Gość: sade IP: 10.40.129.* 18.03.02, 12:03 gdzie w ostatnim czasie powstaly nowe puby w Poznaniu. jestem ciekawa jak tam mozna sie zabawic.czekam na odpowiedzi-koniecznie z adresami !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: war Pub Aluzja IP: *.vpn.net.pl 12.04.02, 10:26 na Rybakach 24/25, zielona elewacja, po zejsciu po schodkach opanowuje cie inny swiat :) Istnieje od dwóch miesięcy więc juz można coś o niej powiedzieć. Misię podoba, dobra muza (lekki rock, czasem cięższe kawałki, ale nie rąbanka), co mnie cieszy jest osobna salka do lotek. piwo po 3.5 i 4pln. czyli duża Warka i duży Żywiec. mam wrażenie, że jest zawsze otwarte :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotka Re: Pub Aluzja IP: *.pozn.gazeta.pl 18.04.02, 14:53 czy to prawda, ze powstal tez jakis pub dla wielbicieli kotow? gdzies przy Starym Rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMTEK Re: Pub Aluzja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 19:14 ...czym Ty żyjesz???... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mACIEJ Re: DRUGI DOM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 15:12 na ul. MOkrej 4 , między Żydowską i Wroniecką, obok CZERWONEGO FORTEPIANIU jest nowy klub DRUGI DOM . Nawet ci , którzy codziennie chodzą po knajpach ( przedstawiciele handlowi) przyznają, że czegoś takiego jeszcze nie widzieli . DRUGI DOM zajmuje całą kamienicę : parter i dwa piętra . Okna z widokiem na ratusz albo , z drugiej strony , na małą przytulną uliczkę . Klub jest urządzony bardzo domowo: klimaciarskie krzesła i stoły, półeczki, obrazki, zdjęcia z wakacji , mnóstwo !!! książek i gazet do poczytania w przerwie rozgrywek w darta , piłkarzyki czy bilarda . Kawa i herbata w ... kubkach!!! oprócz tego czekolada na mleku, piwo Żywiec, ciemna Fortuna, Redds i Heineken, a mają być też inne. Specjalnością są talerzyki do chrupania - nie będę zdradzał, co to takiego oraz smakowite babki - do wyboru, do koloru . KLub jest otwarty do późna , a właściciele zapowiadają, że w najbliższym czasie będą go otwierać już o 11:00. Acha! Całe drugie piętro jest dla niepalących - HURRA! . Dla wszystkich , którzy tęsknią za górami jest sala góralska - na drugim piętrze... żeby się powspinać. Odpowiedz Link Zgłoś
snoopy25 Balin-ga... 16.10.02, 21:51 ...na ul. Szewska 15. Całkiem tam przytulnie, miła obsługa, wygodne kanapy (zwłaszcza taka jedna przy oknie:)), tanie pifko i czego można chcieć więcej :o) Odpowiedz Link Zgłoś