Dodaj do ulubionych

koleżanki-forumowiczki- cdn

IP: *.poznan.uw.gov.pl 17.07.07, 09:00
hej,
pozwoliłam sobie załozyć nowy watek, a raczej CDN poprzedniego, (bo już
tamten była za długi), hi hi, mam nadzieję ze autorka poprzedniego nie będzie
miała mi tego za złe?, ale wszystko robię w
intencji "nawiązania/zawiązania" "babskiej wspólnoty",
Od czasu do czasu spogladam tutaj na stronę i widzę, ze coś "powoli" temat
ucieka wiec ponownie "wzywam" wszystkie koleżnaki-forumowiczki do
pospoplitego ruszenia, czy to tańce, siedzenie w pubie, kino, kawa, wypady za
miasto, pogaduchy, wszelkie formy spedzania wolnego czasu sa mile widziane,
wiec, jak????......ruszajmy Drogie Panie!!!
Pzdr
Mia
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda K. Re: koleżanki-forumowiczki- cdn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:11
      Nie gniewam się, czuję się wręcz dowartościowana kontynuacją mojego wątku.
      Fajnie jest tak założyć nowego posta, nie? Ta przepełniająca Cię moc kreacji!
    • Gość: INOX9@O2.PL Poznanianki też się uśmiechają!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:13
      To świetna myśl, być sobą i nie bać się być kobietą.
      Tak macie rację nic tak nie niszczy psychiki kobiety jak wiara, że jest
      samotna. Polecam -WSZYSTKIM KOBIETOM Z KLASĄ nie bójmy się wyjść na drinka, w
      piątkowy wieczór. Same z koleżanką, nie należy od razu myśleć - bez faceta!!! -
      to bez sensu!!!! Kobiety to my potrafimy , TAK NAPRAWDĘ - być.
      OPOWIEM wam Co przytrafiło mi się niedawno....
      Kilka dni temu, mój były, jak zwykle zresztą, urządził mi awanturę.
      Siedziałam nieopodal fonntanny przy Akademii Sztuk Pięknych. Po chwili stało
      przy mnie dwóch facetów, którzy użalali się, na samotność twierdzili, że w
      Poznaniu nie ma normalnych kobiet, takich do pogadania o wszystkim i o niczym,
      takich ktore chcą zatańczyć pożartować i takich do wielkiego uśmiechu.
      Nie rozmawiałam zbyt długo bo Mój EKS natychmiast poczuł się zagrożony i
      pożegnał ich ale...
      Co o tym myślicie? czy można jeszcze rozmawiać ze sobą i świetnie się bawić.
      ByC kumplem ???
      Chętnie wymieniłaby się uwagami na ten temat - Mam 38 lat, (Po toksycznym
      związku) jestem singielką.
      Mój adres inox9@o2.pl

Czekam na wsze myśli
      • Gość: Magda K. Re: Poznanianki też się uśmiechają!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:51
        "....czy można jeszcze rozmawiać ze sobą i świetnie się bawić....", wydaje mi
        się, że można tylko problem w tym, że ludzie źle się dobierają, albo też i
        trudno trafić na właściwe osoby. Najbardziej denerwują mnie ci, którzy nie
        potrafią docenić tego, że trafili na właściwą osobę ... bo albo on fajny a ona
        głupia (niekoniecznie pod względem intelektualnym), albo na odwrót. Inna rzecz,
        że każdy swój rozum ma i skoro by mu nie pasowało to by chyba skończył tę
        mordęgę ...po co się szarpać ... ale są ludzie, którzy najwidoczniej lubią się
        szarpać ze sobą i tak to te toksyczne związki trwają i trwają ... a potem te
        ,,pseudo szczęśliwe związkowe kobiety" (u facetów tego nie zauważyłam) ze
        złośliwości, czy też najwyklej w świecie z czystego ograniczenia umysłowego
        puszczają zjadliwe niby to przyjacielskie uwagi ,,a Ty co? masz kogoś? ...no
        wiesz, już czas najwyższy ..." To tak jakbym miała możliwośc iść do fajnego
        supermarketu i wybrać sobie tego jedynego, na całe życie. Tak dobrze to nie
        jest, więc skoro nie ma partnera u mojego boku, to znaczy, ze się nie trafiło i
        już! Czasem są trudne chwile, ale nie należy robić z tego tragedii i pamiętać,
        ze o wartości człowieka, w związku z główną tematyką tego posta powiem - kobiety
        - nie świadczy bynajmniej fakt posiadania mężczyzny u swojego boku. Tak więc
        pamiętajmy o tym: te które są same i te, które robią sobie nawzajem schizę, bo
        niestety to, że czujemy się z tym faktem głupio, to w większym stopniu babska
        zasługa. Same sobie gadamy nawzajem głupoty!
        Tym bardziej podziwiam odwagę i podjęcie tej stanowczej decyzji! Przyjemności!
        • Gość: mia32 Re: Poznanianki też się uśmiechają!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.uw.gov.pl 19.07.07, 07:55
          Hej,
          zgadzam się z Wami dziewczyny !!!.
          Jestem takiego samego zdnia jak Wy a jeszcze jedno powiem lepiej jest "jeść
          tort samemu niż gów...o z koleżankami", wiec nie bójmy się tego, ze ze strachu
          przed samotnością, przez pseud-szczęsliwe mężatki będziemy okreslane
          jako "stare panny", ja osobiście jak mam wieść zycie u boku kogoś bo "tak mi
          wypada, bo inne mają", kogoś kto nie odpowiada mi, to wolę być singlem!, nie
          jest to zawsze proste i łatwe, ale rezygnować z czegoś dla ide "ktoś musi być",
          to nie dla mnie, nie mam zamiaru w to brnąć z jednego prostego powodu "nic na
          siłe", a dla mnei osobiście lepiej brzmi singielka lub nieszczęśliwa mężatka.
          Ot tyle moich wywodów i rozmyślań
          P.s. a drinki i wieczorne wyjścia i nie tylko chętnie uskuteczniam
          Pzdr singielki/samotne/szczęśliwe i nieszczesliwe mężatki, kobitki w związkach!
          Mia
          • Gość: Magda K. Re: Poznanianki też się uśmiechają!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:02
            Ja się zapisuję do drinkowego klubu. Mam teraz trochę gorący okres pod względem
            zawodowym i niestety ostatnio samą pracą żyję, ale jak mi się to przewali to jak
            najbardziej chętna jestem na coś tam. Bedę Was obserwować:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka