Gość: wiola333 IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.02.03, 15:41 widząc niepokojące sygnały psychoz poniżej zgłaszam postulat:PRSYCHOLOG POTRZEBNY;-) kto wyraża zgodę na badania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudny Re: psycholog potrzebny;-) IP: *.localdomain / 192.168.5.* 05.02.03, 15:45 Z tą samą determinacją po jednaj i drugiej stronie niezbednych dla tych badań przyrządów. I badanym i badającym na Twoje życzenie zostanę... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia1 Re: psycholog potrzebny;-) 05.02.03, 15:46 Gość portalu: wiola333 napisał(a): > widząc niepokojące sygnały psychoz poniżej zgłaszam postulat:PRSYCHOLOG > POTRZEBNY;-) > kto wyraża zgodę na badania? każdy wariat powie że on zdrów jest i nie potrzebuje żadnych badań :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: psycholog potrzebny;-) 05.02.03, 15:49 Jam jest zdrów, więc proszę i poddaję sie z ochotą. tylko wyników nie rozgłaszajcie po forach, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 szybki odzew IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.02.03, 15:55 cieszy mnie niezmiernie wasza samoświadomość;-) pytanie 1(wg amerykańskiej sieczki produkcyjnej) wasze obecne życiowe uwarunkowania są niewątpliwie wynikiem jakisik okropniastych przeżyć z dzieciństwa czy Stefan miał jakieś doświadczenia z zakonnicami? i dlaczego się zastanawia sie czy była zabezpieczona?;-) ale spokojnie nie wpadajmy w panikę na każdego przyjdzie kolej.... cdn. pani psycholog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: szybki odzew IP: 213.77.44.* 05.02.03, 15:57 wlasnie jeszcze nie mialem i stad pytanie moje, jakby co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 joseph IP: *.ds3.agh.edu.pl 05.02.03, 15:57 zostaw zwierzęta w spokoju;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: psycholog potrzebny;-) 05.02.03, 17:30 Chętnie przystąpię do badań jako specjalista-samouk ;) Jak to mawiają: "dajcie mi człowieka, a zrobię z niego wariata" :D (parafrazując słynne: "dajcie mi człowieka, a znajdę mu winę") (ostatnio, to ostanie, testują na niejakim zacnym i szlachetnym Obywatelu Ziobro [mam nadzieję, że im się nie uda]) :) więc? Kto się zgłasza, na badania, jako pierwszy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś