Dodaj do ulubionych

centralwings

IP: *.toya.net.pl 12.07.06, 09:43
kto nie wierzył, że Centralwings nie będzie latał z lublinak jest w błedzie.
Weście udział w ankiecie.
Od 11 lipca, w związku z planami wznowienia lotów z Łodzi, na lotnisku
ublinek linie Centralwings zbierają informacje o preferowanych portach
docelowych łodzian. Głosy można oddawać do urny wystawionej do końca sierpnia
w terminalu 2. Wśród uczestników będą rozlosowane nagrody.

Obserwuj wątek
    • Gość: jakowlew Re: centralwings IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:33
      hahaha, cuz za profesjonalizm, urna do glosowania w terminalu
      buahahaha
      • Gość: Prezesik Re: centralwings IP: *.response.pl 12.07.06, 12:31
        No może jednak to jest profesjonalizm, bo na ankiety będą wówczas odpowiadać
        praktycznie jedynie zainteresowani, którzy rzeczywiście latają. Nie będzie wtedy
        koncertu życzeń w wydaniu internautów typu 'ja chcę Rzym a ja Kopenhagę' a na
        koniec okazałoby się że nie ma chętnych na taki lot.
        Mimo, że nie lubię linii CW to akurat ta forma ankiety wydaje mi się dość rozsądna.

Pozdrawiam
        • Gość: Slavekk Re: centralwings IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:51
          > No może jednak to jest profesjonalizm, bo na ankiety będą wówczas odpowiadać
          > praktycznie jedynie zainteresowani, którzy rzeczywiście latają.

Tylko ze ci "zaiteresowani" sa zainteresowani lotami na Wyspy bo tylko tam
          teraz mozna poleciec z Lublinka...;-)
          Ci którzy mogliby byc zainteresowani lotami w innych kierunkach dzis bywaja na
          innych lotniskach.
          inż. Mamoń (Rejs) też mawiał, że podobają mu się te piosenki które już słyszał

Niewiele tu profesjonalizmu...
    • Gość: gość Re: centralwings IP: *.devs.futuro.pl 12.07.06, 13:07
      cóż za piękne błędy w pisowni... a teraz przeanalizuj logicznie co napisałeś
      (aś).Zatem powinno być kto nie wierzył, że C. będzie latał z Łodzi jest w
      błędzie. Nieprawdaż???
      • ander_epll Re: centralwings 12.07.06, 14:00
        Kieeeedyś pewnie będzie CW u nas, na pewno nie w tym roku. Zapewne po
        zakończeniu głosowania, w urnie będzie z 50 kartek... Trzeba trochę rozdmuchać
        sprawę.
        • krzyskup Re: centralwings 12.07.06, 14:28
          Byle nie 50 od jednego urzednika... :>

pzdr,
          krzyskup
          • Gość: Paweł Re: centralwings IP: *.retsat1.com.pl 12.07.06, 19:59
            Oni(tzn.Ci z Centralwings)se chyba cały czas robią żarty bo przecież wszystkie
            linie dobrze wiedzą dokąd latać by zarabiać a nawet jeśli w tej urnie na
            lotnisku znalazło by się 10 tyś.głosów na kierunek typu Lizbona czy Pekin albo
            Ułan Bator to przecież i tak tego nie uruchomią bo będą mówić,że to za
            ryzykowny kierunek i finał bedzie taki,że znów nic nie ogłoszą a za pół roku
            zrobią kolejną ankiete tym razem na Piotrkowskiej albo w Manufakturze.Dla mnie
            to zwykłe nakręcanie ludzi.Wymyślili coś takiego tylko po to żeby wszyscy
            widzieli,że cały czas się interesują lataniem z Łodzi i jest to takowa promocja
            tej linii w Łodzi by zatrzeć wszystkie wady tej linii.Chcą się po prostu
            pokazać z dobrej strony,że to nie oni będą decydowali dokąd latać z Łodzi tylko
            pasażerowie,którzy wrzucą swoje typy.Zresztą sam pan Łaszkiewicz mówił coś z 2
            miesiące temu,że były robione specjalne ankiety co do tego gdzie my chcemy
            latać i miały być te wyniki przesłane do wielu linii,aby się z tym
            zapoznały.Myślę,że CW też to otrzymało.
            Zresztą tak czy siak oni po prostu nie będą stąd latać i dobrze.To jest już
            wku.....jące żeby jedna głu...a tania polska linia zastanawiała się tyle czasu
            nad chociażby jakimś jednym połaczeniem.Przecież latali do Dublina,samoloty
            latały prawie pełne,więc wiedzą,że opłaca się latać do Irlandii,a z wyników
            Ryanaira też na Wyspy ale co tam na upośledzonych nie ma rady.Trzeba liczyć na
            innych przewoźników a nie przejmować się,ze CW nie będzie od nas latał.

Pozdro
            Paweł
    • kriku proponuje Warszawa! 12.07.06, 19:57
      przynajmniej nie będzie niespodzianki, że nie ma
      • Gość: x a moze Pabianice? IP: *.aster.pl 16.07.06, 22:48
        rownie glupi pomysl jak Warszawa...
    • kacperek_92 Re: centralwings 13.07.06, 19:18
      Napisalem maila do centralwings o tresci: Ja mam pytanie na temat nowych
      połączeń: Czy nie moglibyście uruchomić połączeń na
      trasach z łodz? Np. Łódź-Dublin, Łódź-Rzym Ciampino, Łodź-Edynburg czy Łódź-
      Cork!!!
      Łodzianie czekają na nowe połączenia, a przeciez z Łodzi już działaliście i
      samoloty były
      zapełnione!!!
      O to jaka otrzymalem odpowiedz: Witamy serdecznie!
      Na chwile obecna nie planujemy nowych polaczen z Lodzia. Nowy rozklad mamy do
      konca marca, prosimy
      sprawdzac po tym terminie.
      Pozdrawiamy!
      CENTRALWINGS
      Biuro Rezerwacji
      tel: +48 22 558 00 45
      0801 45 45 45
      e-mail: uwagi@centralwings.com

• protz Re: centralwings 13.07.06, 19:32
        Buahahaa, dajcie juz spokoj z tym Centralwingsem.
        • ander_epll Re: centralwings 13.07.06, 20:05
          Hmmm... a powiedz Protz co byś wolał - C0 czy DF?;))

pozdrawiam
          • protz Re: centralwings 13.07.06, 20:18

Qantas! ;)
            • ander_epll Re: centralwings 13.07.06, 20:33
              protz napisał:

>
              > Qantas! ;)
              >

Dokładnie!;) Takiej odpowiedzi oczekiwałem:)
              • Gość: ktos Re: centralwings IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 11:50
                Powiem tak, jestescie beznadziejni a wasze wypowiedzi mozna zinterpretowac
                tylko w taki sposob, ze interesy lotniska sa wam zupelnie obce.....
                • protz Re: centralwings 15.07.06, 12:09
                  > Powiem tak, jestescie beznadziejni a wasze wypowiedzi mozna zinterpretowac
                  > tylko w taki sposob, ze interesy lotniska sa wam zupelnie obce.....

Straciłeś szansę, żeby siedziec cicho.
                • Gość: matej Re: centralwings IP: 85.60.29.* 16.07.06, 19:26
                  O Oo O Ö O
                  co do (tych ) osob to jestes w wielkim blendzie
                  poczytaj troszke wiecej
                  pozdrawiam ja tu tylko przelotem :)
                  • Gość: nieznajomy Re: centralwings IP: *.4web.pl 16.07.06, 20:11
                    p. Matej proszę nie pisz pan więcej na naszym forum - mój wnuk 8 letni pisze
                    lepiej.Co do l. Central szkoda o niej pisać i mówić dla mnie dno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka