Dodaj do ulubionych

Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 22:03
zostałam zdeflorowaną,co rzuca mi się na mózg i inne różne buuuuuuuuuuuuuuuu.
Obserwuj wątek
    • siostra2 Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 23.05.02, 09:46
      nie martw sie przeciez mozg mozna wymienic:)
      • Gość: Kazia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 18:11
        Aleś mię ucieszyła tenks :))
    • Gość: Miki Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 23.05.02, 20:52
      DEFLORACJE TO ROBILI W SZKOŁACH,WEZ PASTĘ DO ZĘBÓW I DOBRĄ SZCZOTECZKĘ
      • Gość: maryjo2 Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:13
        Defloracja via jama gębowa. No, no. Oby do perforacji nie doszło :)
        • Gość: Kazia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 22:10
          maryjo dlaczego mnie straszysz a już chciałam spróbować :((dalej pozostaję 37
          letnią dziewicą.
      • Gość: Eryk Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 00:21
        Gość portalu: Miki napisał(a):

> DEFLORACJE TO ROBILI W SZKOŁACH,WEZ PASTĘ DO ZĘBÓW I DOBRĄ SZCZOTECZKĘ

Miki! W szkołach to robili fluoryzację, a nie deflorację. Natomiast jak za te
        dobre rady Kazia zaraz kogoś strzeli w gębę (wirtualną), to niewątpliwie będzie
        mył zęby w odbycie.
        • Gość: Kazia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 02:14
          Gość portalu: Eryk napisał(a):

> Gość portalu: Miki napisał(a):
          >
          > > DEFLORACJE TO ROBILI W SZKOŁACH,WEZ PASTĘ DO ZĘBÓW I DOBRĄ SZCZOTECZKĘ
          >
          > Miki! W szkołach to robili fluoryzację, a nie deflorację. Natomiast jak za te
          > dobre rady Kazia zaraz kogoś strzeli w gębę (wirtualną), to niewątpliwie będzie
          >
          > mył zęby w odbycie.

Eryku ty jeden rozumiesz cierpienie 37 letniej dziewicy,to co napisałeś jest tak
          piękne , że nie zasnę do rana śniąc o utracie mojego problemu :))
          • Gość: zibi Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.23.* 18.06.02, 11:53
            O ludu, dawno tu nikt nie zaglądał, czy takie dziewczyny jeszcze istnieją????
            • iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:04
              Gość portalu: zibi napisał(a):

> O ludu, dawno tu nikt nie zaglądał, czy takie dziewczyny jeszcze istnieją????

tylko w wyobrźni he he he...;D

• n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:35
                > tylko w wyobrźni he he he...;D

tak, tak, to prowokacja. i to grubymi nicmi szyta ;D

• iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:42
                  n0name napisał(a):

> > tylko w wyobrźni he he he...;D
                  >
                  > tak, tak, to prowokacja. i to grubymi nicmi szyta ;D

grubymi nićmi ale.......zaszyta he he he .....swoją drogą biedactwo;D
                  >

• n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:45
                    > grubymi nićmi ale.......zaszyta he he he .....swoją drogą biedactwo;D

tak... gdyby to byla prawda, to bym babinie wspolczul nawet... ;D
                    • iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:49
                      n0name napisał(a):

> > grubymi nićmi ale.......zaszyta he he he .....swoją drogą biedactwo;D
                      >
                      > tak... gdyby to byla prawda, to bym babinie wspolczul nawet... ;D

a może ona nie o tej stronie mówi?.....;D

• n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:52
                        > a może ona nie o tej stronie mówi?.....;D

fakt. calkiem mozliwe. w kazdym razie - w to bylbym w stanie uwierzyc... ;D

• iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 15:24
                          n0name napisał(a):

> > a może ona nie o tej stronie mówi?.....;D
                          >
                          > fakt. calkiem mozliwe. w kazdym razie - w to bylbym w stanie uwierzyc... ;D

skoro kiobita nma 37 lat i nic ten tego....to nic innego nie pozostaje jak
                          rower.......bez siodełka...;D
                          >

• n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 15:45
                            a moze to zakonnica? ;D
                            • iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 15:47
                              n0name napisał(a):

> a moze to zakonnica? ;D

eee tam nie wierze ..tam tyle świec, gromnic itp......nie sądzę aby oparła się
                              takiej pokusie he he he....a może 20 lat była w śpiączce?..;D

• n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 16:07
                                w spiaczce? no to Sniezka raczej... ;D

• iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 16:19
                                  n0name napisał(a):

> w spiaczce? no to Sniezka raczej... ;D

wszystko sie zgadza....gdyby nie te siedem krasnoludków....;D
                                  >
                                  >

• n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 16:28
                                    > wszystko sie zgadza....gdyby nie te siedem krasnoludków....;D

ano tak - krasnale nie pozwolilyby sie tak biedactwu meczyc ;D
                                    • iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 16:32
                                      n0name napisał(a):

> > wszystko sie zgadza....gdyby nie te siedem krasnoludków....;D
                                      >
                                      > ano tak - krasnale nie pozwolilyby sie tak biedactwu meczyc ;D

tiaaa.....to one by ją zamęczyły..he he he..;D

• n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 17:00
                                        tak... polaczone sily krasnoludzkie pokazalyby Kazio-Sniezce bramy raju ;D
                                        • iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 17:09
                                          n0name napisał(a):

> tak... polaczone sily krasnoludzkie pokazalyby Kazio-Sniezce bramy raju ;D

no i ten królewicz ze swym rumakiem...;D

• zbombardowana_laleczka Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 24.05.02, 06:39
      Jeśli masz ponad 175 cm wzrostu i mniej niż 50 kg wagi i nie jesteś jeszcze
      obwisła, to mogę ci pomóc.
      Jeśli nie spełniasz powyższych warunków, nie ma już dla ciebie nadziei, zalecam
      ci powiesić się.
      • Gość: Snam Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.chello.pl 24.05.02, 17:30
        taaaak.... i te waleczki tluszczu na brzuszku, zwisajace z krzesla pulchne polcie poldupkow, bluzka z lumpexu w wymiarze XXXXXL, niestety, tez ci nie pomoga. to bardzo smutne. rada jak powyzej - bardzo rozsadna.
    • apf Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 25.05.02, 13:40
      Z pewnością i przyjemnością mogę Ci pomóc.
      • konger Re: Mam 37 lat 18.06.02, 16:54
        Kurczę, ale jesteście wszyscy zakręceni.
        Jak sie ma 37 to sie nie wstawia takich tekstów tylko jedzie do Ciechocinka.
        Reszta w domyśle.
        • iwusia Re: Mam 37 lat 18.06.02, 17:10
          konger napisał(a):

> Kurczę, ale jesteście wszyscy zakręceni.
          > Jak sie ma 37 to sie nie wstawia takich tekstów tylko jedzie do Ciechocinka.
          > Reszta w domyśle.

no i co z tym ciechocinkiem bo nigdy nie byłam no i wiek nie ten...alem
          ciekawa..;D

• n0name Re: Mam 37 lat 18.06.02, 17:12
            wiek jest XXI - wiec niby czemu nie ten? zaorali ciechocinek? ;D
            • iwusia Re: Mam 37 lat 18.06.02, 17:13
              n0name napisał(a):

> wiek jest XXI - wiec niby czemu nie ten? zaorali ciechocinek? ;D

eee...tak?....kuna nigdy więcej wódy na myszach......;D

• Gość: milimetr Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.MacroSoft.pl / *.macrosoft.pl 26.06.02, 17:13
      Ja mam tez 37 lat i chętnie Ci pomoge - akceptujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka