Gość: gosc IP: *.4web.pl 06.11.06, 19:21 To już jest cyrk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzykowal Re: Znowu Londyn odwołany 06.11.06, 19:40 Jak to powiedział Pan Kropiwnicki. Rozbudowa lotniska odbędzie się bez przerw w lotach. Nie mamy przerw - za to mamy jaja. archiwum.lotniskodlalodzi.org/aktualnosc.php?id=43 ROTFL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:59 dajcie spokój właśnie dziś byłem na lublinku bo moja ciotka miala leciec na jersej, wszystko nagrane ze stansted na gatwick i jersey i wszystko poszło sie j.... Czułem że londyn dziś zostanie odwołany ale to jest parodia czekasz i wiesz ze masz 10% szans na odlot.... skandal, a oni ci jeszcze powiedza ze samolot czeka na poprawe pogody, jezu jakie brednie... cyrk świetnie powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta.pl Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.toya.net.pl 06.11.06, 22:07 Czułem że londyn dziś zostanie odwołany ale to jest parodia czekasz i > wiesz ze masz 10% szans na odlot.... skandal, a oni ci jeszcze powiedza ze > samolot czeka na poprawe pogody, jezu jakie brednie... cyrk świetnie > powiedziane. Sam jesteś parodia...Skąd ty chłopczyku możesz wiedzieć czy ten samolot czekał czy nie.Skąd te 10% wziąłeś?Obliczenia jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:23 wal sie na ryj gosciu z gazety.... pisze co słyszalem, jesli nie rozumiesz co napisalem to twoj problem. wybaczcie za chamskie zachowanie forumowicze ale ten kolo rozwalil nie na maxa. i uwazaj sobie chlopczyku z ta parodia bo nawet nie wiesz kim jestem i takie sądy zachowaj dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FL Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.starnettelecom.pl 06.11.06, 23:02 wiemy, że o Twojej Cioci pisze dzisijesza wyborowa i Ciocia jak czyta Twoje wypociny, to się strasznie musi wstydzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.pai.net.pl 06.11.06, 23:24 Tom to wlasnie musze Ci powiedziec ze czekal Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: Znowu Londyn odwołany 07.11.06, 00:21 >bo nawet nie > wiesz kim jestem Wypisz wymaluj lowcostowy pasażer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sufler2006 Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.lodz.mm.pl 07.11.06, 01:02 Tom..dziękujemy ci już na jakiś czas! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.devs.futuro.pl 07.11.06, 09:10 pilot miał problemy z podejściem.A tu remont nie ma nic do rzeczy. Był bardzo niski pułap chmur. Jeszcze przed przylotem było widać ,że będą problemy z pogodą. Widoczność z każdą minutą malała. I wszystko. Niezależnie od sprawnośći ILS-a - nie wylądowałby. Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: Znowu Londyn odwołany 07.11.06, 12:11 > Niezależnie od sprawnośći > ILS-a - nie wylądowałby. A jaka była w tym czasie widzialnośc i podstawa chmur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeks Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.11.06, 09:41 Popatrzcie sobie na stronie Ryana na rejsy w przyszłym tygodniu: 13.11 - brak lotu; 15.11 brak lotu. W kolejnym tygodniu poniedziałek i środa podobnie. Ktoś wie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
simpilot Re: Znowu Londyn odwołany 07.11.06, 12:35 Te rejsy, z tego co pamiętam, od dłuższego czasu nie były dostępne w systemie. Listopad nie jest najlepszym miesiącem pod kątem przewozów lotniczych, więc przewoźnicy często ograniczają oferowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagano Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:47 Dzisiaj się chyba pilot wkurzył. Właśnie przeleciał nad Stokami bardzo niziutko. Trochę hałasu narobił :P Powiedzcie czy wyląduje za pierwszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.tpnet.pl 07.11.06, 14:59 nie, miał właśnie drugie podejście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.devs.futuro.pl 07.11.06, 15:03 Pierwsze podejście nieudane. Przeleciał za wysoko. Był na wysokości około 20 metrów ( mniej więcej przy Terminalu 2). Nie wyhamowałby. Płynnie poszedł w górę. Za drugim razem podejście udane. Jeszcze na progu pasa korygował kurs,lekko w bok. Chyba pilot zapomniał, że mamy 2100, zachowywał się jakby już było po rozbudowie pasa. 15:03 stoi na miejscu postojowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Znowu Londyn odwołany IP: *.tpnet.pl 07.11.06, 15:13 nie byłem na lotnisku,ale z tego miejsca co mieszkam bylo widać, ze jest za wysoko nad pasem. Antena ILS juz działa, podobno kwestia kilku pogodnych dni na dostrojenie... Odpowiedz Link Zgłoś