                        • fuego Re: Nanta i Rigel... 01.10.01, 11:42
                          aha, a dlaczego słysze pękające serce i dlaczego Twe łzy płyną po klawiaturze,
                          co??
                          ojej, taki smutny to widok...Rigel no,daj spokój...Mreck jedyny jest na
                          swiecie, ale przecież tak nie można...no chodź, chodź, przytulę Cię, otrę
                          łzy...a zresztą płacz, maożesz wykorzystac do tego moje ramię...nieduże co
                          prawda, ale zawsze to ramię ;)))
              • fuego Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:26
                oj, Nanta, Twe słowa jak miód na moją duszę...już dawno nikt sie za nikogo nie
                brał na tym forum ;))
                będzie ubaw, czuje to ;))
                • nanta!!! Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:29
                  Fuego
                  ja sie zaczynam rozkrecac
                  zaraz bdzie zgrzyt i placz,
                  a potem wielka rzez...niewiniatek;))
              • Gość: tequila Re: do roboty, lenie IP: 195.205.13.* 01.10.01, 11:28
                nanta!!! napisał(a):
                > Tequila, zaraz sie za Ciebie wezme
                > bedziesz plakac i to gorzko...

obiecujesz, obiecujesz i znikasz
                nie moge sie doczekac......;))

• nanta!!! Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:31
                  Tequila
                  cholerny smarku
                  Ty mnie nie bierz pod wlos
                  Ty sie szykuj na smierc ze smiechu ;))
                  • Gość: tequila Re: do roboty, lenie IP: 195.205.13.* 01.10.01, 11:34
                    ale trafilas z tym smarkiem!
                    wlasnie przechodze ostatnie stadium zasmarkania...
                    caly weekend w poziomie
                    ale na forum powoli doznaje ozdrowienia
                    szczegolnie jak mnie rozsmieszasz! ;))))
                    • nanta!!! Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:38
                      Ty sie nie ciesz
                      ja tu nie do rozsmieszania zasmarkancow jestem
                      ja tu przyszlam upolowac jakies zwierze i sie
                      na nim odreagowac ;)))
                      za to mi placa i juz ;))
                      • Gość: tequila Re: do roboty, lenie IP: 195.205.13.* 01.10.01, 11:40
                        ile kosztuje wynajecie Cie do rozsmieszania na forum?
                        droga jestes?
                        i kto Cie ostatnio wykupil? ;)))))))
                        • nanta!!! Re: do roboty, lenie 01.10.01, 11:42
                          a myslisz ze warto za mnie cos zaplacic??
                          droga jestem ale dla przyjaciol jestem "za darmo"
                          • fuego co to znaczy??? :( 01.10.01, 11:53
                            dlaczego zostałam odsunieta na bok??I nikt ze mna nie rozmawia??
                            Przecież ładnie wyglądam...i ładnie pachnę...więc o co chodzi? Nic mi nie
                            wystaje zza koszuli...ani zza spodni...ani spod...co jest?
                            • nanta!!! Re: co to znaczy??? :( 01.10.01, 11:55
                              ja z Toba rozmawiam ale jak Ty sie nie odzywasz
                              to jest to monolog
                              pomoz mi rozwalic aniele
                              nalezy jej sie za caloksztalt co Ty na to ???
                              ps. czy moge sobie darowac mowienie o Twoim ladnym
                              pachnieniu?, lepiej zeby facet....;)
                              i nic nie wystaje.

• fuego a gdzie ty na forum widziałaś faceta, Nanta? 01.10.01, 12:00
                                powiedz, to sie przejde i obejrzę...;)
                                na tym forum nie ma facetów...a ten jeden, co sie ostał, to nedzna imitacja
                                jest chyba...;))))))))))
                                • rigel Re: a gdzie ty na forum widziałaś faceta, Nanta? 01.10.01, 12:01
                                  fuego napisał(a):

> na tym forum nie ma facetów...a ten jeden, co sie ostał, to nedzna imitacja
                                  > jest chyba...;))))))))))

nie sprowokujesz mnie Nanta.... ;-)))))))
                                  • fuego Re: a gdzie ty na forum widziałaś faceta, Nanta? 01.10.01, 12:06
                                    po pierwsze: jestem FUEGO , a nie Nanta...f-u-e-g-o...zapamiętaj to sobie;))
                                    po drugie : ja nie prowokuję, jeno fakty stwierdzam ;)

PS> A swoją drogą, widac, kto Ci po głowie chodzi...;)
                                • nanta!!! Re: a gdzie ty na forum widziałaś faceta, Nanta? 01.10.01, 12:02
                                  nie ma facetow???
                                  to co ja tu cholera robie???
                                  tyle czasu zmarnowane!!!!

• nanta!!! JA WAS WSZYSTKICH DZISIAJ ZATLUKE!!!!!! 01.10.01, 11:51
      pospaliscie sie czy co????
      do pisania, bo sobie pojde
      w cholere
      a aniela tylko na to czeka ;))
      • Gość: tequila Re: JA WAS WSZYSTKICH DZISIAJ ZATLUKE!!!!!! IP: 195.205.13.* 01.10.01, 11:55
        opanuj sie kobieto!!
        niektorzy tylko czekaja na to
        ze stracisz cierpliwosc!
        to powazny blad!!!!
        a czym zatlukujesz dzisiaj oprocz smiechu? :))))
        • nanta!!! Re: JA WAS WSZYSTKICH DZISIAJ ZATLUKE!!!!!! 01.10.01, 11:58
          ja zawsze jestem opanowana
          ale mnie dzisiaj hormony nosza
          i stad te problemy z hustawka nastrojow...
          a cierpliwosci nie strace, bo jej nie mam
          jestem w goracej wodzie kapana
          na nic nie czekam
          do tluczenia mam listek laurowy i
          miekkie piorko, na razie..
          dla wybrancow moja rasia ;))
      • fuego Re: JA WAS WSZYSTKICH DZISIAJ ZATLUKE!!!!!! 01.10.01, 11:57
        wiesz, Nanta, Ty tylko bys wrzeszczała i wrzeszczała...
        Ale pogadać to juz nie...;))
        I chwalisz sie, że zamieszać potrafisz...a ja sie pytam-gdzie dowody??
        E, Nanta, ty chyba jednak miła jesteś...może to troche tobą wstrząśnie
        MIŁA NANTA, MIŁA NANTA, MIŁA NANTA, NANTA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST
        MIŁAAAAAAAAAAAAAA!!!!
        • rigel Fuego ciszej..... 01.10.01, 11:59
          wiem, wiem, tylko po co tak krzyczysz.... nie dajesz sie skupic.....
          • nanta!!! do jasnej cholery... 01.10.01, 12:01
            ja nie jestem mila
            jestem cholera i juz
            bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
            i wywalalm jezyk...;)
          • fuego Re: Fuego ciszej..... 01.10.01, 12:03
            a właśnie, że BĘDĘ KRZYCZEĆ!!!! I trudno, bywa tak w życiu, ze nie możemy sie
            skupić...ale niektórzy nie potrafią sobie z tym po prostu
            poradzic...mięczaki ;)))
            • nanta!!! Re: Fuego ciszej..... 01.10.01, 12:05
              o fuego
              to bylo ponizej pasa
              ja nie jestem mieczak
              nie jestem mila
              jestem wredna i wiesz to dobrze
              i zaraz mnie cos wezmie
              i to nie bedzie pozytywne uczucie ;))
              • rigel Re: Fuego ciszej..... 01.10.01, 12:06
                nanta!!! napisał(a):

> jestem wredna i wiesz to dobrze
                > i zaraz mnie cos wezmie
                > i to nie bedzie pozytywne uczucie ;))
                to ja chyba znikne, przeciez nie bede sie narazal..... ;-((((((
                • nanta!!! Re: Fuego ciszej..... 01.10.01, 12:10
                  sprobuj zwiac a wtedy sie doczekasz ;))
                  • fuego Re: Fuego ciszej..... 01.10.01, 12:13
                    już zwiał...boi się...jak zwykle, chciałoby sie powiedzieć ;))
                    No ale czego mogłyśmy sie spodziewać...;))))
              • fuego Re: Fuego ciszej..... 01.10.01, 12:10
                Nanta, a czy ja mówię, że to do Ciebie było???No, czy ja tak powiedziałam???
                Pokaż palcem, gdzie...:)?
                Ja do tego mięczaka mówie, co to jak tylko sie głosniej coś powie, to zaraz nie
                może sie skupić i pod biurko ze strachu włazi...;))
                • rigel Re: Fuego ciszej..... 01.10.01, 12:19
                  fuego napisał(a):

> Ja do tego mięczaka mówie

jestem, tylko włożyłem sobie stopery, tak krzyczycie, ze wlasnych mysli nie
                  slysze..... ;-))))
                  • Gość: tequila Re: Fuego ciszej..... IP: 195.205.13.* 01.10.01, 12:23
                    rigel napisał(a):

> jestem, tylko włożyłem sobie stopery, tak krzyczycie, ze wlasnych mysli nie
                    > slysze..... ;-))))

moze to nie przez te krzyki..... :)

• Gość: tequila Re: JA WAS WSZYSTKICH DZISIAJ ZATLUKE!!!!!! IP: 195.205.13.* 01.10.01, 12:01
          moze masz tak jak ja
          to nie hormony tylko lada moment bedzie pelnia
          i juz mnie roznosi
          i jestem zgryzliwa
          i bede jeszcze gorsza.....
          • nanta!!! Re: JA WAS WSZYSTKICH DZISIAJ ZATLUKE!!!!!! 01.10.01, 12:06
            czyto sie nie nazywa jakies napiecie albo cos???:))))

• Gość: tequila Re: JA WAS WSZYSTKICH DZISIAJ ZATLUKE!!!!!! IP: 195.205.13.* 01.10.01, 12:18
              napiecie mam najmniejsze napiecie...;)
              ale cos w tym jest
              a wy co tak delikatnie?
              ja tez moge pokazac jezyk
              ale zaraz sie wszyscy pochowaja....:)
    • rigel do Nanty 01.10.01, 12:33
      wieeeesz... cos te Twoje dlugopisy slabiutko pisza.....
      ale cos tam skrobnalem ;-)))))))
      • nanta!!! Re: do Nanty 01.10.01, 12:35
        wiem, widzialaaaaaaaaaaaaam
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 01.10.01, 12:40
          fuego sobie poszla...
          wy sobie rysujecie...
          ide chyba do smutnego krokodyla...
        • rigel Re: do Nanty 01.10.01, 12:42
          nanta!!! napisał(a):

> wiem, widzialaaaaaaaaaaaaam
          > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tylko tyle..... ide do smutnego krokodyla...... ;-(((((((
          • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 01.10.01, 12:50
            a co mam podgladac jak sobie rysujecie serduszka?
            nie bede przeszkadzac....
          • Gość: Krokodyl Re: do Nanty IP: 212.244.106.* 01.10.01, 13:08
            No to ładnie...
            Dostaję zaproszenie ,a tu cichutko , puściutko.
            Wesoło miało być...
            Przecież bilet nawet kupiłem

Krokodyl Wania
            • rigel Re: do Nanty 01.10.01, 13:09
              Gość portalu: Krokodyl napisał(a):

> No to ładnie...
              > Dostaję zaproszenie ,a tu cichutko , puściutko.
              > Wesoło miało być...
              a lusterko masz???? moze sie przydac.....

• nanta!!! Re: do Nanty 01.10.01, 13:09
              przepraszam ale praca mnie wezwala
              dzisiaj odezwe sie ale pozniej, obiecuje
              baw sie dobrze ;)))
              • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 01.10.01, 13:12
                -nanta sciemnila
                -fuego tez dematerializacja
                no to co tam w wielkim swiecie....
                musze jakos zaczepic... ;)))))
                • Gość: Krokodyl Re: do Nanty IP: 212.244.106.* 01.10.01, 13:15
                  podobno Chińczyki sie dobrze trzymają...
                  Ale czy ja wiem...
                  Nic mi nie lepiej
                  • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 01.10.01, 13:28
                    a czego sie dobrze trzymaja te Chinczyki? :))))
    • Gość: Behemod Pozdrowienia od Behemoda IP: *.id.uw.edu.pl 01.10.01, 12:58
      Poniewaz moje piatkowe pozdrowienia zdaje sie,ze zamknely watek(pozostaly bez
      odpowiedzi:((( to teraz pozdrawiam wszystkich na poczatek nowego tygodnia:)))
      • Gość: tequila Re: Pozdrowienia od Behemoda IP: 195.205.13.* 01.10.01, 13:04
        no to seeeeeerdeeeeeczne pozdr
        na poczatek tygodnia ;))))
    • Gość: Kwiatek Re: nowy tydzien IP: 195.116.214.* 01.10.01, 13:36
      Dzień Dobry :-)))))
      • rigel Re: nowy tydzien 01.10.01, 13:37
        Gość portalu: Kwiatek napisał(a):

> Dzień Dobry :-)))))

witaj Kwiatuszku.... ;-)))
        • Gość: Kwiatek Re: nowy tydzien IP: 195.116.214.* 01.10.01, 13:50
          Okropnie krzyczycie !! Nie da sie w spokoju popracowac ;-( Musiałam zajrzec.
          • Gość: tequila Re: nowy tydzien IP: 195.205.13.* 01.10.01, 13:56
            przeciez nikogo tu nie ma
            wiec jest b. cicho
            chyba ze to forma zaczepki
            wiec odzew jest z mojej strony ;)))
            • Gość: Kwiatek Re: nowy tydzien IP: 195.116.214.* 01.10.01, 14:12
              Niezmiernie wdzieczna Ci jestem. Skoro tu nikogo nie ma, znaczy mam omamy i
              słyszę nawoływania !! . Zadna forma zaczepki nie wchodzi w rachubę
              • Gość: tequila Re: nowy tydzien IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:16
                a szkoda :{
                • Gość: Kwiatek Re: nowy tydzien IP: 195.116.214.* 01.10.01, 14:21

> a szkoda :{

Oj wiem. To wielka szkoda dla świata !! Jestem niezwykła, znaczy byłam, no ale
                  mając omamy i takie tam inne, trace na mojej niezwykłości :-(((( I staję się
                  przecietnym mieszkancem ziemi
                  • Gość: tequila Re: nowy tydzien IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:24
                    wez sie za siebie!!!
                    do roboty watki stygna...
                    • Gość: Kwiatek Re: nowy tydzien IP: 195.116.214.* 01.10.01, 14:29
                      Dobrze, dobrze, wszystko, wszystko, tylko jutro, jutro ;-))))
    • nanta!!! smutno dzisiaj, smutno 01.10.01, 14:24
      i nikt nie chce stukac
      jak nanty nie ma, to i kipiszu nie ma
      ale obiecuje, jutro sie odegram
      i nie bedzie spania po katach
      bedzie wielka burda na calego
      • Gość: guest melduję się na posterunku IP: *.*.*.* 01.10.01, 14:37
        PS.
        :)
        Nie piszcie tyle bo nikt nie jest wstanie złapać wątku
        i włączyć się do dyskusji.

Co jest tematem dzisiejszych wynurzeń?
        • Gość: tequila Re: melduję się na posterunku IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:43
          Co tak pozno?!
          Tematem dzisiejszej lekcji sa jak zawsze stosunki mesko-damskie i pochodne
          tematu....
          • Gość: guest Re: melduję się na posterunku IP: *.*.*.* 01.10.01, 15:18
            > Co tak pozno?!
            A praca to pies?

> Tematem dzisiejszej lekcji sa jak zawsze stosunki mesko-damskie i pochodne
            > tematu....
            Aha, "stosunki", ja zawsze jestem wyposzczony więc
            na racjonalne wypowiedzi z mojej strony nie liczcie:).

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka