Gość: Kazia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 22:03 zostałam zdeflorowaną,co rzuca mi się na mózg i inne różne buuuuuuuuuuuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra2 Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 23.05.02, 09:46 nie martw sie przeciez mozg mozna wymienic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 18:11 Aleś mię ucieszyła tenks :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 23.05.02, 20:52 DEFLORACJE TO ROBILI W SZKOŁACH,WEZ PASTĘ DO ZĘBÓW I DOBRĄ SZCZOTECZKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:13 Defloracja via jama gębowa. No, no. Oby do perforacji nie doszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 22:10 maryjo dlaczego mnie straszysz a już chciałam spróbować :((dalej pozostaję 37 letnią dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 00:21 Gość portalu: Miki napisał(a): > DEFLORACJE TO ROBILI W SZKOŁACH,WEZ PASTĘ DO ZĘBÓW I DOBRĄ SZCZOTECZKĘ Miki! W szkołach to robili fluoryzację, a nie deflorację. Natomiast jak za te dobre rady Kazia zaraz kogoś strzeli w gębę (wirtualną), to niewątpliwie będzie mył zęby w odbycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 02:14 Gość portalu: Eryk napisał(a): > Gość portalu: Miki napisał(a): > > > DEFLORACJE TO ROBILI W SZKOŁACH,WEZ PASTĘ DO ZĘBÓW I DOBRĄ SZCZOTECZKĘ > > Miki! W szkołach to robili fluoryzację, a nie deflorację. Natomiast jak za te > dobre rady Kazia zaraz kogoś strzeli w gębę (wirtualną), to niewątpliwie będzie > > mył zęby w odbycie. Eryku ty jeden rozumiesz cierpienie 37 letniej dziewicy,to co napisałeś jest tak piękne , że nie zasnę do rana śniąc o utracie mojego problemu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.23.* 18.06.02, 11:53 O ludu, dawno tu nikt nie zaglądał, czy takie dziewczyny jeszcze istnieją???? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:04 Gość portalu: zibi napisał(a): > O ludu, dawno tu nikt nie zaglądał, czy takie dziewczyny jeszcze istnieją???? tylko w wyobrźni he he he...;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:35 > tylko w wyobrźni he he he...;D tak, tak, to prowokacja. i to grubymi nicmi szyta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:42 n0name napisał(a): > > tylko w wyobrźni he he he...;D > > tak, tak, to prowokacja. i to grubymi nicmi szyta ;D grubymi nićmi ale.......zaszyta he he he .....swoją drogą biedactwo;D > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:45 > grubymi nićmi ale.......zaszyta he he he .....swoją drogą biedactwo;D tak... gdyby to byla prawda, to bym babinie wspolczul nawet... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:49 n0name napisał(a): > > grubymi nićmi ale.......zaszyta he he he .....swoją drogą biedactwo;D > > tak... gdyby to byla prawda, to bym babinie wspolczul nawet... ;D a może ona nie o tej stronie mówi?.....;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 13:52 > a może ona nie o tej stronie mówi?.....;D fakt. calkiem mozliwe. w kazdym razie - w to bylbym w stanie uwierzyc... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 15:24 n0name napisał(a): > > a może ona nie o tej stronie mówi?.....;D > > fakt. calkiem mozliwe. w kazdym razie - w to bylbym w stanie uwierzyc... ;D skoro kiobita nma 37 lat i nic ten tego....to nic innego nie pozostaje jak rower.......bez siodełka...;D > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 15:45 a moze to zakonnica? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 15:47 n0name napisał(a): > a moze to zakonnica? ;D eee tam nie wierze ..tam tyle świec, gromnic itp......nie sądzę aby oparła się takiej pokusie he he he....a może 20 lat była w śpiączce?..;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 16:07 w spiaczce? no to Sniezka raczej... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 16:19 n0name napisał(a): > w spiaczce? no to Sniezka raczej... ;D wszystko sie zgadza....gdyby nie te siedem krasnoludków....;D > > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 16:28 > wszystko sie zgadza....gdyby nie te siedem krasnoludków....;D ano tak - krasnale nie pozwolilyby sie tak biedactwu meczyc ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 16:32 n0name napisał(a): > > wszystko sie zgadza....gdyby nie te siedem krasnoludków....;D > > ano tak - krasnale nie pozwolilyby sie tak biedactwu meczyc ;D tiaaa.....to one by ją zamęczyły..he he he..;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 17:00 tak... polaczone sily krasnoludzkie pokazalyby Kazio-Sniezce bramy raju ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 18.06.02, 17:09 n0name napisał(a): > tak... polaczone sily krasnoludzkie pokazalyby Kazio-Sniezce bramy raju ;D no i ten królewicz ze swym rumakiem...;D Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 24.05.02, 06:39 Jeśli masz ponad 175 cm wzrostu i mniej niż 50 kg wagi i nie jesteś jeszcze obwisła, to mogę ci pomóc. Jeśli nie spełniasz powyższych warunków, nie ma już dla ciebie nadziei, zalecam ci powiesić się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snam Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.chello.pl 24.05.02, 17:30 taaaak.... i te waleczki tluszczu na brzuszku, zwisajace z krzesla pulchne polcie poldupkow, bluzka z lumpexu w wymiarze XXXXXL, niestety, tez ci nie pomoga. to bardzo smutne. rada jak powyzej - bardzo rozsadna. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie 25.05.02, 13:40 Z pewnością i przyjemnością mogę Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
konger Re: Mam 37 lat 18.06.02, 16:54 Kurczę, ale jesteście wszyscy zakręceni. Jak sie ma 37 to sie nie wstawia takich tekstów tylko jedzie do Ciechocinka. Reszta w domyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam 37 lat 18.06.02, 17:10 konger napisał(a): > Kurczę, ale jesteście wszyscy zakręceni. > Jak sie ma 37 to sie nie wstawia takich tekstów tylko jedzie do Ciechocinka. > Reszta w domyśle. no i co z tym ciechocinkiem bo nigdy nie byłam no i wiek nie ten...alem ciekawa..;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Mam 37 lat 18.06.02, 17:12 wiek jest XXI - wiec niby czemu nie ten? zaorali ciechocinek? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mam 37 lat 18.06.02, 17:13 n0name napisał(a): > wiek jest XXI - wiec niby czemu nie ten? zaorali ciechocinek? ;D eee...tak?....kuna nigdy więcej wódy na myszach......;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milimetr Re: Mam 37 lat jest mi smutno i żle bo do tej pory nie IP: *.MacroSoft.pl / *.macrosoft.pl 26.06.02, 17:13 Ja mam tez 37 lat i chętnie Ci pomoge - akceptujesz? Odpowiedz Link Zgłoś