tomii6 02.12.06, 18:27 szukam nazwy piosenki i autorki która gra na saksofonie. Był to przebój jakies dobre 6-8 lat temu. Jest to piosenka instrumentalna i nie ma tam słow piosenki. na teledysku brunetka gra na saksofonie w barze. pomózcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahh.oy Re: instrumentalnie na saksofonie 02.12.06, 19:02 jedyne co przychodzi mi na myśl to Candy Dulfer (z Davem Stewartem) "Lily was here", ale ona chyba nie była/nie jest brunetką :/ , poza tym za łatwe by było;P Odpowiedz Link
tomii6 Re: instrumentalnie na saksofonie 02.12.06, 19:21 Dzięki serdecznie, to ta piosenka. Masz racje pomyliłem sie ona jest i była blondynką. Nie wiem dlaczego tak mi sie ubzdurało ze to brunetka. dzieki serdecznie jeszcze raz. Czołem ;-) Odpowiedz Link
ahh.oy Re: instrumentalnie na saksofonie 02.12.06, 21:54 a już myślałam,że to jakaś podpucha ;D pozdrawiam. Odpowiedz Link
andywaw Re: instrumentalnie na saksofonie 05.12.06, 01:23 Brunetką chyba była bohaterka filmu, z którego ten utwór pochodził. Odpowiedz Link