Dodaj do ulubionych

Znowu Londyn odwołany

IP: *.4web.pl 06.11.06, 19:21
To już jest cyrk
Obserwuj wątek
    • krzykowal Re: Znowu Londyn odwołany 06.11.06, 19:40
      Jak to powiedział Pan Kropiwnicki. Rozbudowa lotniska odbędzie się bez przerw w
      lotach. Nie mamy przerw - za to mamy jaja.
      archiwum.lotniskodlalodzi.org/aktualnosc.php?id=43

ROTFL :)
      • Gość: tom Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:59
        dajcie spokój właśnie dziś byłem na lublinku bo moja ciotka miala leciec na
        jersej, wszystko nagrane ze stansted na gatwick i jersey i wszystko poszło sie
        j.... Czułem że londyn dziś zostanie odwołany ale to jest parodia czekasz i
        wiesz ze masz 10% szans na odlot.... skandal, a oni ci jeszcze powiedza ze
        samolot czeka na poprawe pogody, jezu jakie brednie... cyrk świetnie
        powiedziane.
        • Gość: gazeta.pl Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.toya.net.pl 06.11.06, 22:07
          Czułem że londyn dziś zostanie odwołany ale to jest parodia czekasz i
          > wiesz ze masz 10% szans na odlot.... skandal, a oni ci jeszcze powiedza ze
          > samolot czeka na poprawe pogody, jezu jakie brednie... cyrk świetnie
          > powiedziane.

Sam jesteś parodia...Skąd ty chłopczyku możesz wiedzieć czy ten samolot czekał
          czy nie.Skąd te 10% wziąłeś?Obliczenia jakieś?
          • Gość: tom Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:23
            wal sie na ryj gosciu z gazety.... pisze co słyszalem, jesli nie rozumiesz co
            napisalem to twoj problem. wybaczcie za chamskie zachowanie forumowicze ale ten
            kolo rozwalil nie na maxa. i uwazaj sobie chlopczyku z ta parodia bo nawet nie
            wiesz kim jestem i takie sądy zachowaj dla siebie.
            • Gość: FL Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.starnettelecom.pl 06.11.06, 23:02
              wiemy, że o Twojej Cioci pisze dzisijesza wyborowa i Ciocia jak czyta Twoje
              wypociny, to się strasznie musi wstydzić :)
              • Gość: atom Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.pai.net.pl 06.11.06, 23:24
                Tom to wlasnie musze Ci powiedziec ze czekal
            • protz Re: Znowu Londyn odwołany 07.11.06, 00:21
              >bo nawet nie
              > wiesz kim jestem

Wypisz wymaluj lowcostowy pasażer.
        • Gość: Sufler2006 Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.lodz.mm.pl 07.11.06, 01:02
          Tom..dziękujemy ci już na jakiś czas! :P
        • Gość: gość Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.devs.futuro.pl 07.11.06, 09:10
          pilot miał problemy z podejściem.A tu remont nie ma nic do rzeczy. Był bardzo
          niski pułap chmur. Jeszcze przed przylotem było widać ,że będą problemy z
          pogodą. Widoczność z każdą minutą malała. I wszystko. Niezależnie od sprawnośći
          ILS-a - nie wylądowałby.
          • protz Re: Znowu Londyn odwołany 07.11.06, 12:11
            > Niezależnie od sprawnośći
            > ILS-a - nie wylądowałby.

A jaka była w tym czasie widzialnośc i podstawa chmur?
    • Gość: tomeks Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.11.06, 09:41
      Popatrzcie sobie na stronie Ryana na rejsy w przyszłym tygodniu: 13.11 - brak
      lotu; 15.11 brak lotu. W kolejnym tygodniu poniedziałek i środa podobnie. Ktoś
      wie o co chodzi?
      • simpilot Re: Znowu Londyn odwołany 07.11.06, 12:35
        Te rejsy, z tego co pamiętam, od dłuższego czasu nie były dostępne w systemie.
        Listopad nie jest najlepszym miesiącem pod kątem przewozów lotniczych, więc
        przewoźnicy często ograniczają oferowanie.
    • Gość: Nagano Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:47
      Dzisiaj się chyba pilot wkurzył. Właśnie przeleciał nad Stokami bardzo niziutko.
      Trochę hałasu narobił :P Powiedzcie czy wyląduje za pierwszym
      • Gość: ds Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.tpnet.pl 07.11.06, 14:59
        nie, miał właśnie drugie podejście
      • Gość: gość Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.devs.futuro.pl 07.11.06, 15:03
        Pierwsze podejście nieudane. Przeleciał za wysoko. Był na wysokości około 20
        metrów ( mniej więcej przy Terminalu 2). Nie wyhamowałby. Płynnie poszedł w
        górę. Za drugim razem podejście udane. Jeszcze na progu pasa korygował
        kurs,lekko w bok.
        Chyba pilot zapomniał, że mamy 2100, zachowywał się jakby już było po
        rozbudowie pasa. 15:03 stoi na miejscu postojowym.
        • Gość: ds Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.tpnet.pl 07.11.06, 15:13
          nie byłem na lotnisku,ale z tego miejsca co mieszkam bylo widać, ze jest za
          wysoko nad pasem. Antena ILS juz działa, podobno kwestia kilku pogodnych dni na
          dostrojenie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka