Gość: sasas IP: *.tvk.pl / 212.160.197.* 01.01.04, 21:05 ma ktoś fobię komunikacyjną ? taką prawdziwą potwierdzoną badaniami u specjalistów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STUDI No moze nie zupelnie IP: *.prokom.pl 02.01.04, 11:42 Oprocz fobii jest tez choroba lokomocyjna. Objawia sie zawrtoamie glowy, nudnosciami i wymiotpo podczas jazdy dowolnym pojazdem. Na to cierpiala np. corka mojej siostry ciotecznej. Ta choroba jest czesto spotykana u dzieci i wiekszosc zwierzat na nia choruje podczas ich przewozenia. Powod blednik daje informacje o przemieszczniau sie a mozg ma klopoty z pogodzeniem tej informacji z faktem braku poruszania sie za pomoca konczyn...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasas Re: Tak. Ja. IP: *.tvk.pl / 212.160.197.* 02.01.04, 13:25 To widzę że nie jestem jedyna. Jak sobie radzisz szprota? I jakie perspektywy na przyszłość w tej materii? Odpowiedz proszę sasas Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Nie mogę. To zbyt intymne. 03.01.04, 00:37 Aha, a chorobę lokomocyjną też mam (teraz już jestem serio) i potwierdzam, że jest to kwestia ogłupiałego błędnika. Nic przyjemnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: fobia komunikacyjna 03.01.04, 21:29 a niby jak fobia _komunikacyjna_ ma się objawiać?paranoiczny strach na widok tramwaju? czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: fobia komunikacyjna IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.01.04, 17:40 Fobia komunikacjyna. Taaaa. To tki termin aby sie upsrawiedliwiac i zeby od niektorych wyciagac niezla kase za wmawiani im takich aburdow. Jest choroba lokomocyjna - powod blednik. Ale nie jest to zadna fobia. Odpowiedz Link Zgłoś