gagunia7 11.06.07, 13:18 kto to spiewa:"wiec szkoda słow zrób do tylu krok,sam wiesz jak to jest ja odchodze stąd...ty kłamac nauczyłes mnie.."? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagunia7 Re: ??kłamać nauczyłeś mnie 11.06.07, 13:38 wielkie dzieki-czasem jest tak ze cos siedzi w glowie,wiesz co to jest a nazwac nie umiesz he he Odpowiedz Link
bujaka_jamajka Re: ??kłamać nauczyłeś mnie 11.06.07, 15:17 gagunia7 napisała: > czasem jest tak ze cos siedzi w glowie,wiesz co to jest a nazwac > nie umiesz he he Skąd ja to znam..:) Odpowiedz Link
gagunia7 Re: ??kłamać nauczyłeś mnie 15.06.07, 10:25 a to co to jest:"skrzydla sa po to by sie wzbic, tak mowiles mi..."? Odpowiedz Link
gagunia7 Re: ??kłamać nauczyłeś mnie 18.06.07, 14:12 "niech cały swiat to wie jak bardzo kocham cie,przy tobie znow prawdziwie mogę zyc" a to kto śpiewa?:-) Odpowiedz Link
wredna.suka Re: ??kłamać nauczyłeś mnie 18.06.07, 20:46 Niech Cały świat To Wie Muzyka: Agnessa (Agnieszka Jakubiec) Słowa: Grzegorz Walczak Zabierz mnie daleko stąd I przytul mnie, przed światem schroń Przez mrok i cień przeprowadz mnie W cieple twym ukryję się Ty we mnie wierzysz i z tobą ja Mogę pokonać i ból i strach Jak dawniej znów mogę się śmiać I tylko tobie chcę, chcę wszystko dać Niech cały świat to wie, jak bardzo kocham cię Przy tobie znów prawdziwie mogę żyć Widocznie los tak chciał, Anioła Bóg mi dał Przy tobie nic nie może mi się stać. Niech cały świat to wie, jak bardzo kocham cię Przy tobie znów prawdziwie mogę żyć Widocznie los tak chciał, Anioła Bóg mi dał Z Aniołem mym już nic nie grozi mi. Tylko ty naprawdę wiesz Jak ze mną jest, jak to jest Czasem chcę uciekać, sama być Lecz zaraz chowam się w ramionach twych Bądz dla mnie dobry, Aniele ty mój I wciąż kochaj mnie, i zawsze przy mnie stój Mocno trzymaj mnie, by znowu wiatr Nie porwał mnie na wiele lat. Niech cały świat to wie, jak bardzo kocham cię... Los chciał Chce się żyć Anioła Bóg mi dał, Los tak chciał, ty i ja Wiemy dokąd mamy iść I już więcej nie chcę nic Anioła Bóg mi dał Anioła swego mam Ciebie mam. Odpowiedz Link