Dodaj do ulubionych

Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho

02.08.02, 10:07
;)
Obserwuj wątek
    • kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:10
      chodz Ci wylize bedziesz miala wilgotno:)

a wogole to jakies piprozne poswiecenie zebym ja tak wczesnie wstawal:)

przeczytalem propozycje - joge cwicze mysle ze dam rade:)
      • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:13
        nie narzekaj, tylko liz:)

joga? kup sobie stroj, to jest najwazniejsze:)
        • kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:16
          stroj? chodzi Ci o skorzany czy mam sie przebrac za prosiaczka albo krasnoluda
          z Tarnowa:)

jak bede lizal to nie bede nic mogl mowic bo Ci lechtaczka odgryze:)
          • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:27
            to daruj sobie to lizanie i wez sie w koncu do roboty, bedziesz mogl
            rozmawiac:))

wole skorzane ubranko, kiedy sie ociera to tak fajnie skrzypi:))
            krasnolud? fuj!
            • kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:30
              a masz wiatrak? to sie wezme do roboty:) tylko biuro Ci troche zachlapie:)
              a wiesz jak fajnie skrzypi sren?:)
              • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:43
                nie powielaj, tylko sam cos wymysl:))

no, jak skrzypi? moze sie WRESZCIE doczekam....;)
                • kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:47
                  Vaginko!@ Ty dzis majtek specjalnie nie zalozylas! to dla mnie:) juz, juz
                  poczekaj chwilke...:)
                  • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:51
                    tak, nie nalozylam zadnej bielizny, mam na sobie jedynie czarne ponczochy i
                    wysokie szpliki... w reku pejczyk:))) chodz...

ps. przykrec go w koncu bo Cie zatluke!;)
                    • kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:53
                      przykrecilem juz
                      leze na plecach Ty siedzisz na mnie. jest mi tak dobrze ze mowie do Ciebie:
                      Kochanie! musimy odmalowac sufit:)

al! nie bij w korzen bo sie odkreci:)
                      • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 10:59
                        sluchaj, miales mnie kurde adorowac a nie do smiechu doprowadzac, popraw sie!

jeszcze raz....

"....lezysz na plecach, ja siedze na Tobie, wolno sie poruszam i...."

ps. ja go polamie jak sie nie spoci do 11.10:))
                        • kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:03
                          masz jakis zel nawilzajacy?:)
                          ja Cie adorowac? nie musze - moja juz jestes he he

no dobra - zacznijmy od poczatku.

na poczatek ogromny calus i bardzo mokry w same usteczka. mniam mniam
                          pozniej zezykim i lapkami troszeczke nizej - piersi, brzuch. nizej - o! tu
                          bardzo mniam mniam:) tylko jedna prosba - nie sciskaj mi glowy udami, bo mi
                          czaszka peknie:)
                          • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:10
                            kurde, znaczy ze jest zmiana i mam zlazic? dobra, poswiece sie..:))

adorowanie nalezy sie, czy jestem Twoja czy nie...:))

ciagle mnie rozpraszasz, ja sie biedna skupic nie moge... hm... o wlasnie, tak
                            tak, tu, w tym miejscu... kurde.... nie musisz oddychac co 2 minuty!!!!:)
                            • kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:14
                              poczekaj - leciutko wezme w wargi - nic Ci nie zrobie-tak delikatnie tylko. a
                              teraz pomoge sobie paluszkami-dwa wystarcza?:)
                              • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:23
                                potrafisz... calowac... hm.... paluszki sa super, takie 2 wijace sie robaczki,
                                tylko nie wiem dlaczego jeden mnie tak skrobie... obciales paznokcie?;))
                                • kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:31
                                  Ty to potrafisz zepsuc romantyczna atmosfere:)
                                  obraczki nie zdjalem - przepraszam.
                                  jak widze sucha juz nie jestes:) wiec mozna przejsc dalej. wyciagam srenia -
                                  nie smiej sie wazna jest moz nie wielkosc:)
                                  • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:42
                                    alez ja sie wcale nie smieje... serio mowie! mam kamienna twarz, a te grymasy
                                    to jedynie zblizajace sie dreszcze rozkoszy... naloz te obroczke na palec, moze
                                    wtedy cos poczuje;)))
                                    • kutasus_minimus Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:45
                                      poczekaj - tak sie sklada, ze PRZYPADKIEM przynioslem ze soba dynie...:)
                                      • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 11:53
                                        bedziesz teraz sie bawil i urzadzal haloween? przypominam...jestesmy w lozku
                                        nie w piaskownicy;))
                                        • szarywilk Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 13:18
                                          Pani wybaczy, że się wtrące na momencik:)
                                          Pani partner chyba sie zestresował tym tresowaniem, mam wrażenie że nie wie za
                                          bardzo o co Pani chodzi?:))) pzdrw.
                                          • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 13:42
                                            jakie tresowanie? ulegla bylam, a ten konus nie wie jak sie do roboty zabrac! i
                                            skutek jest taki ze nadal jest mi goraco i jestem sucha, a tu takie upaly..;)))
                                            • szarywilk Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 14:01
                                              No tak :)))...najlepiej podlać np. ślinką:))))
                                              • vagina Re: Ufff, jak tu dzisiaj goraco i sucho 02.08.02, 14:22
                                                widze Wilku, ze znasz sie na rzeczy, wiadomo przeciez, ze piesowate maja dlugie
                                                i gibkie jezyczki:)))
    • vagina alez Kochanie, przeciez wiesz ze ja Ciebie tez 02.08.02, 13:59
      kocham!!!!!:))))wroc i zrob mi dobrze zanim pojedziesz:))
      Twoja V.
      :))
      • kutasus_minimus Re: alez Kochanie, przeciez wiesz ze ja Ciebie te 02.08.02, 14:14
        kochanie - odwroc sie, pobawie sie Twoja pupa:)

Twoj kutasek;)
    • kutasus_minimus Jesli chcesz cos poczuc 02.08.02, 14:17
      to ja Ci moge piesc wsadzic

kutasek obrzydliwek:)
      • vagina Re: Jesli chcesz cos poczuc 02.08.02, 14:21
        hehe, i to jest wg Ciebie ta milosc platoniczna?
        okej, reflektuje na troche ostrego sexu....poczekaj, ugryzienie doprowadzi Ci
        do bialej goraczki:)))
        • kutasus_minimus Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:23
          ja nie wiedzialem ze Ty w korzen chcesz mnie gryzc!!! ala!!

Zrob to jeszcze raz:)
          • vagina Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:25
            nie ma problemu, poczekaj, tylko zlize krew z ust:) jednoczesnie robie Ci
            sliczne zadrapania na pleckach, nie bedziesz mi wiecej pieprzyl o platonicznej
            milosci:)))

• kutasus_minimus Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:26
              alez ja Cie na prawde platonicznie kocham.
              cholera - ta reke juz po lokiec wlozeylem, a konca nie widac:)
              nie rozsmieszaj mnie bo Ci sutka odgryze przez przypadek:)
              • vagina Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:31
                uwazaj, bo sie udlawie, juz mi Twoje palce w gardle stoja!:))
                back to the beggining, caluj mnie po szyi, to uwielbiam, ja Cie bede smerac po
                pachwinkach:)))
                • kutasus_minimus Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:34
                  a moge sie lekko zakami w szyjke wbic? i jezyczkiem polaskotac? smaczna masz
                  szyje
                  • vagina Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:40
                    mozesz sie wbic.. zabkami:))
                    ja Ci leciutko rozdrapie sutek...a potem zatocze jezykiem dookola malutkie
                    koleczko, wolno, wolniutko... robia sie takie malutkie mokre wysepki..
                    • kutasus_minimus Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:43
                      a ja lapki mam wolne, wiecpobawie sie Twoimi piersiami. jak je znajde he, he

pozniej poloze Cie na plecach - a co?:) i lekko przygryze Twoj sutek, a
                      paluszkami bede Cie laskotal w brzuch
                      • vagina Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:49
                        masz problemy ze znalezieniem 75D????? czy Ty slepy jestes, Kochanie?
                        to daj raczke a ja Ci pokaze co i jak, a szczegolnie gdzie:))
                        hehehe, nozki mi troche przeszkadzaja:)))
                        • kutasus_minimus Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 14:53
                          Twoje nozki Ci przeszkadzaja? to je rozloz kochanie to buzi dostaniesz:)
                          • sharleena Re: Jezuuuuuuuuuuu 02.08.02, 15:07
                            tak to jest jak się chuj z pizdą zagadają:))))
                            • sooka łał 06.08.02, 09:05
                              ale daliscie czadu...a może trójkącik?;)))
                              • Gość: Wwa Re: łał IP: *.minrol.gov.pl / 172.16.0.* 06.08.02, 10:28
                                Z przyjemnością! Co ty na to?
                                • sooka Re: łał 06.08.02, 14:30
                                  kimkolwiek jesteś musiałbyś się najpierw sprawdzic...jak tych dwoje tu.
                                  • vagina hehe, wysoko ta poprzeczka 06.08.02, 15:11
                                    :))
                                    • sooka umiem wysoko zadrzec nogi... 06.08.02, 15:22
                                      nie będzie problemu;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka