sen_wampira 08.02.02, 09:12 mam problem z wejściem na pocztę, czy przesłałaś mi wiadomości na nowy adres? (tam też niestety nie mogę wejść) co za pech w ten piątek,,,co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yosemite Re: YOSEMITE 08.02.02, 09:22 przeslalam, przeslalam:-))). a z GW tez mam problemy - strony sie otwieraja wolniutko i moj mbox tez mnie czasem oszukuje - pojawiaja mi sie "nulle" zamiast mejli...Olu;-))))) ha, ha, ha! To jak to jest z Toba? Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: YOSEMITE 08.02.02, 11:19 sen_wampira napisał(a): > a jakbyś wolała? ale szczerze,,, szczerze? przyzwyczailam sie do M, ale jesli Ty to F, to moze zmodyfikuje troszke moje fantazje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: YOSEMITE 08.02.02, 11:34 nie powiem Ci kim jestem tak jak Ty nie chcesz mi powiedzieć jak się nazywasz ;- ), a zatem zaczynamy wreszcie grę,,,miło Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: YOSEMITE 08.02.02, 11:43 sen_wampira napisał(a): > nie powiem Ci kim jestem tak jak Ty nie chcesz mi powiedzieć jak się nazywasz ; > - > ), a zatem zaczynamy wreszcie grę,,,miło a czy jakies reguly w niej obowiazuja? Skoro nie chcesz powiedziec czy jestes M czy F sama zadecydowalam: bede Cie traktowac jak F, Olu:-)))). Ta gra zaczyna mi sie podobac;-))))) Lubisz gotowac? Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: YOSEMITE 08.02.02, 13:55 ja tez:-))), ale dopiero sie ucze. poczatki sa trudne - ilez to razy dania, ktore przyrzadzilam znalazly sie w sedesie:-(. niby robilam wszystko wg przepisu, ale nie wychodzilo. A co Ty najbardziej lubisz przyrzadzac??? Co bys dla mnie przyrzadzila? I jak tam Twoje m-boxy, z checia bym przeczytala Twoja odpowiedz na mojego mejla;-)))) Doczekam sie? Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: YOSEMITE 08.02.02, 14:09 Yo, czy kobiety zawsze rozmawiają o sedesie i gotowaniu?? Ja chcę być znowu mężczyzną!!! sprawdź mejla, już poszedł Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: YOSEMITE 08.02.02, 14:54 tzn. chciałem powiedzieć, że wampiry nie mają płci ;-) kiedy mi coś przyślesz mejlem? (adres ten drugi) Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: YOSEMITE 08.02.02, 15:31 he,he, powiedziales co powiedziales i sie nie wykrecaj;-) a liscik do Ciebie bardzo, bardzo wkrotce splodze! juz zaczelam...Cierpliwosci! Odpowiedz Link Zgłoś
sen_wampira Re: YOSEMITE 08.02.02, 15:44 yosemite napisał(a): > he,he, powiedziales co powiedziales i sie nie wykrecaj;-) > a liscik do Ciebie bardzo, bardzo wkrotce splodze! juz > zaczelam...Cierpliwosci! czekam zatem z niecierpliwością,,,a wykręcać się lubię, nic na to nie poradzę,,,jak to dobrze, że już nie ma kuchni, garów, sedesów i innych damskich akcesoriów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: YOSEMITE 08.02.02, 16:52 sen_wampira napisał(a): > czekam zatem z niecierpliwością,,,a wykręcać się lubię, nic na to nie > poradzę,,,jak to dobrze, że już nie ma kuchni, garów, sedesów i innych damskich akcesoriów ;-) cierpliwosc zostala nagrodzona:-). a czemuz czujesz az taka awersje do kuchni, garow i sedesow? A do damskich akcesoriow? Niektorych to one potrafia niezle krecic;-) Odpowiedz Link Zgłoś