kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:10 chodz Ci wylize bedziesz miala wilgotno:) a wogole to jakies piprozne poswiecenie zebym ja tak wczesnie wstawal:) przeczytalem propozycje - joge cwicze mysle ze dam rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:13 nie narzekaj, tylko liz:) joga? kup sobie stroj, to jest najwazniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:16 stroj? chodzi Ci o skorzany czy mam sie przebrac za prosiaczka albo krasnoluda z Tarnowa:) jak bede lizal to nie bede nic mogl mowic bo Ci lechtaczka odgryze:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:27 to daruj sobie to lizanie i wez sie w koncu do roboty, bedziesz mogl rozmawiac:)) wole skorzane ubranko, kiedy sie ociera to tak fajnie skrzypi:)) krasnolud? fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:30 a masz wiatrak? to sie wezme do roboty:) tylko biuro Ci troche zachlapie:) a wiesz jak fajnie skrzypi sren?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:43 nie powielaj, tylko sam cos wymysl:)) no, jak skrzypi? moze sie WRESZCIE doczekam....;) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:47 Vaginko!@ Ty dzis majtek specjalnie nie zalozylas! to dla mnie:) juz, juz poczekaj chwilke...:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:51 tak, nie nalozylam zadnej bielizny, mam na sobie jedynie czarne ponczochy i wysokie szpliki... w reku pejczyk:))) chodz... ps. przykrec go w koncu bo Cie zatluke!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:53 przykrecilem juz leze na plecach Ty siedzisz na mnie. jest mi tak dobrze ze mowie do Ciebie: Kochanie! musimy odmalowac sufit:) al! nie bij w korzen bo sie odkreci:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:59 sluchaj, miales mnie kurde adorowac a nie do smiechu doprowadzac, popraw sie! jeszcze raz.... "....lezysz na plecach, ja siedze na Tobie, wolno sie poruszam i...." ps. ja go polamie jak sie nie spoci do 11.10:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:03 masz jakis zel nawilzajacy?:) ja Cie adorowac? nie musze - moja juz jestes he he no dobra - zacznijmy od poczatku. na poczatek ogromny calus i bardzo mokry w same usteczka. mniam mniam pozniej zezykim i lapkami troszeczke nizej - piersi, brzuch. nizej - o! tu bardzo mniam mniam:) tylko jedna prosba - nie sciskaj mi glowy udami, bo mi czaszka peknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:10 kurde, znaczy ze jest zmiana i mam zlazic? dobra, poswiece sie..:)) adorowanie nalezy sie, czy jestem Twoja czy nie...:)) ciagle mnie rozpraszasz, ja sie biedna skupic nie moge... hm... o wlasnie, tak tak, tu, w tym miejscu... kurde.... nie musisz oddychac co 2 minuty!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:14 poczekaj - leciutko wezme w wargi - nic Ci nie zrobie-tak delikatnie tylko. a teraz pomoge sobie paluszkami-dwa wystarcza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:23 potrafisz... calowac... hm.... paluszki sa super, takie 2 wijace sie robaczki, tylko nie wiem dlaczego jeden mnie tak skrobie... obciales paznokcie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:31 Ty to potrafisz zepsuc romantyczna atmosfere:) obraczki nie zdjalem - przepraszam. jak widze sucha juz nie jestes:) wiec mozna przejsc dalej. wyciagam srenia - nie smiej sie wazna jest moz nie wielkosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:42 alez ja sie wcale nie smieje... serio mowie! mam kamienna twarz, a te grymasy to jedynie zblizajace sie dreszcze rozkoszy... naloz te obroczke na palec, moze wtedy cos poczuje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:45 poczekaj - tak sie sklada, ze PRZYPADKIEM przynioslem ze soba dynie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:53 bedziesz teraz sie bawil i urzadzal haloween? przypominam...jestesmy w lozku nie w piaskownicy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 13:18 Pani wybaczy, że się wtrące na momencik:) Pani partner chyba sie zestresował tym tresowaniem, mam wrażenie że nie wie za bardzo o co Pani chodzi?:))) pzdrw. Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 13:42 jakie tresowanie? ulegla bylam, a ten konus nie wie jak sie do roboty zabrac! i skutek jest taki ze nadal jest mi goraco i jestem sucha, a tu takie upaly..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 14:01 No tak :)))...najlepiej podlać np. ślinką:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 14:22 widze Wilku, ze znasz sie na rzeczy, wiadomo przeciez, ze piesowate maja dlugie i gibkie jezyczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina alez Kochanie, przeciez wiesz ze ja Ciebie tez 02.08.02, 13:59 kocham!!!!!:))))wroc i zrob mi dobrze zanim pojedziesz:)) Twoja V. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: alez Kochanie, przeciez wiesz ze ja Ciebie te 02.08.02, 14:14 kochanie - odwroc sie, pobawie sie Twoja pupa:) Twoj kutasek;) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Jesli chcesz cos poczuc 02.08.02, 14:17 to ja Ci moge piesc wsadzic kutasek obrzydliwek:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Jesli chcesz cos poczuc 02.08.02, 14:21 hehe, i to jest wg Ciebie ta milosc platoniczna? okej, reflektuje na troche ostrego sexu....poczekaj, ugryzienie doprowadzi Ci do bialej goraczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:23 ja nie wiedzialem ze Ty w korzen chcesz mnie gryzc!!! ala!! Zrob to jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:25 nie ma problemu, poczekaj, tylko zlize krew z ust:) jednoczesnie robie Ci sliczne zadrapania na pleckach, nie bedziesz mi wiecej pieprzyl o platonicznej milosci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:26 alez ja Cie na prawde platonicznie kocham. cholera - ta reke juz po lokiec wlozeylem, a konca nie widac:) nie rozsmieszaj mnie bo Ci sutka odgryze przez przypadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:31 uwazaj, bo sie udlawie, juz mi Twoje palce w gardle stoja!:)) back to the beggining, caluj mnie po szyi, to uwielbiam, ja Cie bede smerac po pachwinkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:34 a moge sie lekko zakami w szyjke wbic? i jezyczkiem polaskotac? smaczna masz szyje Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:40 mozesz sie wbic.. zabkami:)) ja Ci leciutko rozdrapie sutek...a potem zatocze jezykiem dookola malutkie koleczko, wolno, wolniutko... robia sie takie malutkie mokre wysepki.. Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:43 a ja lapki mam wolne, wiecpobawie sie Twoimi piersiami. jak je znajde he, he pozniej poloze Cie na plecach - a co?:) i lekko przygryze Twoj sutek, a paluszkami bede Cie laskotal w brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
vagina Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:49 masz problemy ze znalezieniem 75D????? czy Ty slepy jestes, Kochanie? to daj raczke a ja Ci pokaze co i jak, a szczegolnie gdzie:)) hehehe, nozki mi troche przeszkadzaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kutasus_minimus Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:53 Twoje nozki Ci przeszkadzaja? to je rozloz kochanie to buzi dostaniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 15:07 tak to jest jak się chuj z pizdą zagadają:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wwa Re: łał IP: *.minrol.gov.pl / 172.16.0.* 06.08.02, 10:28 Z przyjemnością! Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
sooka Re: łał 06.08.02, 14:30 kimkolwiek jesteś musiałbyś się najpierw sprawdzic...jak tych dwoje tu. Odpowiedz Link Zgłoś