Gość: kierowca IP: *.34.rev.vline.pl 27.07.06, 20:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Pasażerowie pod okiem kamer IP: *.34.rev.vline.pl 27.07.06, 20:50 Szkoda że praktycznie żadna kamera nie jest skierowana na zewnątrz autobusu. Na zewnątrz dzieje się czasami bardziej "ciekawie" niż wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro dobry ten big brader ja jestem za ....będzie troc IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.06, 21:03 troche bezpieczniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: dobry ten big brader ja jestem za ....będzie IP: *.lublin.mm.pl 28.07.06, 00:13 Fajnie. Znów będzie można coś ciekawego z Łodzi w ogólnopolskiej TV obejrzeć. Niedawne zdjęcia z Piotrkowskiej były fascynujące. A jaka firma montowała i czyj kuzyn ją prowadzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
axel25 Re: dobry ten big brader ja jestem za ....będzie 28.07.06, 11:25 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Fajnie. Znów będzie można coś ciekawego z Łodzi w ogólnopolskiej TV obejrzeć. > Niedawne zdjęcia z Piotrkowskiej były fascynujące. > > A jaka firma montowała i czyj kuzyn ją prowadzi ? jakie głupie jest to ciągłe szukanie wszędzie spisków i powiązań, teraz w tym kraju nie można zrobić nic zeby nie być posądzonym o nepotyzm, a jakbys pzeczytała artykuł, to bys wiedziała ze MPK nie zapłaciło za monitoring, tylko to jest reklama za sprzet, wiec ja nie widzę w tym nic złego! Ale w IV RP trzeba węszyć wszędzie spisek, juz tak raz mieliśmy w historii europy i wtedy stalin wybił miliony "wrogich" mu ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: dobry ten big brader ja jestem za ....będzie 29.07.06, 15:51 A jak tam elektorat PiS na "ścianie wschodniej"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapowicz Re: Pasażerowie pod okiem kamer IP: *.tzg.pl / *.pl 28.07.06, 00:44 Panie kierowco! Ale i Wy tak nic nie widzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerd o!-tu koment może być, a że UM kłamie to już nie.. IP: *.toya.net.pl 28.07.06, 03:08 Kajus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Pasażerowie pod okiem kamer IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.07.06, 07:49 Już były kamery i się nie sprawdziły to tylko baier .No może żeby pracownika ukarać to tak w zupełności wystarczy . W sądzie na dziś to nie dowód . Przepisy MPK zabraniają interweniować pracownikowi w każdeji sytuacji więc czy ktoś pali czy jeździ rowerem to prowadzącym to wisi nie będą się narażać bo przepisy wewnętrzne tego zabraniają . Pasażer niech sam dba o własne bezpieczeństwo a ten artykuł to trk wyborczy co to się dla ludzi nie robi dziwne że kropiwnicki się pod tym nie podpisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Pasażerowie pod okiem kamer IP: *.lublin.mm.pl 28.07.06, 10:44 może ma jakiś stary uraz w związku z udzielaniem autografów. Nic tak nie plami życiorysu prezia Łodzi, jak atrament. A życiorysy i inne kwity, to przecież obiekty, które u was w Łodzi poddaje się uzdatnianiu z taką zadziwiającą konsekwencją. Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Pasażerowie pod okiem kamer 29.07.06, 15:49 Nie sprawdziły się analogowe, tańsze kamery, które testowano w osiemsetpiątce w Łodzi. To są cyfrowe kamery, system taki sprawdza się na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
brite a czy kamery będą obejmowały 28.07.06, 12:12 tyły pojazdów, okupowane często przez władających bardzo nieskomplikowaną mową łysoli z puszkami/butelkami piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: a czy kamery będą obejmowały IP: *.lublin.mm.pl 28.07.06, 13:19 Jak nauczał pewien ulubieniec łódzkich elit, obecnie nieboszczyk, niejaki Gadułła, istnieje prosty sposób,upowszechniony już zapewne w Łodzi mieście,mianowicie eleganckie ujmowanie flaszki lub puszki z wykwintnym napojem poprzez papierową tytkę maskującą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarnecki Re: a czy kamery będą obejmowały IP: *.lublin.mm.pl 28.07.06, 13:46 Nadmieniam, że flaszka maskowana tytką winna być ujmowana dłonią lewą albowiem w prawej prawdziwy łódzki dżętelmen dzierży bewsztyk tatarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapowicz Re: a czy kamery będą obejmowały IP: *.tzg.pl / *.pl 28.07.06, 17:15 ale ty małgosia o tym wiesz najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: a czy kamery będą obejmowały IP: *.lublin.mm.pl 29.07.06, 00:03 ... cóż, widywało się łódzkich dżętelmenów, a sława ich sięga daleko.Zapewniam, że jest to wiedza bardzo rozpowszechniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapowicz Re: a czy kamery będą obejmowały IP: *.tzg.pl / *.pl 29.07.06, 01:47 Małgosiu! Nie wątpię, aczkolwiek liczę, że przyjedziesz do ldz jeszcze raz. Przejedziesz się autobusem z monitorem, przejdziesz po piotrkowskiej no i skonfrontujesz tą swoją wiedzę z faktami. Być może zaczniesz widzieć coś innego, niż widzisz, odbierać inne fale, niż odbierasz. Zwracać uwagę na to co miłe i przyjemne dla oka. Zapraszam! Chociaż nie sądzę, byś się skusiła Droga Małgorzato! Naprawdę pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pasażerowie pod okiem kamer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 15:00 Prosimy o więcej kamer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pasażerowie pod okiem kamer (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 15:04 Ochroniarze (straznicy) po cywilnemu powinni jeździć każdym tramwajem i autobusem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Pasażerowie pod okiem kamer (2) IP: *.lublin.mm.pl 29.07.06, 21:46 Właśnie - zamiast wozić tyłki wypasionymi resortowymi samochodami. Odpowiedz Link Zgłoś