czarnyadam 20.06.02, 12:53 Trzeba coś z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnyadam Re: Ale susza :) 20.06.02, 13:56 Uwielbiam zimne piwko, takie oszronione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Ale susza :) IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 14:39 a moze cysterna:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ale susza :) 20.06.02, 14:41 już kiedyś na innym forum przywlokłam cysterne i tak nie trzeźwieje do dziś...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm hahahahahahahah IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 14:43 Masz niepohamowana żądze we wszystkim:) wysiadm przy tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: hahahahahahahah 20.06.02, 14:46 Gość portalu: hm napisał(a): > Masz niepohamowana żądze we wszystkim:) wysiadm przy tobie:) hmmm jestem ciekawa wszystkiego......;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: hahahahahahahah IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 14:50 :) ja tez:) jak bedziesz miala cos godnego polecenia to ja jestem chetna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Ugugunan... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.06.02, 14:53 Gość portalu: hm napisał(a): > :) ja tez:) jak bedziesz miala cos godnego polecenia to ja jestem chetna:) Ja jestem godzien polecenia... Iwusia może potwierdzić, prawda moja Pani?... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ugugunan... 20.06.02, 14:56 Gość portalu: ugugunan napisał(a): > Gość portalu: hm napisał(a): > > > :) ja tez:) jak bedziesz miala cos godnego polecenia to ja jestem chetna:) > > Ja jestem godzien polecenia... Iwusia może potwierdzić, prawda moja Pani?... o tak!!! że aż nie chce mi się Tobą dzielić:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Ugugunan... IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 14:57 ale jestes:( daj choc sprobowac:) polize i spadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ugugunan... 20.06.02, 14:59 Gość portalu: hm napisał(a): > ale jestes:( daj choc sprobowac:) polize i spadam:) a próbuj próbuj.....dla Ciebie schowam moja zazdrość w kieszeń......;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Ugugunan... IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:02 to sie nazywa braterstwo:) podzielimy sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ugugunan... 20.06.02, 15:05 Gość portalu: hm napisał(a): > to sie nazywa braterstwo:) podzielimy sie:) Ugu co Ty na to?.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Ugugunan... IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:06 cokolwiek to znaczy zgadzam sie:) hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ugugunan... 20.06.02, 15:09 Gość portalu: hm napisał(a): > cokolwiek to znaczy zgadzam sie:) hihihih nie będziesz żałować.....;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Zaspokajajcie swoje żądze... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.06.02, 15:09 iwusia napisał(a): > Ugu co Ty na to?.......:) Dzielcie się moje drogie... Ugugunana na pewno wystarczy dla Was obu... Zapraszam do rozkosznej konsumpcji... Jestem do Waszych usług! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Zaspokajajcie swoje żądze... 20.06.02, 15:11 Gość portalu: ugugunan napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > Ugu co Ty na to?.......:) > > Dzielcie się moje drogie... Ugugunana na pewno wystarczy dla Was obu... > Zapraszam do rozkosznej konsumpcji... Jestem do Waszych usług! mozemy jeść palcami?...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Zaspokajajcie swoje żądze... IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:18 mozemy mu tez dawac smakowac z paluszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Wielka uczta... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.06.02, 15:24 iwusia napisał(a): > mozemy jeść palcami?...... Odrobina barbarzyństwa nie zaszkodzi... Polecam również degustowanie mojego ciała przy pomocy Waszych figlarnych języczków i zasysanie miecza pożądliwymi różyczkami... Ja też chętnie spróbuje jak smakujecie... Wystawcie swoje antenki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wielka uczta... IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:26 chyba jestes w swoim zywiole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Re: Wielka uczta... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.06.02, 15:30 Gość portalu: hm napisał(a): > chyba jestes w swoim zywiole:) Zaraz się spuszczę... Daj obliże Twój wilgotny paluszek... Mhmm... Nektar... Dasz się napić wprost ze źródła? P.S. Co ja robiłem na forum o muzyce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wielka uczta... IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:37 bylabym bez serca gdbym nie dala:) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Wielka uczta... 20.06.02, 15:40 Dawanie to czysta przyjemność nieprawdaż :) Odpowiedz Link Zgłoś
dano2 Re: Ale susza :) 20.06.02, 14:41 najlepiej podłączyć się do jakiegoś browaru Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ale susza :) 20.06.02, 14:42 dano2 napisał(a): > najlepiej podłączyć się do jakiegoś browaru ...dożylnie...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Ale susza :) IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 14:44 eee do ustnie:) trzeba smakowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ale susza :) 20.06.02, 14:47 doustnie i dożylnie.....rok odwyku masz z głowy...;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Ale susza :) 20.06.02, 15:16 dwa to jest bardzo dobry pomysł np warka srtong Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan DANGER!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.06.02, 14:50 ALKOHOL JEST STRĘCZYCIELEM CHORÓB WENERYCZNYCH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: DANGER!!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 14:52 o to wlasnie chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Syf i kiła to sprawa niemiła... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.06.02, 15:00 Gość portalu: hm napisał(a): > o to wlasnie chodzi:) Ja dziękuję. To nie są miłe dolegliwości... Działam bardzo wybiórczo i jeśli już to na bardzo delikatnym rauszu (buteleczka dobrego wina)... To potęguje doznania i pomaga zachować w pamięci słodkie chwile uniesień... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: DANGER!!!! 20.06.02, 14:52 Gość portalu: ugugunan napisał(a): > > ALKOHOL JEST STRĘCZYCIELEM CHORÓB WENERYCZNYCH... ja pracuje na własny rachunek..he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: DANGER!!!! IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:04 ja tam wole na trzezwo:) wtedy moge chlonac wszystkimi zmyslami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Gdy zmysły grają na pełnych obrotach... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.06.02, 15:14 Gość portalu: hm napisał(a): > ja tam wole na trzezwo:) wtedy moge chlonac wszystkimi zmyslami:) To się nazywa trzeźwe podejście do spraw seksu... Lampka czerwonego wina jednak wyostrza zmysły... Na pewno nie zaszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Gdy zmysły grają na pełnych obrotach... IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:20 daj sprobowac na koniuszku jezyka, sprawdze czy dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Gdy zmysły grają na pełnych obrotach... 20.06.02, 15:21 Ja proponuje jedno piwko przed seksem i jedno po, jedno przed i jedno po...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Gdy zmysły grają na pełnych obrotach... IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:22 to juz po mnie jestem ululana:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Gdy zmysły grają na pełnych obrotach... 20.06.02, 15:25 Ululana ale nie od piwka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Gdy zmysły grają na pełnych obrotach... IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:27 mozesz mnie nim polewac,wole chlonac przez skore:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Gdy zmysły grają na pełnych obrotach... 20.06.02, 15:29 Mam polewać piwem czy czymś innym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Gdy zmysły grają na pełnych obrotach... IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:30 spijaj je ze mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Gdy zmysły grają na pełnych obrotach... 20.06.02, 15:31 Spije a później wyssam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Mogę się zaciągnąć na Twój statek? IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.06.02, 15:05 iwusia napisał(a): > ja pracuje na własny rachunek..he he he Jesteś dla siebie sterem, żeglarzem i okrętem? Czy czasem nie potrzebujesz jakiegoś członka do załogi... P.S. Niebylejaki to członek - zaprawiony w bojach bosman Ugugunan... AHOJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Mogę się zaciągnąć na Twój statek? 20.06.02, 15:08 Gość portalu: ugugunan napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > ja pracuje na własny rachunek..he he he > > Jesteś dla siebie sterem, żeglarzem i okrętem? Czy czasem nie potrzebujesz > jakiegoś członka do załogi... > > P.S. Niebylejaki to członek - zaprawiony w bojach bosman Ugugunan... AHOJ!!! faktycznie przydałby sie ktoś w chwilach wzburzonego morza......dla ukojenia i uspokojenia fal......mówisz żeś zaprawiony?.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Nie lękaj się... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 20.06.02, 15:17 iwusia napisał(a): > faktycznie przydałby sie ktoś w chwilach wzburzonego morza......dla ukojenia i > uspokojenia fal......mówisz żeś zaprawiony?.....:)) O tak - potrafię okiełznać najstraszliwsze żywioły... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Nie lękaj się... 20.06.02, 15:34 Gość portalu: ugugunan napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > faktycznie przydałby sie ktoś w chwilach wzburzonego morza......dla ukojen > ia i > > uspokojenia fal......mówisz żeś zaprawiony?.....:)) > > O tak - potrafię okiełznać najstraszliwsze żywioły... ach Ugu z Tobą nic nie jest straszne.....idę więc szykować swój statek.....pa:)* > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm no dobra chlopaki IP: *.pozn.gazeta.pl 20.06.02, 15:40 iwusia zostawila mnie sama .... jest tak goraco...... ze ...... znikam...... wyparowywuje:) cmokus Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Dzisiaj też gorąco i sucho 21.06.02, 09:41 Macie jakiś pomysł na taki dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 10:03 Witam:))wiaterek dzisiaj przyjemny.......nabieram powoli wiatru w żagle......bosmanie łap za ster....;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 10:06 Witam:)) Mam żaglówke na jeziorze zapraszam na pokład Naprawdę lubisz pływać żaglówka? iwusia napisał(a): > Witam:))wiaterek dzisiaj przyjemny.......nabieram powoli wiatru w > żagle......bosmanie łap za ster....;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 10:56 lubie...tylko nie mam pojęcia jak się nią posługuje......tylko jako pasażer.....;D czarnyadam napisał(a): > Witam:)) Mam żaglówke na jeziorze zapraszam na pokład > Naprawdę lubisz pływać żaglówka? > > iwusia napisał(a): > > > Witam:))wiaterek dzisiaj przyjemny.......nabieram powoli wiatru w > > żagle......bosmanie łap za ster....;D > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 10:59 To proste ster w ręke i żaglówka płynie :) iwusia napisał(a): > lubie...tylko nie mam pojęcia jak się nią posługuje......tylko jako pasażer.... > .;D > > czarnyadam napisał(a): > > > Witam:)) Mam żaglówke na jeziorze zapraszam na pokład > > Naprawdę lubisz pływać żaglówka? > > > > iwusia napisał(a): > > > > > Witam:))wiaterek dzisiaj przyjemny.......nabieram powoli wiatru w > > > żagle......bosmanie łap za ster....;D > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:01 wole silne męskie ramie...na mym sterze...hihihihi..... czarnyadam napisał(a): > To proste ster w ręke i żaglówka płynie :) > > iwusia napisał(a): > > > lubie...tylko nie mam pojęcia jak się nią posługuje......tylko jako pasaże > r.... > > .;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:03 Służę swoim ramieniem, czy silne sama oceń:) iwusia napisał(a): > wole silne męskie ramie...na mym sterze...hihihihi..... > > czarnyadam napisał(a): > > > To proste ster w ręke i żaglówka płynie :) > > > > iwusia napisał(a): > > > > > lubie...tylko nie mam pojęcia jak się nią posługuje......tylko jako p > asaże > > r.... > > > .;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:05 bylebyśmy w cos nie zaryli a będzie ok.......;D gdzie płyniemy?...:))) czarnyadam napisał(a): > Służę swoim ramieniem, czy silne sama oceń:) > > iwusia napisał(a): > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:12 Na Sniardwy tam ładnie buja w burzę :) iwusia napisał(a): > bylebyśmy w cos nie zaryli a będzie ok.......;D gdzie płyniemy?...:))) > > czarnyadam napisał(a): > > > Służę swoim ramieniem, czy silne sama oceń:) > > > > iwusia napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:15 ach te wyładowania......na środku jeziora.....;D czarnyadam napisał(a): > Na Sniardwy tam ładnie buja w burzę :) > > iwusia napisał(a): > > > bylebyśmy w cos nie zaryli a będzie ok.......;D gdzie płyniemy?...:))) > > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > Służę swoim ramieniem, czy silne sama oceń:) > > > > > > iwusia napisał(a): > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:27 Uwielbiam burzę wtedy czuję że żyje iwusia napisał(a): > ach te wyładowania......na środku jeziora.....;D > > czarnyadam napisał(a): > > > Na Sniardwy tam ładnie buja w burzę :) > > > > iwusia napisał(a): > > > > > bylebyśmy w cos nie zaryli a będzie ok.......;D gdzie płyniemy?...:)) > ) > > > > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > > > Służę swoim ramieniem, czy silne sama oceń:) > > > > > > > > iwusia napisał(a): > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:29 czarnyadam napisał(a): > Uwielbiam burzę wtedy czuję że żyje adrenalinka skacze nieźle co?.......;D.....zapach po takiej letniej burzy jest boski.......;D > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:32 Tak zapach jest boski, mam nadzieję że po burzy będzie ciepło iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > Uwielbiam burzę wtedy czuję że żyje > > adrenalinka skacze nieźle co?.......;D.....zapach po takiej letniej burzy jest > boski.......;D > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:35 czarnyadam napisał(a): > Tak zapach jest boski, mam nadzieję że po burzy będzie ciepło ........parno i wilgotnie.......:))) > > iwusia napisał(a): > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > Uwielbiam burzę wtedy czuję że żyje > > > > adrenalinka skacze nieźle co?.......;D.....zapach po takiej letniej burzy > jest > > boski.......;D > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:43 Wilgotno hmm jak miło :))) iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > Tak zapach jest boski, mam nadzieję że po burzy będzie ciepło > > ........parno i wilgotnie.......:))) > > > > iwusia napisał(a): > > > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > > > Uwielbiam burzę wtedy czuję że żyje > > > > > > adrenalinka skacze nieźle co?.......;D.....zapach po takiej letniej b > urzy > > jest > > > boski.......;D > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:46 czarnyadam napisał(a): > Wilgotno hmm jak miło :))) > ognisko.......gitara...........jeejuuuuu JA CHCE NA URLOP!!!!!!!!!.......OK GDZIE PŁYNIEMY DALEJ?...... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:48 Urlop, ja tez chce od 15 lipca biore cztery tygodnie:). Płyniemy przed siebie iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > Wilgotno hmm jak miło :))) > > > ognisko.......gitara...........jeejuuuuu JA CHCE NA URLOP!!!!!!!!!.......OK GDZ > IE > PŁYNIEMY DALEJ?...... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:52 czarnyadam napisał(a): > Urlop, ja tez chce od 15 lipca biore cztery tygodnie:). Płyniemy przed siebie > ok niech nas fala poniesie.......mmmmm to przyjemne bujanie.....heh......chwilo trwaj..;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:54 Zaspiewaj coś a ja będe trzymał ręke na sterze, ale na którym:)? iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > Urlop, ja tez chce od 15 lipca biore cztery tygodnie:). Płyniemy przed sie > bie > > > ok niech nas fala poniesie.......mmmmm to przyjemne bujanie.....heh......chwilo > > trwaj..;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 11:59 czarnyadam napisał(a): > Zaspiewaj coś delikatnie zanuce ok?.....;D a ja będe trzymał ręke na sterze, ale na którym:)? na własciwym...;D > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 12:01 Zanuć mi do ucha :) iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > Zaspiewaj coś > delikatnie zanuce ok?.....;D > > a ja będe trzymał ręke na sterze, ale na którym:)? > > na własciwym...;D > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 12:16 czarnyadam napisał(a): > Zanuć mi do ucha :) > ....i jak podoba się?.......nie rozpraszam?.....;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 12:26 nie rozpraszasz, troche bliżej proszę bedę lepiej słyszał :))) iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > Zanuć mi do ucha :) > > > ....i jak podoba się?.......nie rozpraszam?.....;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 13:07 troche ciasno tutaj.....ok przytule sie...;D czarnyadam napisał(a): > nie rozpraszasz, troche bliżej proszę bedę lepiej słyszał :))) > > iwusia napisał(a): > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > Zanuć mi do ucha :) > > > > > ....i jak podoba się?.......nie rozpraszam?.....;D > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 13:11 iwusia napisał(a): > troche ciasno tutaj.....ok przytule sie...;D Teraz lepiej :) ale nie gryż mnie w ucho:) > czarnyadam napisał(a): > > > nie rozpraszasz, troche bliżej proszę bedę lepiej słyszał :))) > > > > iwusia napisał(a): > > > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > > > Zanuć mi do ucha :) > > > > > > > ....i jak podoba się?.......nie rozpraszam?.....;D > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 13:16 czarnyadam napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > troche ciasno tutaj.....ok przytule sie...;D > Teraz lepiej :) ale nie gryż mnie w ucho:) to wzamian za pogryzione plecy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 13:19 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > troche ciasno tutaj.....ok przytule sie...;D > > Teraz lepiej :) ale nie gryż mnie w ucho:) > to wzamian za pogryzione plecy:))) Zostały rany na plecach?, może je wylizać szybciej sie zagoją:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 13:29 czarnyadam napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > iwusia napisał(a): > > > > > > > troche ciasno tutaj.....ok przytule sie...;D > > > Teraz lepiej :) ale nie gryż mnie w ucho:) > > to wzamian za pogryzione plecy:))) > Zostały rany na plecach?, może je wylizać szybciej sie zagoją:) nie jest tak xle....ale profilaktyka najważniejsza.....oczywiście prosze..;D > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 13:31 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > > > iwusia napisał(a): > > > > > > > > > troche ciasno tutaj.....ok przytule sie...;D > > > > Teraz lepiej :) ale nie gryż mnie w ucho:) > > > to wzamian za pogryzione plecy:))) > > Zostały rany na plecach?, może je wylizać szybciej sie zagoją:) > > nie jest tak xle....ale profilaktyka najważniejsza.....oczywiście prosze..;D Nizej tez masz ranki też je wyliżę OK:)) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 13:50 > > nie jest tak xle....ale profilaktyka najważniejsza.....oczywiście prosze.. > ;D > Nizej tez masz ranki też je wyliżę OK:)) to nie ranka.....takie rozcięcie mam od urodzenia.....;D > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 13:54 Bardzo ładne krągłości wyliżę je dokładnie:) iwusia napisał(a): > > > nie jest tak xle....ale profilaktyka najważniejsza.....oczywiście pro > sze.. > > ;D > > Nizej tez masz ranki też je wyliżę OK:)) > > to nie ranka.....takie rozcięcie mam od urodzenia.....;D > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 14:10 czarnyadam napisał(a): > Bardzo ładne krągłości wyliżę je dokładnie:) > a kto będzie sterował?.......;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 14:13 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > Bardzo ładne krągłości wyliżę je dokładnie:) > > > a kto będzie sterował?.......;D Ty sterujesz, ja jestem zajety. Sprawdzę czy z przodu jest coś do wylizania, ooo kurna a co to?????? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 14:18 czarnyadam napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > Bardzo ładne krągłości wyliżę je dokładnie:) > > > > > a kto będzie sterował?.......;D > Ty sterujesz, ja jestem zajety. Sprawdzę czy z przodu jest coś do wylizania, oo > o kurna a co to?????? przecież ja nie umiem sterować!!!....... co masz na myśli?..... > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 14:20 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > czarnyadam napisał(a): > > > > > > > Bardzo ładne krągłości wyliżę je dokładnie:) > > > > > > > a kto będzie sterował?.......;D > > Ty sterujesz, ja jestem zajety. Sprawdzę czy z przodu jest coś do wylizani > a, oo > > o kurna a co to?????? > > przecież ja nie umiem sterować!!!....... > co masz na myśli?..... Trzymaj ster prosto a ja sprawdzę co to jest......no no podoba mi sie:)))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 14:34 > > przecież ja nie umiem sterować!!!....... > > co masz na myśli?..... > Trzymaj ster prosto a ja sprawdzę co to jest......no no podoba mi sie:)))) czuje ....że Ci się podoba hihihihi > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 14:44 iwusia napisał(a): > > > przecież ja nie umiem sterować!!!....... > > > co masz na myśli?..... > > Trzymaj ster prosto a ja sprawdzę co to jest......no no podoba mi sie:)))) > > > czuje ....że Ci się podoba hihihihi Bardzo ładna, moge dotknąć:)? > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 14:50 czarnyadam napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > > > przecież ja nie umiem sterować!!!....... > > > > co masz na myśli?..... > > > Trzymaj ster prosto a ja sprawdzę co to jest......no no podoba mi sie > :)))) > > > > > > czuje ....że Ci się podoba hihihihi > Bardzo ładna, moge dotknąć:)? a patent masz?.......;D > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 14:54 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > > > przecież ja nie umiem sterować!!!....... > > > > > co masz na myśli?..... > > > > Trzymaj ster prosto a ja sprawdzę co to jest......no no podoba m > i sie > > :)))) > > > > > > > > > czuje ....że Ci się podoba hihihihi > > Bardzo ładna, moge dotknąć:)? > > > a patent masz?.......;D Mam patent, mam tez żaglówkę foka2 > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 14:59 > > > > a patent masz?.......;D > Mam patent, mam tez żaglówkę foka2 no to całe szczęście jestem w rękach znawcy......;D > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 15:01 iwusia napisał(a): > > > > > > a patent masz?.......;D > > Mam patent, mam tez żaglówkę foka2 > > > no to całe szczęście jestem w rękach znawcy......;D Conieco sie znam na tym i owym, szczególnie na owym > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 15:05 czarnyadam napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > > > > > > > a patent masz?.......;D > > > Mam patent, mam tez żaglówkę foka2 > > > > > > no to całe szczęście jestem w rękach znawcy......;D > Conieco sie znam na tym i owym, szczególnie na owym ja tam sie nie znam...ale trza by ...maszt postawić....;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 15:10 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > > > > > > > > a patent masz?.......;D > > > > Mam patent, mam tez żaglówkę foka2 > > > > > > > > > no to całe szczęście jestem w rękach znawcy......;D > > Conieco sie znam na tym i owym, szczególnie na owym > > ja tam sie nie znam...ale trza by ...maszt postawić....;D stawianie masztuy to już twoja rola:), ja moge zmierzyć temperaturę:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 15:20 > > ja tam sie nie znam...ale trza by ...maszt postawić....;D > stawianie masztuy to już twoja rola:), ja moge zmierzyć temperaturę:) właśnie wyglądam przez okno......jest gorąco bardzo gorąco.....a temperatura wciąż rośnie....;D ...co do masztu to co nieco akurat o tym wiem...;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 15:22 iwusia napisał(a): > > > ja tam sie nie znam...ale trza by ...maszt postawić....;D > > stawianie masztuy to już twoja rola:), ja moge zmierzyć temperaturę:) > > > właśnie wyglądam przez okno......jest gorąco bardzo gorąco.....a temperatura > wciąż rośnie....;D > ...co do masztu to co nieco akurat o tym wiem...;D > Stawianie masztu to chyba miłe zajęcie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 15:27 czarnyadam napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > > > ja tam sie nie znam...ale trza by ...maszt postawić....;D > > > stawianie masztuy to już twoja rola:), ja moge zmierzyć temperaturę:) > > > > > > właśnie wyglądam przez okno......jest gorąco bardzo gorąco.....a temperatu > ra > > wciąż rośnie....;D > > ...co do masztu to co nieco akurat o tym wiem...;D > > Stawianie masztu to chyba miłe zajęcie:)? dlatego tylko to znam z obsługi żaglówki:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 15:31 iwusia napisał(a): > czarnyadam napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > > > ja tam sie nie znam...ale trza by ...maszt postawić....;D > > > > stawianie masztuy to już twoja rola:), ja moge zmierzyć temperat > urę:) > > > > > > > > > właśnie wyglądam przez okno......jest gorąco bardzo gorąco.....a temp > eratu > > ra > > > wciąż rośnie....;D > > > ...co do masztu to co nieco akurat o tym wiem...;D > > > Stawianie masztu to chyba miłe zajęcie:)? > > dlatego tylko to znam z obsługi żaglówki:)))) Mysle że to wystarczy:))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 15:37 > > > > Stawianie masztu to chyba miłe zajęcie:)? > > > > dlatego tylko to znam z obsługi żaglówki:)))) > Mysle że to wystarczy:))) ale z drugiej strony lubie poznawać cos nowego?...;D > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 15:43 iwusia napisał(a): > > > > > > Stawianie masztu to chyba miłe zajęcie:)? > > > > > > dlatego tylko to znam z obsługi żaglówki:)))) > > Mysle że to wystarczy:))) > > ale z drugiej strony lubie poznawać cos nowego?...;D Ja tez zawsze trzeba iść do przodu:))))) > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: podróż pod pełnymi żaglami..... 21.06.02, 16:13 czarnyadam napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > > > > > > > Stawianie masztu to chyba miłe zajęcie:)? > > > > > > > > dlatego tylko to znam z obsługi żaglówki:)))) > > > Mysle że to wystarczy:))) > > > > ale z drugiej strony lubie poznawać cos nowego?...;D > Ja tez zawsze trzeba iść do przodu:))))) od czego zaczniemy nauke?...;D > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś