Dodaj do ulubionych

Manhattan, 21.10

21.03.02, 23:49
Hej lotnicy!
Przyjeżdżam sobie dziś normalnie z pracy, stawiam
samochód na parkingu przed blokiem na wspomnianym
Manhattanie. Wysiadam i już SŁYSZĘ, a za chwilę także
WIDZĘ. Tak! Coś sporego z migającymi światłami
przelatuje korytarzem dolotowym w stronę Lublinka!!!
Ale miałem szczęście, ze akurat zobaczyłem!
Może wiecie, co leciało?
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • m..m Re: Manhattan, 21.10 22.03.02, 07:17
      Turbolet L410 produkcji czeskiej, uzytkowany przez White Kibel Aviaiton pana Niemczyckiego. 10
      minut wczesniej taki sam Turbolet, ale inaczej pomalowany. Obydwa polecialy sobie po ok. pol
      godzinie
      M..M
      • Gość: MarcinK Re: Manhattan, 21.10 IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 22.03.02, 10:21
        Witam

Czyli mozna w Lodzi latac i ladowac w deszczu i noca, bez ILSa, duzych swiatel
        podejscia i ponoc przy zle oswietlonych kominach. Mozna tylko trzeba nie byc
        EuroLOTem.

Pozdrawiam, MarcinK
        • Gość: mch Re: Manhattan, 21.10 IP: *.pai.net.pl 15.04.02, 16:10
          Bo EuroLOT jest z Warszawy, a Warszawiakom nie na rękę jest nasze lotnisko,
          pomimo faktu, że nie stanowi żadnej konkurencji dla Okęcia, które jest w końcu
          potężnym międzynarodowym portem lotniczym. Czysta złośliwość ze strony stol(n)
          icy. Innego wytłumaczenia nie widzę.
          • Gość: MarcinK Re: Manhattan, 21.10 IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 15.04.02, 18:35
            Witam

WEA tez jest z Wa-wy. Ja mysle, ze Wa-wa nie chce miec czegos takiego jak
            Poznan/Krakow/Wroclaw blisko siebie. Jak wiadomo duze miasto, miasto z
            wyzszymi uczelniami moze, przy sprawnym zarzadzaniu ale i sprawnej komunikacji
            stanowic magnes przyciagajacy czesc inwestorow do siebie zamiast do stolicy.
            Oni tak mysla.

Pozdrawiam, MarcinK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka