Dodaj do ulubionych

LUUUUDZIEEEE!!!!!!....

24.07.02, 09:14
...opanujcie się!, Z całym szacunkiem dla braci forumowej, dalibyście sobie
spokój z wysyłaniem maili z załącznikami, przecież i tak ich nie otwieram, z
wiadomych względów. Zwłaszcza od osób z którymi nie rozmawiałem albo miałem
ograniczony zasięg komunikacji (wymienię tu tylko tiresiasa i yatze)...
Obserwuj wątek
    • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 09:17
      nie otwieraj wywalaj!, ja dostaje od osob z ktorymi nigdy sie nie kontaktowalam
      wczesniej, emaila oszalaly

ps. cmokus szary:) z jezorkiem oczywiscie:)
      • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 09:22
        Tak robie choc raz z rozpędu nacisnąłem...admin mi da:)))
        Cmokuś , ale pięknie ci dzisiaj futerko błyszczy czarna:)))
        • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 09:30
          prezac i wyginajac z rozkosznym usmiechem miauuuuuu:)zobacz jakie mieciutkie,
          puszyste
          • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 09:32
            uhmm...takie puszyste...a ten brzuszek....taki jedwabisty...może mały całus na
            dzień dobry:)?<merdanie ogonem>
            • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 09:36
              lubie jak merdasz ogonkiem:)moge dotknac tego lobuza:)
              • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 09:49
                Oczywiście! Ty pobaw się ogonkiem a ja lekko ukasze cię w szyjkę:)wrr..
                • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 10:07
                  twardy ten twoj ogonek i taki wilgotny:)az chce sie lizac:) mlask mlask mlask
                  mlask mlask
                  • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 10:22
                    A jaka szyja hmm, cmok mlask cmok...mój ogonek sie cały pręży tak mu dobrze:)
                    a twoja pierś, mniam, taka dorodna i wypieta...cmok, chlip chlip<jęzorek drąży
                    temat>
                    • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 10:42
                      drazy temat powiadasz:))))) hmmmmmm zamykam oczy z rozkoszy, a moje biodrka
                      zacynaja sie poruszac zachecajaco..
                      • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 10:46
                        język i usta zbliżają się do miejsca w którym tli się największy żar...aby tam
                        go jeszcze bardziej rozpalić a następnie ugasić...:)
                        • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 11:20
                          czuje twoje drzace wargi i pracowity jezyczek, przestan, oszalec mozna!!!
                          dotknij jezykiem mojego chce tez posmakowac
                          • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 11:23
                            hmm, twój język niesie ze sobą słodycz, jest też nuta słonego smaku potu z mego
                            ciała, hmm pyszne:)
                            • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 11:39
                              a na twoim wyczuwam smak mojej muszelki hmmm smakuje mi:)
                              • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 11:47
                                czuje jak twardnieją ci piersi kochanie:)...mój ogonek gdzieś także cię dotyka..
                                • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 12:10
                                  twoje usta na szyji, twoje rece na piersiach czuje jak ocierasz sie o moje
                                  posladki
                                  • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 12:25
                                    twoje pośladki tak przyjemnie dopasowują się do moich bioder...
                                    twoje ręce przyciskaja nas do siebie...moję ręce opływają po twoim ciele,
                                    piersiach biodrach, brzuchu, potem dalej do twej muszelki..hmm...jest tak
                                    przyjemnie...moje usta szepczą ci sprosności do uszka, muskając je tym samym...
                                    • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 12:45
                                      zaczynam jeczec cichutko, opieram sie o sciane, czuje jak napierasz hmmm lubie
                                      jak uderzasz o posladki...
                                      • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 12:51
                                        Prężysz sie cała pod ścianą,...toja pupka kusi...prosi o zabawe...chwytam cie
                                        wiec za biodra przyciskam do siebie i wchodze w twą muszelkę... krótkimi
                                        gwałatownymi ruchami biore cię...widząc twą uległość zwiększam stopniowo tempo..
                                      • Gość: lolek Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 12:54
                                        • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 12:57
                                          lolek nie patrz sie, tylko sie przylacz jak juz:)
                                          • Gość: lolek Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 13:04
                                            czarna_pantera2 napisała:

> lolek nie patrz sie, tylko sie przylacz jak juz:)
                                          • Gość: lolek Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 13:04
                                            czarna_pantera2 napisała:

> lolek nie patrz sie, tylko sie przylacz jak juz:)

Co proponujesz?
                                      • Gość: lolek Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... IP: *.tlsa.pl 24.07.02, 12:59
                                        Czarna Panterko mogę się dołączyć?
                                        • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 13:00
                                          i czar prysł:)))))
                                          • czarna_pantera2 Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 13:49
                                            slysze syreny alarmowe , chyba cos sie pali hmmmm tak to robota sie pali musze
                                            zmykac:( cmokus
                                            • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 24.07.02, 13:50
                                              jak powiedziałem wczesniej czar szlag trafił.:((( Pa:)
    • yatze Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 25.07.02, 13:04
      szarywilk napisał:

> ...opanujcie się!, Z całym szacunkiem dla braci forumowej, dalibyście sobie
      > spokój z wysyłaniem maili z załącznikami, przecież i tak ich nie otwieram, z
      > wiadomych względów. Zwłaszcza od osób z którymi nie rozmawiałem albo miałem
      > ograniczony zasięg komunikacji (wymienię tu tylko tiresiasa i yatze)...
      Im sorry mate,but you send me zalaczniki first.
      • szarywilk Re: LUUUUDZIEEEE!!!!!!.... 25.07.02, 13:15
        sorry amigo, but the first mail it wasn't me, i dunno how it is possible to
        send the mail without my knowledge...we have to ask tych typków od portalu
        first i think.:)
        pzrdv.
        • saqqara to ja sie powinnam 25.07.02, 13:27
          na siebie rowniez wsciekac, bo dostaje maile przez siebie wyslane!!
          i co? mam sie na tory klasc??:))
          • szarywilk Re: to ja sie powinnam 25.07.02, 13:48
            ale tylko nago i ze mną:))))))
            • saqqara Re: to ja sie powinnam 25.07.02, 14:11
              cholera, wiedzialam:))za kazdym razem kiedy rzucam haslo "kladzenia sie na
              tory" to nikt mnie nie chce odwiesc, ale wrecz odwrotnie, zachecaja i proponuja
              towarzystwo. przyznac musze, opcji "nago" jeszcze nie bylo:)))
              uprzedzam, ja mam swoje zwyczaje i ulubione... przeslo:))
              • szarywilk Re: to ja sie powinnam 25.07.02, 14:16
                nie będę Cie próbował powstrzymać przed kładzeniem na tory, bo to tory kolejki
                elektrycznej:))))więc ten rodzaj pojazdu nie skrzywdziłby cię:)))
                to mozesz miec jeszcze ulubiona zwrotnicę lub semafor:))))
                • saqqara Re: to ja sie powinnam 25.07.02, 14:27
                  oooo, napedzik elektryczny? a beteryjki wytrzymaja??? ;)
                  wole zwrotnice, zawsze to mozna sie na chwile zatrzymac na jakiejs bocznicy i
                  odpoczac:)))

• szarywilk Re: to ja sie powinnam 25.07.02, 14:30
                    tylko na rozjezdzie moga byc kłopoty nie wiedząc który kierunek wybrać, ale
                    najlepiej tam gdzie na stacji przeładunkowej mają dobre dżwigary...:)
                    • saqqara Re: to ja sie powinnam 25.07.02, 14:44
                      bede sie kierowala instyntktem. zaprzegne wszystkie swoje zmysly zeby bylo tak
                      jak nalezy... a potem przeladunek :)))
                      • szarywilk Re: to ja sie powinnam 25.07.02, 14:50
                        jak podłączysz do tego swe dwie cysterny, a ja dam armatę na lawecie na lore,
                        to możemy ruszać:))
                        • saqqara Re: to ja sie powinnam 25.07.02, 14:59
                          chwilowo jest czerwone swiatlo, wiec nalezy stac. cysterny sa na miejscu,
                          problem polega na opieszalosci obslugi:))
                          • szarywilk Re: to ja sie powinnam 25.07.02, 15:32
                            Przyszedł zwrotniczy, chwycił za cysterne i szepnął:...
                            ...do jutra...najdroższa...obsługa będzie wypoczeta to da tyle koksu że ci sie
                            woda zagotuje...pa kwiatuszku:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka